smink

Långa, svepande fransar. Naturlig bas och dämpade läppar. Looken "Never Ending Lashes" var make up-temat för kläddesignern Diana Orvings kollektion höst/vinter 2009.

Så gör du:

Så gör du: Lösögonfransar är en bra investering om du inte begåvats med långa, svepande fransar naturligt. Köp tippar som du fäster på en och en eller köp en hel fransrad som du själv klipper till och applicerar med pincett. Nedre fransraden är förstärkt med lösfransar, men bara på mitten. Applicera en ”greige”, grå-beige, skugga på övre och undre ögonlock. Fäst färgen med en puderskugga i närliggande nyans, för bästa hållbarhet. Dra en linje till mitten på både övre och undre fransraden med svart kajal. Eftersom ögonen står i fokus målas läpparna neutrala. Testa ”Creamy Latte”, 135 kr, ur Lipfinity Nude-serien från Max Factor för en dämpad beige nyans. Håll basen naturlig med foundation och concealer. Kindbenen är skuggade med matt bronzingpuder.

Kommentarer
ronjja

nej hon har skaffat lösenord, tönten själv där! haha, aja, kan väll ta bilden om jag får det nästa gång hon loggar in på msn ;)Blogg: http://ronjjaa.blogg.se/
2009-02-12 @ 21:11:41
Anonym

nu så har hon inet sån skit längre, så kolla in :) haha www.novali.blogg.se2009-02-14 @ 01:27:56
Kommentera inlägget här!Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback