29 Januari

Hallå allihopa. Igår kväll så sov Alicia hos mig, för att mamma och pappa var på kryssning, det var riktigt skoj, vi lagade mat, stuvade macaroner och falukorv, ja, jag vet alicia att makaronerna blev torra du behöver inte säga det en gång till, haha nejdå. Elin kom hit ett tag också, vi hade skoj allihopa, vi poppade popcorn och kollade på stomp the yard, den var rååååå bra, SE DEN. ni som tycker om dans vill säga. Eftersom att jag dansar själv så älskade jag det. När elin hade gått så fortsatte vi och kolla på en till film, men jag såg bara början för jag var tvungen att fixa tills idag. Sen kom mange och hans kompisar för att säga hej till alicia, ja, jag är mobbad.

Idag hade alicia sovmorgon så jag fick gå upp, dog alltså. ville inte. Sen i skolan har jag vart dööööd bara, men skoldagen gick fort faktiskt. Sen åkte jag hem och elin var här ett tag, vi åt glass och kollade på sex and the city. Sen kom mamma och pappa hem dom hade med sig alla som dom hade vart med där också, herregud. Mia, robert, bror, sussie, sussies föräldrar, jisses vilket kackel. Bror min var inte direkt i den nyktraste formen hahaha, stackars dig. Sen åkte jag in med alicia båda skulle träna, hon tränade handboll och jag gymmade, riktigt nice var det. Har suttit i bastun med inpackning i håret och allt, så nu mår jag bra, är galet trött, ska sova nu :) så är jag pigg tills imorgon. vad händer för er i helgen? Det blir dels en Menne helg för mig :) hihi.
puss påer. bilder kommer på mig från igår..




gym och allt.

Idag har jag vart i skolan, jag och sarah åkte in till Norrtälje efter skolan och gick på stan i en timme kanske, kollade efter smink osv :) köpte en ögonskugga, rätt så fin. Jag tog bussen hem och gjorde pannkakor, suveränt gott alltså. Sen så åkte jag in till norrtälje igen, träffade David en stund, mycket trevligt :) Sen gick jag ner till friskis och gymmade, så jävla skönt ;p


min brud är så snygg att jag håller hon kopplad!


27 Januari - Godmorgon!

Godmorgon! Alla sovit gott? det har jag, vil sova ännu mer, men nu är det skola. Usch!

posar´n





ny header.

Ny header, vad tycks? :)

jag lycklas aldrig va?


bad sounds kills god music

Här kommer lite bra låtar som jag ligger och tittar på bland annat på tv...

J-son - Prettyboy


Rihanna feat Justin Timberlake - Rehab


Chris brown - superhuman

Rihanna - live your life


26 Januari - soffan

Hallå allihopa. Jag ligger här i soffan, åkte hem idag från skolan, jadu... jag har en sån där jobbig vecka som ni förstår.. Behöver jag berätta vad jag har kollat på? haha sex and the city såklart. vad annars liksom? Men nu ligger jag och bläddrar mellan MTV & ZTV om det är en dålig låt på mtv så bläddrar jag till ztv och tvärtom :)  Det är nice, the voice funkar inte :( buhu, kill me. Lägntar till i sommar när man åker in till kungsan i stan och går på the voice, fan vad nice. Jag har huvudvärk. ska försöka sova. fan jag som vill så GÄÄÄRNA gymma idag. äh, det får bli imorgon då. Måste plugga BLÄÄÄ!

tjejer gillar vampyrer. speciellt edward cullen



horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6

Du hinner inte med vänner, intressen, nöjen eller kärlek. Just nu fokuserar du stenhårt på din karriär, studier, pengar och andra materiella ting. Du tänker väldigt mycket på framtiden och du har ganska svårt att koppla av. Inte särskilt roligt men du får onekligen mycket gjort just nu.

 kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
 tur/pengar 4

i ♥ shoes



...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, men jag känner att jag bara vill skriva. Jag är jätte trött så tänkte lägga mig och läsa vecko revyn som jag köpte idag. Imorgon är det skola och jag vill verkligen inte :( Ajaaaa puusss

08/11-08

Du är som en bra film man aldrig glömmer.

25 Januari

Idag vaknade jag jätte tidigt och inte kunde sova för jag hade så ont.. buhu stackars mig.
Jag förklarade för mamma att jag ville åka och hitta på något med henne idag för att försöka tänka på annat, för det behövde jag. tårarna rann när jag berättade för henne såklart. kommer en klump nu också i halsen men det är bara att svälja och gå vidare :) Vi åkte in till sthlm iaf, till gammla stan och gick där och tittade i affärer, vi gick och fika och åt, vi åt på en italiensk restaurang, jag åt pasta, det var gott. Efter det så gick vi och fikade, jag åt kladdkaka, å nu är jag mett mett... Jag handlade en halsduk och en blus, jätte fin. Tog lite kort inne i sthlm, men mitt batteri dog så... Jag ska snart lägga mig i sängen och kolla på sex and the city och ha min värmekudde på magen/ryggen.
puss








23 Januari

grattis maja på 3 års dagen

krossat

Det är klart att jag vill att du ska läsa det här, men jag vet att du inte kommer göra det. Det är därför jag skriver det här, men det är onödigt. Jag vill inget mer än att spola tillbax tiden nu. 8 November, den veckan. Jag slutar att grubbla på detta, men det är inte slut på detta än, nästa vecka finns inte detta längre. Då finns inte vi, inget... Kommer jag nånsin få se dig igen? det är det som skrämmer mig mest. Jag kommer verkligen sakna dig, jag saknar dig nu!

22 januari

Jag vet inte vad jag ska säga längre, nu kommer väl det bli en lite paus i bloggen eller så kommer jag skriva som aldrig förr, man vet aldrig vad som händer när det händer sånt här. Vi får se helt änkelt..

jag saknar dig

21 Januari - Bye bye Beautiful


20 Januari

Hallåhejsan! 

Idag har jag vart i skolan, jag åkte in till Norrtälje imorse för vi skulle bada alla tjejer i 9an. Vi skulle öva på livräddning och shit. Det gick bra men det var rätt tråkigt haha. Skönt att slippa skolan bara så gör man vad som helst. Vi hade elevensval sista lektionen också, så jag och sarah skulle gå en kvart tidigare vi egentligen slutade och ta bussen in till norrtälje. Vi typ springer till bussen men så åker bussen förbi oss, fan alltså. Men Mamma kom och hämta oss :) för annars skulle vi få vänta på 1 timme på nädta buss och jag skulle till frissan, Jaaaaa precis FRISSAN, jag har tagit ut mitt löshår, så jävla fuckning skönt alltså. Sen har jag färgat hela håret svart och klippt mig :) riktigt nöjd och skönt, lite kort känns det såklart herregud ja. haha.



you´re like a drug to me.

vill ha det som förut, när man inte oroade sig, när du sa allt som du kännde..

19 Januari

idag har jag bara vart i skolan, har verkligen vart en slapp dag idag. Jag vaknade imorse och var hela död? kunde inte resa mig upp. jag vaknade aldrig. Jag brukar oftast gå upp mellan 06:00-06:30 Men idag kom jag upp ur sängen 07:10 så trött var jag, fattar inte alltså, jag var inte uppe sent igår, somnade kanske 00:00 för jag låg och kollade på sex and the city som vanligt. Hade värsta mardrömmen också. Inte kul det.

Sen åkte jag med Elin och hennes mamma ner till bussen, som varenda morgon. Dagen började lite stökig, alla andra hade typ mentorstid, så vi gick till våran mentorsgrupp, men när vi sitter där kommer våran klassföreståndare och säger att vi har klassråd, då bah: jaha? Eftersom att tillochmed 8:orna har mentorstid sammtidigt som oss så satt ju dom där och inte hade klassråd, lite klurigt. Men klassråd hade vi, inte fan fick vi ut något utav det som VANLIGT. känns som om att mina dagar bara blir mer och mer vanligare. Gör samma saker varenda dag. Senare så gick jag till SYV, jag sökte till 6 st gymnasie, hoppas bara på att jag kommer in på mitt första hands val :) hihi.

