sängen

Idag har man verkligen legat i solen hela dagen. När Patrick kom hem så åkte vi direkt ner till Malsta sjön och badade eftersom att det var så varmt. Sen misslyckades jag lite med maten så det slutade med att jag fick åka in och köpa två kebabrullar till oss, haha pinsamt värre...!
Aja nu har vi gjort ordning oss för sängen och ska sova.. för imorgon så ska vi ut på sjön och möta mamma & pappa och blir nog kvar tills på söndag. Myyyysigt värre, fyfan va skönt. Bussarna går inte så roliga tider bara, får hoppas på att min syster vill köra oss då. Ajaaa. Nu ska vi sova. Puss puss! bilder kommer säkert upp på söndag om jag orkar.

R.I.P Michael Jackson



R.I.P king of pop!


090626

Hejhej hallå!
Det är typ världens värme ute, men det är skönt, eftersom att vi har en dusch ute på altanen också så är det rååå skönt, man har gått och dushat typ 25 gånger haha. Igår kväll så var Patrick, Ove & Elin här, vi rökte vattenpipa och kollade på lejonkungen, så jävla fin den är, höll på att gråta 100 gånger. Ove & Elin drog hem senare och Patrick och jag la oss och kollade på sunes sommar haha så jävla skön den är alltså, men vi orkade inte kolla på hela så ska fortsätta ikväll. Patrick gick upp kl 07:00 imorse och jag vaknade några gånger och var död haha, han skulle åka och jobba på doggstore eller vad det nu heter i sthlm, så längtar till bebe kommer hem igen. Nej nu blir det ut och sola igen, sen ska jag röjja upp här inne, ser inte så kul ut hehe.

Kramar

090625

sitter hemma nu, blev inte så länge på festivalen, 4 dagar. för min del.. lång historia pallade bara inte, ni får tycka vad ni vill, men ni har inte vart där.
Patrick står i duschen, saknade honom grymt mycket. Snart ska vi kolla på Lejonkungen :D den är så bra. Å käka chips å en massa gött! Puss på er!

sängen

sitter här i sängen med Alicia, hon sitter och smörjer in sig. Vi sitter å pratar om allt som kommer att hända å hur taggade vi är, woho. Nejmen det kommer bli hur kul som helst, kommer bara att sakna dig...men det blir bra.
Nej men kl är 01:53 och vi ska upp 05:30 usch... Aja nu ska jag sova eller VI ska sova.

Puss på er. Peacek & Love, häääär kommer vi. Skriver om 1 vecka. Kommer sakna er alla, och speciellt dig!



busigt

TAGGA KVINAAAAA !!!

hiho, jag har tagit beslag på mias datoooor just nuuu, hon sitter ute i vardagsrummet och kollar på tv med patrick tror jag :) jag börjar fan bli jävligt taggad nuuu, förutom att det känns som om att man har glömt hälften. Jag hade packat så vackert hemma men sen kom jag hit och nu ligger alla mina kläder i hennes hall på golvet ;( jag hade först räknat med att packa allt i en väska, nu sitter jag här, tre väskor senare och inte en chans att jag kommer orka bära ens en av dom?!?! men vad gör man, jaja nu ska jag forsätta dansa balett. vi hörs seeeenare! 

090621

imorgon drar vi då, fyfan.. det händer alltså.. vi kom iväg, eller det har vi inte sett ännu. men helt otroligt!

Ah nej men Midsommar blev perfekt säger jag bara, Jag var somsagt ute på solö med min familj på dan.
Sen åkte jag till Alicia och åt där med hennes familj med pappa, kristina, carolina å hennes kille.
Vi åkte sedan hem till mig å fixade oss, åkte in till norrtälje på en fest som Patrick bjöd oss på, det var lite skoj, haha. Sen sljutsade Mange hem mig, alicia & patrick till mig, å alla vi 4 sov här. riktigt mysigt...
På Lördagen så åkte jag och alicia in å sola, sen åkte hon hem så kom patrick till mig, vi lagade mat, fjollade oss å kollade på Mamma Mia, satt uppe ett tag och sånt. idag slappade vi bara, åkte in till elin sen till kiosken, saknar fan den!
pusspuss


hemma

Sitter här hemma nu.
Åkte från Solö, svängde färbi hemma hos Regina emellan.. Men nu är jag hemma, väntar på att Alicia å dom ska komma hem så att jag kan åka dit för att äta gott gott, sedan får vi se vad som händer, norrtälje eller något kaaanske. vad händer fär er ikväll? :)

Ted Gärdestad

sitter här i ruffen och lyssnar på Ted Gärdestad på radio. Det är verkligen sommar att lyssna på honom!


Sol, vind å vatten höga berg å djupa haaav

Midsommar

Skulle såklart velat haft en bättre midsommar än såhär.
Skulle också helst vilja vara ute i Grisslehamn istället för här ute på Solö. Och jag skulle så gärna vilja ha fint väder. Det här är inte kul. Men det är också bra att dom sparar fina vädret till nästa vecka. hihi. Ajaa, jag ska ta och klä på mig å fixa mig och gå upp ur båten till alla andra. Längtar att få åka till Alicia sen!

Glad Midsommar!




sängen

Nu ligger jag här i ruffen i min säng som är hur mysigt som helst..
Kom precis på att jag är kissnödig, så jobbigt när man precis har lagt sig.
Imorgon är det midsommar, känns verkligen inte som det. Ska ju inte bli strååålande väder heller, men hoppas på det bästa.
Ska till Alicia på kvöllen så hon räddar min dag iaf!

Kyss & Godnatt! ♥

videoklippet - en fin sång

Nu funkar videoklippet iaf, till er som inte sett det :) haha lite rolig är den iaf!

090618

Just nu befinner jag mig ute i våran underbara bår ute på Solö, det ligger ungefär i furusund, dom som kommer här ifrån Norrtälje vet nog vart jag menar.
Jag ska fira midsommar här ute imorgon med min familj, Mamma, Pappa, Syster hennes familj och Tomas föräldrar och lite grannar här. Vid femtiden imorgon ska jag åka hem till Alicia som är hemma hos sin pappa då, där ska vi äta gott, mysigt mysigt. Sen får vi se vad som händer. Vi åker fan om 4 dagar typ. Börjar blir läskigt, känns som om jag inte kommer hinna packa, haha. Men nu är jag ensam hemma hela helgen, för mamma och pappa kommer vara ute på sjön hela tiden nu, men sen drar jag i en vecka, som kommer bli underbart skönt. Bara att komma här ifrån är så skönt.
Ah men det är ju kul också att det spö regnar ute, eller det regnar iaf. Och jag vill ha skinande sol. Så att man kan ligga å pressa, det ska ju va sommar väl? Igår var det ju fint väder.

Idag så fick jag hoppa upp ur sängen snabbt kl 10:30, jag skulle ju vara med mina naglar hos Laila kl 11:00. Åkte in dit, förstärkte mina naglar och satte på en ny som hade gått sönder när jag jobbade.
Jag lackade om dom också. Rosa tippar med glitter blev det nu till festivalen och allt. Längtar ju, pratar inte om något annat.
Sen så kom Alicia dit också iaf, hon ska också förlänga naglarna fast i Juli när hon fyller år, sen kom Linnea också, men sen så gick vi och fikade vi tre, och sen gick vi på stan och sånt. och dom tvingade med mig, jag som bara skulle sola sen, men det blev ju såklart en jacka som är jätte fin/cool på H&M en turkos "vindjacka", fast det är strl 42, men den var på rea så den kostade bara 129 kr. Så den funkar perfekt. Ska ta kort på den imorgon. Sen köpte jag en vit långärmad vanlig tröja som är så sköna bara å bra å ha, som också var på rea, för 79 kr. Sen gick jag och Alicia och solade efter enm massa strul på banken haha. lång historia. kan säga att helt plötsligt hade jag bara 32 kr kvar på kortet från 1000 någonting, fick panik!?

Ajaaa... Nu ska jag spela the sims 3 hihi, press press!


090617

Hejhej hallå!
Imorse gick jag först upp 8 för att åka in till Tandläkaren, bara för att höra att mina tänder såg bra ut typ :s, så jävla onödigt, speciellt när man ska gå upp så tidigt för det. usch. Sommarlov ju, då ska man sova.
Aja, jag kom hem halv tio och gick å la mig direkt då haha. Mamma kom in och väckte mig kl 11 och ba: miaaa, ska vi åka in till norrtälje å gå på stan och handla tills nästa vecka när du drar till p&l, jag ba: jaaaaaaaa! hihi
Lägger upp en massa saker som jag köpte tills dess :)



the sims

Sitter här och håller på att installera the sims 2 eftersom att jag inte har det på denna data. Jag vill verkligen ha the sims 3 NU. Beroende förfan, haha!


090616

6 dagar kvar till P&L :D sjukt taggad jag är alltså.
Idag vaknade jag lite då å då, det knackade två gånger på dörren å jag försökte ta mig upp från döden i min säng, hatar småbarn som väcker en så tidigt, JAG SOVER!!!!!!!!!!!!!
Aja, jag åkte in till Norrtälje vid tre och uträttade en massa, och träffade Alicia, vi kollade en massa till P&L och bådatvå köpte trosor, vi skulle köpa våra "friendship" ringar också, men det fanns bara en kvar å dom var förstora :O
Menmen, ska in till sarah nu., Lägger upp en bild på mitt tandsmycke som jag gjorde själv igår.

puss på er.


en fin sång


090615

Förlåt för jääääätte dålig uppdatering. Dels har jag inte orkat, har gjort annat osv...
Vi firade mig i Lördags iaf, det blev hur lyckat som helst, men det skulle vart bättre med fint väder, eftersom vi hade tänkt oss det. Men jag fick Filmer av Vanessa och Jossan, Kinder ägg och Veckorevyn av Alicia, haha. Blommor och choklad av Linnea och Denice. Sexiiiiga underkläder av Sarah och Elin haha. Tack så mycket allihopa.
Vi hade en trevlig kväll somsagt. Igår (söndag) Så låg jag och alicia i sängen näst intill hela dagen å döade. Sen på kvällen åkte vi till Manne och där var också marcus och vi kollade på film, sen blev det hemfärd.
Idag har jag jobbat, så mer har jag inget å säga än att jag har ont i fötterna, smärta...!
Ska nog träffa Albin ikväll, får se hur allting blir. Hoppas på solsken imorgon, snäääällla? ledig ju, tror jag?

puss på er!

moi

jag i torsdags när vi skulle på lilla Linneas första skolavslutning


090613

Förlåt för en dålig uppdatering, har inte haft tid helt enkelt.

Födelsedags firande med mina vänner ikväll, riktigt nice, fast blev inte riktigt som jag tänkt mig eftersom att det regnar. Jag vill ha sooool så att man kan sitta ute å grilla, spela kubb osv, men nejnej, nu får man stå med grillen under ett parasoll och grilla och duka inne och shit, men jag hoppas det blir lyckat ändå :)


2011, 2017?

Hur vare? var det år 2011 eller 2017? aja hoppas på 2011 iaf, för att då ses vi. saknad, av er alla!

skolavslutningen

många tårar rinner säger jag bara, här får ni kvällen i bilder. Och många tårar rinner när jag ser dom!











dom bästa

ikväll var det bal i skolan, sarah och arne kom och hämtade oss. hihi. Sjuk dag.
var i skolan idag och jag och sarah sov i uppehålls rummet i 2 timmar haha, gjorde ingenting, städade våra skåp sen fick vi dra, riktigt skönt. Åkte in och solade, hände lite mycket på vägen, ont ont har jag.
Imorgon slutar vi :D jippi, längtar. Men jag kommer döds gråta!

Skorna kommer ifrån Friis & co, klänningen ifrån indiska, jacka från Gina och väska från Åléns



Mina älsklingar


Den satte uppe i matsalen när vi kom in, haha jag älskar er mina vänner!

Min dag :D

Idag är det min dag, och jag fyller 16 år. GRATTIS TILL LILLA MIG (eller stora nu) hihihihi,.

sjön

Var ner med Elin vid Malsta sjön en liten stund, satt där och snackade om allt möjligt, nu är jag trött, å funderar faktiskt på att sova snart. Imorgon är det ju middag å allt, är bra om man är pigg då. Har legat här å snackat med alla möjliga och skrivit ner tills mitt firande. Men nu ska jag sova eller nått. Natti. Kommer kanske inte ha tid å skriva imorgon, men ska verkligen försöka. Mitt huve sprängs nu också. Godnatt!

090608

Hejhej hallå!
Idag gjorde jag klart min tjocktröja i skolan och skrev utvärdering, skönt. Det gjorde jag innan lunch. Sen gick vi ner till stranden, spelade volleyboll, det var skoj. Sen kom hela klassen. Var inte där så länge, drog hemmåt, eftersom att vi skulle va där hela tiden så. Drog in till Norrtälje å solade solarium sen träffade jag elin & emilie en liten stund, gick och köpte hårfärg med elin sen drog jag hem och färgade underhåret dels.. utväxt osv... blev väl inte så stor skillnad direkt haha. Imorgon är det middag/bal OCH min födelsedag :D Ajaaa. Puss påer




förskotts firande




090607

Hejhopp ! superstar här :) mia är en upptagen ung dam tyvärr satt någon annan får väl ta tag i att uppdateraaa! Födelsedagsbarnet springer runt och städar i underkläder för att hennes släkt är här när som. iofs fyller inte hon år för än på tisdag! MEn anyway, nu blir det massa tårta och kaffe! och preseeeeenter! WIHOOOO, ha en bra dag! i be back.

roslagsbro

sitter hemma hos Alicias pappa med flickorna, känns skönt att vara samlade. Dom spelar GH och inte jag hihihihi. Hoppas på en n-tälje tripp snart, haha. Nejmeeeeeeen puss på er mina fiskar

090605

Ja, Jag ska väl inte säga nått om Alicia då, eftersom att jag tjatade om henne då, som du vill. Haha nejdå.
Hon kom hem idag iaf, och hon kommer hit snart, vi ska va hos henne ikväll, så nu får du inte va med något mer.
Vi gjorde INGET i skolan idag, fotboll mot lärarna, var inte ens med haha. ajaaaa. duschen brb. puss

superstar lady



Inatt kommer min superstar lady hem. Jag saknar henne otroligt mycket och hon är bäst!


godnatt

åkte till Sarah och chillade, haha jadu, inte varje dag man får uppleva hennes mamma sådär, men tack för den du vet vad, haha. :) Albin kom dit, och vi glodde på film och hade det bara bra :D Sen så skulle jag sova där, men sen kom både jag och sarah på att det är skönare att sova ensamma :D haha. Imorgon kommer min älskade Alicia hem. åh vad jag saknar henne. Imorgon blir det fotboll mot lärarna också. haha skooooj. dom ska få spö! mohahaha....

Sovgott. Peace & Love

090604

Sista Torsdagen i Svanbergaskolan, känns lite tragiskt. Men skönt också såklart. Idag var det slappt, somnade på bordet till en film vi såg, haha som vanligt. Hade slöjd och försökte göra klar min tröja,  men snart så är jag klar, woho... Imorgon får jag äntligen träffa Alicia, saknar henne. Vad händer imorgon då? Ingenaning... Ska nog jobba på lördag iaf, och på söndag ska jag firas med familjen... Får se vad som händer idag också. Pusspuss!


nytt, till avslutning, middag och vardag!


random shit


- SKULLE DU HELLRE :
1. pierca näsan än tungan ? -
Tungan har redan i näsan så!
2. Vara seriös än rolig ? - Rolig
3. dricka röd eller grön mjölk ? - gröööön :)
4. brinna upp eller drunkna ? - Drunkna tror jag
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? Föräldrar

- RANDOM SHIT
1. är du kär i nån ? -
får man se!
2. sol eller måne ? - Sol
3. vinter eller höst ? - Höst
4. vänster eller höger ? - Höger
5. solit eller regn ? - Soligt
6. vaniljglass eller chokladglass ? - chokladglass

- OM DIG :
1. hur mkt är klockan just nu ? -
13:00
2. fullständiga namn ? - Mia Linnea Sofia Zetterström
3. Vart vill du bo ? - Sthlm, uppsala, göteborg var som helst förutom här
 4. hur många barn vill du ha ?- En son och en dotter
5. vill du gifta dig ? - Jag behöver ingen ring för att bevisa kärlek
rullar du spagetti eller skär du den ? - Rullar
7. har du ätit sushi ? -
8. lyssnar du på nu ? - ingenting :)
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - 2 tror jag.
10. humör ? - glad :)
 
- HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :
1. kysst någon ? - ja
2. sjungit ? - ja
3. blivit kramad ? - yes
4. känt dig fånig ? - ja.
5. saknat någon ? - jaaa.
6. dansat galet ? - typ :D
7. klippt håret ? - nej
8. gråtit ? - nej nästan bara
9. ljugit ? - ush nej
10. blivit kysst ? - jaaa :)
- GREJER :
1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - inte jagad direkt
2. har du en hund ? - Ja en tax :D
3. sover du helst sj eller med någon ? - Med någon
4. tror du på spöken ? - jaaa.
 

090603

Sitter i skolan nu, har husbygge, har haft idrott, men vi gjorde inget, låg på madrassen och sov typ...
Vi kommer inte bli klara med huset haha. menmen... Sen har vi musik, antar att vi ska träna på våran låt haha.

Vill bara sova.. Min tumnagel gick av igår när sarahs hund Maja skrämde mig.. Ska ringa å fråga om hon kan laga den idag, sen får vi se.. Puss :)


090602

Hellu, har vart en slapp dag i skolan, sov en timme i soffan också, skööönt. Ska dra till sarah sen och sussa där, träffa Albin också! :) Puss på er!

naglar


Förlängt naglarna, kom upp idag, internet var stört igår så!

090601

1 Juni idag dårå, bara åtta dagar kvar till min födelsedag och nio dagar kvar till vi slutar skolan, jippi.
Igår var jag och sarah och kollade på Micke när han spelade match. Sen gick vi och åt på donken osv osv... Sen åkte jag hem elin svängde förbi en snabbis, sen åkte jag in till sarah igen för att träffa Albin, haha roligt att han nästan ramlar när han såg mig, du får ta det lite lugnt ;) hehe. Nejmen vi träffade Kim och Albin. Sen åkte vi hem till honom och glodde film till ett i natt och sarah sov och kim drog hem, hehe.
Idag ska jag förlänga naglarna, woho.sen ska jag träffa Albin. skojskoj! :) Skriver senare. puss på er!