Bildbomb!

Hann inte blogga någonting igår.. Låg i solen hela dagen och höll på å fixa å dona med mina naglar.
Sen lite senare på dagen så åkte jag med syrran och ungarna till Lommar badet och åkte vattenrutschbana (stavning?) och sen förlängde jag naglarna på emma..

Sen på kvällen så gick jag ut med Felicia, först på stället och sen piren..
Idag blev det väddö till syrrans pappa med ungarna och låg på klipporna vid havet..

På tynningö -













Lommarbadet igår -















Stället/Piren -







Väddö idag -













Ut till Tynningö!

Någon som har vart där? Jag och älskling ska dit snart när micke slutat jobba.
Jag ska ta bussen ( i denna värme, döda mig) till söderhall, där han tar upp mig från jobbet. Då sticker vi ut till Vaxholm och tar passbåten där ifrån ut till tynningö, där hans mamma och uffe är, dom har hyrt stuga där, så vi ska bada och grilla, riktigt mysigt faktiskt. Så ska börja göra mig klar för att gå ner till stationen snart, ska försöka uppdatera så mycket som möjligt från mobilen!



Haha, Tjeeeena mitt bena!




Gårdagens bilder!
















Nytt i garderoben!














Två gårdagens outfit!

På dagen när jag var med elin och sarah på stan, för att dom skulle handla grejer till peace and love som dom åker på idag, buhu.. Iallfall, så såg jag ut såhär..





Sen när jag åkte med robin och lämnade två andra i borlänge så såg man ut såhär..






Godmorgon! Underbart väder, här ska jag li...

img_9420 (MMS)

Godmorgon! Underbart väder, här ska jag ligga hela dan :)


Påväg till Borlänge, p&l... Nej tyvärr ska...

img_2055 (MMS)

Påväg till Borlänge, p&l... Nej tyvärr ska man ju inte på det. Följer med robin att skjutsa några dit :) puss!


Midsommar helgen - bilder del 1.

Hallå allesammans!

förlåt för ingen uppdatering, men har vart ute på solö från fredag - lördag och sen på farbrors ö lördag - söndag. Så har inte haft någe internet eller någe och har inte heller haft någon mottagning på mobilen.
Men jag har iaf haft en helt underbar helg med min älskling och familj. Blivit wakeboard åkning och ring åkning och en massa..



















































Det var alla bilden från iphonen, från ihelgen, lägger upp från kameran sen, sen kommer det en massa videos upp!




Glad midsommar mina underbara läsare :D puss!

img_8926 (MMS)

Glad midsommar mina underbara läsare :D puss!


Nu sitter vi istället i bilen påväg till k...

img_8231 (MMS)

Nu sitter vi istället i bilen påväg till kista galleria och ska shoppa lite :) det gillar vi.. Nej men Micke ville ha något till imorgon, men något lär väl följa med mig hem också ;) puss!


Film mys!

Nu ska jag och älsklingen lägga oss i soffan i en varsin ände och kolla på 127 hours. Någon som sett den? är den bra?
Det är ju ett sånt jävla trist väder, då är det så jävla underbart att bara ligga i soffan och mysa med sitt hjärta och glo film faktiskt. Imorgon är det midsommar, det känns det verkligen inte som.
Jag har precis satt i hår på Sofie, blev jätte bra, vi satte i hennes gamla löshår, så tog inge kort dock.






Godmorgon!

Godmorgon allesammans!

Eller jag gick upp för en timme sen men ändå..
ska hoppa in i ducshen nu och fräsha upp mig efter frukosten, och sen ska jag fixa lite innan sofie kommer hit som jag ska sätta i hår på.
Tidigare imorse så vaknade jag av att micke kom hem den stackarn, då är han jätte sjuk, så han är hemma och ligger i sängen, stackarn, får pyssla om honom efter jag haft mina kunder :)






Mitt nya skal!

Jippiiii.. Var ut till mamma och pappa (dom var dock inte hemma) när vi åkte från rimbo för att hämta mitt nya jätte fina skal och mitt nya visa kort, så jag kan handla ännu mer på internet (FARLIGT) kommer bli pank, nejdå.. Ska verkligen försöka att knipa igen så gott som det bara går, men det är rätt lätt att det slinker ner i varukorgen när det är så mycket man vill ha, varför vill ma ha så MYCKET som tjej för? blir tokig, man har ju allt man behöver, men sen hittar man en ny hobby så behöver man mer saker till det osv.. aja. Nu är det bara att jobba in pengar som det handlar om.




I verkligheten så glittrar det mycket mycket mer! :D




Lite bilder från idag. Jordgubbar + havet = sommar!

Imorse när jag och Viktor hade gått upp och ätit frukost så knatade vi ner till vattnet, riktigt mysigt och varmt var det också för en gångskull. Sen satte vi oss här hemma på trappen och åt jordgubbar innan syrran kom och hämtade honom.












Lite nytt till naglar!

Idag var jag ner till salongen, då köpte jag med mig ett överlack och dom rosa blommorna ni såg på mina naglar i tidigare inlägget.

Sen så har jag faktiskt klickat hem ett start kit för att börja göra naglar, så det var med uv lampa och allting som man behöver, hur roligt som helst. Så nu ska jag pyssla och testa på att göra naglar, dock är det ju med gelé, men ska ju testa och se hur det går, för jag tycker sånt där är så roligt, så ska börja köpa hem lite färger och såna saker nu också. Så om det finns några frivilliga som jag kan ha som försöks kaniner så hör av er för en billig peng. Har ju hållt på lite med naglar så är inte helt bakom flötet ;)








Hallå allesammans! Blev att jag inte hann ...

img_9851 (MMS)

Hallå allesammans! Blev att jag inte hann lägga upp allt som jag skulle idag.. Satte i hår på en jätte gullig tjej idag som jag visar senare. Sen blev det att jag klippte emil. Emellan åt fixade jag mina naglar som ni ser på bilden ovan. Nu är vi påväg till rimbo för att äta och micke ska fixa hans mammas bil. Skriver igen när jag är hemma och lägger upp allt :) puss!


Gårdagens bilder!

Igår så grillande vi somsagt och låg och kollade på film bara.. Tänkte lägga upp lite bilder ifrån det.. Och visa våran nya PYTTE grill, haha. Den är jätte söt.












Grillning osv..


Ikväll så har jag, micke och viktor grillat, vi åt fläskfilé, färskpotatis, tzatziki och bea och ett glas rött på det, riktigt gott faktiskt. Min sladd till mobilen ligger inne i sovrummet där viktor just nu ligger och sover, så kan inte lägga in bilder nu, så gör det imorgon istället.
Sen gjorde jag en god efterrätt som min mamma brukar göra, vispad grädde, jordgubbar och maränger ihop smetat, muuums, sen blev det en film på det.

Nej, säger godnatt nu, ska sova alldeles strax så!


Haha, en bild från stället förra veckan, gör någe konstigt med munnen, men det får ni stå ut med ;)


Hallå! Har precis kommit hem ifrån körskol...

img_9365 (MMS)

Hallå! Har precis kommit hem ifrån körskolan. Det gick faktiskt jätte bra och jag har lärt mig mycket. Nu sitter jag hemma med Viktor som ska sova här, ska läsa i körkorts boken och tagit mig ett glas kaffe. Jag, Viktor och Micke ska grilla sen, mysigt :)) puss!


IGår..

IGår så var jag först och handlade med mamma, sen klippte jag syrran och sen övningskörde jag med henne, vi körde hela dagen kändes det som, men sen körde jag hem till henne i rö, och sen blev det att kolla på Viktors fotboll och då kom micke dit också, och sen blev det att grilla hamburgare hos syster!










Godnatt allesammans! Ligger i sängen nu me...

img_0203 (MMS)

Godnatt allesammans! Ligger i sängen nu med älskling och ska sova, har övningskört hela dagen känns det som.. Skriver mer imorgon! Puss


Fredagens bilder!