Kom hem efter skolan, pratade lite med mamma och visade papprerna som hon skulle skriva under osv... Både jag & mamma la oss i soffan med rostade smörgåsar och kollade på sex and the city, alltså vafan ska jag göra när jag kollat klart på alla säsonger? :'( jag kommer dö då, kommer typ att börja om och om och om igen haha! :D nej fan vad nörd jag är, får hitta något annat program att ladda ner eller nått... :)


18 Januari

Hallåjsan! Ihelgen har jag bara vart i Uppsala, som kanske inte är så ovanligt, men den här helgen var väl lite ovanligare än andra, trodde inte att jag skulle vara där i helgen åkte bara dit i Fredags och skulle hem igen på kvällen, men det blev såklart inte så. Mickes kompisar kom och hämtade oss och vi åkte runt, åt på donken som vanligt osv osv..
Igår, lördag.. Så kom Alicia dit som skulle åka och hälsa på Johan (önskar att hon åkte dit för min skull) haha nejmen umgicks med henne iaf :) Johan & Alicia kom och hämtade mig och Micke och vi åkte sedan hem till Viktor och alla chillkrökade förutom jag, kooonstigt dricker inte öl jö. Det var en trevligt kväll :) körde ölspelet och jag har aldrig... Vi åkte sen hem till Johan, kollade på pistvakt hela natten? haha, härligt jö, så jävla sköna. Idag låg vi bara i sängen hela dagen, tillslut åkte vi och käkade på donken sen hem till micke för att hämta lite grejjs, sen åkte jag & alicia hem, hoppade av i rimbo för att åka med Nina hem och nu sitter jag här :) ska ta något och äta, och lägga mig och kolla på sex and the city, som jag lägntat alltså, helt sjuk är förälskad i skiten alltså. Nej, prov imorgon har man också, kan absolut ingenting, drygt som vanligt. Pluggar vecka igen att se fram emot, åker nog hem till syrran så hjälper hon mig, bäst så, får ingen lugn och ro här hemma. God natt. pussssss

16 januari

Hallååj. Sitter hemma hos Mikael nu, sitter och tittar på let's dance, eller jag kollar lite då och då. hihi.
vad gör alla där hemma ikväll? puss på er!

Don't tell me I'm the only one.. We fall now.

jag kommer ihåg den första rösten i mitt öra.
jag kommer ihåg första dagen, första kyssen.
första ögonkontakten fick du mig att smälta.
detta trodde jag inte, inte detta.
inte att det du sa var falskt fast du kollade djupt
in i mina bruna ögon och sa det, så var det falskt.
varenda gång du sa det, så kollade du på mig
som om det inte fanns någon annan för dig förutom jag.
Som om jag var den finaste du någonsin sett
och drunknade i mina ögon, så var det falskt.

this life is so hollow

....

låt mig få upptäcka det själv, jag vill inte bli tillsagd om det!!!!!!!!

14 januari

Hallååååå! Snart ska jag ner till bussen för att åka till skolan,  snälla tvinga mig inte? :( Jag gråter snart för att jag inte vill gå i skolan, jag är så sjukt skoltrött, men det finns en ände på den här terminen, SKÖNT. aja, vad händer i helgen för er? :)

älskling


Det bästa av 08



DIF - Malmö FF  Snygga färger i håret vi hade, not.



AIK - DIF med brudarna + Alicia som inte är med på bild. i april- maj?



Fina vår minnen med Sarah i skolan.



Cykelturer, partajjer, utekvällar med Alicia på våren.



Blondin, brun och bara några timmar kvar till sommarlov.



Dansen



Fest hos mig sommar.



Maj, mysiga tjejkvällar.



Samma kväll. Galna och spårkvällar med brudarna.



Parken kvällar, adam tensta och sommar



Sommar dagar med sarah i parken, jordgubbar, grädde och kladdkaka.



Skolavslutningen i parken.



Samma kväll



Elin och kiosken.



Elmsta natta med brudarna.



Söderöra med Alicia & Ronja



Valborg.



Sverige match i kungsan



Gogart på Alicias födelsedag!



Hela sommaren. Fina stunder, roliga stunder. Ensam hemma. PARTY.



Moppe brudar jao.



Spaninen



En ny förälskad vän med i bilden också.



Nyår 2008-2009 får avsluta skiten. Finns så mycket mer som var det bästa med 08. Men den här listan skulle bli lång.
(Ursäkta bilden, inte som ni tror)

12 Januari

Hallåjsan. I Helgen har det bara vart mys med Micke osv... Ätit på ett glas i Norrtälje och sen shopping i Sthlm. Riktigt mysigt.
Idag har jag mest vart i skolan bara. Sen när jag vart hemma nu så har jag pluggat och ska göra det snart igen, men jag har lite beslutsångest om vad jag ska börja med haha, mycket saker jag behöver göra alltså. Men jag skulle behöva städa mitt rum också så att det blir lite med stämning och sånt. Det är kläder överallt osv så det är inte så mysigt här inne, man vill ju sitta och plugga i en mysig miljö så att man inte blir så uttråkad. jag vill kolla på sex and the city också, men sorry Mia, det får du inte, för du har en massa plugg att göra. usch usch, massa uppsattser att göra klart och lämna in och NP kommer ju nu också, inte kul alltså. Sulle pluggat på lovet, men det är klart att man säger så nu liksom. Nej nu ska jag städa mitt rum så att jag blir mer koncentrerad. Puss på er.

Topshop



Klackskorna till höger är min favvo alltså. Jag älskar dom bara!

öppen tå och hölklackat, mums. 2009 säger jag bara.


9 Januari

Hallåj. Nu har jag precis ätit lite, får inte öta för mycket så att jag blir mätt för jag och Micke ska ut och äta på ett glas ikväll, riktigt mysigt tycker jag faktsikt. Jag måste bädda & städa mitt rum och sånt, för det ser förjävligt ut haha. Jag har färgat på min röda slinga i luggen men den är morotsfärgat i hårbotten för jag var tvungen att bleka först, och eftersom att jag är blekare i hårbåtten för utväxten så är det ljusare där och lite rödbrunt i topparna, ser inte så jätte bra ut. Men ska gå till Lian så får hon fixa till det. Om en timme ungefär kommer Micke så jag måste sätta fart nu. Pusssss

Sex and the city

Hallåj. Oj vad länge sen det var jag bloggade känns det som. Ska försöka lägga ner lite tid på det här nu, om ni vill? :>

Idag började skolan som den gjorde nog för dom flesta. Dagen började bra med att jag fick ett gulligt sms från Mikael, vi har vart tillsammans 2 månader idag, så det känns bra, och fler månader ska det bli. I skolan har det gått bra faktsikt. Jag jobbade på bra och blev klar med saker som behövdes. Jag fick min julklapp från Alicia idag också, det var sex and the city "skolådan" jag visste det, haha. Nejmen jag anade det, och som jag önskat mig den alltså, helt sjukt. Så nu ligger jag bänkad i soffan hela tiden och kollar på den. Har redan kollar klart på en halv säsong.. Ja, jag är beroende.
Imorgon kommer Mikael hit, då ska vi gå ut på ett glas och äta, det är sjukt god mat där. Sen på Lördag ska vi in till Sthlm och shoppa lite, det är alltid lika nice. Ska kolla lite efter andra saker att blogga om nu. Puss ♥


2 månader


hjärta




12 bokstäver, 3 ord, 1 mening...
Jag älskar dig