Vill du gå frisör?

Är du 15-16 och ska välja gymnasie? Eller kanske vill byta linje? och kanske är intresserad att hålla på med hår? Och kanske lite skoltrött?
Då ska jag verkligen rekommendera Häverögymnasiet Frisörlinjen. Andra linjer där är säkert super bra också men jag vet hur Frisör är iaf.


Man är i själva skolan 1 vecka i månaden och läser kärnämnen. Som innebär, Matte A, Svenska A & B, Engelska A, Samhällskunskap A, Idrott A. Man går från 8-15:30 och är ledig på dom fredagarna man är i skolan.
Sen till hösten så kommer den nya Salongen vara klar som vi elever är i. Just nu ligger den i Rimbo men det är rätt så liten så vi ska flytta den till Skolan, Häverögymnasiet och vi som går där ska få vara med och bestämma hur det ska se ut osv.. och det kommer bli nytt och fräsht. Man är på salongen 3 dagar i veckan fram till höstlovet i 1:an och sedan 2 dagar i veckan. Men sen så är det så att man måste ha en praktik plats som man är på dom andra dagarna och det är jätte bra att vara mycket på praktik. Och våran frisör lärare Lotta är hur snäll och bra som helst så man lär sig jätte mycket från henne också. Jag tycker att ni ska ta och söka dit om ni vill gå frisör.

http://www.haverogymnasiet.edu.norrtalje.se/info/Inriktningar/HGinfobladHVFR.pdf

Gå in på den sidan och läs mer!







Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback