Godnatt! (Tidsinställt)

Säger nu godnatt. Jag och Mikael ska gå och lägga oss och jag kan sova ut imorgon, ska inte sova hela dagen bara för det, men jag slipper oroa mig att jag ska försova mig eller att jag blir väckt av väckarklockan alldeles för tidigt, hur skönt som helst. Vi hörs imorgon :)




Bild från när jag och Mikael var på sjön med hans jobbkompis!




Beck!

Vi ligger i soffan och kollar på beck, just nu är det nyheterna och vi är propp mätta kan jag säga, herregud.. Jag är så mätt så jag tror jag ska spricka alltså.. Men det var hur gott som helst med kinamat iaf. Vi träffade Krille & Emma där så vi åt med dom, sen så åkte vi till flygis och köpte lite gott, och nu beck. Ni får ha en bra fortsatt kväll :)






Kinamat!

Nu har Mikael kommit hem och vi ska ner till kina restaurangen och äta kinamat, jag är grymt sugen på det, så ville ha det, vi hörs senare! :)








Videoblogg!



Ja, herregud hur man ser ut. Många försök innan en som blev hyffsat bra, men ändå blev den inte det, haha! aja..




Video från igår!



Skön video från igår!




Så mycket bättre!

Älskar detta när petter kör denna!






Frågor & Svar

Anonym om Trött!!!:
vad är det för tattoo du har där på höften?

Svar: Det är en henna tattoo som jag gjorde på P&L för skoj skull, det är fötter och ett M.






Lördags!

IGår så gick jag, mikael, emma & Daniel på bio, vi såg himmlen är oskyldigt blå, den var fan bra, väldigt annorlunda film men den bra bra iaf :)
Sen så åkte vi fyra ut till malsta där det var pubkväll, så vi satt där och lyssnade på liveband, pappa, syrran och tomas var där också, min bror höll i allt så han var ju såklart också där. Det var hur mysigt och roligt som helst.


gårdagens outfit!




Pappa & Mikael, haha fulla? nejdååå.












Följ mig på Bloglovin!

Klicka på ikonen för att följa mig på bloglovin :) GÖR DET NU!!!

bloglovin








Påväg till mig nu..

... Just nu är dom här marble skönheterna påväg till mig, helt underbart, jag längtar, ska bo i dom alltså. Ville egentligen köpa dom rosa också men dom fanns inte i min storlek.
Tack Mikael älskling!






Bilder från Fredagen!










Fjårtisarna.
































Jag vill ha..!!















Jag älskar dig!

Jag älskar dig mest av allt hjärtat!



Väldigt kul att så många i kväll har kommit fram att dom älskar min blogg, och att dom läst den så länge :)




Kvällens!










TAGGAR!!

Har precis duschat och ska fixa mig och göra mat nu, ikväll ska jag festa med mina girls. det ska bli hur kul som helst verkligen. Vi hörs kanske senare :D

Slänger in en party låt!





så jävla skön bild :D





Godmorgon!


Jag har sovit som en gud i natt alltså, jag sov till halv 12, haha.
Jag behövde det nu kände jag efter två veckor i skolan så har man ju gått upp halv sex på morgonen typ.
Ligger i soffan och kollar på sex and the city och kör en maskin tvätt, jag måste röjja upp här nu tills ikväll dels, sen ska jag ta en dusch jag ska börja fixa mig i tid idag, för ikväll blir det röjj med mina girls. hur nice som helst.






Trött!!!

Godkväll allesammans!

Jag sitter nu hemma i soffan och gör ingenting typ, Sitter här med Emil & Micke..
Idag efter skolan så åkte jag hem till min syster och strök dels, sen kom micke och hämtade mig där och vi åkte och hämtade hans soffa i rimbo som Emil skulle ha. Sen åkte vi hem till Malsta till mamma och pappa och åt lite och umgicks där, sen hem bara.

Nej, detta får bli sista inlägget för ikväll. har jätte ont i magen så ska försöka gå och sova snart, är ju ledig imorgon, HUR SKÖNT ÄR INTE DET? Sen på kvällen så blir det röjj med mina girls!







Mobilblogg - skolan

Sitter nu i skolan, vi tittar på film på engelskan nu.. den är helt störd den filmen alltså, förstår ingenting.. men men :) börjar nu.

Godmorgon!


