möter vännen.

Nu ska jag gå och möta elin, vid våran gamla hedliga sten, det var et jääävla tag sen måste jag säga, fyfan får inte vara såhär..








Världens bästa.



Du är världens bästa, den bästa som hänt mig. Jag älskar dig mer än någonsin.




Sjukling dag.

Hallå allesammans!

Idag är jag hemma från skolan, typiskt såhär i början.. Men igår kväll när vi var hos emma och danne så fick jag JÄTTE ont, jag fick urinvägsinfektion IGEN. Så jag somnade i soffan, kändes som den ända lösningen eftersom att jag tog en alvedon forte men det funkade fan inte. Men jag gick upp imorse och skulle till skolan men jag kunde inte alltså..

Nu har jag duschat och vi ska åka en sväng till rimbo för att mata sköldpaddorna, sen ska jag träffa min vän elin som jag saknar. Nej nu ska jag sätta fart, ikväll blir det god chokladpudding med fångarna på fortet, UNDERBART!



älsklings emma.




idag..


ignorera min äckliga min, men det kan ni väl stå ut med? hähä











Min fiskpizza, haha. Och sådär kul har jag och Emma på lektionen!




Måndag.

Första riktiga skoldagen på kärnämnesveckan dårå.. Inte så himla roligt, var rätt segt idag. Och usch så jobbigt det är att gå upp såhär tidigt..
Men som tur är så har jag bästa Emma i klassen nu, så det är ju underbart.
Och som tur var så skulle micke hämta däck i hallsta så då väntade han på mig och emma tills vi slutade så slapp vi buss helvete´t. NICE. Vi åkte till arenan i norrtälje och käkade pizza.. Nej nu ska jag färga mickes hår snart, till brunt. Hans hår är katastrof....!



en mysig bild på älsklingen och mig, i början när vi började träffas!





festligheter! (bilder)










Nytt i garderoben.

























M kan stå för många saker ;)






Kista Galleria!

Sköööön söndag detta har blivit då.. Jag och älsklingen har precis kommit hem ifrån Kista Galleria, vi har vart där och handlat lite kläder, lite(?) hähä. Visar sen allt jag köpte. Jag höll på att skriva ett inlägg imorse men sen skulle pappa ha datan så det blev inget.

 

Igår så uppdaterade jag inte på hela dagen, kan bero på att jag och micke sov till halv 5 på dagen/kvällen, helt sjukt. Jag var hos Sarah och drack lite i fredags, det var väldigt roligt. Men tillbaka till igår. Jag och micke åkte till svanberga och åt, sen tog vi upp alicia som skulle till rimbo till kalle, så vi åkte dit och kollade på film..

 

Nu ska jag lägga i färg på micke, tar kort sen och visar hur han blev.

 

 

 

 


Frågor & Svar

Anonym om skärgården ♥:
Fina bilder! Vad har du köpt din kofta! Ursnygg!

Svar: Förlåt, såg att jag fått några frågor om det, har glömt att svara. Den är köpt på B-young i Norrtälje :)






DÖD!!!

okej.. det där var inte igår måste jag säga.. Både träna och cykla FYFAN, när jag kom hem så bara slängde jag mig på gräsmattan och dog i solen, men fyfan vad skönt det var istället.
Nu väntar jag på att micke ska komma hem, har inte träffat honom på hela dagen, han är och fixar sin bil osv.. Ska färga hans hår för sen ska jag till sarah ikväll, antingen ska micke med eller så ska han ut :)









Träning!

Nu har jag hämtat min cykel ifrån ladan, den var finare än vad jag hade väntat mig, så nu ska jag ut och cykla en sväng, för nu börjar träningen på allvar, ett måste! någon som känner samma?







på salongen!

Hallåååå!

Förlåt för dålig uppdatering.. Men igår så efter jobbet direkt så åkte jag till min syster och åkte där ifrån på kvällen och åkte direkt till danderyd och hämtade mickes kompis krille.. så kom hem rätt sent.
Nu på morgonen har jag färgat mickes hår och tessans utv. Mamma kommer snart och jag ska färga hennes utv..
Jag bloggar mer när jag kommer hem :)







Köpa systemkamera?

jag säljer min systemkamera.. Gå in på länken för att komma till blocket :)

http://www.blocket.se/stockholm/Systemkamera_sony_a350_29152899.htm?ca=11&w=1







dagens..

Nu ska jag åka till jobbet och jobba :) ska klippa yvonne nu, sarahs mamma. Sen blir det lunch med mina tjejer, elin & sarah.

fick inte till någon bra outfit bild :(






njutarn, hähä!





på jobbet..

hallå hallå..!

Nu sitter jag på salongen igen, har precis vart och ätit lunch med micke och mamma, riktigt gott var det.
Jag har tvättat och rullat mammá idag och klippt henne. Nu väntar jag på att jag ska få en klippning till här vid två, min brors dotter kommer och ska klippa sig.
nej... jag skriver igen när jag kommer hem!








Nu..

..ska vi åka till mickes mamma och sova där inatt, så hinner inte visa vad jag köpt idag dels.. så får göra det imorgon. Måste skynda mig nu för att fångarna på fortet börjar kl 20.. Så det blir nog inget mer bloggande ikväll. så vi hörs imorgon :) ha en bra kväll...







haha munken själv.. dels den nya tröjjan.... Men tjoflöjt på er hörs sen!




på salongen..

Hallå allesammans!

Sitter här på salongen och väntar på att jag ska ta ut löshår.. Jag har försökt fått ur lians tova i håret som hon haft hela sommaren, den är enorm. Men vi hann inte klart, så vi ska fortsätta imorgon och sätta henne i hårinpackning. Känns konstigt att vara här igen, men skönt och roligt också.

Jag var på stan en sväng och dels köpte en jätte bra inpackning jag hade förut från hälsokost och sen tabletterna hår, hud och naglar. Jag visar dom sen när jag kommer hem igen. Vet inte riktigt när jag slutar idag men kan tänka mig vid fem eller sex..

Vi hörs hemma sen igen :)








dagens..


Jag har sovit som en gud inatt måste jag säga.. jätte skönt. Min älskling ligger och snarkar här i sängen fortfarande, men han ska upp snart han med för han ska köra mig till jobbet.
Idag ska jag vara på salongen, första dagen för den här terminen. Ska bli jätte kul faktiskt, hoppas jag får lite kunder den här veckan så jag har å göra. Så om ni vill gå till mig och klippa er eller färga er så ring då på 0176-57792 och säg det ni vill göra hos Mia. Nej jag slänger upp en outfit bild här nu, fast det blev ingen bra..






skärgården ♥













fler bilder.


















Jag älskar dig!



Älskling...





idag..

..har vi åkt snipa (vet alla vad det är? det är en träbåt med tenkulemotor iaf). Vi åkte över till pappas kusin benny och tog en fika. Sen så åkte vi tillbax.
Sen så fiskade micke lite nere vid bryggan och fick nästan en gädda, sen så kom mamma ner med groggar och vin så vi satt nere vid vattnet och hade det jätte mysigt tills det började regna.

Nu har vi precis ätit god mat, grillat med potatis gratäng och vi ska snart kolla på speedway och ha det mysigt och sen äta kräftor.

här kommer lite bilder vi tog nyss...



















mer bilder kommer upp imorgon!










jag just nu..







Sitter här och dricker vin och tittar på speedway,snart ska vi äta kräftor!








i skärgården!

Jag, micke, mamma och pappa är ute i skärgården på min farbrors ö, han har en egen ö, helt ensam här ute, det är helt underbart här ute. För jag är uppväxt här ute.. Men jag skriver snart igen för nu ska vi ut och åka snipa.







kvällens..

...






Min musik!





Limp Bizkit - Behind blue eyes Verklinge en favorit nu på min spotify lista!




Andra dagen..

...andra dagen är nu avklarad dårå.. Vi hade en kick off dag idag, vi gick till lundåsvallen som var tipsrunda på vägen dit sen var det fem kamp som var rätt så rolig, haha. Helt ok dag, jag slutade typ 09:30 haha underbart. Då kom Danne & Micke och hämtade mig och Emma, skönt att slippa bussen..

Men nu så har jag städar upp lite i rummet och micke ligger och läser som vanligt, hähä. Men.. Jag har världens huvudvärk, vad gör jag? har druckit vatten, tagit alvedon, tagit kosttillskott och en massa :(






sitter med färg i håret...

...gissa vad jag färgar nu igen då hähä. jo helt svart eller ja blå/svart som jag alltid haft, är så trött på det där röd/bruna överhåret nu så det är helt sjukt. Så nu kommer jag komma tillbaka till mitt snygga jag !






Mitt rum..

Igår var ju jag och älsklingen på Ikea somsagt, det blev en sväng till Chilli också (a) hähä. Älskar den affären alltså, så kunde inte låta bli. Men iaf jag köpte en massa saker, är jätte glad, så jag och micke gjorde om mitt rum helt, tog bort saker och satte dit nya det blev underbart, vet inte om ni kommer ihåg hur det såg ut, ska se om jag hittar någon bild.

Men iaf så köpte jag.. En bänk eller byrå eller vad det är, tre döskalle lycktor, två ljusstakar, tre korgar, svart påslakan, en rosa pläd, golvlampa, vas med svarta strån/kvistar i, ramar, en grej som är hyllor på man hänger i garderoben, klister fötter man sätter på väggen + tassar.. Det var allt tror jag.

Förlåt för lite dåliga kort.












Godmorgon!


Sitter vid köksön med micke nu och äter frukost, jag vaknade tidigt idag igen, jätte jobbigt men aja, jag har hunnit duscha redan och allt så det är skönt..

Vi ska snart göra oss i ordning för att åka till Ikea snart, hittade massa grejer där på hemsidan nu imorse och sen så skulle Emma och danne dit så dom undrade om vi skulle åka med, fast vi åker egen bil och sånt...

Skriver sen igen!




Ett glas.

Här kommer det några bilder från när vi åt på ett glas ikväll!
Säger med detta inlägg godnatt också :)





och.. jag har världens bästa pojkvän!




Kvällens.

Nu ska jag och älsklingen ut och äta :D








Utskrivna kort & Glass.














Bilder från i Lördags.
























EFTERLYSES!!!

 

Inte vanliga kuddar som man köper örngott till, jag menar såna där som man har på överkastet, ni förstår vad jag menar va? Om ni har sett såna någonstans att köpa, kommentera var då! :D

 

 




så sant!

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så.... om du ger henne skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka!








Godmorgon!


Nej.. Jag vaknade inte nu, jag lovar haha. Men jag vaknade ungefär vid halv 10, så det var ju faktiskt en bra tid. Men sen så låg jag och hjärtat i sängen och kollade på rasmus på luffen tills nu så det blir ett litet sent inlägg eller vad man nu ska kalla det för...

Iaf.. Jag och micke åkte till Emma & Danne igår och kollade på film, den var bra fast väldigt knasig, hähä. Sen åkte vi bara hem. Och nu ska jag och mamma köra honom till Rimbo snart för att han ska åka med sin chef till ett jobb bara och sen kommer han tillbax för ikväll ska vi ut och äta på ett glas jätte mysigt faktiskt. Såhär sista kvällen på sommarlovet som är som en lördag.

Ska bli faktiskt rätt så roligt att börja skolan igen, komma in i vardags tiderna och uppskatta helgerna bättre, och klippa och färga och fixa allas hår igen, underbart.

