Fått paket!





äntligen har jag fått mina blåa linser, ni ska få se imorgon när jag har på mig dom, hur det ser ut :)




Ung & Bortskämd!

Nu ligger jag i soffan, micke kom hem precis så jag gjorde lax och potatis till honom.
Jag ska lägga mig och kolla på ung och bortskämd nu eftersom jag missade det igår.
Usch, har så ont nu.. så ska lägga mig, sen blir det film med min älskling och en massa mys och chips som den gullungen hade köpt till oss, han hade köpt mina favvoriter, falukorv, köttsoppa, chips och tacodipp, han är för go. Älskar dig.







Danderyd!

Hallå hallå!

Idag har jag vart hemma ifrån skolan för igår kväll så åkte jag och micke ner till akuten här i Norrtälje med dom skickade mig vidare till danderyd istället. vi kom dit kl 20:30 igår kväll, och jag fick lämna prover direkt och jag trodde att det skulle gå jätte fort, men det var verkligen fel av mig, vi fick träffa en doktor kl 02:00 på natten, jag satt och sov i vänt rummet, och jag gjorde gymundersökning och ultraljud och allting. Och det är lite saker som är fel, men det kommer gå över och jag ska dit om 2 månader och se så det inte blivit värre..
Men jag är jätte trött och seg idag, spy färdig och hängig bara, inte så roligt.
Men jag sov till 14 idag och mamma kom hit med lite grejer. Har ätit lite paj nu och så.






Coola Frisyrer!

Så jävla balla frisyrer, jag vill också ha något sånt här annorlunda..!



denna är jag KÄR i, vill ha detta!



och petras har väl ingen missat, eller?








Hemma nu!

Nu är jag hemma.. Jag och Emma fick sluta tidigare, av olika anledningar men dels för att vi ligger så jädra långt före alla andra i våran klass, så det var ju skönt. Jag har krypit ner i soffan och ligger utslagen, har så jädra ont i magen, inte av den vanliga anledningen denna gång, men jag behöver göra andra saker, som tvätta och diska och lite sånt, dammsuga eftersom det är hår efter birka.. Men jag orkar inte, eller har ju somsagt så jädra ont så.. !






Bilder från Fredagen!

I Fredags så satt vi några här hemma först och kollade på Idol och hade det jävligt roligt. Sen drog dom flesta ut på mobergs för Rasmus spelade, då var det bara jag, sarah, elin och jocke kvar här, men vi hade det jääädra kul ändå, här kommer bilder iaf! :)






































Första advent!

Hallå hallå!
Idag är det första advent, har tyvärr ingen ljusstake som man kan tända första ljuset på, men ska köpa en i veckan :)
Birka mickes hund är här och han är och hämtar sin bil så vi ska ta och gå ut en sväng nu, berättar om min helg och min bortförklaring till ingen uppdatering, hähä. Hörs snart igen.

Har iaf storstädat huset idag och satt upp julstjärnor, mysigt va?








Horoskop (tidsinställt)



Tvillingarna 22/5-21/6

Det handlar mycket om relationer för dig den kommande veckan och människor runt omkring dig vill gärna dela sina tankar och känslor med dig. Du har kanske inte fullt så mycket kontroll över ditt öde som du skulle önska för tillfället, men var skulle du vara utan de som stöttar dig och som hindrar dig från att fatta fel beslut? Kommande vecka lämpar sig bra för att teckna olika typer avtal och detta kommer att kräva deltagande från flera personer. Flera åsikter kan komma att vädras och även om detta innebär att du inte kan fortsätta som förut så kommer en förändring att löna sig för alla inblandade så småningom.

lånat från VR!

Vad är ni för stjärntecken?




Godmorgon!

Godmorgon, sovit gott? jag sov som en gud. och jag är jätte trött, men ska ut i friska luften snart och gå ner till jobbet så då lär jag ju kvickna till, annars vet jag inte..
jag har fullt upp idag på salongen så ni vet det. Ikväll ska jag vara med mina tjejer, får se vad som händer.

nej vi hörs senare troligtvis!






raggisar

Här är mina nya raggsockor som jag fick av min mamma som hon har gjort, fina va? :D



fast dom är mycket mycket mer rosa, lysande rosa.




Godmorgon!

Godmorgon allesammans!

Sitter just nu uppe i soffan och ska ta och äta lite frukost och kollade på Stockholm boogie tror jag. Jag är hemma idag igen, men känner mig bättre idag, så imorgon ska jag jobba iaf, och då har jag fullt upp.

Vaknade av att mamma kom och knackade på för hon skulle till Maj, så hon kom med mina raggsockor som hon har stickar, ett par jätte rosa, ska visa er senare. Men hon kommer hit sen och tar en fika också, så det är mysigt. nej bi hörs senare.




Jag vill ha..!

Glömde den grej till på min önske lista, alltså detta är bara ett måste. En Wonderbra, jag vill verkligen ha en sån, och den ska tydligen vara jätte skön och bra också. snälla tomten?






SNÖÖ!

Jävlar vad storm det är ute, har vart det hela dagen och det slutar aldrig snöa, och det har kommit så jädra mycket snö idag bara också.

Såhär ser det ut från mitt vardagsrums fönster!






Tomten, här är min önskelista!






Jätte fin morgonrock från toplady.



påslakan





dusch handdukar.





bordslöpare



små förvarings "korgar"

Allt kommer från H&M home :)




Hemma!

Hallå hallå!

Idag är jag hemma från skolan, skulle egentligen dit idag. Men hela kvällen igår och idag så mår jag så jädra illa, och sprang in på toa i natt och var jätte nära på att kräkas, vet inte om jag börjar bli magsjuk eller någonting, mår jätte dåligt i hela kroppen och känner mig konstig bara.

Micke är också hemma idag, han åkte först kl 6 imorse och skulle åka och jobba med Martin men dom åkte bara till rimbo och fika sen åkte hem igen, skönt på ett sätt att han är hemma idag, men han sitter ändå bara å spelar, menmen :) så är det. Sitter nu och kollar på hem till midgård och äter vårrullar :)



haha en jätte gammal bild på när jag är på judo och kastar ner en kille!





Matbord!

Vi är somsagt sugna på nytt matbord, gillar dom här rätt mycket, var tycker ni? Skulle passa perfekt.


Detta är jätte billigt 1650:- på jysk och är jätte fint i verkligheten, dock så gillar inte micke såna här.


och detta passar alltng till också så det är bra, gillar såna här!

detta är lite mysigt faktiskt.


det här älskar jag!




TÄVLING!

Jag tävlar hos http://vadfanskajagheta.se om ett presentkort på 200 kr från Welovebeauty.se - en sida med Billig hårvård, för män och kvinnor!





New Stuff!

Åkte med Li & Anna till Rusta och Jysk idag. Hittade en massa roliga saker och framför allt billiga, har aldrig tänkt på att det är så billigt som det är på Jysk t.ex. Vad sjukt. Men hittade en massa fina saker.



Julstjärnor på fot, själva stjärnona är vita nu men man kan köpa till nästan vilken färg som helst, tror jag ska köpa lila eller röda :)



En bords löpare (duk).



2 såna här ljuslycktor eller vad man ska kalla det för :)



ett uppläggnings fat/fruktskål :)



4 bords tabletter



kuddar till soffan.





Visst blev det bra på bordet? dock så är vi sugna på att köpa nytt matbord & stolar. Men jag tycker iaf om grejerna och man kan ha det till allt, eller hur!?




2 klippningar!

IDag på jobbet så klippte jag dels Viktor, min syster son, det blev as bra.
Sen när jag kom hem så klippte jag Rasmus och det blev jätte coolt, gjorde en side cut på honom!





sprayade lila i luggen på honom också!










Frågor & Svar

Elsa om Frågor & Svar:
Är det bra kvalite på håret? Och hur länge brukar du ha det?

Svar: Ja, det är jätte bra kvalité på håret och jag brukar ha det i ungefär 3-4 månader, beroende på hur jag vill ha mitt hår, jag ledssnar rätt lätt så :)




Frågor & Svar

Anonym om Salongen:
Nån som sagt att du kopierar mycket från andra bloggar? Du har inte mycket eget ser ja. Ingen fantasi eller??

Svar: Nej det är det inte, du är den första och det förvånar mig att det ens är någon som säger så. Som vadå om jag får fråga? Jag har en väldig fantasi måste jag säga :) Men du verkar inte ha någon större fantasi som inte ens kommer på något annat namn än "anonym" :)




Salongen

Hallå allesammans!

Sitter nu på salongen och väntar på att jag ska klippa min älsklings Viktor. Men först ska jag hem och lämna lite grejer, jag var med Li och Anna på Jysk & rusta så jag köpte en massa hem. Typ julstjärnor t.ex. Visar sen när jag kommer hem, ska nog klippa Rasmus ikväll också, mycket nu! :D Men det är bara roligt. Och jätte många som vill förlänga håret också!






Frågor & Svar

Anonym om Hårförlägning!:
Hur mycket kostar en förlängning? :)

Svar: Det kostar 1500:- med hår och isättning! :)






Ljus lyckta!

Pappa kom till oss med två ljus lycktor, ni vet såna här tomte lycktor. Jätte fina är dom, fick dom från hans jobb, mysigt nu såhär till julen!



Visst blev det fint?




Hårförlägning!

Nu har jag satt i hår på Emilie och det blev jätte bra verkligen, satte i på henne i våras också men sen nu hade hon vart utan i 2 månader kanske men det blev jätte fint! :) Tog tyvärr ingen före bild det glömde jag som vanligt, men tog från hennes facebook hur "kort" hennes hår var innan :) och hur det blev sen.

FÖRE!



EFTER!






Gratis5

Klicka här för att bli medlem på gratis5. Det är jätte enkelt att samla många poäng snabbt och få presentkort på en massa butiker. Testa ni också :) KLICKA HÄR

Gratis5.se



Dagen!

IDag har jag inte gjort någonting, skulle till min syster men dom var i sthlm så det blev försent för då skulle jag inte hinna hem för jag ska sätta i hår på Emilie.
Men Sarah kom hit vid halv ett eller någonting med frallor, så vi drack kaffe och the och åt frallor framför SATC, det var riktigt mysigt. Hon har precis åkt nu för hon skulle träna och jag sitter och väntar på mamma för att vi ska åka och hämta ut håret till Emilie som jag ska sätta i på henne.

Lägger in en före och efter bild på hur det blev sen! :)



Jag och sarah för typ 2 år sen!



Och jag och Sarah nu!




Godmorgon!


Har ni sovit gott? Det har jag iaf. Och jag är ledig idag också, det är verkligen hur skönt som helst.
Försöker få tag på min syster som inte svarar för att jag skulle ju dit och stryka idag. Och så får vi se om Emilies hår har kommit, då ska jag kanske sätta i hår på henne med och sen måste jag beställa hår till en kund också :)

Så det är lite att göra idag ändå. Jag och Micke gjorde vårrullar igår och kollade på Taken, det var så jädra gott och mysigt så. Jag ska ta och röjja upp lite här nu håller på och tvättar också satt. Nej, v hörs snart igen!



Jag och micke i början när vi precis träffades, det är april/maj någongång! ♥








Frågor & Svar

Anonym om Jag älskar dig!:
gina tricot i uppsala/täby?eller var har du köpt dom?

Svar: I Kista Galleria! :)




ingen blogglust!

Orkar inte blogga, kanske mer ikväll, eller inte. Vi får se, troligtvis ingenting. Återkommer imorgon!




Jag älskar dig!







Jag älskar dig mest av allt älskling! ♥




Frågor & Svar

Fia om Kvällens.:
Hej! Jag undrar var du har köpt dom där underbara byxorna?

Svar: Hej Fia! :) Det är ett par Leggings som är köpa på Gina Tricot! :)




Kvällens.





Ska till min syrra på födelsedagsfest nu :) hörs senare!




Hårförlägning!

FÖRE!



EFTER!



Visst blev det fint?




Svart!

Laila har lackat mina naglar nu, fyllde dom igår och lackade dom idag för jag hann inte göra det igår.
Om ni vill ha fina naglar, ring till Laila och boka tid på 0176-57792 eller gå in hennes hemsida här








Salongen

Helllu!

Sitter nere på salongen och väntar på min kund som kommer halv 2. Sen kl tre ska jag göra en förlägning också.
Jag har satt i mitt hår nu, underbaart. och jag har lackat mina naglar också.
Ikväll vet inte jag vad som händer, men sarah och martin kanske kommer till oss och glor idol och lite sånt :)








håret har kommit!

Mitt hår har kommit som Li ska sätta i på mig imorgon bitti, underbart. Sen har en som heter Elin, hennes hår har också kommit som jag ska sätta i på imorgon, underbart.








Frågor & Svar

Anonym om Dagens:
har du bälte till leggings? haha..?