Skulle lägga upp helgens bilder igår, men det blev inte så iaf.. Så här kommer iaf först Fredagens bilder, lägger in resten senare.. Jag och Emma satt först och föra hemma hos mig iaf, sen körde robin oss till piren, där det var rätt lite folk och inte så mycket drag, så vi drog till club salt istället med micke och hans polare och där var det mycket roligare, blev bjudna på champange utav några randoms och vi hade det riktigt bra helt enkelt.
















Lockigt!

Lockade mitt hår idag, eller vågade eller vad man ska säga.. Funderar på att köra på det ikväll, vad tror ni? :)





Vad tycker ni? ska jag köra på det här ikväll? :) Tyckte om det när man har rött, långt och lockigt, ser lite busigt ut, busfrilla !




Gårdagens bilder!

Igår gick jag och mötte sarah, eller sarah sprang och mötte mig, så mycket längtade hon till att träffa mig, haha nejdå. Hon var ute och joggade och mötte mig, vi gick hem till henne, satte oss med en varsin kaffe på hennes balkong och snackade en massa tjejsnack.
Sen gick jag, sarah och martin ner till lommarbadet och satte oss där och mös bara.












Gårdagens outfit!








Godmorgon!


Ja.. jag vaknade 11. Det var inte alls meningen, meningen var att gå upp kl 9, eftersom att jag har lite å göra..
sitter och försöker få tag på kollinr för att jag måste hämta ut ett paket med hår, som skulle kommit igår, och jag måste ha det nu, eftersom att jag har kund kl ett, om håret kommer vill säga, och det hoppas vi. Sen ska jag ner till b-young, sola, träffa kund, osv osv.. mycket nu haha.
Ska testa våga mitt hår med vågtång nu, för att se om jag vill ha så ikväll eller inte, och vilket ruttet väder det är då? uuuusch och blööö!






Drar till min älsklings Sarah nu!

Nu tänkte jag börja gå till min älskade Sarah, eller snart iaf, hon ska möta mig för hon ska ut och springa, sen ska vi vara hos henne ikväll tills micke kommer och hämtar upp mig senare, skönt att sitta på hennes balkong och bara snacka en massa skiit!






Fixa lite saker..

Idag har jag fixat lite saker som behövdes, jag cyklade till coop för att ta kort för att göra ett nytt leg, där träffade jag sarah min älskling, sen cyklade jag ner till station för att träffa älskling, då vi gick till banken för att göra lite ärenden, jag skulle fixa nytt leg dårå, men man var tvungen att betala på plats och det blev lite knivigt för mig.. men fixade ett visa kort och bankdosa, jävlar vad vuxen man börjar bli nu. Sen hämtade jag mitt armband jag fick av älskling i födelsedags present som jag hade förminskat.












Gårdagen i bilder!

Igår så drog ju jag, emma och micke till stället som hade baröppning, här kommer lite bilder där ifrån!


















Stället + facelook.

Nu ska jag dra ner till stället som har baröppning idag. Drar dit med Emma och Älskling, det blir nog roligt, hoppas det är lite folk, ändå lill lördag idag liksom ;) hähä.. Ska be micke ta en outfit bild på mig innan vi går, lägger upp den när jag kommer hem!










myspys i regnet med Sarah!



Här hemma hos mig sitter vi i soffan och har mys med tända ljus medans det spöregnar och åskar ute, haha.
Senare ska jag ner till salongen och färga mammas hår.







Godmorgon!


Nu ska jag cykla ner till stan för att möta upp Sarah, vi ska handla frukost, så vi ska alltså äta frukost här hemma hos mig tillsammans, blir underbart det, vi har gjort det en gång tidigare och det är jätte mysigt. Men nu måste jag springa och klä på mig. Hörs sen!






I love pink!



Haha, laddade ner en app som hette "pink" aa, ni ser den här uppe.. Där fanns det typ, miljoner olika bakgrunder som var i olika rosa färger och grejer, as nice. Kunde inte bestämma mig, men detta fick det bli nu, blir väl ett annat imorgon, haha!

Sen har jag precis klickat hem detta ifrån tradera, herregud, en massa rosa rosa rosa :D hihi, i love it!