Juste jag blev dagens blogg i Linneas blogg, gå in och kolla :)






Dagens blogg.

Dagens blogg blev Viktoria Sundberg. Och ni som tävlade om dagens blogg, testa gärna nästa gång, imorgon eller någonting :) Vad roligt att så många ville vara med och tävla.



Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!




älsklingen just nu!







Älskling står och lagar lasagne till oss här hemma, så gullig!




Horoskop



Det blir ganska gott om romantik men egentligen handlar det mer om sex och lusta än om kärlek. Du lyssnar noga till din kropp och det leder till många positiva saker, inte bara ett förbättrat sexliv. Du fattar också några beslut som leder till ökad hälsa och större välmående.

kärlek/sex 5
kul/nöjen
1
tur/pengar
4

 

 

 

 


Anmäl dig till dagens blogg.



Kommentera i detta inlägg!




"Never alone always alone."

 

En dag när det spö regnade ett tag, då satt vi inne i tältet.

 

 

 


Godmorgon!


Jag gick upp jätte tidigt idag, eller ja. Kl 09:00, det är inte likt mig om man säger så. Jag ska inte göra något speciellt alls, jag ska rättaresagt inte göra någonting alls. Jag kunde bara inte sova, och jag har ju jätte ont i halsen så jag gick upp 04:30 imorse och gjorde the och kunde typ inte sova då heller så.

Men det var iaf skönt att gå upp i tid så att man inte sover till kl 13 liksom, hähä.
Min prins ligger och sover i sängen iaf, skönt för honom och mamma ligger också och typ sover iaf, hon är också sjuk så hon är jätte dålig.

Men jag sitter ute i morgon solen och dricker The, Tranbärs kosttillskott och två kavring smörgåsar. Underbart är det.
Idag ska jag väl inte göra någonting, vad jag vet iaf. Vi får se vad dagen bjuder på helt enkelt.







Inlägget skulle upp för 30 min sen!





Slapp söndag.

Godkväääll!

Sorry, hann inte uppdatera igår innan vi åkte på kräftskivan :) och jag hann inte heller ta en outfit bild, det var ju ett tag sen nu. Men det kommer så fort som möjligt, imorgon ska jag försöka med det.

Gårkvällens bilder kommer nog upp imorgon också, men igår var det iaf jätte roligt, vi åt gott och drack gott och det var bara bra allting.

Jag och Micke vaknade upp hemma hos honom idag vi vaknade typ vid 10:30 men sen låg vi i sängen till 13:30 haha. Men det var skönt, och man får ha såna dagar, men jag måste försöka vända tillbax på dygnet så det blir rätt nu när skolan börjar igen, herregud. Nej nu ska vi kolla på nils karlsson pyssling, det var inte igår, den är så bra. Skriver imorgon igen. GODNATT!


Inte jätte gammal bild, men den är inte ny heller! ;)




Godmorgon!

Godmorgon alla filurer.

Mitt hjärta ligger i sängen här och sover fortfarande, men vi måste gå upp nu, jag ska ta och hoppa in i duschen nu sen klippa micke, sen ska vi åka till färsna och hjälpa mamma och pappa och sälja hamburgare dels, mysigt.
Ikväll blir det kräftskiva också ska ladda kameran inför det :)




Sagoland.

































Fredag.

Hallååååå!

IGår kväll så åkte jag, sarah & Elin till Emma ute på väddö, där var emma, malin och Lisa. Vi grillade och åt och satt ute och hade det jätte mysigt. Sen kom micke och hämtade oss och vi gjorde ingenting sen elin och sarah åkte hem och jag och micke tog en korv på starren (Y).
Ikväll blir det bara luuugnt, för imorgon blir det röjj (?)...






Till emma..

Nu ska jag sara & Elin åka ut till Emma på väddö och grilla där med tjejer :) hur mysigt som helst :)







Jag älskar Mikael! ♥




Putte i parken del 2.







































Nya skor.