Svar: Ja, det har jag. För att piffa till det lite och tyckte det var snyggt :)

Anonym om Vill du förlänga håret?:
vart bor du och hur sätter du in det?
Svar: Jag bor i Norrtälje och sätter in det med keratin wax, man bränner in det!





Fått paket!

Jag har fått pakeeeet! :D vad kan det vara? ;) någonting som jag blir väldigt glad över!






Uppsättning & Slingor!

IDag gjorde jag en uppsättning på mammas hår för att hon skulle på begravning så jag satte bara upp det lite slarvigt med såna klämmor hon tycker om. Sen slingade jag Alicias hår med askigt och med lite bruna slingor i.
Såklart glömde jag att ta en bild på hur det såg ut före!












Beställt extensions!

Nu har jag beställt löshår och ska sätta i det på Fredag förmiddag :D Så jäääääääädra nice, har saknat det så kommer bli så otroligt skönt! :D


Fast har beställt 70cm självklart :D




Onsdag!

Kom precis hem ifrån skolan. Har vart i skolan idag och vi hade permanent kemi teori hela förmiddagen och sen på eftermiddagen så kammade jah ut en docka som jag hade rullat curler på innan, sen klippte jag herre klippning!
Jag åkte med micke imorse till skolan skönt som fan, eftersom att han jobbar i närheten nästan så.

Sitter just nu och tittar på america´s got talent. En jätte duktig 9 årig kille på elguitarr, as häftigt.
Idag ska jag och micke till hans mamma för hon ska massera oss, hur skönt som helst kommer det bli, eftersom att jag har så ont i nacken, och spänd så har jag jätte ont i huvudet så det kommer bli underbart! :D






Sling och klipp!

Idag slingade jag Elins hår, bruna och blonda slingor. Hon hade rätt så gult/oranget hår innan.





Sen såg klippte jag Manne och Matte, men har bara bild på mannes hår!







har tyvärr inga före bilder!




Dagens










Mina naglar.





GUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD. Vad tycker ni?





Tomten, här är min önskelista!




Klicka här för att komma till den.


Klicka här för att komma till den.


Klicka här för att komma till den.



Klicka här för att komma till den.




Fast det står Mia på det. Klicka här för att komma till den.



Klicka här för att komma till den.



Klicka här för att komma till den.




och pengar..



Måndag.

Hallå!

Mitt internet har inte funkat förens nu, så sorry för väldigt dålig uppdatering.
Men idag så har jag fixat mammas hår, tvättade henne och gjorde uppsättning på henne också, hon blev jätte fin. Sen har jag faktiskt fixat mig själv lite, eller inte jag. Li färgade mitt hår (det behövdes kan jag säga)






Bilder - Lördag!

Lägger upp bilderna från igår när vi var här hemma hos mig och micke.
Elin kom hit på kvällen sen kom alicia och sen emma och danne. Vi satt och spelade lite spel och lyssna på musik och hade jätte roligt iaf. Kvällen skulle varat längre än till 2 tycker jag!















Dom bilderna kom ifrån Elin




















FEST!

Nu ska jag börja fixa mig, ikväll blir det en kväll med mina brudar. Elin, Sarah och förmodligen Emma. underbart. Får se vad kvällen bjuder på, men vet att den kommer att bli grym iaf! ;)






Godmorgon!


Jag gick upp för ungefär 1 timme sedan, så sitter i soffan nu och kollar på äntligen hemma eller vad det är för något.
IGår så var Emma och danne här, vi drack lite vin och hade det riktigt mysigt framför idol, och ELIN åkte ut? vad händer? hon ska ju vinna hela skiten ju.
Aja.. När dom åkte hem sen så gick jag och micke och la oss för han skulle upp tidigt idag och åka å jobba så han långt borta nu. Vet inte riktigt när han kommer hem men.

Jag ska ner på stan nu till apoteket, sen ska jag bara hem igen. Så vi hörs snart igen :)




gårdagens outfit

Mitt internet slutade att fungera igår kväll, jätte roligt.. Så min gårdagens kvällens outfit får komma upp idag istället! :)









Fixat mig!

Nu har jag fixat mig lite, sminkat mig (nästan färdig), fixat håret och bytt om.
Micke ringde nyss och hans firma bil hade pajjat, lyckat. Men danne kör hem honom hit så tar vi hans passat och åker och handlar och sen skulle vi tydligen sola också sa han :p haha, det är bra att man har en pojkvän som får iväg en att sola iaf!

Ikväll blir det bara lugnt, vet inte ifall Emma & Danne kanske kommer hit och glor film med oss sen eller något :) tror det.







Kanske hinner ta bättre outfit bilder senare!




Mobilblogg - bussen

Sitter just nu på bussen påväg hem nu. jag är helt slut kan jag säga. fyyfan. har kört en timmes ki box pass och jävlar vad jobbigt men riktigt kul iaf. ska hem och duscha länge nu :)

Godmorgon!



Just nu står jag och kör kibox, herregud det är säkert jätte jobbigt och jag svettas nog så det räcker att bygga en sjö. Eller vad tror ni? Det tror iaf jag. På eftermiddagen efter lunch ska vi köra gym, sen när vi är klara ska vi åka hem, jag och emma tar nog 13:20 bussen hem idag.

Nej vi hörs när jag kommer hem :)

 




Godnatt!

Nu säger jag godnatt med detta inlägg, är jätte trött. Jag & Mikael har precis tittat på en film streetdance hette den, och den var as bra. Man blev ju inte alls sugen på att dansa nu :O

 

 

 

 


Hos dig är jag stark

Hos Dig är jag stark
Hos Dig är jag underbar
Hos Dig har jag allt
Där vågar jag stanna kvar
Men när Du inte ser
När Du inte rör mig
Kan Du ha hittat nån annan
Säg nu hur Du ser mig

När jag tagit slut

När jag inte orkar mer

När rädslan tar vid

Rädslan förstår mig mer

Då kan jag inte se

Kan jag inte röra Dig

Har jag då hittat nån annan

Säg nu hur Du ser mig








Pizza!

Nu sitter jag i soffan och micke nördar sig framför cs som vanligt dårå, tröttnar man inte efter flera timmars spelande varenda dag? aja..
vi drog iväg och åt pizza iaf och gjorde inte så mycket mer, ska försöka få honom att slita sig från det där och kolla på film. Streetdance tror jag :) Ska sätta på mig min rosa mjukisdress.











Kors!

Äntligen har jag fått mina erfterlängtade korsörhängen, och jag bara älskar dem.





visst är dom underbara? Kommer från Zobi´s smycken. Klicka er in på hennes hemsida här





Smink



Hade på mig en vit/beige skimmer ögonskugga idag med en beige/brun skimmer ögonskugga på kanterna. Tycker det passar bra till både vardag och fest. vad tycker ni?


Man ser inte så mycket på bilderna.




På salongen

Hallå hallå!

Sitter just nu på salongen och har tagit ut hår på linnea och satt i hår på carro.
Sabina var här just med sina underbara smycken, och hon kom med mina underbara örhängen jag hade beställt av henne, visar när jag kommer hem.
Ska hem snart hade jag tänkt, är jätte hungrig..







Har lockat mitt hår idag, fint va? har inge löshår i heller ;)








Horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6

Under måndagen påverkar planeten Merkurius dina förhållanden och du återfår kontakten med en viss person. För vissa innebär denna återupptagna kontakt att en gammal romans får nytt liv och för andra kan det handla om att någon intresserar sig för dig rent jobbmässigt. Du har kanske redan känt förändringens vindar och även om ett möte inte leder till något erbjudande för din del, så gör du stort intryck på människor du träffar. Om någon i din närhet visar sig vara fientligt inställd bör du ifrågasätta deras uttalanden och handlingar noga. Du utgör kanske ett hot?

Vad är ni för stjärntecken? Jag är iaf Tvilling.


Godnatt!


..allesammans. Jag och Mikael hyrde film efter jag hade dansat, han kom och hämtade mig och vi åkte och hyrde film. Så vi kollade på en av filmerna eftersom att vi hyrde tre stycken, och kan säga att det var den sämsta filmen någonsin jag har sett, haha. Men iaf, dansen gick väl bra, kände mig inte fullt seriös, bara flummade och det var jobbigt och man var trött och otaggad, usch. Men imorgon så ska jag till praktiken igen, underbart. Då blir det att hålla på med löshår hela dagen kan man säga.



Jag förra sommaren!





Galen sexfakta!

Visste du att...

...porrskådisen Jon Dough har slagit det manliga rekordet för gruppsex? Han låg med 55 tjejer på en dag. Frågan är hur hans lem mådde efter arbetsdagen.

