Måndag kväll!

Godkväll allesammans!

Ikväll så drog jag med micke till gymmet, jag gjorde typ ingenting, gick och satte mig i soffan sen och väntade på honom, eftersom att jag har så ont i min mage. Försökte få i mig en pizza men gick väl sådär det med..

Sen så kollade vi på I rymden finns inga känslor haha, den var väl skön och konstig så samma gång, men helt ok. Konstig bara somsagt.
Imorgon ska jag försöka verkligen att ta tag i min blogg på riktigt igen, förlåt men har vart så mycket och har inte haft någon blogglust eller ideér eller någonting, men ska vara hemma imorgon så då kör vi igång igen, ska svara på en massa frågor också :)



Jag och min älsklings på fina reginas fest i lördags!




Frågor & Svar!

Anonym om Helgen:
Vart fanns mingelbilderna ifrån piren någon stans??

Svar: På Hemvandarfest.se :)

Anonym om Helgen:
Hur kunde du komma in på Piren? du är ju inte 18 :)
Svar: Hähä, Där har du något att suga på :) Vem vet.

Anonym om Tack syster (nytt i garderoben):
Vart är bikinin köpt?????

Svar: I Thailand :/


Storstädning!

Nu har jag precis storstädat huset här hemma, nu ska jag bara slänga in en maskin tvätt och hoppa i duschen och fräääsha till mig tills älskling kommer hem, man är inte så frääsh när man sprungit runt och städat. Kände dock inte att det var så bra för min mage, jag är hemma idag för att jag har sån jädra magkatarr, inge roligt. Nu är den som värst igen som den var förut, går knappt att äta när man har så, sist så gick jag ner till 44kg. usch.. Gick ner mer än 10kg då. hoppas inte det blir så nu bara.
Nej, därför skönt med en dusch nu!


Sliten brud!




Helgen

Här kommer några bilder från Piren i lördags, min kamera är ute på vift så har fler bilder där från hela helgen.









och här kommer från fredagen hos mig med tjejerna från elins kamera!
















ännu mer blond!

Eller ja.. Jag är gul/orange, förra gången var jag mera röd. Menmen.. Mitt underhår är fortfarande mörkt, färga det 1-2 gånger till och använda silver schampo som en galning och allt, så är vi hemma sen!










Godmorgon!

Har lite bråttom... Så hinner inte skriva någonting, ska ner till salongen nu. Ska bli färgat i huvvve på mig, skööönt blir blondare alltså. Hoppas det blir bra, det tror jag, Under håret måste bli bättre nu.






Make up (mer bilder)

Hät kommer resten av bilderna från make up kursen, som jag kanske ska visa :D








Torsdag!

Hallå hallå!

Jag är helt slut, var på salongen idag. Och jag har stått sen kl 08:30 imorse till 18:30 idag. Hade lunch i 15 min och det var kl 15:30, bra där. Men det är bra att ha kunder så ska inte klaga.
Har bara hållt på med löshår idag och färgat Lians utväxt. Så är helt slut i mina fingrar.

Imorgon bitti ska jag färga mitt hår, det kommer bli underbart skönt. Sen har jag bara en kund, men det är hur skönt som helst på en Fredag.
Jag är lite slö och inte på humör för att blogga.. Hoppas ni kan förstå mig!
Ska kolla Eva & Adam nu och slappa!


Från Make Up kursen i Tisdags!




Film!

Nu blir det film med älsklingen :) Step up 2. underbart. Imorgon blir det jobb också, har fullt upp imorgon, men det gillas starkt. Skönt att ha något att göra, är så båda dagarna :)


Vill ha denna roliga tid tillbaka, spontana kvällar (kan man lugnt säga) Saknar er!




Onsdag!

Tänkte skriva "tisdag" som rubrik, men det var ju helt åt skogen...

Imorse var jag hos tandläkaren och lagade mitt hål jag ringde akut om igår, bara det att jag fick en ny tid för att rotfylla den jätte kul, jippi. så den gör fortfarande ont såklart, så ska rotfylla den i mars, fan, det kommer vara skönt, inte!

Sen så åkte jag med mamma till skolan, snäll som hon är så körde hon dit mig, eftersom att annars skulle jag komma så sent. Och i skolan så hade jag perm. prov teoretisk som jag inte visste, jätte roligt, gick väl sådär, är sämst på permanent. Speciellt teori. Menmen, Sen hade vi färgteori, och det behövdes kände jag, jätte skönt!

Nu har jag och älskling precis ätit jätte god middag, fläskfilé med potatisgratäng, rödvinsås och bea. MUMS!

Hähä, igår fick jag mitt diplom för långhårs kurs!

 


Hårförlägning - under tiden!

Här kommer två bilder från när jag satt här hemma och satte i hår på kajsa.








Hårförlägning - Före & Efter!

Hallå.. Jätte dålig uppdatering idag, jag vet. Men skriver ett till inlägg om min dag osv snart. Tänkte lägga upp före och efter bild på Kajsas hår när jag satte i hår på henne :)



Efter bilden blev lite konstig eftersom att det är ljust skynke under så ser man inte riktigt, men det blev riktigt fint faktiskt, två blonda nyanser!




Nya handdukar!



Köpte jätte fina handdukar till mig och micke idag, blåa till honom och den rosa är ju sjääälvklart till mig, hähä. Dom är med stora blommor på, jätte fina!




Hemma!

Nu har vi kommit hem från gymmet, jag gymmade med sarah idag och micke och emil tillsammans.
Vi hade skit kul, jag och sarah kunde inte vara seriösa på slutet så vi testade allt och körde slut på våra armar. Men riktigt skönt. Sen duschade vi och tog en lång bastu, man känner sig som en ny människa igen! älska bastu!

Jag för kanske 4 år sedan?

 


Tack syster (nytt i garderoben)

Nu ska jag visa vad jag fick utav min syster, älskar allt!






Byxklänning, helt underbart på sommaren med bikini under!


Tubtopp!




och denna jag hade på mig idag!




Följ mig på Bloglovin!

Följ gärna min blogg på Bloglovin genom att klicka på ikonen!


Jag för länge sen!

bloglovin




Frågor & Svar! (Iphone)

Josefin om Blandade Bilder!:
Hur gick det med din iphone?:) fått igång den igen?

Svar: Nej det har jag inte :( Min systers sambo har den nu, vet inte riktigt hur det går, men tror tyvärr det är kört! Usch, vill ha den nu igen! :(




Måndag!

Godmorgon allesammans!

Nu har jag klätt på mig och "fixat" mig, ätit frukost osv..
Om 45 min så kommer mamma och hämtar mig för då ska vi åka till danderyds sjukhus för jag ska kolla upp cystan jag har, ska försöka få så jag kan ta bort den eftersom att jag har så ont i den.

Imorse så var micke så gullig när han gick upp och skulle åka till jobbet, jag vaknar lite halvt av att han börjar bädda om mig som en liten bebis alltså, och så står han och småpratar lite med sig själv fast till mig "såå älskling, så du fryser" ungefär. Haha så jädra gullig han är, så kände jag att han stog och stirra på mig, då står han och kollar på mig när han klär på sig, och så säger han "alltså är du världens sötaste eller?" haha, gud vad jag älskar honom!





Dels denna fick jag av min syster. Visar allting när jag kommer hem idag!




Blandade Bilder!

Här kommer bilder från när vi åt på kina ikväll, dåliga mobil bilder. Men en kväll med mycket skratt och mycket god mat såklart!







Och här kommer från en dag i veckan när jag lunchad med Sarah!








Söndag!

IDag så fyllde Maja sötnos 5 år, så vi åkte då till min syster och firade henne och åt en massa kakor och tårta. Roligt att träffa dem eftersom att dom kom hem från Thailand i Fredags. Både jag och micke fick en massa fina grejer av dem, ska visa sen vad vi fick. Underbart.

Sen åkte vi till Rimbo till Mickes mamma och sa hej bara, sen följde hon och sin karl med till norrtälje för att dom skulle ta med mickes bil hem för att låna den eftersom att han ändå har firma bilen.
Sen så kom Martin, Kajsa och sarah hit, och jag satte i hår på Kajsa som jag också ska visa snart, och jag satte i lite mer hår på sarah också.

Här kommer bilder från bilen idag. Lite ego man är!


















Sätta i hår.

Vi hörs lite senare, snart kommer sarah, martin och kajsa hit. Jag ska sätta i hår på kajsa. Har precis kommit hem från majas kalas och mickes mamma. SKriver sen.


Frågor & Svar!

Sabina om Nytt i garderoben.:
Hej sötis!
Men vart har du köpt koftan??? As snygg ju.
Kram

Svar: PÅ H&M Barnavdelning :)

Natalie om Fredag baby!:
Hejsan, jag undrar vart du har köpt den där mössan, grymt fin! ;)

Svar: På SALT i KistaGalleria! :)




Nytt i garderoben.

IGår var jag på stan en sväng, då följde lite saker med hem också!





Ett bokmärke!




en söt magnet










Frågor & Svar!

Anonym om Godmorgon!:
guuuuuuuuuud vad fin du är ihåret, är sjukt avis!!
vem gar klippt dig? :D
puss emma

Svar: Åh, tack så mycket :) Det är Li som har klippt mig, på salongen där jag är, hår & nagel hörnan.




Lördag!

Hallå hallå!

Jag är död idag och jag och baby sov jätte länge, eller till halv två ungefär, det är länge, men vi är ju så sega idag.
Jag och emma åkte till rimbo igår till Emil, där träffade jag älsklings sofie och var där ett tag innan lina kom och hämtade mig igen vid halv fyra ungefär. Tog upp micke och åkte sedan hem.
Idag ska vi inte göra någonting, skönt som bara den. Vi ska hämta min hund sen för vi ska ha honom också.






Frågor & Svar!

Wilma om Gymet!:
Var gymmar du? :)

Svar: På Friskis & Svettis i Norrtälje :)


Kvällens..

Snart kommer Emma K hit och vi ska dricka vin och ha det riktigt mys, sen får vi se vad vi gör, tror vi drar till Rimbo!















Hemma.

Nu är jag hemma från jobbet, har vart det ungefär en halvtimme kanske. As skönt. Vi stängde tidigare där nere idag, och det är ju inte så fel på en fredag, för då vill man hem tidigare.
Ikväll vet jag inte vad som händer, får se. Alla är så jädra tråkiga speciellt mina vänner, så jag får tagga och köra själv :D kanske drar till mikey!






Fredag baby!

Nu är det äääääntligen fredag och jag önskade att man var 18 och kunde gå ut idag, är feting taggad på det. Men mina kära vänner är så jääääädra tråkiga som ska vara hemma och toffla idag och inte vill leka med mig eller med alkoholen, så jag får la görat själv dåå.. Får fråga min käre man (hustru) om man får följa med på deras grabbkväll, usch det kan man ju inte.. Det vill dom ju inte. Men man får väl fråga det, annars ska jag sitta hemma själv med alkoholen jag. Nu blir det jobbet sen hem och städa och se vem som orkar ha med mig ikväll släpandes! :) TJA!




Sminkar mig på salongen, som vanligt..




Godnatt!

Åh, gud. Klockan är 1 och jag sover inte ännu, men jag och babiii kollade på en as bra film step up 3. Har sett dom andra och dom är ju också as bra, men denna, oj oj.. Fyfan säger jag bara.

Men nu ska vi krypa ner här i sängen, eller jag har redan krypt ner men väntar på mikael som är inne på badrummet fortfarande, hoppas på en givande kväll imorgon med mina vänner! Godnatt.

 


Helt slut.

Nu är vi hemma och jag är helt slut. Men det var skönt faktiskt. Efteråt så satte jag mig i bastun med inpackning i håret och det var strålande, och eftersom att jag haft ont i magen hela dagen så var det skönt att få lite värme. Så nu känner jag mig som en ny människa.

Vi har hyrt film nu som vi ska kolla på och svulla lite, bra där efter träning, men men..
Måste också bara säga att jag har så många otroligt underbara och gulliga läsare också, som tycker om mig för den jag är och min stil. Ni gör min dag, verkligen. Uppskattar verkligen alla fina och underbara kommentarer av er, fortsätt så! :) ♥






Gymet!

Nu drar jag och älsklingen till gymet, go go.. Vi hörs senare, ska kötta nu!!






Matlagning!

Nu har jag och älsklingen lagat mat och ätit. Vi åt kasler med potatisgratäng, sen kycklingspett med olika marinader.






Världens snyggaste par under matlagningen. gud vad jag älskar dig.


Egoooo!

Hatar att mitt hår ser mörkare ut på bilderna än vad det egentligen är :(





haha ja, man ser ju ut som man gör ibland..




Frågor & Svar (tröja)

Lisa om Godmorgon!:
Din tröja är helt underbar! Var har du köpt den?

Svar: Jag köpte den i spanien i en butik som är ungeför som Gina, köpte en med tom & jerry på också, så ah.. :)




Nya saker.

Var med elin och fikade idag och då gick vi till åhlens och jag köpte lite saker, behövliga saker.



Massage grej, skrubbhandskar, ansikts mask choklad, inpackning, schampo, silvershampo.




Godmorgon!

Sitter nu här och har fixat mig, så ska ner till salongen nu. Har kund vid ett tror jag, men får hitta på något medans, hähä. hämta ut hår och uträtta lite saker iaf. Hörs sen ikväll, blir troligtvis träning då!


ser mörkare ut här








Hårförlägning!

Idag satte jag i hår på Hanna, mickes kompis flickvän. Hon hade hår som hon hade haft i förr, Glömde självklart att ta en före bild. Men här kommer en efter iaf, det är väl iaf en decimeter längre äön hennes. Och bilden blev lite konstig.






Mitt hår.

Bättre bilder på mitt hår kommer nu! :)









Ska somsagt fortsätta nästa vecka med färgningen :)
Syns inte att jag klippt mig, visst är det långt?



Färning & klipp. Före & Efter

Idag började jag slinga mitt hår ljusare och klippte mig, det är oranget nu, men det får man räkna med från svart. Men på bilden ser det ännu orangare ut!


Detta är jag om ni förstog det.



Bilder genom tiderna på mig. (Tidsinställt inlägg)

Nu är jag på salongen och har säkert kund tror jag, en hårförlägning. Jag tänkte bara lägga upp lite bilder på mig ego som jag är, på mig genom tiderna helt enkelt. Så har ni något att göra. enjoy!

Brun!!

Slutligen en på blondie!

 

 


Onsdag.

Är det onsdag idag? det är det va? Jag ska kila ner till salongen alldeles strax, ska bara dricka upp mitt varma citronvatten först, mums..
Sen ska jag knalla ner dit, min bror kommer och klipper sig idag kl elva också, riktigt kul att träffa honom faktiskt, det var länge sen! Har hans julklapp kvar hemma, så får ta med den, så han får den någongång, haha!
Kanske solar idag, får se. Skulle vara riktigt skönt faktiskt.


ni får en riktig oufit bild sen




rosetter i håret idag också.







Godnatt!


Okej, det blev ett "godnatt" inlägg iaf. Det kan jag ju iaf bjuda på, hähä. Får se om jag hinner att blogga imorgon bitti kanske? Kanske hinner till och med att lägga upp en dagens outfit då också. Får ångest, vet inte vad jag ska ha på mig längre..
Aja, godnatt nu. Har en lång dag imorgon, tror jag iaf. Mycket att göra. Älskling och jag ska kolla AA i sängen nu!


Konstig min, men vilken härlig sommarbild iaf. Sommaren 2010


Och hur mycket saknar man inte sommaren här då? Sommaren 2009.




orkar inte blogga..

orkar inte blogga just nu, bloggar snart igen (förmodligen ikväll) eller imorgon! får se.




Tisdag!

Ligger nu i soffan och dör och är på jätte dåligt humör. Inge bra det.
Idag har jag vart i skolan och haft en massa teori hela dagen, rätt tråkigt, men ah.. vad gör man.
Sen hade jag utvecklingsamtal som aldrig är kul, tog 1½ timme, fyfan.

Jag ska tydligen städa för att det ser förjävligt ut här hemma, sen måste jag sätta mig ner och planera min vecka med kunder, och beställa lite löshår. hörs snart!


snygga jävel




skriv av mig..

Att det finns människor till allt, det är ett under egentligen, men det var ju inte direkt dagens nytt heller.. och att folk finns för att försöka förstöra pga avundsjuka, det orkar jag inte med, faktiskt. Om man nu är så jädra avunsjuk så att man måste förstöra för dem så kan man väl hålla det för sig själv för den personen kommer ändå inte långt på det, och jag vet nog vem du är som försöker och försöker, men verkligen aldrig kommer att lyckas med det, både jag och micke vet vad som är sant eller falskt i vårat förhållande som är hur underbart och hur bra som helst, och det är ingen som gjort någonting och isåfall skulle jag verkligen inte skriva det här i bloggen för att det är mellan han och mig, och vi har och är öppna för varandra och jag vet allt om han och han om mig.

Och jag förstår inte varför andra ska lägga sig i och säga att både han och jag är otrogna mot varandra, varför skulle vi? och om vi skulle det skulle jag inte skriva det här och om någon av oss vart det så verkar det iaf som om att någon skulle ångrat det och att båda löst det eftersom att vi älskar varandra som aldrig förr och är tillsammans fortfarande, och ingen har nu vart det bara för jag säger det.
Och om någon av oss skulle behöva vara det så skulle vi inte vara tsm med den personen vi är tsm med, för då älskar man inte varandra om man måste gå till någon annan för att få det man vill få. Och så är det verkligen inte, så snälla du/ni som håller på verkligen hela tiden, skaffa ett liv förfan och tänk på era problem för ni måste ha nog om problem så att ni inte behöver lägga er i andras, eller försöka göra problem för andra, eftersom att ni är såna människor ni är.

Varför är ni så avunsjuka jämnt på mina förhållande för? och avunsjuka på mitt utseénde för? Känner ni att jag är som ett hot för er eller? Herregud.. Jag vet nog att du vill ha min pojkvän (säkert igen), men det går inte, han vill inte, förstå det, du får försöka förstöra hur  mycket du vill, men du kommer aldrig att lyckas med det..






Tagit ut...

Imorse så satte jag mig på salongen och tog ut mitt löshår faktiskt, och det var jädrigt skönt att få ut det, för det var inte i så bra skick nu.. Eftersom att jag ska börja förändra mitt hår på måndag så måste jag ändå ta ut det, och vill att det ska få vila lite innan det, men sen åker det i igen när jag fått mitt önskat resultat på mitt hår.


Visst har mitt egna hår blivit långt?




Kibox!

Nu drar jag på kibox med sarah, vi hörs sen när jag kommer hem och är dööööd!






Måndag!

Herregud så slut jag är, har haft två förlägningar idag plus att mamma kom förbi när jag hade en lucka och tvättade håret. Då passade jag på att åka med henne till friskis och fyllde på gymkortet, så det är niiice, nu ska det bli andra bullar..
Bara för det ska jag och älsklings sarah på kibox kl sju, och jag är taggad men ändå inte, för jag är så jädra trött och slut i kroppen, men ska göra det ändå.. Ska slänga i mig något att äta och byta om bara...
Till "exet" du kan iaf stå för vem du är, när du kommer med såna anklagelser, och svara på detta!!


Godnatt!

Nu säger jag godnatt med detta inlägg för att jag är super trött.

Jag och Mikael har precis kollat på filmen the town och den var faktiskt bra, så rekomenderar den. Jag ska somsagt upp och jobba imorgon och jag tycker det ska bli skönt och har saknat det den här veckan när jag inte har vart nere och jobbat någonting, men hela veckan nu jobbar jag. Har två hårförlägningar imorgon så det är skönt att ha något att göra, sen ska jag göra en sak med mitt hår imorgon, som ni får se.

Jag & Mikael på We will rock you! ♥


 


Frågor & Svar (Frisör)

matilda om Blond.:
Är du duktig på att göra slingor/göra hår ljusare utan att det blir liksom orange?

Svar: Det beror ju på hur mörkt hår du har innan, och det går väl inte direkt att undgå att det blir gult och sånt, rätt ofta. Man får gå steg för steg och det blir oftast oranget i början, men jag gör alltid mitt bästa för att det inte ska bli det :)




Nytt!

Igår köpte jag en ny kalender som verkligen var behövligt, en rosa såklart. Och jag passade på att köpa en saknad shaker också till mina smoothies, en rosa också såklart med stjärnor på.






Söndag.

Hallååå!

ingen uppdatering idag, jag vet.. Men jag har vart jätte seg idag sen middagen igår.
Vi hade skit kul igår iaf, berättar mer om det sen och lägger in bilder.
Jag och micke kom iaf hem typ 4 inatt och sov till halv 2 idag, sen åkte vi och gymmade och vi körde på rätt hårt och jag tränade armarna så jag dog kan jag säga. Imorgon blir det kibox tror jag, eller jag ska på det, inge tror.
Nu ska vi kolla på film , vi har kollat på solsidan nyss, det kunde man ju inte missa. Hörs snart!


En tränings outfit från en dag i våras innan gymmet, tror jag!




Middag.

Nu drar jag och älsklingen till sarah och martin på middag, riktigt mysigt :)












Vill ni gå till mig?/elevpriser!

Är ni sugan på att gå och fixa håret hos mig på salongen? Här kommer priserna!

Helfärg: Från 350:- - 500:-

Botten/utväxt: Från 250:- - 350:-

Slingor: Från 350:- - 550:-

Bryn el. Frans: 50:-

Bryn & Frans: 100:-

Toning & Glanstoning: Från 300:- - 450:-

Tvätt & Fön: 50:-

Klippning: 200:-

Barnklippning: 150:-

Hårförlägning: 1500:- hår & isättning

Om ni vill sätta i hårförlägning så kontakta mig på [email protected]

Och för allt det andra så ring till mig på salongen.


Gå gärna in på kategorien "FRISÖR" för att se mina jobb.




Blond.

jag har faktiskt stor lust att bli ljusare i huvudet, det känns som om att alla är svarthåriga nu och jag vill "testa något annat" det var jätte länge sen jag var blond, och ja var ful då, så det blev inge snyggt. oxå var jag platina blond då och det vill jag inte vara. Jag vill ha en massa blonda slingor i håret så att jag blir blond, och jag vet verkligen att nu när jag är svarthårig så är det svårt att bli ljusare, men jag kan inte direkt säga att jag är svart hårig, för ni ska se hur brunhårig jag är i hela håret nu. Och mitt hår drar åt sig av blekning så jävla lätt. vad tycker ni? testa iaf?

Vill verkligen ha något sånt här som Paow, tycker det är Skiiiiit snyggt så som hon har, kanske liiite ljusare bara. och sen om man är brun och allt. Kommer vara skitsnyggt tror jag!








Lördag morgon!

Ska kanske säga godmorgon först.. Eller kl är ju halv 11 så det är ju inte så mycket morgon längre, fast det är ju det för mig.
Jag låg vaken ett tag i sängen och inte kunde sova, älsklingen ligger kvar och snarkar en massa hähä. Men jah gick upp iaf, ska äta lite frukost, vet inte om jag orkar göra smoothie eller om jag ska ta yougurt med müsli bara.
Ikväll ska jag och micke på middag hos Sarah och Martin, typ par middag, vi blir antingen sex eller åtta st. Det blir nog jäkligt trevligt faktiskt.






Gårdagens outfit

Glömde lägga upp gårdagens outfit igår när vi kom hem efter bion, bara för att Martin & Sarah kom över till oss, riktigt mysigt faktiskt, Vi satt bara och umgicks, pratade & kollade på gamla bilder och bara skrattade.



Ser inte riktigt klok ut men..




Frågor & Svar (Skor)

matilda svärd! om Nya skor!:
Vart har du köpt skorna? :) <3

Svar: På Melba.se :) <3







Bio!

Nu har jag och älsklingen gymmat & ätit, nu ska vi ner på stan och kolla på bio, svinalängderna tror jag att den hette.. Den verkar bra och dom säger att den är det :) Tar en bild på dagens sen.. men lägger upp den senare :)




Fredag!

Idag är det Freeedag, äntligen. Och jag är ledig idag, jag ska ta och röjja här hemma idag, tvätta och dammsuga, diska och sådant, bara små plocka lite, det blir stökigt så jädra fort även fast man försöker verkligen vara jätte noga med att inte stöka ner någonting, men det måste ju alltid dammsugas, flera gånger i veckan.. Eftersom jag fäller så mycket hår också så. Och smutstvätt blir det ju jämnt.

Aja.. En dusch ska jag också ta sen när jag gjort allt, och göra mig fräsch och fin, och tills micke kommer hem ska jag göra jätttte god middag, pommes med fläskfilé, rödvinsås & bea, underbart, längtar.
Sen tänkte vi gå på bio, vet inte vilken ännu, men ska kolla vilka som går.

 

 


Godnatt!

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i sängen, lite sent men ah.. Vi ska kolla på Andra avenyn och jag har en kex choklad i munnen som jag ska gnaga på, usch onyttigt, men gott. Ledig imorgon, hörs då!

 

 

 


Nya skor!

Idag fick jag hem ett par till skor, ååh dom är så fina, dock lite stora i hälen, men får fixa det på något vis, men är glad ändå, hihi. Har väntat på dem så länge.








Killar...

Hahaha, hittade denna på en väns facebook. Rätt så skön, och rätt!






C/O Segemyr

Ligger nu i soffan och ska kolla på C/O segemyr. Har första och andra säsongen på datan nu, tycker det är skit bra så.. Sen ska jag laga middag tills micke kommer hem. Och väntar på att ett paket ska komma hem till mig snaaaart!






Frågor & Svar (tatuering)

Anonym om The best thirty seconds of my life:
Varför har du tatuerat in ditt namn med två i när du bara stavar med ett?

Svar: För att jag ville ha det liiiite mer speciellt, och mina vänner och jag har alltid stavat mitt namn med två i ända sen jag var liten. Jag vill helt enkelt ha med två i bara, har ingen bra förklaring på det! :)



The best thirty seconds of my life






Vill ha vår & sommar!

Jag vill verkligen att våren ska komma nu så är det ju inte långt till sommaren sen, vill verkligen att allt ska bli grönt och börja leva igen, man kan ha vårkläder på sig, ta fram vårjackan, och allt är grönt och solen lyser hela tiden, blommorna tittar fram, tussilagon och blåsippor och allt det fina. Är så jääädra trött på den här snön nu, man kan inte ha på sig snygga kläder, en stor ful vinterjacka på, man kan inte gå i klackskor för det är för halt så man har samma skor hela tiden, så jädra drygt.

Vill ha den där första dagen man kan ligga ute i solstolen för första gången och sola, men man känner att det ändå är lite kallt i luften men solen värmer mycket ändå, åååh gud vad jag längtar, när hela dagarna och nätterna är ljusa. åh ge mig vår och sommar.. älskar våren för då vet man att nu är det långt till nästa vinter, då har man fortfarande sommaren att se fram emot men det är ändå varmt! :)







Tosdag.

Godmorgon allesammans. Eller godmorgon o godmorgon kl är 12 och jag har vart vaken ett tag..
Jag är hemma idag igen för jag har så fruktansvärt ont pga min cysta (stavning) skönt att jag ska dit snart och jag ska tvinga dem att ta bort den, för den är besvärlig. (schyy säg inte till micke att jag är hemma, han blir så arg då, ni vet killar förstår sig inte på kvinnor (?), cystor och äggstockar och sådant) så dom förstår bara inte.

Men iaf, jag sitter och dricker citronvatten nu jag och ska väl äta någonting snart, en paj kanske? lite onyttigt, men vafan, gott ju. Fast jag ska verkligen bli bättre på vad jag äter och träna som en dåre. Jobbigt när man har ont bara.
Jag har legat vaken sen 6 imorse till 9 kanske, från när micke drog. För att jag hade så ont.. Kan ju inte ens sova, då är det illa. Usch orkar inte, speciellt inte när det är skola, man missar en massa. Men ska plugga matte sen.


S n y g g




Godnatt!


Nu säger jag godnatt, för jag är jätte trött och ska nog gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imorgon så.
Sitter nu i soffan men ska förflytta mig in i sängen och kolla på midgård eller någonting. Och dricka mitt citronvatten.
Usch, jag vill verkligen inte till skolan imorgon, det suger.. Vill ha praktik..




Fått paket!

IDag har jag fått ett pakeeeet, Vad kan det va?




Hemma.

Nu är jag hemma, ligger utslagen på soffan, dricker smoothie & oboy, och äter en banan. GOTT.
Var lite segt att gymma, dels för att man inte gjort det på 3 veckor ungefär och sen var det så tråkigt mycket folk, herregud, inge kul.

När jag kom till gymmet så såg jag mina babes sarah & alicia som var inne och körde ett pass, så jag hälsade på dem, sen kom dom upp till gymmet, då blev det inte mycket gymma, tog en varsinn madrass och låg och snackade, men sen drog dom så då körde jag på igen.

Imorgon är det skola igen och jag vill verkligen inte inte inte. Har så ont i magen nu också så då är man verkligen inte taggad.. Men sen är vi lediga på Fredag så det är ju hur skönt som helst.






Mot gymmet..

Nu har jag och älsklingen precis ätit jätte god middag som jag hade gjort. Potatisgratäng med kycklingspett i olika marinader, as gott..

Så nu ska vi och träna eftersom att vi inte vart där på ett tag eftersom att micke har vart i sälen sen blev han sjuk, så nu jädrar ska vi dra igång med träningen igen, bara det att jag har inte fyllt på mitt gymkort ännu så jag måste betala det är lite surt..








Ny duschad!

Nu känner jag mig som ny igen, underbart skönt.



Skrubbade mig med detta och smörjde in mig efter duschen, detta fick jag utan älsklingen i julklapp. Luktar så jädra gott, och det bästa är att han älskar den lukten.




Onsdag.

Hallå hallå!

Sitter vid matbordet och har precis ätit frukost och kollar på tv, ja jag missade bussen imorse, jippi. Så eftersom att nästa buss går 10:40 till skolan då på "morgonen" och vi slutade 11 idag, så var det ju väldigt onödigt, så jag gick och la mig igen.. Lite jobbigt eftersom att man inte vill missa någonting i skolan, men jag har matten hemma som jag tänkte jobba med idag.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, är rätt sugen på att gymma faktiskt. Kanske ska göra det senare. Vi får see, beror på om micke vill/ska gymma.



Godnatt!



Nu säger jag godnatt för idag, vi får höras mera imorgon, och då kommer det bli mer bloggande, för då kommer jag somsagt itne hem så sent. :) Nu ska jag sova en djup och skön sömn, någon som håller med mig?



Jag förr i tiden, 2 år sedan kanske!?




Tisdag

Godkväll allesammans.

Har ni haft en trevligt dag? Jag har haft en plågsamdag.. Usch & fly & blä.
Skolan började idag, trodde vi skulle börja lite lugnt t.ex. att bara gå igenom alla kurser denna termin, men icke. Morgonen började direkt med Matte, jippi. Höll på att spy helt seriöst.

Men jag och Emma överlevde dagen, förvånad faktiskt.. Men men.. Imorgon går vi bara till kl 11 iaf, och det är ju jääädrigt skönt faktiskt. hähä. Känns lite onödigt på ett sätt att åka dit och ha två lektioner och sen åka hem när det är så långt. Men men.. Ska mysa med älskling nu framför en film..










Frågor & Svar!

anonym om Nytt & Fräscht:
har du flyttat hemifrån ? och fått en egen lägenhet/hus ?
uppskattar ett svar :D

Svar: Kan man väl säga.. Jag bor med/hos min pojkvän :)





Frågor & Svar!

Anonym om Frågor & Svar!:
vad kostade skorna?

Svar: Det blev ungefär 900:- :)




Frågor & Svar!

anonym om Baby♥:
hur gammal är din pojkvän? Ni är förresten jätte söta ihop.

Svar: Han är 23 (fyller 24 i år). Tack så mycket, vad glad jag blir! :)






Nytt & Fräscht

Var somsagt och köpte nya lampor och lampskärmar idag. Här kommer bilder på det.


Två sånahär i vardagsrummet.


Denna i köket


Och i sovrummet!




Dagens..






Måndag

Hallå hallå!

Kom precis hem, jag har vart och lunchat med Mamma på Piren, riktigt mysigt faktiskt. Sen har vi vart och uträttat en massa, dels har jag köpt lampskärmar till lamporna vi har i vardagsrummet och sovrummet, eftersom att det är julstjärnor på dem nu, och jag vill bara bort med julen nu, är så less på den..
Så ska fixa en massa nu. Har även köpt en lampa till köket också, eftersom att det hänger två bollar där nu som jag vill ha bort också.



Såhär ser jag ut idag, osminkad.. lägger upp en dagens outfit senare.




Frågor & Svar!

Anonym om Kvällens..:
Vart har du köpt dem där ursnygga skorna??

Svar: Jag har köpt dom på Chique.se :)






Nytt i garderoben.





Äntligen en älsklings klocka, stor, guldig och jag älskar den. Har inte haft en på ett tag, alla går ju sönder..





Fick inte någon bra bild så man ser hur den ser ut, men tar bild imorgon när jag har den på mig..




Kista Galleria!

Hallååå allesammans.

Jag har nu fixat klart mig, diskat och lagat soppa, så sitter och äter soppa efter allt tjat på micke att han ska gå upp ur sängen, han har legat och spelat på mobilen till nu, när vi ska åka liksom..
Men jag var jätte gullig imorse och gav honom frukost på sängen (köttbull mackor med kaffe). Gullig jag är va?

Nej, tar en dagens outfit när vi ska åka, lägger upp det sen när jag kommer hem. Ni får en dålig cam bild sålänge..

 

 

 

 


Godnatt.


Går inte att lägga upp bilderna som jag tagit ikväll.. men jag lägger upp dem imorgon istället.. Jag och micke kollar på någon film på tv nu, men jag har lust att gå och lägga mig, för jag är helt slut. Imorgon ska vi till Täby eller Kista (hoppas kista) för att micke ska lämna in sin mobil. Och jag ska kolla Gina eftersom jag har presentkort där. Jag vill köpa en klocka också som jag såg på ur & penn förut, som säkert är på rea (flörta lite med mamma) hähä. Behöver faktiskt en klocka..





Sexy










Kvällens..

Såhär såg jag ut ikväll dårå, och självklart var mina älskade skor på! :D



Och såhär såg älskling ut..



Fina vi är va? :)



We will rock you.

Hallååå, förlåt för ingen uppdatering idag.. Men jag och älsklingen åkte in till stan idag, han tog med mig på en mysig och god mongolisk restaurang som vi åt på. Sen åkte vi till Circus och kollade på queen musikalen We will rock you, som var sjuuukt bra. Micke fick den i julklapp av mig. Eftersom att både han & jag älskar queen, rockas i bilen hela tiden. Sjukt mysigt och jätte roligt iaf. Älskar att göra saker tillsammans..






Let´s dance!

Ligger i soffan med älskling och hunden och kollar på let´s dance, dock har micke somnat ett antal gånger men det är ju bara för att han inte sov en blund inatt.. Och knappt jag heller.
Tar några glas vin och bara tar det lugnt. Får se om vi åkte dit där mamma och pappa är, hos pappas kusin.

 

 

 


Nya älsklingar.

ååååh, jag har äntligen fått mina älsklings skor som jag är helt kääära i, kommer gå i dem hela tiden, för dom är så sköna och så underbara. Jag älskar dom alltså, helt klart värd pengarna..










Sovande bäbisar!

Mina älsklingar ligger nu och sover i soffan (min hund och micke). Innan låg dom på golvet och gosade en massa..














Hårförlägning!



Gjorde en förlägning på en läsare idag, blev riktigt fint :) Hennes egna hår var lite lockigt från klemman just här..




Hämtat paket.

Efter jobbet så hämtade micke mig på salongen,  vi åkte ut till mina föräldrar och hämtade lite brev och sånt som jag hade. Sen åkte vi och handlade och jag hämtade ut paket. Vad tror ni att det är? ;)




Ett halvår med älskling.

Idag har jag och älsklingen vart tillsammans i ett halvår men snart träffats i ett år. Jag älskar honom obeskrivligt mycket måste jag säga.






Kvällens skor!





så jädra svårt att gå i klackar nu på vintern med snö å allt, jag hatar det. Därför är dom här skibra för dom är till för att ha på vintern, sulorna är sådär, aa men ni vet. haha. As sköna iaf.





Frågor & Svar!

Anonym  ([email protected]) om Vill du sätta i löshår? (Favorit i repris)!:
varför läggs bara hennes bild upp?

Svar: För att jag kopierade inlägget från förut!




Kvällens..







Såhär ser jag ut ikväll. Vad tycks?




Frågor & Svar!

Sara om Gaddad..:
Skitsnygg! Får jag bara fråga varför det är två 'i'? :) och så undrar jag en sak till; när du är på salongen och har praktik, tjänar du pengar på det jobb du utför? :) jättebra blogg btw! Kram

Svar: Tack så mycket :) För att jag gillar mitt namn mer med två "i" och har stavats väldigt mycket med det, ville ha det mer speciellt :) Nej det gör jag inte, bara om jag gör en hårförlägning :) annars gör jag inte det.. Tack :D kram




Fixar mig..

..Jag just nu.. Inne i badrummet och fixar mig, sminkar mig, fönar håret & plattar håret. Fix fix.. Tar bilder sen..




Har på mig min älsklings nattlinne och morgonrock av siden, som jag fick av älsklingen i julklapp. älskar det. så skönt att bara glida runt i här hemma..






Torsdag.

Hallå allesammans!

Vet ni vad det är för dag imorgon? ja, fredag. Men jag och micke har vart tillsammans ett halv år, men det känns som längre på ett sätt för vi har snart träffats i ett år. hähä.

Mickes Mamma och hennes gubbe kommer hit snart med pizza till oss, eller till mig iaf, micke är duktig och tar sallad han, herregud. Nyttiga människor. Fet pizza ska det vara. haha.
Vi ska väl sitta och fika, äta och prata bara. Och min älskade mamma frågade oss om vi ville ut och äta så vi ska väl göra det senare :) riktigt mysigt faktiskt. Nu kommer pizzan, mums!



Jag & Mamma, samma dag som jag fyller 13!




Inception.

Siiter nu och kollar film med älskling, emma & danne. Ja, jag sitter och bloggar, tråkig? jag? nää.. Filmen är bara konstig och jobbig och inte så bra.. haha. Jag har gett upp att ge den en chans nu! :) neeej, okej. Ska väl vara lite social nu, eller? ;) hörs sen!






Soffpotatis.

Jag ligger i soffan och vi har ätit och glott på andra avenyn. Micke har också börjat kolla på det nu. Så det är lite roligt. Han sitter och nördar sig nu med sitt spelande och vi gör ingenting, kanske blir en rulle med emma och danne sen, får se :)






Hårförlägning!

Jag satte i hår på Bettan igår. Men glömde självklart att ta en före bild, som vanligt. Men jag har efterbilder iaf. Hon hade väldigt kort hår innan, till axlarna precis, ifram. Hon hade page.










Onsdag.

Det har redan gått 5 dagar på nya året. Underbart. Eller? Har inte haft en sån rolig morgon, men det har funkat. Jag och micke har iaf ätit god frukost tillsammans, som vi aldrig brukar göra, nästan iaf. Han är hemma idag också, det är rätt skönt faktiskt. hähä.

Jag har tänkt på en sak.. Jag har tjänat ungefär 10 000 på hårförlägningar jag har gjort hitils, men vart är dom liksom? jag måste börja spara alla pengar jag tjänar, jag mååååste. För jag vill åka utomlands med min älskling. Och måste därför sluta att göra av mig med alla pengar. Och jag får lite ångest att redan två par skor är påväg hem till mig liksom. Men dom ena har jag redan betalat, men inte dem andra, och dom var inte billiga, men vill verkligen ha dom, sen ska jag ha köp förbud på väldigt länge. jag måste.






Din sovställning kan avslöja hur du är som person.

Var bara tvungen att ta denna från paow. Måste säga att det stämmer på både mig och micke, jag är nr 5, alltså ligger verkligen alltid på mage. Och micke har sovställningen 4 och det stämmer verkligen också, tyckte både han och jag. Vilken sovställning sover du i?

Vilken sovtyp är du?

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.





Vill du sätta i löshår? (Favorit i repris)!


  • Om ni är säkra på att ni vill förlänga håret så tycker jag att ni först och främst ringer till mig på salongen där jag är 0176- 577 92 och ber att få prata med mig. Så bokar vi in tid och jag svarar på alla era frågor och jag säger vad ni ska göra och hur, så om ni är säkra så ring dit. Jag håller till I norrtälje också!
  • Om ni har frågor angående hårförlägning innan ni bestämmer er för att sätta i så får ni jätte gärna fråga om det ni undrar här på min blogg. Men det är om ni är osäkra och inte vet än, och vill veta innan ni bestämmer er. Men om ni är säkra så kollar ni första punkten. Men ni kan också kolla på kategorien "frisör" eller "frågor och svar" innan ni frågar någonting, för era svar kan finnas där.
  • Jag använder Keratin Wax som jag sätter in , jag gör helst inte om tränsar som andra har till keratin wax för att jag tycker inte det håller eller är bra. Och jag tar 1 500:- för att göra det. Och då är det med hår och isättning. Håret är äkta hår och du kan göra allt med det som du kan med ditt egna, färga (helst inte bleka), men platta, locka, föna m.m. Kan du göra.
  • Att använda keratinwax är mest skonsammaste för håret, man bränner in det i sitt egna hår, och det är som små slingor. Man kanske tror att det skadar jätte mycket, men det som skadar mest är att ta ut det isåfall, och om man inte behandlar det väl, om man får tovor i hårbotten och såna saker, gör så att håret går av, och om man har slitet hår innan ska man helst inte sätta i hår på det.
Hoppas ni har fått svar på det ni undrar! :) Välkomna att förlänga håret hos mig!








Baby♥


jag och baby i somras/höstas.

Han kom precis fram till mig och pussade en massa på mig, måste bara säga att jag jag har världens underbaraste pojkvän som jag älskar mest! ♥




Tisdag.

Idaaag gick jag upp o hyffsad tid jämnfört med andra dagar.
Jag duschade, och gick ner på stan och mötte upp Sarah vi fikade/åt, jätte mysiiiigt. Dock kunde vi inte sitta så länge eftersom att jag skulle sätta i hår på bettan. och det gjorde jag sen, och det blev verkligen jätte fint. Har bilder på mobilen så lägger upp det sen. Tog ingen före bild men hon hade page till axlarna ifram. Glömde min kamera hemma så.

Sen kom micke och hämtade mig, vi åkte med emil och pierre till kvisthamra backen och kollade på dom när dom åkte, faktiskt lite roligt. Man kanske ska testa att åka där någongång? dock suger jag på skidor, var typ 3 år sen jag åkte. så får se hur det blir med det, haha. Micke var hemma idag och ska det imorgon med, han är sjuk stackarn, men det är skönt för mig att slippa vara själv. Nej kanske skriver ett till inlägg senare, annars imorgon!





bättre bild på tatueringen..





Frågor & Svar!

sophia om Frågor & Svar!:
Vill bara veta om du kan fläta/sy in hår??

Svar: Nej, jag kan bara sätta in med keratinwax :)


bild från google.





Godnatt!



Detta blir mitt sista inlägg för idag, kl är ju trots allt 01:30. Och jag och baby ska gå och lägga oss, om han kan slita sig från datan. Imorgon ska jag göra lite nytta iaf, måste skicka tillbaka hår som kom och var fel färg, och hämta hår och tillbehör som jag beställt. Sen ska jag fika med min älsklings Sarah och sen sätta i hår på Bettan, skönt att ha lite saker att göra när man är van med det blir man så uttråkad när man inte gör någonting.
Nej, godnatt!






Gaddad..

..för tredje gången nu








Frågor & Svar!

Anonym om Hårförlägning 2!:
vad tar du för att sätta i lös hår?

Svar: Har skrivit detta hundra gånger.. :) Men jag tar 1500:- för hår och isättning, och om man har eget hår så ungefär 500-600:- :) Maila mig på [email protected] eller ring på 0176-577 92.




klickat hem!

Jag har äntligen klickat hem ett par skor som jag blev förälskade i när jag såg dem. Men dem har inte funnits i lager, men nu finns dom äntligen! :D



ååååh, vill ha dem nuu!




Trååååkigt.

Hallå hallå!

Jag sitter här hemma och har så jädra tråkigt. Micke sover för att han är typ sjuk och en som skulle komma hit kommer inte. Och jag vill kolla på film men har ingen och micke vägrar ju att vakna också, har inget att göra, buhu..






Godmorgon!


Har ni sovit gott? Nej jag vaknade inte nu, jag har vart uppe i en timme ungefär men har legat och dragit mig i sängen från kl 10 kanske.
Jag har inte sovit så bra inatt, micke kom ju hem ifrån efter en vecka, och guuud vad glad jag blev när han kom hem. Men han är typ sjuk, han låg med feber igår på soffan och somnade och var nära på att spy flera gånger så varenda gång han rörde sig hastigt i natt så har jag vaknat så jag är rätt trött. Hans mamma skulle komma hit snart och hämta någonting och sarah kommer hit vid tre och en annan, det jag skulle göra igår ska jag göra idag, hähä. och idag blir det av, längtar.

Ska nog ta en prommenad sen, så jag piggnar till lite. Borde ha en hund så att man är ute och går mycket, kanske ska ta hit frasse? Mina föräldrars hund är det.

Vad ska ni göra idag?



Vit hårig. Jag som 14-åring, Gillar ni att se gamla bilder på mig??




Frågor & Svar!

Anonym om Nyår 2010/2011 - Bilder del 2.:
hej! vart har du köpt ditt halsband och när?

Svar: Jag har köpt det på H&M det var kanske 1 månad sen om inte lite mer :)






kvällens















Nyår 2010/2011 - Bilder del 2.


















fixat mig

Nu har jag sminkat klart mig, ska bara platts håret nu och klä på mig så är jag färdig, Emma ska följa med mig och göra en grej senare, ni får se och veta sen. Jag har lagat mat och städat och duschat och allt. Och min älskling kommer "snart" hem, eller jag vet inte när men ikväll iaf, och dom har suttit i bilen i några timmar nu så jag hoppas verkligen att han kommer snart, åååh vad glad jag kommer bli när han kommer, saknar honom så sjukt mycket.



Jätte gammal bild på mig, blond och allt!




fan fan FAN

faaaan också, vad arg jag är på mig själv alltså... Ååååh jag orkar inte, var jag tvungen? Jag har gjort någonting med min iphone och nu funkar den inte??? och vet inte om det går att fixa, hann att ha den EN dag. Helvetes skit också, vill ju ha den sååå mycket. helvetes.. :(:(:(






Godnatt!

Nu ska jag ligga i sängen och kolla på hem till midgård, och somna så det blir fortare morgon dagen :) NAttttti






Nyår 2010/2011 - Bilder del 1.

Ja herregud vilken kväll det var igår, var först i bergshamra med sarah och martin hos Emelie och Rille. Det var trevligt, riktigt god mat. Tack för allt där.
Jag drog sedan till Malsta (där mina päron bor) där jag drog till lokalen, elin var där och en massa roligt folk, vi dansade en massa och det var kul, drog till mamma och pappa och käkade, sen tog vi en taxi, men den körde i diket så vi fick en ny, men innan den kom så frågade en plogbil om vi ville ha skjuts.. Men den chansen tog vi inte som vi skulle gjort, hähä. Sen drog vi hem till mig här i norrtälje.


























Fortsätter att lägga upp resten av bilderna imorgon :) Godnatt!







Sängen.

Hallååå. Ligger i sängen och lägger in bilder på datan från igår och redigerar dom. Emma och danne skulle komma förbi och säga hej en snabbis, sen ska jag fasiken sova, jag är så jädra trött, kan vara skönt att somna riktigt tidigt så man kan sova ut imorgon utan att sova till 15 typ.. haha.
Kan vara skönt att vara pigg då, då när min älskling kommer hem också, äntligen. Även om han säkert kommer vara trött så vill inte jag vara det, vill hinna göra en massa så..



Visst är jag stark? ;)




jag lever...

Hallå hallå, ja jag lever. Nästan iaf, känner mig ritkigt död men ändå.
Sitter och glor på SATC här hemma, gick nästan precis upp & elin ligger kvar i sängen, jag ska hämta lte jouice, det skulle vara riktigt gott. Nyår vet jag inte vad jag ska säga, inge spår inge nyår?! men det var kul och tråkigt, kändes bara verkligen inte som att det var nyår, mitt nyårslöfte är att jag verkligen ska bli bättre här i bloggen och blogga om roliga saker och mer. Men idag är jag död, så om ni undrar varför jag inte bloggar så mycket idag.