24 november

1 månad kvar till jul idag då. Härligt, längtar riktigt mycket. Fan måste börja köpa julklappar också.
sitter hemma hos micke, han kom hem för någon timme sen från skolan och nu ligger han och sover, riktigt gulligt, snarkar gör han också. Man sitter här insnöad typ. Kommer inte hem för att alla bussar är inställda. men det är ju bara skönt för mig, hihi. har vart här i uppsala ganska länge nu. men det är mys. vad gör ni när det är sånt här väder? ;P haha

lyckligast


21 November

hoho. Sitter här hemma hos micke och ska gå ner till station om en timme ungefär. Hoppas jag hittar, haha. Han jobbar så han ska möta mig på station, sen åker vi hem till mig och sen är det träning. sen blire det väl film kväll eller något :) vad händer ikväll?

kär

10 bevis på att du är kär.
 1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
 3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats
6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
8. Du älskar att känna personens lukt
9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på

old


18 November

Hej stora som små, korta som långa osv!
Jag sitter här och lyssnar lite på musik. Har precis ätit stuvade macaroner och falukorv, så jävla gott det är alltså, jag älskart.
Jag har precis kollat på Andra Avenyn också, fast det börjar egentligen nu på tv;n, men jag tittade på datan så att jag kan göra annat nu som att blogga. Jag har vart lite oseriös med bloggen ett tag, förut låg jag i som sjutton. Men jag har lite mycket att tänka på nu satt. Jag saknar min Mikael vill jag säga, alldeles för mycket, det är inte kul fast det blir jätte kul sen när man träffas såklart, och det är tur, annars blir det katastrof, hihi. Han kommer hit på Fredag. På Fredag ska jag träna handboll också, vi ska börja med Wax nu, as nice jö.

Idag har jag bara vart i skolan. I skolan gick det faktiskt förvånansvärt bra. Jag har pluggat och vart aktiv som jag aldrig brukar vara nu förtiden. Jag är så skoltrött. Någon mer som är det? Jag vet inte vad jag ska ta vägen alltså. Jag vill ju gå Frisör, men det känns just nu som om jag inte kommer komma in på det. Mina betyg är inte direkt toppen, hög frånvaro osv, men det ska ändras. Men det är så drygt att gå i skolan verkligen.

Imorgon är det måbra dag för lågstadie i skolan. Jag och Sarah ska ha dans för dom då. Det kommer bli som det blir haha. Vi har ingen musik eller någonting, vi vet ju vilken låt vi ska ha och allting, men ingen av oss har skivor att bränna låtarna på och inga pengar för att köpa skivor, menmen.. Det får blir lite sådär haha. Vi kommer skämma ut oss. Vi ska ha dans på Fredag också i skolan men för högstadie fuck vad pinsamt haha. nejdå. Känner ju typ alla men ändå.
Nej nu ska jag göra lite vett, som jag ändå inte kommer göra på hela kvällen, är så jäkla trött, har vart det hela dagen ända sen jag vaknade imorse. Så det jag ser framemåt ikväll, SOVA. Somnade på bussen hem idag, så jag höll på att missa där jag skulle gå av, det skulle inte vara så toppen. Men sov gott & God natt, puss!

Mario


robbie williams


17 November

Godmorgon, sovit gott? det har jag, men had svårt att somna igår kväll. Ville INTE gå upp i morse haha. Nu ska jag gå & borsta tänderna och sätta mig framför brasan, jag fryyyyser. JAG SAKNAR DIG! ♥

h-h-h-järta


16 November

Hallåååj. Förlåt för att det har vart dålig uppdatering här på sistonde. Men jag har inte suttit här eller haft tid.
Har haft en underbar helg med Micke. Har praoat hela veckan somsagt hos min frisör, det var skoj, färgade håret brunt, och mina naglar blev fin fina, just nu har jag guld, mina ögonbryn blev mörkare också. Men i fredags åkte jag till uppsala för att sova hos micke, vi tittade på idol och film och hade det as mysigt. På lördagen åkte vi hem till mig, när vi kom till norrtälje mötte vi Alicia och sen gick vi till kryddan och handlade lite chips och sånt, sen åkte vi hem och gjorde ingenting, åkte sedan till sarah, där var elin, sarah & alicia. Alicia åkte hem rätt tidigt, men sen gjorde jag och elin kladdkaks smet, så jävla gott det är asså :O SJUKT. Sen åkte jag och micke hem, kollade på tv, åt mackor, haha. och hade mysmys. Idag så låg vi och degade hela dagen i sängen. Och självklart så fixade micke mitt ljud på datan som har vart "trasigt" i ett år typ. Jag har hela tiden trott att högtalarna vart sönder. haha, lite pinsamt, men glad blev jag, tack <3.
Nu snart ska jag kolla på Andra Avenyn, fyfan vad bra det är. PUSS!

13 November

Hallåååå. Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade av att mamma tände i mitt rum och skulle visa anna mitt hår, as jobbigt. Jag ville sova JÖ. Sen drog jag till jobbet, gjorde inte mycket där inte, satt mest och glodde, sprang över till Sarah en snabbis och pratade med henne, lite roligare. Fick sluta tidigare idag. någon timma eller så.
Igår fick jag verkligen en skönhets behandling, haha. Fick mina naglar fixade, ögonbryn färgade och noppade och färgade håret brunt som ni kanske sätt redan. snacka om att jag längtar tills imorgon dåååå :O hihi. Då ska jag hem till micke, och sova där, sen på lördag åker vi hem hit till mig, hihi, första gången vi är här ;) myshelg, jepp jepp!


BRUNETT


11 November

Godmorgon! Vem har sovit så udnerbart inatt? jo JAG. undra varför ;) hihi.
Igår praoade jag till 12 typ, gick och åt kina mat med Sarah och sen gick jag och köpte en tjocktröja på h&m för att sedan åka med bussen till uppsala och möta micke där :D Vi gick hem till honom direkt, mysmys :) tittade på film och inte gjorde så mycket, hade as kul :D saknar dig. Sen när jag åkte hem så följde alicia med mig hem och sov här :) och nu snart ska jag åka och jobba, ska bli kul idag faktiskt :D men nu måste jag fixa mig klart så jag hinner det ;o. PÖSS!

God natt

God natt. Jag drömmer om dig

moln


9 November

Hallååååj.
Idag vaknade jag många gånger, men gick upp kl 1. Åt frukost och så, min bror var här. Skulle ge pappa en farsdags present, men han öppnade den innan honom ;o han trodde att han redan hade fått den. men aja :P 4 trisslotter vare iaf.
sen har jag mest suttit här. Alicia kom hit ett tag förut och snackade lite :D sen kom min syster med hennes barn och så :) sen duscha jag och sen sitter jag här IGEN :D haha.
puss

Happy


Saknar dig, saknar oss


8 November

HOHO! Gick upp vid 9 idag för att åka till Uppsala. Där träffade jag Micke, vi gick och åt nästan direkt, fast jag tog bara en glass :D haha. Sen åkte vi hem till honom och sen ner på stan igen för att kolla på bio, Wall-E. Haha, fan vad skön den var, massa ungar och vi två, härligt ;) Sen åkte vi hem till honom nästan direkt efter och kollade på yttligare en film mirrors. Den var bra den med, lite äcklig, blunda lite då & då, tyckte ju vissa andra var lite roligt :D haha. Sen tog jag bussen hem och träffade Elin och Elina på stan, vi gjorde inte så mycket, elin gick och träffade andreas och sen gick vi runt lite och lodade och sen hamnade vi på nisses, SÅKLART. alltid. haha. Sen drog vi hem, det sög där som vanligt. Så nu sitter jag här :D är as trött, men vill inte gå & lägga mig :)
Pösss & god natt.


6 November

ikväll ska jag & mamma gå på bio, första gången vi går på bio tillsammans i hela världs historien :O herregud, pinsamt jö. Men vi ska gå på Mamma Mia. Passar ju utmärkt ju eftersom att jag är Mia och Mamma är mamma :) haha.

God morgon!

Godmorgon allesammans!
Har ni sovit gott? Det har jag iaf för en gångs skull. Jag sov med fönsret lite öppet i natt. Vist, det var rätt så kallt i mitt rum i morse, men det var skönt. om man har ett varmt täckte så. Man sover ju mycket bättre om det är svalt i rummet och det var skönt. Så nu är jag uppe och ska till skolan (: Väntar bara på att Elin ska ringa så att vi kan gå ner till bussen och sånt (:
pösssss

god natt

God natt allesammans. Imorgon skare fan bli skola iaf. Måste måste. Bara det att man har ett jävla prov att se framimot asås jag kan inte, kommer inte och måste prata med min lärare att jag inte kan göra provet, usch.
god natt.

Jag älskar dig


i hate this part


5 November

halllååååj. Har vart hemma idag igen. Har typ inte sovit en blund i natt alltså. inte kul det. Vaknade och vaknade hela tiden.
jag vaknade en gång av att jag drog ut min näs piercing så JÄVLA ont det gjorde jag typ slet ut den, men jag fick i den till slut, jag låg där i sängen, kol svart och fick i den tillslut, helt otroligt. Den hade blödit oxå såg jag i morse. Jag gick upp vid 12 idag. Jag känner mig mycket piggare och gladare idag. Ja, när det är såhär så är jag inge rolig direkt, grinig, trött och ont och allting usch. därför är det bäst att stanna hemma, annars lackar jag väl ur på lärarna och skit :P
Jag ska ta mig ett långt bad snart, med hår inpackning och läsning och kallt vatten att dricka med is i. så skönt.
Nu fattas det bara ansikts mask, ska kolla om vi har det, annars ska jag gör mig en egen kanske ;) hihi.
Nej men, vad händer i helgen? :D


Pics

Foto: Mia Zetterström













4 oktober

Hallåååå. Stannade hemma idag i min skön sköna säng. Gick väl upp vid 12 tiden och la mig i soffan och åt frukost till saltön. Så skönt. Viktor har vart här hela dagen, han är fortfarande kvar. Sitter här och degar bara, har ingenting att gör typ :P haha!



Foto: Mia Zetterström

3 November

Hallåååå :) Idag mår jag inte så bra. Fast bra på ett annat sätt hihi.
Idag var jag i skolan till typ 12 eller någonting, för jag har så ont på grund av en sak, vissa vet vad. Så jag åkte hen och vilade. La mig i soffan och GISSA vad jag åt.... KLADDKAKA SMET :D självklart, vad annars? haha.
Jag låg och kollade på saltön som jag har lust att göra nu med, men jag har inte så mycket tid till det, jag har egentligen en massa att göra men gör bara massa skit saker, som att sitta här. Sen lagade jag jätte god mat, Kyckling med ris och wok grönsaker, mmmmmmm.... Sen åkte jag på Handbollen, men var förståss inte med. Satt och kolla, blir ju sugen när man sitter där, man vill bara springa ut på planen alltså. haha. Menmen :) så nu sitter jag här, måste duscha egentligen, men orkar inte vill sitta här hahaha.

pösssss

busssig


1 November

Hallå allihopa!

Idag vaknade jag vid 11 eller något. gick upp och åt frukost. Som sagt går här och vet ingenting, så gick runt lite.
Sen städade jag upp lite kläder i mitt rum och så, ringde ett samtal som kanske inte var så jätte glatt som alltid.
Jag tog fram kläder som jag ska ha på mig idag. Ska åka till Kyrkan om 45 min på gudtjänst, minnes stund för momor. Asså jag börjar gråta jag bara tänker på henne, det är sjukt. Men allting efter begravningen, det var så hämskt och fint på samma gång. Jag har aldrig gråtit så mycket, så nu ska man tillbaka till samma plats idag och jag kommer inte klara det känner jag. Jag har inte vart vid graven sen begravningen, jag pallar verkligen inte, det har blivit så konstigt efter det. Allting har blivit så konstigt, hela jag. usch. Jag vill inte sitta i kyrkan och gråta igen, jag vill inte det. Det är det jobbigaste jag någonsin har gjort. Sen ska jag in till spc typ vid halv 6 och prata med david, sen ska jag kanske åka hem till min syster eftersom att jag är ensamen hemma ikväll och jag vill inte vara det. ingen är hemma typ.
Menmen, nu ska jag fixa mig klart. Puss