Klippning - Före & Efter!

Klippte Rasmus idag och det blev skit bra, ovant som fan, men det blev ju förändring och det är roligt.
här kommer en före bild på sist jag klippte han, men hans lugg var mycket längre nu än då..



EFTER:









Hallå allesammans! Jag tänkte bara testa h...

img_3592 (MMS)

Hallå allesammans! Jag tänkte bara testa hur man mobil bloggade genom mms.. Eftersom att en skrev och sa hur man gjorde :) tack till dig, du var dock anonym så kan ej länka.. Puss och kram!


Hjälp mig.. Lägga in bilder!?

Kan någon hjälpa mig om hur man gör när man bloggar från Iphonen alltså inte hur man skriver, men hur man lägger in bilder i inlägget direkt från iphonen, någon som vet hur man gör? Snälla om ni vet, så kommentera i detta inlägg och berätta för mig :) Om ni har en blogg så får ni en länk!


Bild på mig och Emelie från min farbrors ö, när vi var där!


Tisdag!

Hallå hallå!

Sitter i soffan nu och har precis vart nere på salongen och var på stan en sväng och köpte ett skydds plast till iphonen, känner att det är lika bra så det inte blir en massa repor och sprickor, haha.

Snart kommer Rasmus hit, som jag ska klippa, ska komma ihåg och ta en före och efter bild på honom..
sen måste jag verkligen försöka plugga.


Osminkad och grejer, hehe!




Carolina Grynning vinglas!

På min födelsedag fick jag dom här super fina vinglasen av mina favvotjejer!








Fått hem..

Två örhängen, såna som man har ett i bara, i ett öra, förstår ni? Tog bilderna i från stylebytyra.se där jag beställde dem, visst är dom läckra?








Gårdagen i bilder!

Igår så drog jag och älskling till malmen och la oss en stund, men det var inte så länge, så vi åkte in till norrtälje igen, tog en burgare på vickningen, sen hem och fixade oss och tog hojjarna ner till Åtellet tog ett glas vin & öl. Sen kom Mackan dit och sedan Sarah och Martin, sen blev det på G en liten stund, blev något glas där och sedan parken och satte oss där längst vattnet och sedan tillbaka till G!



Från Åtellet!









På G





Parken.









På G igen..














Hårförlägning - före & efter!

Här kommer en hårförlägning jag gjorde på en jätte söt tjej förra veckan, kommer upp lite sent, men har ju knappt bloggat någonting, har inte haft tid och ska försöka så mycket jag kan, det lovar jag :)






Bilder från gårdagen - 18 års firande!

IGår firade vi somsagt mig som fyllde 18 i torsdags, så igår var det firande med släkt och familj hemma hos mamma och pappa! Tack alla som kom och firade mig ♥





Mina älsklings killar!



Armbandet jag har på mig fick jag utav min fina älskling, som jag lägger upp en bättre bild på sen :)































Iphone 4.

Hallåååå!

Förlåt för dålig uppdatering, ska försöka att bättra mig nu.. Men jag firades igår utav släkt och lite vänner, sen blev det piren med micke, robin och Emma, helt sjukt rolig kväll faktiskt.
Och vet ni vad? Jag fick en iphone 4, är sjukt glad, ska lägga upp lite bilder sen på vad jag fick och så :)










18 ÅR!!!!

Idag fyller jag 18 år och jag kan inte beskriva hur glaaaaaaaad jag är! idag blir nog det inte så mycket bloggande, som ni nog förstår, nu blir det sola sen jobbet :D




Nya naglar!

Idag fixade laila mina naglar, som jag fick utav henne i 18 års present. :D
Gud så jag har saknat naglar, och nu har jag dom underbart!






Frågor & Svar

Anonym om Nytt i garderoben!:
var hittar du din inspiration?

Svar: oj, vilken svår fråga, haha. Jag hittar inte den på något speciellt "ställe", det är i butikerna, alltså jag har min egna inspiration typ.. Andra bloggare brukar jag hitta mycket inspiration från osv :)


Nytt i garderoben!


















Dagens outfit!




Hårförlägning!

äääääntligen så har jag min älskade hårförlägning i igen, haha nyt hår såklart. Men nu känner jag mig mycket snyggare och finare igen, med långt rött hår, åh underbart, är så glad..





Inte så bra bilder, men men :D




Tisdag!

Hallå mina kära läsare!

Förlåt för jag svikit er i snart en vecka, men har ju vart borta, där det dels inte fanns data eller internet, och faktiskt så var det sköööönt, men nu ligger man efter, och en MASSA ska upp på bloggen, så det kommer :)

menmen.. Igår kom vi hem iaf, och då träffade jag elin och alicia en stund, satt i parken osv..
Sen drog jag ner vid bryggorna här vid oss, där Natalie, Emil och Micke var och fiskade, så hamnade där en stund.
Idag så var klassen hemma hos min lärare och åt avslutnings lunch och sånt, riktigt varmt var det iaf.

Sen så satte jag mig på bussen till roslagsstoppet, där hoppade jag in i bilen med älsklingen och sen bar det iväg först till arninge, och sedan till kista, där jag köpte lite grejer, hähä. Men det kommer upp imorgon iaf.
Nej nu blir det duschen. Hörs imorgon :)


Bild från i helgen, jag och Emelie på bryggan och stekte!


Ute i skärgården..

Hallå allihopa! Jag är ute på min farbrors ö fortfarande. Idag blåser det mer än igår, men fortfarande hur varmt som helst, lite färg har man ju fått, haha! Nej, bloggar när jag kommer hem istället!

Godmorgon!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!


Slitna idag? Inte jag, wiho wiho wiho.. Men jag är säkert rääääkligt trött nu. För att jag är ingen morgonpigg människa om man säger så, haha. Jag, micke, emelie och jocke ska mötas upp nu för att handla mat och sånt ut till ön, som vi ska till nu hela lång helgen förhoppningsvis, så jag kommer nog inte blogga någonting, buhu, förlåt vänner.. Om jag får tillgång till det, så självklart.

Mamma och Pappa är ute med båten nu långhelgen, så dom skulle nog komma dit och hälsa på oss, samma sak om min syster, eftersom att dom skulle sjösätta deras båt idag, mysigt mysigt.. Försöka sno pappas Ipad så kan jag blogga från den åtminstonde, haha!
Nej, hoppas på fint väder nu hela tiden när man är ledig så att man kan bli brun som en pepparkaka.
Ha en bra långhelg, skriver så snart som möjligt!



Jag och micke ligger och sover när vi var ute med mamma och pappa på sjön, det där är nog det bästa som finns!


Idag..

Idag så kom alicia förbi en snabbis till mig på salongen, jag tvättade och stylade hennes hår (rättare sagt, gjorde en inbakad fläta eftersom att hon skulle jobba). Ungefär samtidigt så kom min fina vän Sarah dit, då gick vi till tre praliner och åt lunch tillsammans på den mysiga uteserveringen i solen, alltid lika kul och mysigt.










Gifts!

Har fått hem lite ögonfransar, så det är riktigt nice. Inte för att jag använder det, men har haft det två gånger, dom gångerna jag har lyckats få på mig dem, haha. Tycker det är så jädra svårt att sätta på sig själv. Men ska försöka lära sig, för det kan vara kul att ha när man festar och när det är någe speciellt, när man vill känna sig speciellt snygg, en stund iaf, tills dom hänger på ögonen och har ramlat av, haha!






Dagens outfit!




2 Hårförlängningar - Före & Efter

Här kommer två före och efter bilder, en från igår och en från idag. På två gulliga tjejer som jag satte i hår på.
Maila mig på [email protected]!








salongen!

Heeej på er...!

Lite dålig uppdatering här från min sida, jag vet..
men jag jobbar och sover känns det som, hehe. Sitter nu på salongen och har en kund i stolen med färg i håret, ska snart skölja henne och klippa.. Och sen blir det hem.
Men ikväll ska jag sätta i hår på en hemma, så aa.. men är ju ledig i fem bara sen, så det är ju rätt skönt, så ska inte klaga ;)