Godmorgon.

Godmorgon allesammans.
Herregud vad underbart väder det är idag då, soligt och skönt. underbart.
Jag vaknade för ungefär 3 timmar sen och jag har legat i solen i tre timmar, blivit lite brun iaf.
Jag ska åka in till Norrtälje om en timme och ta ut mitt löshår, huuuur skönt osm helst. Sen blir det middag ikväll hos Mickes mamma.








hemma igen.

Nu är jag hemma igen, rospiggarna förlorade, synd.. menmen..
När vi kom hem hade mamma gjort en massa mys för oss med räkor, ost, kex & Te.  Jätte mysigt..
Idag lånade jag och micke alla astrid lingrens filmerna av min syster som vi ska kolla på, så det blir det ikväll.
Imorgon ska jag ta ut löshåret också. Hur skönt som helst.








Putte i parken bilder del 1.

Här kommer en massa försenade putte i parken bilder. PEACE!
































Speedway ikväll.

Nu har jag kommit hem för ungefär 1 timme sedan från min syster, fick en parfym utav henne som jag behövde verkligen kan man säga, sen fick jag en massa kläder som hon hade ränsat ur sin garderob, sen pengar för att jag strök hemma hos henne, perfekt.

Jag har precis lagt i färg i mammas hår, det var ett tag sen och det var verkligen behövligt kan man säga, skulle ta kort på det innan så jag kunde göra innan och efter bild men det glömde jag förståss.

Micke är i duschen nu och jag ska in och duscha nu snart och sen ska vi åka på speedway som börjar kl 19. DEt var ett bra tag sen jag var på det, men ikväll blir det roligt :)








Barnvakt!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har somsagt ingen data ännu, den är fortfarande inne på lagning.
Men jag ska åka och vara barnvakt hos min syster nu med micke, sen när jag kommer hem ska jag lägga upp en massa bilder.

Igår var vi inne i sthlm, först i stan och jag köpte ett par skor, sen åkte vi till skansen där jag köpte jätte fina leopard koppar som jag älskar, sen så gick vi på bio "Bröderna Karlsson" haha den var rolig faktiskt.
Men jag uppdaterar mer sen och lägger upp bilder när jag kommer hem :)










Godmorgon!

Godmorgon allesammans!
Herregud så länge vi sov idag då. Man har vänt på dygnet nu märker man. inte bra det..
Micke duschar nu, sen ska vi försöka få någonting gjort, vet inte riktigt vad men aa haha.
Det låter som om att vi tjejer ska ut och äta ikväll, det kan bli riktigt mysigt faktiskt, länge sen bara vi var, så hoppas det blir av!








Hemma!

Nusåååå, är vi äntligen hemma från 5 dagar i karlskoga på putte i parken festivalen, det var helt sjuuukt, såna människor som jag träffade där, visste jag inte ens att dom fanns om man säger så. Jävligt tråkigt med sånt dåligt och tråkigt väder så det kom vatten in i tältet och in i väskorna med kläderna och allt, men vi log och körde för det haha. Det var hur mysigt och kul som helst, bilderna kommer upp.

Min data är somsagt inne på lagning fortfarande, så förlåt för det, men nu i vinter kommer jag köra igång igen som aldrig förr, det lovar jag, då finns det mer tid till det också hähä.
Men mamma och pappa är hemma igen nu efter semestern så då har jag pappas data som tur är.

Men vi kom iaf hem inatt och vi var helt slut så vi gick och la oss direkt, jag och micke vaknade imorse utav att mamma var så gullig och kom in med frukost på sängen till oss, hur gulligt var inte det? Vi hade mickes hund med oss till mig inatt också så hon sov hos oss. Sen nu är vi hemma hos honom i Rimbo.
Vi hörs mer imorgon, lägger upp bilderna då :)