Dagen innan..

Som sagt har jag ingen data eftersom att min data är sööönder, det suger. menmen.. Igår så åkte jag båten med micke, mackan och mickes mamma och dom. Det var nice, köpte all dricka tills imorgon när vi åkte til Putte i parken, fattar inte att det är imorgon, nice. Sen så sov vi hos mackan igår för vi satt där på kvällen. Nu håller jag på att färga håret mitt över hår rödare och utväxten blåsvart som vanligt.
Här kommer lite bilder från igår.


























Söndag.

Ojojoj, vilken slapp söndag detta blev för mig och mikael, helt sjukt.
Vi var nere hos Elin igår och öste lite, kom hem kanske kl 6 imorse, haha helt sjukt. Så vi vaknade 11 idag och gick upp kl 14, inte bra. Vi åkte in till Norrtälje och åt pizza, det var fan inte gott. Och jag ska bli nyttig nu alltså, jag måste bli det, detta håller inte längre, inte för att jag tycker att jag är tjock eller någonting sånt för det är jag verkligen inte, men jag vill bara vara nyttig.

Aja.. Igår så var vi några stycken hos Elin, och för en gång skull så var vi alla 4 gamla brudar där, det var ett bra jädra tag sen. Men det var sjukt kul.












hjärtat













Lördag.

Tjeeeeeeeeeena, visst är det roligt att läsa min blogg nu? eller inte. Den är så tråkig, eller jag är tråkig, jag gör ju inget i den, men nu är min data typ pajj också, så det är inge roligt, sen har jag inte haft tid eller ork..

Men idag.. så åkte vi till Grönan iaf, as ovärt var det iaf, eftersom att det var SMOCKAT med folk, så det var jätte långa köer till allting, sen så regnade det, så det var inte så roligt. Menmen.. kommer fler gånger, bara det att det är ju så dyrt ;o

Men ikväll ska vi till Elin iaf, och röjja, riktigt nice. Emma är hos mig nu också, ska försöka äta lite nu :)

Här kommer det lite bilder från i Onsdags innan jag och mikael skulle till hans mamma och äta middag :)














Fredag.

Igår så var det lite folk hos mig, eller det var ju mina vänner, menmen :) Det var hur roligt som helst, ska försöka lägga in bilderna sen, men min data funkar inte så jag har tagit pappas data. så om ni undrar varför jag inte uppdaterar på ett tag så är det för jag inte har någon data ;( menmen..

ikväll blir det att ta det luuugnt, skönt jag orkar inte göra ett skit.








Till Rimbo.

Mitt minneskort till kameran vill inte funka i datan just nu, så ni får dåliga cam bilder igen, sorry!
Men nu ska jag och Mikael iaf till Rimbo till hans mamma och äta middag, goooott. Vi hörs sen, hääärå!








Soffan.

Nu har jag och Mikael kommit hem, vi åkte till Rimbo fram och tillbaka bara, sen så tog vi en glass på donken, ovaaaanligt, eller inte. Sen åkte vi ner till parken och träffade Sarah älskling en stund, mycket trevligt dä. Nu ligger vi i soffan och ska kolla på American pie som börjar på tv nu snart, sen ska vi ha solsidan maraton haha, underbart, det är ju för bäst alltså.

Vad gör ni ikväll? :)



En underbar bild på mig och min man (?) hähä.




kvällens.





Och ett par svarta lack jeans leggings till detta.. Kavajen och linnet är nytt :)




Tisdag.

Hallllåååå!

Igår så blev det en äcklig film hos Emma och Danne med Micke, underbart. Vi somnade typ 4 i natt? mindre underbart.

Idag så undrade Emma om jag ville gå på stan med henne, åh självklart ville jag det :D det ända negativa är att nu har jag gjort av med alla pengar typ :/ inte bra alls... Men jag köpte en jacka eller typ en kavaj, ett linne och en lite kortare t-shirt, visar allt det här sen :) För nu snart ska jag och Micke åka till Rimbo för han skulle fixa lite saker sen hem igen!






Rösta på min sko!!!!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Visst är den snygg? :D om ni röstar på den så kommer den att finnas på Nelly sen :)
Jag vill jätte gärna vinna, så in och rösta :)

 

 

 


Söndag.

Nu blev det lite dålig uppdatering igen, eller igår var de det iaf.
Igår skulle jag ha jobbat men jag hade så fruktansvärt ont i magen, som vanligt, min magkatarr som krånglar.. Så jag jobbade inte, blev en massa strul å shit men aa.. Så jag låg i sängen hela dagen, förutom när syrran tvinga mig att fixa hennes hår till en fest.
Sen på kvällen så fick jag och Mikael åka in till akuten igen, där satt vi kanske 5 timmar, as drygt. Åkte hem och Emma kom hit en sväng och tittade på film, alla var jätte trötta så vi var inte så roliga.

Jag har jobbat idag, och det var huuuur mycket folk som helst. Och det känns som om jag har glömt något när jag stängde får verkligen hoppas på att jag inte gjorde det, och det var så skitit på golvet så jag fick gå där flera vänder och skrubba.




Vinn en Iphone 3GS


Klicka på bilden för att komma till tävligen med Telia och Feber. Tävligen avslutas den 18:e Juli, så snabba på :)




Omvandling.



Haha, helt sjukt. har ni sett detta? men hon är skön :P




Dagen.

Nu har jag kommit hem ifrån jobbet, är rätt trött och har gått å svettats hela dagen, usch.. Så ska hoppa in i duschen nu snart. Och vet ni vad..? Jag har nog fått ett till jobb, på skokanonen, börjar nog där på Måndag, hon har inte berättat allt idag, men det ska hon. Hon kom och frågade min chef om det. Så det ska bli skit kul faktiskt.

Menmen.. Ikväll ska väl bara jag och Mikael ta det lugnt, jobbar imorgon med satt. Nej nu ska jag vara social med micke :) hörs sen.




Hissar & Dissar


  • Sommar - Hur skönt är det inte med sommarlov och sommar? hur skönt som helst, man bara badar, solar och tar det lugnt och gör en massa kul.
  • Putte i Parken - Putte i parken med min babe, mackan & Bettan den 28:e juli, hur nice blir inte det dåååå??? hur nice som helst.

  • Brutna ben - Att Mikael har brutit benet nu på sommaren är inge roligt alls, förstå honom när det är såhär varmt och man kan inte bada eller någonting. han får hoppa på kryckor på putte i parken stackarn,
  • Fruktansvärd värme - Ja, jag vet att man inte alls ska klaga på värmen, men ibland är det olidligt, speciellt när man inte är vid vatten, när man sitter här hemma på baksidan så är det inge kul alltså. Man ska vara vid vattnet eller ute på sjön.



Fredag morgon.

Förlåt för dålig uppdatering. Men igår så gjorde vi inte så mycket på dagen för att dagen innan så var vi några stycken här hemma och grillade. Och igår kväll så åkte jag och Mikael till hans mamma på middag.

Idag ska jag jobba, jag börjar 15 och jag orkar inte alltså, inte en sånhär varm dag och när man har haft ont i huvudet i 2 dagar så är det inte så kul alltså. menmen :) pengar satt..







gårdagens outfit.




Godmorgon

Godmorgon allesammans!

Jag och Mikael ligger i soffan och tittar på film. Vet att man inte ska det när det är så här fint väder ute, men jag ska gå ut sen och lägga mig tänkte jag en liten stund.
Ikväll så kommer Mackan och ELisabeth hit och grillar med oss, det blir mysigt det. Vet inte riktigt när dom kommer men.. Lägger upp fler bilder från helgen snart också.




Helg bilder del 1











































kommer fler imorgon :)








Sjukaste natten/Måndag.

Aaaah, igår när vi kom hem från sjön så cyklade jag och Mikael in till Norrtälje till hans polare för vi skulle kolla fotboll, men vi satt i parken istället och hade det jätte mys.
MEN... När vi cyklade hem så hände det en olycka och stackarn bröt foten, så jag fick ringa ambulansen och sen satt vi på akuten till kl 6 imorse, åkte hem och sen åkte vi tillbaka halv 9 igen imorse, för då skulle han operera foten så han var klar kl 13 och sen har jag suttit med honom tills nu kl 23. Jag har vart vaken snart i 2 dygn, så är lagom slut. Stackarn, han ligger på sjukhuset nu iaf, men imorgon får han komma hem igen till mig så jag kan pyssla om honom :)




helgen

Ojoj vilken helg måste jag säga, mysigare har det aldrig vart.
Jag och Mikael åkte somsagt ut på sjön till mina föräldrar och vi åkte runt på öar och badade och solade mycket, vi var dels på Fejan (en skärgårdskrog) med mamma och pappa och åt gott, resten får ni se i bilder :)




Sjöööön!

Nu sticker vi ut på sjön tills på söndag, vi hörs då! :D








Torsdag.

Halllåååå allesammans!

Jag känner att jag är jätte dålig på att uppdatera alltså, men fan det är sommar somsagt, man sitter inte odch häckar framför datorn då, eller gör man? Nä.

Iaf, jag håller på å fixar och donar lite här hemma så det ser hyffsat ut. Jag och Micke ska sen åka till Gräddö och hoppa på båten där mamma och pappa är, då blir det ut på sjön och slappa och bara ta det lugnt ha det skööönt. Så underbart.



haha bild på rosa och blå från P&L :D alla bilder kommer upp någon dag :)




pics













Kärleksudden

Jag och elin drog till kärleksudden idag och la oss eftersom att det var så varmt här hemma. Men solen gick mycket i moln när vi väl var där, tråkigt. Sen kom Pella efter hon hade slutat jobba, men nu är jag hemma igen, åkte tidigare hem än dem för jag ska klippa Manne & Marcus. Nej nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt. ikväll blir det bio!








Jag just nu....







Nu väntar jag på att M ska komma så att vi kan äta, jag är huuuungrig!




Bilder.

Tog lite bilder igår, hann aldrig lägga upp dem igår, för jag klippte M sen så kom Emma & Danne och glodde på film med oss, alice i underlandet, den var fan bra haha. Jag, elin och emma ska kanske dra å bada snart, vi får se :) men tror det blir så.





























Jag just nu....





med M;s keps!




Hemma! :D

Nu är jag hemma, jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu och lägga in bilder från veckan..
Jag kom hem i Lördags men mitt internet har inte funkat så det är därför jag inte kunnat skriva något.

Men om P&L kan jag berätta om i ett annat inlägg :) Men när vi kom till Uppsala i Lördags så kom Micke och hämtade oss där, underbart. Vi åkte hem och sen på kvällen så gick han och jag ut och åt på Kina, jätte mysigt, sen gick vi i parken en stund åkte hem och hämtade cyklarna och cyklade in till Norrtälje. Vi åkte då till min syster för hon hade fest för hon fyllde år så där blev vi kvar ett tag.

IGår så fyllde min älskade far år så vi åkte ut till Solö jag och micke för att gratta honom, vi åt tårta och sen åkte vi ring efter vattenskoter sen vattenskoter och sen båten in till furusund, mycket mysigt var det iaf. Vi hyrde film sen och hade en lugn kväll igår.

Nu är han och jobbar så sitter hemma här själv, men snart så kommer Elin tror jag, sen ska jag städa och tvätta en massa :)