… det kvinnliga rekordet för gruppsex slogs av porraktrisen Annabel Chong som hann sexa loss med 70 män under tio timmar? Ett genomsnittligt samlag pågick i mindre än en minut.

… det, enligt beräkningar, utförs ungefär 100 miljoner sexakter varje dag? Inte illa. Å andra sidan är vi 6,6 miljarder människor på Jorden.

… medelhastigheten för en mans ejakulering, alltså hans sprut, är 45 kilometer i timmen? Sperman är alltså lika snabb som en klass 1-moped!

… sex kan bota huvudvärk eftersom det tar bort spänning som trycker mot blodkärlen i huvudet? ”Jag har ont i huvudet” är alltså ingen bra ursäkt.

… kvinnan som haft flest orgasmer på en timme kom hela 134 gånger?

… för över 2 000 år sedan deltog 7 000 personer i en orgiefest i Rom?

… myggor har sex i tre sekunder? Låter sådär.

....de första vibratorerna användes av läkare, eftersom orgasmer dämpar ångest hos kvinnor?

...i de amerikanska delstaterna Alabama och Mississippi är det olagligt att sälja sexleksaker.

 

Texten tagen från VR. Lite rolig fakta, eller hur!? ;)

 

 

 


Matlagning!

Nu har jag precis diskat lite disk som bara stog i köket, så gjorde så det såg lite trevligare ut. Och innan det blir värsta diskberget.
Nu är Mikael påväg hem och jag ska ställa mig och laga middag nu, tror det blir potatismos med köttbullar och brunsås, egentligen tycker inte jag om potatismos, men ska ha i lite vitlök och så så hoppas jag att det smakar godare. Sen ikväll blir det dans, länge sen jag dansade nu, så är lite smått taggad iaf!






Pluggar!

Har just skrivit lite på min uppsats, eller jag har skrivit ändå rätt mycket, tar en paus nu och vilar hjärnan lite, känns som om att allt kommer bli fel och konstigt om jag fortsätter nu när man är lite trött. Ska fortstätta senare idag. Just nu ska jag nog ta och kolla på PH eller hitta på något annat, måste bli pigg på något sätt känner jag.






Hemma!

Hallå hallå!

Jag är hemma och sitter i soffan, jag har jätte ont i magen och jag är både arg på mig själv och irriterad, jag vill inte ha ont i magen längre, jag orkar inte det, det tar på skolan och mig och allt. Hedan efter även fast jag har så JÄDRA ont i magen så ska jag inte stanna hemma från skolan... Så är det bara. För jag hatar det.

Aja nog om det.. Jag sitter och tittar på tv, har laddat hem PH så jag ska lägga mig och titta på det jag.
Skriver mer sen! Vad vill ni att jag ska skriva om?



Snygga fan!





Godmorgon!


Godmorgon allihopa!

Har ni sovit gott inatt? Jag sitter förmodligen i skolan just nu och har frisör, har egentligen inget speciellt att skriva, jag har dans ikväll dels, det är för mycket snö på en gång och jag är säkert jätte trött...! Hörs igen när jag kommer hem :)

 

Älskar Sabinas smycken, och jag älskar verkligen dom här örhängena. Men imorgon ska jag köpa ett par andra örhängen av henne, det får ni se då ;)

 

 

 


Godnatt!


...allesammans!

Nu har jag och micke kollat på beck och fyfaaaan säger jag, jag sket på mig några gånger iaf. herregud.
Ni måste se den, den var faktiskt bra och det är ju den sista beck filmen ever så.. Lite tråkigt om man tänker efter, dom bästa svenska filmerna. Usch ska upp tidigt, sova nu, tack!



Bra jävla snygg tatuering alltså!




Ny duschad!

Nu är jag ny duschad och allt, hur skönt som helst faktiskt.
Jag väntar på att micke ska spela sitt jädra cs klart så vi kan kolla på den nya beck filmen som vi lånade av min bror :) Levande begravd, man skulle tydligen skita på sig några gånger. hähä.
Någon som sett den?

























Bilder från båten.

Här kommer bilder från när vi åkte båten i Lördags!






















Snö!

Snö, snö, snö SNÖ ÖVERALLT. Inte roligt alltså, det är fan storm ute, snöar som fan och blåser. Herregud, jag tänker stänga in mig nu alltså!



Såhär ser det ut ifrån mitt vardagsrums fönster!




Tisdag!

Goddag allesammans!

Jag sitter hemma här nu, var på salongen tidigare idag och klippte Emil, mickes kompis, sen drog jag hem, mår ige bra idag alltså. Helt sjukt.. Jag ska försöka göra min uppsatts också, den ska vara inlämnad nästa vecka tror jag, fyfan, kommer inte bli klar känner jag, skulle gjort den från början.

Jag ska försöka göra i ordning lite här hemma så det blir mysigt tills micke kommer hem också. Ska få honom att vi kan åka ut till mamma och pappa så kan vi låna den nyaste beck filmen, har lust att ligga och kolla på den ikväll.

IGår så blev det ingen uppdatering på hela dan förlåt, Jag var på salongen till 23 igår kväll, jag färgade först mammas hår och klippte henne och fixade hennes ögonbryn på morgonen sen på eftermiddagen så färgade jag Li´s utväxt och sen satt vi på salongen jätte länge, sen gick vi på G och träffade Micke & hans kompisar, så alla vi satt där till 1 i natt och på tolvslaget fyllde Li år, Grattis! :)






Promenad & havet!

IDag så gick jag och älsklingen ut på promenad en sväng. Vi gick ner till vattnet och satte oss i solen och bara mös, riktigt mysigt faktiskt. Det var riktigt kallt men skönt i solen, kändes som vårsolen, men så roligt är det ju inte, det är typ sista solen för i år snart... nejjjdå!


































4 månader med älskling!

IDag har jag och älsklingen vart tillsammans i 4 månader :) älskar dig. Men vi har träffats i typ 7 månader, hähä!






helt sjukt bra!



Så jävla bra gjort, vart kommer jeansen ifrån? jag blev besatt av dom!




Fredagkväll!

Okej, väldigt dålig uppdatering, både igår & idag. Men jag känner inte riktigt att jag orkar. Ska ha en riktig myshelg med micke den här helgen, så kommer inte sitta vid datan så mycket, eller knappt något alls?
Just nu är han hos hans chef och när han kommer hem ska vi äta en god middag, titta på idol och film, och bara mysa. Imorgon blir det en tripp till åland med mamma och pappa, sen på kvällen blir det middag på ett glas sen hem och mysa framför en film :) Hörs senare och kanske imorgon, lär ta kort på mig hur jag ser ut! :)



-Jag älskar dig över hela mitt hjärta baby!




My lover!









Fick hem mina nya älsklingar igår, visst är dom underbara? super höga och jag bara älskar´t!




My girls.

Igår var vi tjejer och fikade på pelikan, det var ett bra jävla tag sen alla vi fyra var, men det var riktigt mysigt och det borde verkligen göras oftare faktiskt.
Alicia följde med mig hem sen för jag klippte henne, sen efter det så åkte jag med micke och övningskörde lite.
men här kommer lite bilder från igår iaf.











Dagens.










Godmorgon!


Har ni sovit gott? Det har jag iaf.
Igår hade jag och mikael verkligen jätte mysigt, vi kollade på en film jag hade hyrt, åt paj och mös.

Jag sitter framför tvn nu och ska duscha hade jag tänkt. Sen kommer nog sarah hit och vi ska ner på stan, där ska vi möta upp alicia & elin så ska alla vi ta en fika, riktigt mysigt för det var riktigt länge sen!





-saknar verkligen dom här tiderna!






Hoffmaestro i nrj

Här är en film från när vi var i nrj studion!




haha man ser oss där i bakgrunden! ;p




Elin...

Elin gick precis, hon har vart här hos mig sen fyra ungefär, vi gick till hemmakväll för jag skulle hyra film till mig och micke tills han kommer hem, sen så köpte jag paj och sallad för jag orkar inte laga mat tills micke kommer sen. Sen kollade vi på sex and the city lite, skönt att träffa henne, har inte gjort det på lovet ännu!






Trust I seek and I find in you every day for us something new open mind for a different view
and nothing else matters..! ♥




Nyttttt!























Vad fan är det för dag?

är det onsdag idag eller? känns som tisdag, eller jag vet inte ens vad det känns som att det är för jag är helt förvirrad om vilken dag det är alltså, sjukt!

Imorse så ringde mamma mig och frågade om jag ville ut och äta lunch med henne och pappa, så vi drog till antep och åt buffé riktigt gott. Sen så åkte jag och mamma till H&M och där handlade jag lite granna, hähä. Ska visa snart :) Längtar efter att micke ska komma hem nu!




Godnatt!

Jag är svinigt trött nu, förstår inte varför, men hemma hos syrran så somnade jag framför en film så jag är trött fortfarande, hoppas micke kommer och lägger sig snart också, att han kan slita sig från CS, kul ;) Nej, godnatt nu. Vi hörs imorgon!

 

-Bild från när jag slutade 9:an.

 

 

 


Emmas hår.

Såhär blev emmas hår när vi slingade & klippte hennes hår idag! :)





Fint va? :)







Övningskörde!

IDag efter jag hade färgat emmas hår så åkte jag hem till mamma och pappa en sväng och hämtade lite saker bara. När jag kom dit så var redan micke där inne i soffan med mamma. Vi åkte in till Norrtälje och åt en Pizza, sen åkte vi för att han skulle till rimbo och jag hoppade av hos min syster. Jag och min systers kille åkte ut och övningskörde, det var faktiskt första gången för mig (med manuell, har kört aoutomat) Det gick faktiskt mycket bättre än vad jag väntat mig, vi körde i lite mer än en timme och vi ska göra det flera gånger, det var riktigt kul faktiskt. Fick bara motor stopp 3 gånger typ.






Jag vill inget hellre..

..jag vill fan bort.. Bort här ifrån nu, jag är så less på allt, egentligen är det inget speciellt, men jag vill bort och umgås med min pojkvän, och få all tid tillsammans bara, bort från denna tråkiga värld och tråkiga land. Jag vill ha värme och mysig tid med min pojkvän.. Komma bort så man inte tänker på något som man måste tänka på här hemma.. Känner mig seriöst deprimerad!








Frågor & Svar

anonym om Vill du förlänga håret?:
Vart ifrån kommer håret som du sätter in? :)

Svar: Det är Socap hår :)





den efterlängtade sminkvideon.

Jätte många som sagt att dom vill se en video om hur jag sminkar mig, jag började med till vardags.. här kommer den! :)





WOW!!






Godmorgon!



jag ligger i soffan och har precis ätit frukost och kollar på satc.
Jag gick upp kl 9 även fast jag inte ville, men min hund satt och gnällde på mig och ville ut, så det var bara att pallra sig upp och gå ut med honom.

IGår kväll så när jag var ute och gick så mötte jag crille, mickes kompis. Så han följde med hem och sen kom Emil och sen kom micke strax efter det när han hade jobbat klart.
Jag skulle färgat emmas hår igår, men blev ej så. Så ska göra det idag, så fort hon vaknat :)


-min hund som ligger och myser!






Vill du förlänga håret?



Nu ska jag börja ta 1500:- för att sätta i hår och då får ni hår med inräknat i priset :) Då köper jag håret och sätter in det på er :) bara att höra av er om ni vill sätta i.



Bilden är Före & Efter bilder.




Färgning!

Om någon timme eller något kommer emma och danne hit, skönt med lite sällskap..
Jag ska slinga Emmas hår, blonda och lite koppar brun/röda..  kommer nog bli hur nice som helst. Tror vi ska passa på att klippa 1 cm på hennes hår också :)
Tar kort och visar er sen också :)




Tråkigt!

hallå hallå!

har så jädra tråkgit idag, usch usch. Jag har inte ork eller lust till någonting alltså, as tråkigt. och alla mina kompisar gör någonting annat och mikael kommer hem sent för han jobbar långt borta, usch usch..
Idag så var jag med mamma på stan en sväng och fikade, jag köpte ett skissblock och kolpennor och såna saker. så har suttit och skissat lite granna. NEj nu ska jag ligga och glo på sex and the city, har dels så jädra ont i magen, vi hörs senare!

också vill jag ha chips och dipp, men cyklade nyss och mötte sarah en sväng och orkar inte cykla igen alltså :(


bild på mig från i sommras!




Olle Hedberg, min bror?



Min bror?





Olle?




Godmorgon!



IDag vaknade jag tidigt, eller tidigare än vanligt iaf, jag vaknade vid 9 och gick upp typ halv 10. Rätt skönt att inte sova bort hela dagen ändå, faktiskt.
Jag ligger i soffan och har precis ätit frukost och tittar på sex and the city. Får se vad dagen bjuder på idag, ska iaf träna men vet inte när eller någonting, är grymt sugen på Ki box ikväll. SKulle vara grymt, men vill gymma också :)