Tips till ett bättre förhållande!

Jag satt och läste på VR och detta är så sant, detta är nog den bästa medicinen man kan ge ett förhållande, även fast man inte är i en svacka så ska man tänka på allt detta för att kanske inte heller hamna i en svacka! :)

Kod 1: ”Söka” – ställ frågor

Fråga din partner hur dagen har varit, vad han/hon har gjort, tänkt och känt. Ingen fråga är för dum! Var nyfiken och intresserad, det brukar smitta av sig.

Kod 2: ”Anknytning” – kroppskontakt

Rör varandra varje dag - kramas, pussas, håll handen och ge varandra massage. Alla andledningar att få pilla är bra! Kladda ordentligt, som om ni vore nykära!

Kod 3: ”Sex” – jobba på närheten

Mys så fort tillfälle ges! Och håll om varandra när ni ligger i soffan. Det behöver inte leda till sex, men det är självklart inte negativt om det händer. Viktigast är att ni är nära varandra.

Kod 4: ”Kommunikation” – prata

Försök att undvika bråk genom att prata igenom eventuella frågor och missförstånd som uppstår, innan ni blåser upp det till ett stort problem!

Kod 5: ”Team” – samarbeta

Gör saker tillsammans (annat än att ligga i tv-soffan). Varför inte ta regelbundna promenader? Peppa och kom närmare varandra genom att uppleva saker ihop. Det är lika viktigt att umgås med varandra som att ha egentid.

Kod 6: ”Relationshälsa” – bry er

Våga be om hjälp. Det kan handla om småsaker i vardagen, till exempel att få hjälp med disken eller att be om skjuts någonstans. Huvudsaken är att ni vågar fråga. Och bryr er om varandra.


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback