Godmorgon!


Sitter i soffan och dricker oboy, men nu har jag lite bråttom för ska ner till salongen, har kund om en timme, så ska fixa lite där innan dess.. Jag trodde att det var fint väder idag? sol och grejer :O




Soffan!

Jag och älsklingen ligger i soffan och degar lite, han ligger å spelar på mobilen och jag sitter här, funderar på att sätta på sex and the city, eftersom att vi har lite svårt att hitta en film vi ska kolla på, så blir det att jag sätter på det nu haha. Blir också så sent om man ska sätta på en film nu så. Blir en lång dag imorgon!




Hårförlägning - före & efter!

I fredags så färgade jag matildas hår och satte i löshår på henne plus klippte lugg.
Jag hann tyvärr inte ta en före bild på hennes hårfärg, men hon hade väldigt ljus brunt hår och hon har jätte kort hår och rakade på båda sidorna, vi gjorde verkligen en förändring och det är mycket roligt när det blir det och blir fint.






Måndag!

Hallå hallå!

Har bara vart på salongen idag, fixade mammas hår, sen åt jag lunch med sarah, och har inte gjrot någe speciellt.
Sitter i soffan nu och är trött, har ätit god middag som älskling lagade, spaghetti och köttfärssås :)
Jag ska väl inte göra någe speciellt idag, ska försöka sova tidigt idag iaf, för imorgno blir det rätt lång dag, ska göra tre hårförlägningar, så mycket att göra. hehe!


Lite knäpp bild, hehe!






Nytt i garderoben!














Skor!

Jag har satt mina finaste skor i bokhyllan nu, eftersom att den nästan stod tom, fast det är långt i från alla, har en massa hemma hos mamma och pappa som jag älskar också som jag ska ta hit och sätta i hyllan, men sen har man ju 1000 till som ligger, men dom är inte såna som förtjänar denna plats ;) hehe. Men mer ska det bli!


Helgen!


efter jobbet så drog jag och micke till Kista Galleria och shoppade lite, vi kom dit en timme innan det stängde, så vi hann ju dock inte så mycket, men det är väl bra det med, så slösar man inte så mycket pengar, men det var mycket stress för att man hinna gå i affärer, äta och sedan gå till bion som började 15 min efter allt stängde..
Så vi for runt där, men sen till slut så vart det bio iaf, pirates of the caribian (stavning?) haha. Den var grymt bra, nästan lite läskigt ibland, det var så att man löft från stolen, haha!
Sen åkte vi igenom sollentuna hem, och micke visade en massa saker, sen blev det bara att åka hem och sova.






Och så igår då.. Så var jag och micke barnvakt från kl ett till kanske halv elva på kvällen, fast före det så åkte vi till flygis och köpte världens goaste frukost, hur mycket gott som helst, och mysigt. Sen när Linnea och ida kom så åkte vi ner på stan, kollade i affärer, och gick å fika, jätte mysigt.  tog dock inga bilder alls igår :/
Sen när vi var i Malsta, där mamma också var men låg sjuk, så vi var kvar med barna där, så hade jag gjort hemmagjord tzatziki, och sen grillade jag och micke, flinta, korv, lax och majs. och gjorde en fet sallad, såser och pommes till det, dukade upp som en buffé och MUMS vad gott det var..

Sen åkte vi hem hit till Norrtälje, då kom Sarah, Martin och Anders hit för att micke, martin och anders skulle gå ut och jag och sarah skulle ha mys natt med en massa tjejsnack och vin. Moa och Elin kom också hit sen, så det var mycket mysigt att vara med dom, blev att man somna riktigt tidigt imorse, blö!


Mors dag!

Idag är det morsdag, och min stackars mamma ligger sjuk hemma med feber och grejer, så det blir inge speciellt "firande" idag, men har ringt och grattat henne iaf, och hon är världens bästa mamma. Ska ni fira eran mamma idag? :)



Fredag baby - salongen!

Hallåååå allesammans!

äntligen freeedag, och jobbar 5 dagar bara sen är det sommar lov, hur skönt?
Men man vet inte hur man ska få ihop allting så att man hinner, herregud.. Får jobba sena dagar.
Snart kommer Matilda hit, ska färga hennes hår och sätta i löshår, det blir guld, ska inte glömma före och efter bilder ;)

Efter jobbet sa min älskling att vi skulle åka till kista, NICE. sa jag då, självklart, hähä. Nu när man har lite cash också, så är det ju guld, eller inte, för dom försvinner idag, även fast dom inte borde göra det :/ haha.

Nej, försöker blogga lite mer när jag kommer hem!















Torsdag!

Godkväll läsare!

Jag har inte kunnat blogga någonting idag eftersom att jag har jobbat från 9-18:30 idag, haft fullt upp, men det är skönt, men man blir så jädra slut alltså.
Imorse så färgade Li håret på mig, ska ta kort och visa, det är mycket rödare och utväxten är borta, så det är skönt, men fortfarande rött såååklart. Sen stylade jag hennes hår, lockade och grejade, sen kom Emma dit och då slingade jag hennes hår och sen slingade jag hennes kompis från svart till.. aa, blonda slingor, men det ska göras en gång till eftersom att det inte blir 100% bra första gången man bleker i svart hår..
Men jag glömde min kamera på salongen, så får lägga upp lite bilder imorgon..

Hämtade mina skor idag också, och jag älskar doooom..






Frågor & Svar!

- om har min bebis här..:
Har du rakat av dig håret? :o

Svar: haha nej, det ser ut så för blixten gör någe konstigt och plus att man har utväxt där :P såg att det såg ut som det!


Idag..

Idag så var vi med skolan på roddarföreningen och rodde, å jädrar vad jobbigt det var, men kul ändå. Jag och emma är lite mörbultade nu, klämda fingrar och grejer, haha!






har min bebis här..

Har min lilla bebis här, frallan heter han, är han inte för söt?






Sista bilden är från sjön ihelgen, världens minsta, gulligaste bebis!


Färgning - Före & Efter!

Förra veckan så slingade jag sannas hår. Och såhär blev det iaf!






Fredagens outfit!

Haha lite sen outfit, menmen.. Har ju en massa kort, men har inte bloggat någonting under hela helgen, så jag har lite att lägga upp, ska komma upp bilder från när vi var ute på sjön med mamma och pappa, från lördagen till söndagen, också! :)










Klippning - Före & Efter!

Nu har jag precis klippt Jocke (Mickes bror). så han har precis dragit här ifrån, och han blev skiiiiit snygg i håret :)
Jag har inte direkt någon bra före bild, men har en från när vi var i finnhamn, men han hade hår nästan ner till hakan iaf, haha!

FÖRE!



EFTER!








Frågor & Svar!

Anonym om Plugghäst!:
blir läpparna snea/ojämna när de börjar gå ner?

Svar: Nej det tycker jag inte att dom blir :)


Plugghäst!

Sitter här hemma och pluggar som aldrig förr, ska ni veta.. Men nu är iaf uppsattsen inskickad till läraren, och håller på med en rästuppgift som ska skickas in med, sen är det bara en sak till som ska skrivas på datan och skickas in, haha mycket nu.. Måste verkligen göra klart det här nu, eftersom att jag kom hem tidigt idag med..

Hade nationella i matte idag, usch och fy å blä, hoppas på att man klarade det, hoppas hoppas hoppas, men det känns inte som det, känns som att det var en liten bit ifrån att klara det..
menmen.. :)
Mickes lillbror jocke kommer hit senare också, då ska han klippas, hähä!




Finnhamn med mickes fam.

I lördags så åkte jag och mickes familj ut till finnhamn med passbåten från vaxholm, det var hur mysigt som helst verkligen.. Så här kommer en massa bilder där ifrån!






























Måndag!

Hallå hallå!
Ligger i soffan och är en riktig sjukling, buhu.. Jag vill inte vara sjuk.
Har feber, ont i halsen och är jätte hängig.. Vaknade i natt och var alldeles kall svettig, så det är inge roligt alls, speciellt inte när man hade idrotts dag i skolan idag ;o

skulle behöva en städfirma nu, ser ut som skit här hemma, massa som behöver göras, men kan ju inte :(




sängen..

ligger i sängen nu och ska sova, har vart i parken med mina fina tjejer, alicia och elin ikväll.. Kanske skulle skippat det, eftersom att jag ligger med feber nu och mår inte alls bra :( kul att man ska ha idrotts dag i skolan imorgon och att man är sjuk, inte bra alls. fyfan.. vill inte vara det, eftersom att jag måste dit, vill vara frisk :(
Men nu ska jag sova.. micke är och fiskar med emil, men han kommer nog hem snart, han med! :)


Bild från fredags natt ♥


Skor!

