Midsommar bilder del 2.






































P&L idag! :D

Idaaaaaaaaaaag åker vi, fyfan vad nice.. Jag och Elin sitter i soffan nu ch har gjort klart allting, vad vi tror iaf, men det dyker säkert upp någonting mer att göra eller lägga i.
Vi ska käka pizza nu innan vi åker, vi åker hemifrån vid 14, tiden går så sakta nuuuu!

Kommer sakna dig..! <3



Elin & jag förra sommaren..



VI för länge sen :D




Midsommar bilder del 1.













































kvällens.

Efter en hel dag med bara bikini så satte jag på mig en skön "klänning". Nu väntar jag på micke, ska käka ris och kyckling med currysås tror jag, sen måste jag till min syster och hämta min jacka :)






Packnings dax!

JA, då var det Måndag idag då och det menas med att det är Tisdag imorgon och Tisdag betyder att vi åker till P&L imorgon för andra året nu :D JÄVLIGT NICE, eller ja det är första året för Elin men ändå :D
Hur kul ska det inte bli? även fast jag kommer saknar några här hemma..
Men det ska bli så kuul. träffa Jocke och Jesper igen som det var ttyp 1 år sen nu. Herregud.

Men jag håller på och packar nu jag och det går väl sådär haha, känns som jag går och förvirrar allting hela tiden bara men aja :D Skriver senare!








Söndag.

Godkväll allesammans!

Ja, jag vet att jag vart sämst på att uppdatera, men hallååå? Det är faktiskt sommar..
Igår så kom Micke till mig och vi åkte ut till Ön (min farbrors Ö/landställe) Riktigt mysigt där.
Där var mina kusiner med deras kompisar och sånt, vi grillade och jag och micke satt på en brygge halva natten och snackade en massa, riktigt mysigt var det.
Vi sov i båten tills idag och idag så solade och badade vi där ute. Sen åkte vi hem, pappa körde oss in med båten till bryggan där bilen stog, på fastlandet, sen så åkte vi till Riala och badade, där träffade vi Manne och alla, riktigt kul. Tog första doppet för i år, så kallt var det faktiskt inte :)

Nu har jag och Micke precis käkat mat, vi lagade Spaghetti & köttfärssås. Gooooottt. Nu ska vi in och hyra film och bara ta det lugnt ikväll.

Jag börjar få panik tills P&L, vi drar på Tisdag och jag har inte packat ännu eller någonting, katastrof. Och imorgon ska jag jobba i 7 timmar så kommer typ inte hinna det då, men får gå upp tidigt och fortsätta efteråt. Längtaaar nuuu!




















Godmorgon..

Haha nejdå, jag skoja. Jag vaknade inte nu om ni tror det, men jag känner mig som nyvaken haha.

Jag vaknade vid halv 12 idag med Elin brevid mig i sängen ( hur gick det till?) haha nejdå, nu ska jag inte vara sån.
Men vi har legat och kollat på film och legat i solen idag hela dagen.
Gårdagen var det en allt bra midsommar, fyfan vad bra den var helt enkelt. ÖS var det iaf. Härligt.. Jag orkar inte berätta om den, det kommer bilder istället :)
Nu ska jag duscha. Skriver snart... väntar på Micke också, den jäveln som vart långt långt borta..!



Bild från igår ute på Solö :)




Glad midsommar! :D

Jag och Elin har vart på Solö hela dagen, hur nice som helst, ätit god mat, chillat och åkt båt, hur nice är inte det på en midsommar? Aja.. Nu ska jag och Elin röjja, vi hörs.. in i dimman!






bilder.



dagens outfit igår..














Torsdag.

Goooodag!

Förlåt för verkligen jätte dålig uppdatering, men igår efter vi hade satt i håret på mig så fick jag jätte bråttom, för jag skulle till Elisabeth och grilla, och det var jätte mysigt och jätte gott där.
Jag är jätte nöjd med mitt hår, jätte långt, det gillas.. Fast jag klippte av det idag, en liten bit för det var för långt hehe.

Men iaf, har vart och jobbat idag och legat och solat hela dagen eftersom att jag började kl 16, och nu sitter jag med färg i håret och elin kom precis, nu ska vi bo här hos mig i 5 veckor ensamma, det gillas STARKT!



haha..




nytt hår.

Nu sitter jag och får min hårförlägning i satt utav Elin haha :D jag visade hur hon skulle göra så var det bara å köra sen, ingen annan kunde då fick hon bli min frisör, fattar inte hur jag vågar eftersom att jag är jätte noga med den som sätter i hår på mig ;p haha. men det blir nog bra, bara det att jag måste få det klippt, kan inte gå med SÅHÄR långt hår iaf, måste klippa av 5 cm eller någonting. Men det är skönt för då kan man klippa lite då och då, när det börjar bli slitet.





klippa på bilden för att komma till sidan där mitt hår kommer ifrån.






Tisdag.

Det är tisdag idag va? haha jag är helt vilsen när det gäller dagar nu på sommarlovet. men idag om det är tisdag så är det 1 vecka kvar tills vi drar till P&L, och vet ni? Jo hoffmaestro ska spela, dom blev bokade nu! :D NICE!

Aja... jag gick upp typ vid halv 11 idag, riktigt skönt eftersom att det var as fint väder, så jag ringe Elin, och vi bestämde oss för att åka till konstgjorda och ligga där och sola, men innan så låg jag här hemma och solade en massa. Men vi tog moppen dit iaf, tog 25 min, haha. Men det var nice där, sen efter 2 h så åkte vi hem till mig och la oss här och lagade mat och en massa..










Hårförlägning!

Har precis satt i hår på mamma, nu blir det donken med Elin, så här blev det!






Nya skor






festligheter!

Nu är det festligheter på gång, så nu drar vi in till Sarah, vi hörs senare eller imorgon... HARE BRA DÅÅÅÅ!




Kvällens..














Fanta och Rosé

Vad tycker ni om musikvideon Kissie är med i? Och låten? Jag gillar fan låten, den var skön haha! Sommarplåga!?







Bildbomb!

Torsdag: Vi var hemma hos Emma, sen fick vi för oss att fiska lite.. somsagt.. först filmkväll med en massa mys, sen fiskestund och spring stund haha!


















Fredag: Middag på Antep med micke, vi var jääädrigt hungriga så vi tog första bästa haha.



Hur gott är inte detta?!



Idag: Trött på jobbet!






Lördag!

Hallåååå!

Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet, åh jädrar vad det var mycket att göra idag, men det är ju bra, för då går det fort hehe. Som tur var, var Elin där hos mig ett tag och hjälpte mig, sötunge!
Nej nu ska jag försöka hoppa in i duschen och hoppas på att något riktigt roligt händer ikväll :D




Kvällens..



Nu drar jag in till Norrtälje med Micke och käkar, jag orkar inte laga någon mat, så det blev så istället :D niiiice, sen blir det filmkväll.




Emma och jag!







Hittade bilder på mig och Emma från i vintras, åh.. sugen jag blev på att ha mitt hår långt på ena sidan igen då...!




duschat

Nu har jag duschat. Åh, gud så skönt det var måste jag säga haha.
Det åskar här och min hund är JÄTTE rädd för åskan så han ligger just nu bakom toaletten och darrar, stackarn. Innan så låg han i min säng under täcket, där fick jag ligga med honom och lugna ner honom, stackarn!



Använde detta i duschen som jag fick av Linnea & Emilie i födelsedags present.



och denna efteråt, den luktar så jädra gott, den fick jag också utav dem!




Godmorgon!

Godmorgon allesammans! Är det Fredag idag? Känns fan som Lördag eller någonting, eller det har det ju gjort hela veckan.

Jag gick upp vid 11 kanske idag. Riktigt skönt, ska städa mitt rum och gå å lägga mig igen och ligga och kolla på SATC, är riktigt trött idag, (undra varför) hähä.
Nejmen, gårdagen var helt ok, okej nej.. Den var spår, fast jääävligt rolig. Det började med att jag och Elin åkte in till Emma och vi kollade på film och handlade chips och allt. Sen så skulle vi ner till hamnen och fiska (?) fråga mig inte, men vi gjorde det kl 01:00, vi satt nere vid norrtälje båten och fiskade hahaha, grymt kul. Sen spåra det och allt haha. Sen vid typ halv 3 eller någonting åkte jag och Elin hem iaf. Och på den vägen är det. Sjukt kul iaf.

Ikväll blir det nog lugnt tror jag, vi hörs sen! Bilder kommer också.










Duschen..

Nu ska jag hoppa in i duschen lite snabbt, bloggar när jag kommer ut där ifrån, ska sminka mig och fixa lite då, men det hindrar inte mig från att blogga jööö :D haha, jag och elin åker in till emma sen och ska ha det trevligt, bara det att jag är så JÄVLA slut idag, jag är helt död, fattar inte. aja.. :) hörs snart igen!

Såhär ser min dusch ut ;) inte idag dock, men för det mesta annars, mohaha!






Beställt extensions!

Nu äntligen har jag beställt extensions, ska sätta i det innan vi åker på P&L 70cm, UNDERBART.
Kommer ha långt fint hår hela sommaren nu, älskar att ha långt på sommaren, hihi!

Klicka in där jag köpte mitt, jätte bra priser :) Klicka på bilden, så kommer ni direkt in där!






Sooool

Jag ligger ute och solar, så vi hörs sen. underbart väder ju! :D







ligger och läser kalle anka och äter bullar :D haha.




Dagens bilder.










Kvällens..













haha galeeeeeeeen!




Dagen...

Har vart helt underbar, och jag menar verkligen det. Äntligen så tittade solen fram på himmlen, det har inte hänt på hela sommarlovet hitils. Hoppas det fortsätter lite såhär, men det ska ju tydligen bli fult väder, jippi, eller inte haha.

men jag och elin har legat nere vid malstasjön hela dagen, och det var hur nice som helst, blåste lite då och då, men det dög. Sen drog vi hem till mig och låg här hemma och kollade en massa gamla bilder osv osv.. Sen drog vi in till norrtälje och käkade på arenan och träffade Emma där så vi käkade pizza och kebabrulle, fint gött det.
Nej nu har jag precis duschat håller på å fixar mig, vad ska jag göra? det får ni inte veta, mohaha!

Hittar inte mitt minneskort till kameran, så det är bara elin som tagit kort idag, så tar dom och lägger in..




Nattvandring!?

Åkte in med Micke, krille och emma till donken och käkade, varade inte så länge.. Så åkte hem. Då gick jag ut och mötte elin, tillslut blev kl typ kvart i 2? herregud, tillochmed norrtälje tidning åkte förbi oss, hoppas på riktigt fint väder imorgon så att man får lite sommarlovskänsla, då blir det sola med elin. HÄÄÄÄRLIGT! Godnatt med er. Nu är det sängen, nybäddad säng, det blir inte bättre!



Snodde bilden utav Elin!




Beautiful monster!

















Såhär firar man.. del 2
















































Bilderna kommer från elin..







Nytt påslakan




Miiiiiiiitt älsklings påslakan nuuuu, älskar´t!










Klipp-time

Nu åker jag till min bror då och klipper och allt :D Vi hörs senare. Eller iaf efter det.




Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!

Igår kväll så åkte jag, emma, micke och Elin in till Sarah och hyrde film och köpte en massa gott. Vi satt och kollade film och en massa.
Nu ska jag åka till min bror snart för att klippa hans dotter och hans tjej. Sen ska jag in till Emma och jobba lite där med, men det är ju as bra. Måste städa upp lite i mitt rum här hemma också, gjorde inte så noga igår haha! Varför kan det inte vara fint väder nu för? Nu när jag inte jobbar. Åh...!




Såhär firar man.. del 1



















































Färg i håret.

Nu sitter jag med färg i håret, rakade mitt snagg till 2 mm igen, hade växt ut kanske 1 mm men vafan haha. Vill ha den perfekt, det växer ju ut på 1 dag vafan.. Så jag la i färg i det nu också. Rödbrunt som i mitt över hår som jag också lagt i färg i nu, i utväxten. NICE. Nu måste jag städa vidare och sen hoppa in i duschen.



Haha en jävla mupp är det var det är på bilden där haha...
Bilder från i Lördags kommer upp senare, vill ha alla från Elin först...




Fredag - Student.

Här kommer lite bilder som jag tog från Lovisas student i Leksand...

















Måndag.

Hallååå, första dagen på sommarlovet, det är ju underbart. eller vad säger ni? Och om 15 dagar åker jag till Borlänge med mina fina tjejor på P&L igen, det är underbart.

Nej, måste säga förlåt förlåt föööörlåt för jätte dålig uppdatering, jag har inte haft tid helt enkelt.
I Torsdags så var ju jag med Elin, Sarah och Annie, vi gick till Linus där några var och vi satt och spelade en massa och hade det jätte kul. Sen drog vi ut, och det var kasst så vi drog hem. Men kvällen när vi var inne var as kul.

I Fredags så åkte jag till Leksand på Lovisas student som var toppen måste jag säga. As bra dag, och underbar dag/kväll med kusinerna. Jag kom till Rimbo 01:00 på natten från Leksand på fredag kväll och hoppade av där och gick och mötte Micke.

I Lördags så åkte han och jag hem till mig rätt så tidigt, förutom att han var seg som satan, som vanligt haha (förlåt). Han visade sin jätte sköldpadda för mig och jag fick typ spader, för den såg så oäkta ut men den var äkta. Herregud haha. Dom var jätte coola iaf. Vi åkte in till Norrtälje där jag mötte upp viktor och vi gick och fikade, det är min syster son, han är så gullig, han är min lilla ängel. Sen gick vi till Parken och tittade på Erik Grönwall Viktors idol, men det var kul att se han, han är ju grymt bra. Fick en bild med Viktor och Erik också som micke fixa. och tröja till honom och allt.
Sen så var det bara att åka hem och fixa allt sen efter som att det skulle bli festligheter hos mig på kvällen, som det blev i fulla muggar, jävligt lyckad kväll, bilder kommer från det. Åkte i Poolen eftersom att jag var födelsedagsbarnet osv osv... :D

och igår så blev det en massa städande och det blev lugnt som bara den. Jag, micke, elin, mackan, elisabeth och keso åkte in till norrtälje och käkade pizza på esplanaden, det har aldrig vart så gott med pizza någonsin alltså. haha.

Nej nu lägger jag först upp lite bilder från i Torsdags..







Kommer fler bilder...




Bilder från tisdag..

Här kommer lite bilder från middagen från i tisdags när Elin hade skolavslutning.














I Bilen.

Nu sitter jag i bilen påväg hem från Leksand :D fyfaaaaaaan vad kul jag haft, jag ville ju inte åka där ifrååååån ju. Har hängt mesr med kusinen David hela kvällen, pratat en massa gamla minnen och mycket mycket mer. Nej vi hörs mer imorogn, kommer nog inte skriva så mycket mer ikväll, NUUUU kör vi, imorgon meeeeed och igår med hahah herreguuuud!!!!!!




Hemma..!

Nu är jag hemma, eller jag kom hem vid halv 6 kanske eller någonting, as skönt.
Jag har färgat mammas botten idag på salongen, började vid 12, för då hade hon tid hos mig, sen har jag inte gjort så jätte mycket, jag tog med lilla Maja på stan och käkade glass och köpte blomma till min handledare osv :)
Men nu ska jag och Elin fixa oss, det blir festligheter ikväll som sataaaan!




Godmorgon!

Godmorgon!

Jag har sovit som en gud i natt måste jag säga, och jag gick upp typ 10 idag, huuuur skönt är inte det då? Sommarlov efter jobbet idag :D UNDERBART. Fast redan imorgon ska man upp tidigt för att åka till Leksand, men det är det värt :)


Min sminkning idag, ögonskugga av blåa nyanser.


Och en dagens dårå. Linnet fick jag igår utav mamma och pappa, + tre andra som jag visar senare.




Godnatt..

Godnatt allesammans!

Jag kom precis hem från Norrtälje nu, jag och Elin åkte ju hem till Emma, där klippte jag Danne dels och vi gjorde inte så mycket, sen åkte vi och träffade några vänner i Grind, sen drog vi hem igen :)
Nu är det j****vligt skönt att lägga sig i sängen igen, har vart en lång dag idag. Men jag älskar den. Underbar dag, fast varför trodde jag att du skulle komma?
Aja.. Nu ska jag lägga mig och kolla på SATC, hörs imorgon bitti, har sovmorgon, börjar typ 12, så det är ju underbart, Har första kunden då så. Nej godnatt med er. Ska sova min prinsess dröm..






Kvällens..


När alla gäster var här så hade jag detta på mig...



och nu när jag och Elin ska in till Norrtälje så ser jag ut såhär :) Vi ska till Emma nu, vi hörs senare! :)





Dagens..








Min Födelsedag..

Hitils har min födelsedag vart underbar :D
Började redan kl 00:00 inatt, då jag befann mig i svanberga på stranden, EXAKT 00:00 så spelade dom guitarr för mig och sjöng, riktigt underbart, en massa fina människor skrev grattis osv..

Imorse kl 07:00 kommer Mamma in och sjunger för mig, med en bukett blommor och två paket, i det ena var det en kalle anka pocket, jag älskar ju kalle anka :D och i det andra ett stativ till kameran, som jag längtat efter det, otroligt nice. Bästa outfit bilderna kan jag ta nu ;) som jag redan tagit imorse som jag ska lägga ut..

När jag kommer till salongen så kommer min syster sanne dit och färgar håret sen kommer Laila med en bukett blommor så gulligt. Sen kom Sarah med en jätte bukett, den gulliga flickan alltså :D och ett kort som hon hade skrivit så fint på :)

Nu måste jag gåååå. :)




Min dag idag! :D

NUUUUUUUUUU fyller jag år! :D hihi, grattis till mig!

Lite ego bilder från idag :)














Skolavslutningen..

Här kommer lite bilder från Elins skolavslutning idag...



jätte dålig bild på min outfit..

















suddig bild på oss, men det kommer en bättre sen :)
Sen var vi ute och åt på G, fyfan vad gott det var, riktigt nice!



Hemma..!

Hallåååå!

Är hemma nu jag.. Eller det har jag ju vart ett tag, har legat och stekt i solen idag, galet nice har det vart.
Håller på å fixar mig för ikväll, ska ner till Elin sen och fixa hennes hår. Sen drar vi på avslutningen sen ut å käkar :) jag ska fixa vidare mig nu, tar kort och lägger upp ;)



bild från igår!




Godnatt...!

Nu säger jag godnatt för mig, ska blåsa håret nu för jag har precis duschat, var inne hos Emma en stund och det var riktigt kul faktiskt.. Ska lägga mig och kolla på SATC nu och äta mig en smörgås. imorgon slutar jag vid lunchm hur skönt är inte det dååå!? underbart!






drar in till Emma nu..!

Nu drar jag in till Emma en liten stund, var ju så länge sen jag var med henne, så drar in dit nu. saknar ju henne så..!








Kläder till SALU!!!!!!


Blommig kjol som jag köpte på JC för 1 år sedan kanske, har aldrig använt den. strl 38. 50:-




Båda linnena kommer ifrån Lindex, köpte förra sommaren, använda ett par gånger. strl S. 50:-/st.


Linne från Gina Tricot, köpte det kanske för 2 år sen, har inte använt det så mycket. Strl M. 50:-


T-shirt, Koola anna. Köpte för 1½ år sen 2 år sen ca.. Strl S. 100:-

Om ni är intresserade utav något så maila mig på [email protected] eller kommentera i detta inlägg med eran mail dels, om det behövs skickas så lägger jag till frakten också!




Nytt i garderoben.


En typ Pennkjol, som man kan ha under någonting som man vill ha över rumpan tänkte jag.




Klänning jag ska ha på min födelsedag på onsdag..! Söt va?




Bilder från idag.




















Ny design!!!!

Äntligen :D jag är verkligen ÖVERLYCKLIG... och jag menar verkligen det, var så JÄVLA less på den förra designen, och nu har jag världens finaste (A)






NUUUUU

Nuuuuuuu kommer min nya design, så just nu är min blogg under ombyggnad, så ni vet! :D
PUSSSSS




Hemma nu

Nu är jag hemma, lägger upp bilder från dagen. Dagen har vart jätte rolig. Efter vi var hos min lärare så gick jag ner på stan och kolla runt lite och solade och fixade, ska visa vad jag köpte sen.
Nej nu ska jag städa min garderob, skriver mer sen...




Godmorgon..

Godmorgon allesammans!

Fyf*n vad jag har sovit gott i natt, och jag behövde inte heller gå upp så fruktansvärt tidigt idag heller, kl 09:00, perfekt att gå upp den tiden alltså.
Jag ska snart åka in till Norrtälje och lira minigolf med alla frisörer + min lärare som vi ska vara hos senare. Kommer att bli riktig mysig dag faktiskt. Efter det så måste jag fixa en massa och funderar på om jag ska gå och sola också, även fast det är sol ute, men jag må´ste komma i kapp eftersom att jag inte fått vara i solen pga utslagen ;) haha.





Dagens outfit idag också, måste försöka komma igång igen nu!
Fick en kommentar och visa hur jag lockade elins hår, visar när jag kommer hem idag, har grejerna på salongen så ska förbi där idag.





Elins hår

Jag fixade ju elins hår i typ onsdags eller när det var, när dom skulle ha middag/bal.. Såhär såg det ut iaf..





En fläta från andra sidan som hänger på nederkanten ihop bara.




Bilder från igår.












Filmkväll..

Detta blir nog mitt sista inlägg för ikväll alltså :)
Jag ska lägga mig i sängen och ha en filmkväll bara, hur skönt är inte det? hur skönt som helst, efter en dag man har jobbat, imorgon blir det en slapp dag, får hoppas på fint väder imorgon, men tror inte det skulle bli det men ändå! :)
Ska nog ta en flurry med x först (:



En bild på mig och min älsklings sarah förra sommaren när vi var i Västervik :)




Hemma..

Hallå hallå!

Just nu ligger och jag halv dör lite i min säng, har jobbat idag dårå. Fyfan vad mycket folk det har vart, fick jobba över i 40 min, jätte roligt, men äh det gör inget, hade inte bråttom, men ändå haha.
Jag är jätte trött så jag ska inte göra någonting, kanske drar ner till Elin och kollar på film eller något :)
Men vi hörs snart om jag har ork till att blogga!


Jobba..

Nu ska jag åka och jobba :) på daisys. Vi hörs mot kvällen, stänger idag så jag slutar vid 5, antingen hörs vi då när jag kommer hem eller lite senare. Det får vi se helt enkelt. Åh, inte långt i skolan nuuu, imorgon ska vi bara hem till våran lärare en heldag och ha det roligt. sen är det städ dag på tisdag och sen praktik två dagar så det blir ju nice. Jag fyller år på Onsdag också! :D glöm inte att gratta mig dååårååå! :D






Min outfit i Fredags.





Såhär såg jag ut i Fredags på studenten!




Festligheter!

Goooooodkväll allesammans!

Sitter nere hos Elin, vi har grillat & spelar kubb. Nu sitter vi och umgås bara och har det mysigt. Det är en massa folk här, men också några som dragit. Får se vad som mer väntar denna kväll... Ska lägga upp bilder från igår också, men det gör jag imorgon, min outfit och sånt!

fick en kommentar om att jag ska blogga lika som jag gjorde förut, lika ofta och med bilder, och jag ska verkligen försöka :) det kommer nu när skolan slutar och allt, jag försöker när jag har tid och sånt :) lovaaar!




Du flyttade någonannanstans gav bort din hand till en annan man

Hallå hallåååå!

Idag är det helt plötsligt lördag, gårdagen var helt ok, eller det var as kul haha. Var ju somsagt på studenten.. AS nice, så jag hoppade sedan av i rimbo på kvällen när jag åkte hem, där hämtade Micke mig så vi åkte till Mackan och Bettan, där spelade vi kort och hade det riktigt trevligt. stannade i rimbo tills idag, så jag och micke åkte hem till mig idag så jag klippte honom sen drog vi in till custom, där vi träffade Elin och Emilie och gick med dom en stund, sen gick vi och svullade pizza.

Nej nu ska jag färga hår på honom och jag ska slinga mitt hår rödare typ. Nej vi hörs senare, ska ner till Elin sen.. och grilla å allt. Men jag lägger in bilder från igår sen! :D




Godnatt my darlings.

Godnatt allesammans!

Har vart en kul kväll hemma hos Mackan & Elisabeth (stavning?), vi grillade och hade det gött och kollade på en skräckis.. Lagom kul nu när jag kom och duschade när man var ensam hemma, uuuuh...
Nu ligger jag i sängen och ska kolla lite på SATC sen ska jag försöka sova, ska upp  tidigt imorgon, inte bra, men det blir säkert en rolig dag det där.




drar och grillar..

Nu drar jag och grillar, vi hörs senare. Detta är mina nya jeans!







Mina naglar..






Hemma.

Nu har jag kommit hem sitter i soffan och lyssnar på hög musik på högtalarna, älskar att vara ensam hemma alltså, vill bo själv, sköööönt skulle det vara.
Jag har lackat mina naglar idag och införskaffade mig ett par jeans, ska ta kort på det, men nu ska jag äta lite soppa först, sen ska jag ner till elin men lägger upp det före. Sen ska jag med micke å hans vänner och grilla lite.




mitt hår











Nej, jag har inte bränt mig, jag är röd för mina utslag!
Men såhär ser jag ut i håret :D lite ljusare faktiskt. Men visst blev det fint? :D




Från salongen..

Direkt från salongen detta..

Sitter inne i lunchrumet/köket och skriver på ett arbete på datan, om frisöryrket..
Jag har precis lagt i färg i mitt löshår eftersom att jag själv har färgat håret å så, som jag aldrig får en bra bild på för det syns ingen skillnad fast det är rätt stor skillnad, jag ska köpa ett kallröd balsam här på salongen och se hur det blir, det blir nog bra det.

Nej, nu ska jag försöka jobba vidare lite granna.. Men skriver snart igen, juste.. Mina utslag har blivit bättre, dom kliar inte lika mycket iaf sen så har dom dämpat sig lite :D skööööönt. Hoppas det försvinner mycket tills imorgon när jag ska på studenten!








skriva av sig..

Hur kan man inte ha känslor eller älska någon om man bryr sig så mycket? Hur går det till? det är sant eller..!?
Jag vet inte, jag vet ingenting, allting har förändrats, men du finns kvar.
Vad är det för fel på mig? Någonting måste ju fattas i min kropp eftersom att den reagerar såhär nu.. Betyder det något?


Soffan framför SATC

just nu ligger jag i soffan och kollar på satc, underbart. Jag är hur trött som helst alltså...!


död!?




min musik


Petter & veronica maggio
"Varje gång är som den första gång vi sågs även om det är över nu allting har 
förändratas men du finns kvar Allt var svävande men nu så ser ja
klart mina minnen höll mig uppe varje dag du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann långa dagar blev till nätter sen till år"






Hemma..

Hallå allesammans!

Nu är jag hemma från jobbet (praktiken), jag har färgat mitt hår idag :D as nöjd, jag har färgat överhåret en annan färg, lite koppar, kastanjbrun :) Men ska göra det lite rödare och jämnare sen. JAg har ju kvar svart i underhåret såklart :)
Mina utslag har blivit värre idag, men jag åkte till vårdcentralen och fick byta min antibiotika för det var den jag inte tålde, sen fick jag allergi tabletter, skööönt. Vill få bort detta nu :(
Det har gått upp i ansiktet också, skit kul.

Nej nu ska jag äta, skriver snart!





Nej man ser ingenting, ska ta med kameran senare! :)


vet du..? Jag skiter i dig.

Så, då var det sagt... :D

Två bilder från ikväll dårå, as nice :)






Godnatt.

Halllåååå!

Elin höll mig sällskap på jobbet idag, hur snällt som helst. och hur kul som helst. Efter jobbet kom Micke och hämtade mig och Elin följde med, vi åkte till konstjorda sjön i Riala och satt där med några av hans vänner. Jätte trevliga, men det blev lite kallt så vi drog där ifrån, och inte gjort någonting typ.

Jag har utslag som aldrig förr!? det är jätte mycket och kliar som fan, när jag ska bli bra, eller fullfrisk en heldag? händer inte på världskartan tror jag.
Nej nu ska jag sova, imorgon ska jag färga mitt hår, hur? det får ni se då ;) annorlunda kommer det blir iaf!




Jobba..

Nu ska jag fixa mig och sånt, sen ska jag åka och jobba vid halv 4, hörs sen dåråå!




Ska ni på festival?

Ska ni på någon festival i sommar? Vilken isåfall? Och vilka ska ni se? :)

Själv ska jag på P&L, jag var där förra året, men i år blir det med Elin och Sarah, alicia var ju med förra året, som jag skulle dö för att hon skulle va med nu också, men der går inte :( MEn vi ska ha det så jääädra kul ändå.




Utslag

Hallåååå!
Jag åkte till skolan imorse i rimbo, och var där till 11, vi skulle ändå sluta vid 13, så jag åkte tidigare för jag mådde inge bra, min mage och allt, mår illa som satan. Hatar medicinen jag äter, och nu har jag fått stora utslag över hela kroppen som kliar, pga. den. Jätte kul, eller inte.
Jag ska jobba ikväll också, hoppas jag mår mycket bättre då, nej nu ska jag göra mig någonting att äta.
Hörs lite senare!