Har ni sovit gott? Jag är nu i skolan, och det är kanske ni också? Detta är ett tidsinställt inlägg så att ni vet, så jag vet inte riktigt om jag har sovit gott, men det har jag säkert gjort :) Idag är det sista dagen för mig sen har jag LOOOV, eftersom att jag är ledig imorgon, hur skönt är inte det?
Efter skolan ska jag åka till min syster och stryka... Sen hem till Mamma och pappa en sväng och hämta något som jag kan ha på mig imorgon och hälsa på mamma och pappa såklart :) saknar faktiskt dom.






Videoblogg!






Pappersflygplan!

Nu är jag hemma. Jag och älsklingen var ner till pizzerian och tröck i oss en varsin pizza, rätt så gott, nä SJUKT gott.
Vi ska snart åka ut till Danne där han jobbar för att han ville det å det kan ju vara kul, så vi ska ta upp Emma då. Jag hoppar dansen idag för jag är så jädra trött och har så jädra ont i magen bara :( som vanligt..

IDag i skolan så jobbade jag och emma på som fan som vanligt, och vi fick gå tidigare för att hon skulle till tandläkaren så jag följde med dit, sen åkte vi hem.. På lektionen sista tiden så dampade jag och Emma lite, hähä. Det var ju lagom kul, med papperflygplan och grejer ;p





Små bilder för dom kommer från mobilen..




Mobilblogg - bussen

Godmorgon! sitter på bussem påväg till skolan. Jag försov mig imorse, gjorde tabben igen att somna soffan och när micke kom hem bar han in mig i sängen och då hade jag självklart inte ställt klockan. typiskt. Men men.. nu är jag iaf påväg. jag har skit ont i magen och världens träningsverk, fyfaaan! aja, vi hörs senare. puss på er.

Utslagen!

Ligger i soffan helt utslagen efter dagen.. Ligger och kollar sex and the city men funderar på att gå in och sova, eller så somnar jag till satc.
Min älskade mikael är nere på G och träffar två kompisar, så jag har vart själv här ett tag nu :) nej, säger godnatt nu så hörs vi imorgon, får inte försova mig imorgon! ;o




-måste säga att jag har verkligen världens bästa bästavän, jag älskar dig så jädra mycket, och vi är så perfekta ihop, ingen kan ersätta dig. Bästavän! ♥




Mina naglar..

..Idag fixade jag mina naglar hos Laila, dom blev jätte fina tycker jag. Jag fyllde dom så att dom håller, lagade en nagel eftersom att jag slog av en igår, inte förens igår så slog jag av en liksom, underbart. Älskar min blå glittriga franska också. Vad tycker ni? Gå in på lailas hemsida här.






- Så, vad tycker ni? :)




Hemma nu!

Nu är jag äntligen hemma från skolan, har vart och fixat naglarna precis nere på salongen hos Laila. Dom är jätte jätte fina. Vi hade cirkelfys idag i skolan också, så jag är helt död i kroppen, herregud säger jag bara.. Men det är bra. Nu ska jag göra lite mat och äta lite. Tar kort på mina naglar sen så får ni se :)




Mobilblogg- skolan

Godmorgon. sitter nu i skolan och försov mig nästan imorse. micke bar in mig från soffan igår haha. så gullig han är. Jag är verkligen jätte trött idag, ursch. nej vi hörs sen

Tacos.

Nu har jag och Mikael precis ätit tacos det var fruktansvärt gott faktiskt. Det har man längtat efter hela dagen och det var länge sen jag åt det, micke sitter och trycker i sig mer och mer, det är bra det, haha. Vi ska duscha nu snart, gud vad skönt, känner mig jätte äcklig. Imorgon blir det cirkelfys, hur skönt och roligt som helst.



-mikael ville inte vara med på bild. Sötnos!






Nudlar & SATC

Nu har jag kommit hem, ligger i soffan och ska kolla på sex and the city nu och äta nudlar, goooottt.
vi hörs senare, nu ska jag chilla galet, det har jag längtat efter idag, sen blir det duschen!




Mobilblogg - bussen

Hallå. sitter i bussen nu och är påväg hem. Jag och Emma fick sluta tidigare idag för vi jobbade på så bra och låg före alla andra, hur skönt som helst. Jag och Micke ska laga tacos idag, längtar.. nej, vi hörs när jag kommer hem :)

Godnatt!

..Allesammans. Jag är nu jätte trött och ligger i sängen och ska kolla AA, micke ska spela lite till medans jag kollar, sen ska jag krypa in i hans famn och somna, det som jag älskar mest. Lägger in två bilder också.

 

Imorgon är det skola också, ååh orkar verkligen inte. Jag har kärnämnesvecka denna vecka också, så jag får verkligen inte försova mig en ända gång denna vecka, kommer vara helt död efter detta. Men nästa vecka är det ju lov, hur skönt är inte det istället? underbart. SOVA.

 

En på mig och älsklingen från i sommras, älskar den här bilden dels, och jag älskar dig mest av allt, hoppas du förstår det!

 

 

 

 

 


mitt hår.

Igår så färgade jag mitt hår blå/svart iaf, och nu är det riktigt blå/svart och jag älskar´t som bara den, trivs så jäääädra mycket bättre idetta, jag vet och känner att detta är JAG. Vad tycker ni?






Seg dag!

Jävligt seg dag idag.. Igår kom Sarah och Elin hit, vi hade det trevligt. Vi gjorde inte så mycket, satt här hemma hela kvällen, som egentligen inte riktigt var planerat, men aah.. Bilder kommer från igår från Elin.
Idag har jag och micke bara degat hemma, Pappa och Viktor kom förbi en sväng och tog en fika, sen mickes mamma och uffe. Vi åkte med till Rimbo för micke skulle hämta sin bil och nu sitter vi här, ikväll blir det beck :)






Dagens fråga.


Nu är det såhär.. Att jag ska sätta i extensions igen iaf, blå/Svart som vanligt. Men nu är det såhär.. Ska jag ha kvar min blonda slinga eller ska jag färga över blå/svart över hela skiten? Vad tycker ni? :)

Så vad tycker ni????

 


 


Godmorgon!


Jag ligger i soffan och grisar, som vanligt känns det som. Haha. Micke har åkt till rimbo till sin chef som ska jobba lite där.. Och jag funderar på att sätta på sex and the city filmen 2. Var ju ett tag sen jag såg den och har bara sett den en gång. men ska nog fortsätta på mina säsonger lite först, eller jag vet inte, har lite besluts ångest. börjar nog med filmen, hähä! :D

Vill att elin ska komma till mig, men hon kommer lite senare.. Vi ska göra någonting ikväll, vi vet bara inte vad ännu, tror emma ska med också, Men jag vet iaf att det kommer bli kul ikväll! :)






vart finns den att köpa???

Min pojkvän är kär i denna jacka, vet någon vart den finns att köpa? kommentera genast!!!!!








SHIT pommfritt :o

vet att det inte stavas "pommfritt"...

Menmen.. SNÖ???!? NU!?!?!? vad är detta? det ska inte vara vinter NU. Det var ju förfan HÖST igår. Detta är sjukt, vill inte ha vinter nu, vill ha höst först, för det är så mysigt, vintern och snön är också mysig, men inte när det är lite väl tidigt för den att komma.. Aja.. Fick chock imorse iaf när jag kollade ut, det var som om någon släppt en bomb!









Fredag!

Hallååå!
Äntligen fredag och jag är ledig idag, hur skönt som helst. Elin har vart här hos mig idag och vi har haft en sex and the city dag idag. Hur nice som helst. Men nu har hon åkt och micke har kommit hem, vi sitter som två nördar vid skrivbordet vid varsin data, micke spelar och jag bloggar ;)






Godnatt!

Säger godnatt nu.
Jag och älsklingen ska kolla på andra avenyn och sova, imorgon är jag ledig, hur skönt som helst. nej.. orkar inte skriva.



- jag älskar mikael ♥





Dagens!

Drar till Uppsala med micke och emil, vi hörs senare! :)










Trött!

Jag är jätte trött, har vart i skolan, sen åkte jag till sthlm med mamma, sen klippte jag manne, får bild av henne sen så får ni se. Nu ligger jag i soffan och glor på bonde söker fru, orkar inte blogga, kanske senare. PROV IMORGON! vill inte, kommer inte kunna :( orkar inte plugga...






Frågor & Svar

Anonym om Godnatt!:
Är du förlovad ?

Svar: Nej, det där är höger hand :)




Godnatt!

Nu säger jag godnatt, har vart barnvakt och vart vaken länge, är helt slut. Har ont i magen och kommer somna BUMS kan jag säga, känner mig inte alls på topp, vet inte riktigt alls vad det är. Ska lägga mig nu i älsklingen famn och kolla på ett avsnitt av andra avenyn och somna! Godnatt på er.






Test

Hallå :) testar att mobilblogga. har bytt till min "riktiga" mobil, samsung. är nu påväg till min syster för att vara barnvakt, micke kommer sen också!

Hissar & Dissar


  • Mocka kilklackar - eller hur man nu ska säga det. Jag tycker iaf såna är jätte snygga, speciellt beiga (stavning). Kilklackar är dessutom hur sköna som helst att gå i och dom är snygga också. Håller ni med mig?


  • Midcut Boots - haha, mycket skor här nu, men ni som känner mig, vet att jag är galen i skor. Iaf.. Jag äger själv inga boots riktigt, eller kängor eller vad man ska kalla det för, men min mamma köpte ett par som är skitsnygga, som ungdommar går i, min mamma är lite så, hähä. men skulle vilja ha såna själv också. Höstigt och snyggt.


  • Pippi tröjor - Stickade tröjor i huvudtaget är hur underbara som helst. Men just pippitröjor älskar jag, i alla färger och allt. Det är riktigt skönt nu på hösten dels. Min mamma har stickat en sån till både mig och micke, och nu håller hon på och stickar till mackan, mickes kompis. Dom är helt underbara.



  • Facebook - händer det inte där, så händer det inte, det blir man så less på, ändå är man typ "beroende" utav det, eller vad man nu ska säga. Alla är beroende av det, facebook finns överallt, tv, radio ÖVERALLT. Det har blivit så överdrivet, visste man någonting om människor innan facebook kom?


- min facebook.
  • Storm - Visst, det har blivit höst, men måste det blåsa så FRUKTANSVÄRT mycket? det blir ju så mycket kallare då, det är redan kallt, jag vill inte blåsa bort, ok?



Jag älskar dig!






LYSSNA!

Gå in och lyssna på min vän och hans band, det är han som sjunger, dom är jätte bra, min favvolåt har dom inte lagt ut ännu, men lyssna på "make a melody of it" den är riktigt bra dels :) Klicka HÄR







Höstbilder!

Här kommer lite bilder på mig och emma från idag i skolan när vi var ute i skogen på naturkunskapen! hähä.





























Vitrinskåp!

Här kommer en bild på vitrinskåpet, visst blev det bra? och slänger in två bilder på älsklingen från igår också!










Svar från frågestunden del 2.

16. Favorit maträtt? :)

Hmm.. Typ, Falukorv med makaroner, kinamat, lasagne :)

17.Vad har du för kamera?

Canon eos 400d

18.Tror du på jultomten?

Nej, det gör jag inte :)


19. Skulle du bli rädd för jätte stora grönprickiga elefanter om du såg en sån?

haha, ja såklart jag skulle! :D


20. Om det kom en rymdvarelse och knackade på dörren vad skulle du göra då?

Bli skiträdd och stänga dörren, och hämta kameran, fota och filma honom, haha!


21. Har du någonsin ätit bananer upp och ned?

Tror fan inte det :D


22. Hur skulle du reagera om jag kom och sa att jag är en superhjälte?

Haha då skulle jag inte tro på dig Sarah!:)

23.Hur lång är du?

162 cm.


24.Hur många dagar/veckor/månader, som mest, har du varit singel under tonåren?

2 år typ, om inte mer :)


25.Hur mycket tjänar du på att extrajobba som frisör?

Extrajobba gör jag ju inte direkt. bara hemma om någon vill bli fixad, det beror på vad den ska göra :)


26.Har du något annat jobb?

Nej, det har jag inte, men ska fixa :)

27.Hur många har du haft sex med?

Tänker jag inte svara på.

28.Vad äter du helst?

Till middag? Något gott :)


29.Hur bra kontakt har du med dina ex idag?

Inte så jätte bra, knappt ingen kontakt alls.

30.Vad skulle du göra om du vaknade upp en dag och var jättefet?

Skulle få panik och ut och springa direkt och banta som aldrig förr.

31.gillar verkligen din header!
var har du gjort den? :)

Tack :) det är en kille som gjort den, på höger sida lite längre ner på min design, så finns det en sak som ser ut som ett W klicka där om ni vill ha hans hjälp! :)

 

 

 



Till skolan!

Godmorgon! Nu ska jag till skolan, vi hörs senare när jag kommit hem, tror det blir gym idag också!








Svar från frågestunden del 1.

Ska försöka att svara på många av era frågor nu men dom andra kommer imorgon, blev många frågor! :)

1. HUR KAN DU VARA SÅ JÄÄÄVLA SNYGG, MIN VÄN ? :)<3

Svar: för att jag är din vän, fast jag är inte snyggare än dig Emma ;) <3

2. Vart har du köpt dina stövlar i tidigare inlägg?:)

På Skokanonen i Norrtälje.

3. Har du alltid plattat hår?Om inte, hur gör du?

Nej, det har jag inte, har nästan aldrig plattat hår. Jag vet inte hur det blivit så men jag har fått platt hår nu, hade jätte lockigt hår förut, men nu plattar jag bara vid "speciella tillfällen" och nör jag har lust, det är ju lite fjångar här och där som jag vill platta och luggen typ :)

4.Vilket sorts löshår rekommenderar du?

Om man ska ha keratinwax så rekommenderar jag från Toupema belgal.

5. Vart bor du?

Norrtälje!

6. hur många läsare har din blogg?:)

Mellan 150-200 per dag :) ibland mer, men aldrig mindre

7.Vad är dina favorit klädesplagg?

Oj, jag vet inte. Lackleggings och någon rockig tröja typ, som jag tycker är snyggt, eller mina cheapmonday jeans och ett vitt linne jag har, älskar jag.

8.Kan du lägga upp en smink och hår video? (hur du gör det på dig)

Aa, jag ska göra det någongång när jag har tid och lust till det :)

9. Vad hände mellan dig och Patrik?

Ingenting, bara gjorde slut :)


10.Hur träffade du Michael?

På en fest typ, och började prata efter det! :)

11. Hur många gånger har du varit riktigt kär?
Vet inte, beror på. Alla har det vart en olik kärlek till eller vad man ska säga. 2 eller 3.

12.Vilken är din favoritaffär?

Hmm.. New Yorker, gina typ :D Bianco också.

13. Hur mycket pengar lägger du på kläder varje månad?

Alltså jag vet inte, olika. Men kan tänka mig 2000 kanske. eller mindre.

14. Kan du gå ut osminkad?

Ja, jag är nog mer osminkad än sminkad!

15. Favorit skor?

Oj oj, svårt.. Alla är mina favoriter, just nu är det ju såklart mina nya stövlar, sen mina high heels som jag älskar. och mina rosa med fransar på SÅKLART!

Svarar på resten imorgon! :) Hoppas ni fått dom svar ni väntat er!





FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD!!!!

Nu är frågestunden avslutad. Jag och micke har precis kommit hem, vi har vart hos mamma och pappa och ätit middag och sen drog vi till rimbo en sväng lite snappt, och innan vi drog till mamma och pappa så åkte vi till min syster och hämtade ett vitrinskåp som micke fick :)
nu blir det duschen, sen ska jag svara på era frågor och sen blir det film. PUSS






bloglovin

Följ min blogg med bloglovin


FRÅGESTUND STARTAR NU!!!!

Tänkte ha en frågestund tills ikväll, vet inte vilken tid men kan väl säga vid, runt 21 kanske. Får se om jag svarar på era frågor ikväll eller imorgon då! :) Fråga på vad som helst, ingen fråga är en dum fråga!






Nya frisörgrejer!

Beställde frisör grejer på lotoff, finns en banner på sidan av min blogg dit.
Så fick dom här om dagen, skööönt!












Bilder fredag!

Här kommer bilderna från i fredags!















bilderna snodde jag från Emma därför är dom så små.. Här kommer mina














Nya skor!

I förrgår så köpte jag nya skor. Snygga va? jag älskar dom!








Godmorgon!


Äntligen är man uppe i tid, så att man inte sover bort hela dagen, man vill ju ha lite söndag iaf. Jag vaknade kl 9 för att mickes mobl ringde, och tur var ju det. Han har nu åkt in till stan för att hämta några och jag sitter i soffan..

när micke kom hem så fortsatte vi att kolla på dansfeber, haha kollade ni på det? Såg ni sussie och olle? Herregud säger jag bara, jag och micke låg vikta i soffan av garv alltså.  Sen så kollade jag på en massa sex and the city avsnitt medans micke höll på med något spel, och jag somnade i soffan, inte så oväntat så..







Dansfeber!

sitter i soffan och glor på dansfeber, haha nassim al fakir dansade nyss, gud det såg inte ut som han, alls..
Elin har precis vart här, men nu har hon åkt. Micke kommer hem snart, äntligen.






Vill ha...