Igår efter jag, micke, mickes mamma, hennes man och mickes bror hade vart ute med passbåten ut till finnhamn och haft picknik, så åkte vi till arninge till skopunkten, där köpte jag självklart tre par skor, hääärligt, nu till sommaren, alltid kul att köpa skor, hihi!








Hem till mamma och pappa

Nu drar jag och älskling hem till mamam och pappa och ska äta.. Sen blir det rimbo och sover där inatt, och imorgon blir det skärgården :) kommer nog inte blogga på ett tag, så ni vet :) men det vet man aldrig, haha!








Fredag!

Herregud vad veckorna går fort.. bara jag som tycker det? Nu är det redan Fredag, men det är skönt..
Jag ska ner till salongen nu, sen ska jag följa med mamma och hämta nya hunden, han ska med ner till salongen en liten stund, åh vad jag längtar.. Kommer bli så kul, hihi!






Utanför fönstret..

Det doftar nyklippt gräs, man hör gräsklipparn, måsarna skriker, det luktar bara så underbart, sommar!!




Springer runt såhär..

Springer runt såhär, här hemma.. Och ska laga lite mat nu och min käraste är påväg hem.. Haha.. Känner mig lite muppig idag, trots att jag är degig och hängig.. Det ända som får en att hålla humöret uppe är att vara så!




ny och frääsh!

Hallå hallå!

sitter i soffan och gör ingenting.. ska klä på mig eftersom jag precis har duschat och smörjt in mig..
Jag drog hem tidigare från salongen eftersom att jag känner mig så hängig :( så jag satte mig i solen och läste, jätte skönt, så fick lite färg på kroppen..
Jag och micke ska ut till min farbrors ö, för han ska göra lite jobb där..
Och imorgon kommer våran lilla sötsak hem, äntliiiigen :D gud så jag längtar alltså!


Trött..!

Förlåt för ingen uppdatering när jag kom hem eller någonting.. Men jag och micke la oss i sängen och somnade bums.. Jag vaknade kl åtta för att micke skulle i väg och gymma, men gud vad hängig jag känner mig :/ känns som att jag har feber och allting.. usch, inte kul alls.. nu har vi precis cyklat ner till hemmakväll och köpte läsk, så nu blir det film och sen sova igen..


Påväg till putte i parken förra sommaren..


Salongen!

Hallåååå!
Sitter just nu på salongen och gör ingenting.. väntar på att elin ska sluta, så ska nog träffa henne och säga hej haha. Var riktigt trött imorse, började kl 9.. Men skönt att börja lite tidigare också.. Har haft tessan här idag igen som jag har förlängt håret på, sen har sarah vart här två gånger, satt i solen och njöt lite granna..
Nej.. Skriver när jag kommer hem istället :)






Frågor & Svar (tatuering)

hej  ([email protected]) om soffhäng!:
hej hur kan du ha tatueringen Miia helt plötsligt på höger arm? du har den ju på vänster på alla andra bilder

Svar: För att jag gjorde bilden spegelvänd nu, och jag har på vänster arm, men nu gjorde jag bilden spegelvänd, fråga mig inte varför :P och då ser det ut som att jag har den på höger arm :P


soffhäng!





Ligger i soffan och dör..typ.. Jag och micke var och käkade på nya stället som heter stället, hehe.. Med Emil, chrille och sofia.. riktigt gott och mysigt faktiskt.. Men nu ligger jag här, elin och alicia var här en jätte snabbis och sa hej, kul å träffa dem. Micke och Emil är och fiskar nu haha..


kvällens look!






Frågor & Svar (parfym)

Anonym om lite nytt!:
åh, vart är parfymen ifrån? :) har för mig att den luktar väldigt gott!

Svar: Jag köpte den på båten, men det är britneys iaf :)


lite nytt!

TIDSINSTÄLLT INLÄGG!








Godmorgon!


Nu har jag fixat å donat klart, duschat och gjort mig fräääsh.. Nu ska jag cykla ner till salongen.
Jag ska sätta mig på uteserveringen bakom salongen och plugga, för jag har inte kund förens halv 1, men halv 12 kommer goldwell och då ska jag vara med iaf.. Måste ju passa på att sitta ute så mycket som möjligt nu när det är fint väder..




Godnatt!

Nu säger jag godnatt för mig, är svin trött.. Fast den här dagen gick väldigt fort faktiskt. Har vart på salongen hela dagen och haft två kunder, sen har jag hjälpt li med två andra kunder, så det har vart fullt ös, träffade elin en sväng imorse också..

Nu ikväll cyklade jag och micke ner till emil och dom käkade och vi satt och umgicks bara, var meningen att vi/dom skulle fiska, men det blev inte så till slut iaf.. Jag hoppas på fint väder imorgon, jag och micke ska fotas för en klädesbutik imorgon (Stil etc) ligger mittemot café tösses, för er som bor i Norrtälje, gå in och leta upp någon unikt.
Nej.. jobbet imorgon och dax och sova, har emmas mamma imorgon!


FOTO: Erik Huldt


Paket..

Fick ett paket idag.. Vad tror ni att det är? ;)






Färgningar - Före & Efter!


Färgade Joannas hår rödare med en röd, silvrig färg förra veckan, blev skit bra..


Förra veckan gjorde jag även några guld/beiga och brun/askiga slingor på Emma.


Och idag fortsatte vi med det och satte i mörkbruna slingor med lite röd/silvrigt i :)

Ring på 0176- 577 92 om du vill boka en tid hos mig.





Oh yes, i like it!










Några outfits!

Eeeeftersom att min data inte funkar, så hade jag några outfits på kamerorna (stavning) som jag la in på mickes data, så lägger upp dom nu, så har jag någonting att blogga om iaf, haha. Hatar att blogga på andras datorer, förutom min egna, där har jag allt liksom! :/








Godmorgon!


Har ni sovit gott? Bakis? Inte jag.. Idag.. Jag gick väl upp för en timme sedan ungefär, men hjärtat ligger och sussar så gott fortfarande, ska nog väcka honom snart.

Igår åkte vi in till Kista igår och kollade på fast five på bio, den vad sjuuuukt jäkla bra, seriöst den bästa filmen någonsin, jag satt och rös igenom filmen i 2 timmar. helt sjukt..
Sen åkte vi till Rimbo till emil, där det var lite folk, vi åkte dit en liten stund och sa hej, sen blev det hemgång, slocknade direkt.
Idag blir det båten med älskling och familjen, så  mysigt.
Jag har namnstag idag också, hade det i fredags med, men den kom ingen ihåg, haha.

Min data funkar fortfarande inte, därför inga bilder som jag egentligen ska lägga upp, kommer upp :/ jätte trist!


Hittade en bild som micke hade på mig från i sommras, ute på ÖN!





Seg dag...

= bakis dag.. Eller?
Jag är inte bakis, men jag är seg och ont i huvudet, okej då!
Jag vaknade alldeles för sent idag, hade glömt å ställa klockan och det är inte bra att göra det om man heter Mia Zetterström som är tröttast i sverige och älskar att sova, jag skulle kunna sova 2 dygn om ingenting väckte mig, dock så vaknade jag rätt lätt, så vaknade av ett sms idag, och det smset kanske skulle kommit tidigare så jag kunde gått upp tidigare, haha. Men jag vill ha fint väder också, så att man vill göra en massa. För just nu så ligger jag bara död i soffan och jag vill inte spendera en ledig lördag i soffan, så jag bokade bio ikväll för att överasska älskling att gå på fast five, i kista. Hoppas han vill det bara, han vet inget ännu eftersom att han är och jobbar, men kommer hem snart kanske!

Nej jag ska försöka diska, för det behövs faktiskt, sen kanske ett avsnitt av satc, men orkar inte ligga död, hade tänkt att boka P&L idag, men mamma och pappa är inte hemma och behöver deras hjälp för att göra det.


Mina bästa <3


Till martin!

Nu bär det äntliiiiigen av till martin där mina brudar är, och dricka lite!
Micke har vart lite seg, men han har kommit hem nu iaf.. Aja.. har inge å säga.. min data funkar inte ännu heller.. Ses i dimman och imorgon!






Film!

Nu ska jag kolla på film med min baby..
jag lagade jätte god middag, köttfärsbiffar med potatis och jätte god sallad, skulle göra med brunsås till, men tror du inte jag glömde göra den? kom på det när jag skulle lassa upp på fatet, haha. Bäst jag är.
Så vi åt middag med tända ljus osv.. Sen tog vi cyklarna ner till Hemmakväll och köpte lite gott och hyrde en film.
så nu blir det film tittande, funderar på att göra vårrullar också, det är ju jäkligt gott.. Min data funkar ännu inte, ledsen jag blir :(


Godnatt puss till mina läsare!


Mina hårfärger!

Satt och kollade på lite bilder, här på mickes data.. man kan ju säga att jag hunnit byta hårfärg några gånger på så kort tid, haha.


Blåsvart som jag ändå alltid haft/gått tillbax till!


Blond, bred slinga i luggen/sidan.. Inte så bra bild men..


Tillbax till hel svart.


Början till blond, massa blonda slingor..


Ännu mera blonda slingor!






Och ÄNNU blondare.


Lite mörkare rött än vad jag har nu..


Och lite rödare än så..

Men just nu tror jag att jag har rödare ändå, men det varierar så.. det tvättas ur och sen färgar jag samma färg, så är det jätte rött, och så håller det på så..
sen tror jag nog att det är lite hårfärger här imellan också, haha. Men det var detta som jag hade tagit med mickes cam.. Lite roligt att se, eller hur!?


Torsdag!

Tjillevippen på er!

Min data vill inte funka nu bara för det, verkar det som.. Så jag kan inte lägga upp inlägg som jag vill skriva, men jag lägger upp det så fort min data vill leva igen. Har tre outfits att visa för er.. Och en massa frisör grejer, åh vad typiskt.. Så jag sitter på mickes data nu, eller ligger i sängen med den, han är och gymmar och jag är helt slut från idag. Ligger och kollar en massa underbara skor på internet (A) men dom jag vill ha, finns inte i min storlek, jag har också köpt ett par från tradera för 50 kr :o sjukt, som kommer från nelly, men dom har jag inte fått än, grrr!!!!

Jag och älskling ska ha en myskväll ikväll med film och gott gott, det behövs verkligen, inte lika fint väder idag, så man får passa på!

Hittade en massa roliga bilder på oss, haha!



















Hos syrran!

Tjollahopp!

Har precis ätit jätte god mat här hos min storesyster, jag och micke.. vi grillade och hade det bra i solen, underbart.
Jag har jobbat idag och efter jobbet så satte sig jag, alicia, elin & linnea på tre praliners uteservering och fikade, och njöt och smälte i solen.
Nej.. ska försöka blogga lite när jag kommer hem, har lite att lägga upp, men mitt internet f*ttar sig hela tiden, greaaaaat!








Parken häng med tjejer!

Hängde i parken idag med fina vänner efter jobbet i solen och stekte lite... Skönt skönt!












Min helg!

Här kommer en massa bilder från helgen.. I Fredags så gjorde vi inge speciellt, kollade hockey hos anders och var hemma.. Sen på lördagen så åkte jag och robin till erik i hans studio och så fotades jag. Sen så drog jag och micke hem till peter och middag, som satt susen.. Sen kom det lite folk dit och i söndags.. då gjorde vi ingenting, tror jag!? kommer inte ihåg. haha.. Eller jo, då satt jag och micke i parken och åt pizza, sen senare på kvällen så åt vi middag hos hans mamma!

Lördag.
















Lördagens outfit!

Eftersom att mitt internet inte ville funka i lördags när jag skulle iväg och fotas, så kunde jag inte lägga upp dagens outfit.. mitt internet ville inte funka igår eller någonting.. så aa. Därför jag inte bloggat någe!














Boka tid...

Det börjar bli ont om tider här på salongen för hårförlägningar.. Så passa på att boka tider om ni vill göra förlägning :) [email protected] kontakta mig där, för frågor om allt inom förlägning och annat, och för tidsbokning :)







Måndag!

GOdmorgon allesammans!

jag sitter och slänger i mig frukost och ska sminka mig klart. Sen ska jag springa ner till jobbet och ha kunder idag, härligt att vara tillbaka efter skolan..
När jag kommer hem idag så ska jag lägga upp en massa bilder från helgen och så. och jag och micke ska ränsa allting ur alla låder och sånt.. Som vi inte gjort ännu!


grillning hos svärmor..

Hallå hallå.. Sitter hemma hos mickes mamma och ska grilla här. Mycket gott, är så himla hungrig. Jag bloggar från mobilen nu oxå! Hörs senare :)

Alexandra Stan!



Helt sjukt bra..!


Lördag!

Hallå hallå!

Har vart uppe i snart 2 timmar, trots att jag somade kanske.. halv tre inatt?! men det gör ingeee.
Jag och älsklingen har precis ätit lunch, jag har tvättat håret och ska sminka mig och fixa mig nu.
För om ca en timme kommer min vän Robin hit och hämtar upp mig och då ska vi till Erik, då är det fotografering på G, niiiice. Så det blir en fotografering idag med. Mycket nu!

Nej.. nu ska jag sminka mig, så kanske jag hinner ta en dagens för en gångs skull! ;)


Här om dagen!


Frågor & Svar!

Anonym om Hoffmaestro:
Har du förlängning i eller är det ditt riktiga hår på bilderna? =)

Svar: Jag har förlägning, fast med clips :)


Fredag!

Förlåt för ingen uppdatering idag..
Jag har vart nere på salongen idag och färgat annas (min syster) hår och satt i lite löshår för att förtjocka hennes hår. Blev jätte bra. Sen satte sig jag och micke på Åtellet och fikade och hade det mys i vår solen..
Nu har vi precis ätit god mat, kan inte skriva mer för vi ska till anders och kolla hockey där martin och alla är, hoppas på att min fina vän sarah kommer dit med. Puss påer!




Årets sommarplåga!



HAHA, detta blir LÄTT årets sommarplåga, eller vad säger ni? ;)


Hoffmaestro

Hajjar ni vad jag vrålar om? - jag är kär!

Igår på hoffmaestro var det oslagbart.. Bästa tjejerna, bästa grabbarna.. Behöver inte säga mer!


















Godnatt!

nu ligger jag i sängen och har precis kommit hem efter en sjuk kväll med hoffmaestro, lägger upp filmer och bilder imorgon, niiiiiice. lever på detta länge. Tack brudar för ikväll ♥

Nu ska jag kolla djungel gourge 2 och sova. Imorgon blir det upp tidigt och skola, blö.. men men :)

 


Vill du förlänga håret?


Passa på nu att boka tid för hårförlägning hos mig :) Innan studenten, skolavslutningar eller bara för att vara fin inför sommaren :) maila mig på [email protected]






Duschen..

Nu blir det att hoppa in i duschen för att börja fixa sig lite. För sen bär det av till åkersberga för att kolla på Hoffmaestro med bästa brudarna. UNDERBART!


Sist när jag och Elin träffade dem på NRJ!


Godmorgon!


Nej okej.. det är inte morgon, men jag gick upp för 30 min sen, eftersom att vi är lediga idag, hur skönt är inte det?
Jag hade egentligen tänkt att gå upp vid 9 men så blev det inte, så att jag fick lite saker gjorda, men man är ju morgontrött som man är, så då sprack den planen..
Jag ska ta och göra mig lite kaffe och en smörgås så man piggnar till lite.


Tisdag!

Har precis diskat lite och det behövs diskas mer eftersom att varmvattnet tog slut, haha. Behövs en stoooor rengöring här hemma, grund rengöring alltså. Vi skulle ränsa en massa här förra veckan, men det blev inte så, så nu måste vi försöka göra det. För mycket grejer helt enkelt.. Ska dammsuga nu också.. Men det är ju förf*n inge kul å veta. haha...

Jag och Micke ska nog fotas idag, fast vi får se hur det blir med det eftersom att det inte är så bra väder. För vi skulle nog fotas utomhus då. Vi ska vara modeller för butiken STIL etc. Så det ska bli roligt faktiskt.

Nej.. Har inge å skriva om just nu, så skriver senare!



FOTO: Mikael Grannas, som förövrigt fyller år idag, gå in på hans blogg och skriv grattis ;)


gitarr spelande på valborg - video






Hård valborgs natt!

HAHA, vad säger man? bilden togs igår, gipset rykte igår kväll, skulle nog ha haft kvar det ett litet tag till känner jag!




Valborg bilder.

Ett litet sent inlägg med bilder från valborg, som var helt sjukt bra kväll och helt sjukt roligt, faktiskt. Trots att det blev som det blev senare, men det kan man inte råför. Haha. Men vi var hemma hos Becka, där det var lite folk, live musik och hur trevligt som helst bara :) Men här kommer dom..