...Långt svart hår igen, med hår på min sida, så jag kunde ha såhär uppsatt i en tight hästsvans, jag älskar´t men nu kan man ju inte ha det :( Nu blev jag sugen på att ha långt hår igen! ;o












Moods of norway!

Sitter och tittar på guldfeber med erik och mackan, dom är på moods of norway och träffar dom, fan vilka coola kläder dom har alltså, finns på nellys hemsida, men det är bara till killar och några tröjor bara, man ser ju inte så mycket där. As coola. Gå in på deras hemsida, den är hur cool som helst, klicka här.






Festa!

yeeeeeeeeeeeeeey! Nu ska jag festa med mina flickor, emma och sarah. Älskar´t, Vi ska med till rimbo först på förkrök med micke till mackan och bettan, sen ska vi in till norrtälje, då får vi se vad som händer här då :)


-sarah saknas på bilden, och elin saknas ikväll!




Frågor & Svar

Anonym om Stöd rosa bandet!:
Hejsan, jag undrar hur du kan lägga in reklamer på din blogg? om du nu kan det? :)

Svar: Det är en kompis som hjälp mig med det! :)




Idag...

Har vi vart med skolan på Erken, vi har vart ute med båten och tagit upp kräftburar och tagit prov på plangton, och USCH vad tråkigt det var, och KALLT så in i HELVETE.
Men sen när vi var inne och kollade på plangtonväxter och djur i mikroskop då var det faktiskt rätt så kul. Lite bilder från idag..








Uppsättning!

Gjorde en slarvig uppsättning för ett tag sedan. Vad tycker ni?










Hårförlägning!

Förlägnde Li´s hår förra veckan, det blev jätte bra :) Tog tyvärr ingen före och efter bild, men före så hade hon jätte kort och tunnt hår.





Vill du komma till mig och fixa håret? Boka tid hos mig!






2 Frågor & Svar.

linnea om Dagens.:
snygga byxor, var är dom köpta? :)

Svar: Tack :) Dom är köpa på H&M! :)



Nathalie om Naglar!:
vart någonstans i stan???

Svar: I slutet av drottninggatan, in på en liten gata, nästan vid tai mahal om du vet vart det ligger :) gå in på deras hemsida, Tahos nails tror jag att dom heter :)








Frisyr och produkt!





min älsklings viktor, klippte en snygg frisyr på honom, han hade värsta kaluffset innan :D





Rekommenderar verkligen Disp´s dust, det är som dust it, men faktiskt mycket bättre, ser inte alls smuttsigt ut, och håller verkligen jätte länge. Finns och köpa på Hår & Nagel hörnan i norrtälje! :)




Stöd rosa bandet!

Stöd rosa bandet som jag, gå in på Designadinblogg.se.






Naglar!

Har lackat om mina naglar nu!





fint va? Gjorde hos Laila på salongen jag är på gå in på hennes hemsida här.




Hemmagjort pizza!

Idag när micke kom hem från jobbet så lagade jag pizza, den var huuuur god som helst.










Frågor & Svar

hanna om Färg i håret.:
hej :)! hur många läsare har du på din blogg? :)

Svar: Hej, ungefär 150-250 per dag! :)




Färg i håret.

Sitter nu med färg i håret, vet inte riktigt hur detta blir, har inte tagit i hela håret, färgar svart, för det hade blivit brunt och det vill jag inte. Jag har tagit mest i fram, usch kommer bli värsta kanterna, men jag orkar inte hålla på och jag ser ingenting i bak, och sen när jag har slingorna så blir det bara knöligt annars brukar jag bara slänga i, i hela håret. Får be li, göra på mig sen :) men sålänge så funkar det väl.










Hos Mamma & Pappa!

Ikväll var vi på middag hos Mamma & Pappa, det var jätte trevligt och gott.
Jag och mamma fortsatte att sitta lite vid datan (lär henne). Även fast hon går på datakurs, men det kan ju bara vara bra ändå.
Jag och micke har precis bäddat rent sängen, hur skönt är det inte att lägga sig i en nybäddad säng?! hur skönt som helst. Imorgon är det skolan som gäller, skönt på ett sätt, då slutar man tidigare!













Middag.

Nu snart kommer micke hem, då ska vi åka till mamma & pappa på middag.. Gottttt!
Sitter i soffan och är jätte hungrig, ska fixa mig lite snart, tar med mig kameran också!








Fler bilder från Fredagen!






Micke och martin sooov, haha!





Dagens.


Jag har lite bråttom, måste åka till jobbet nu snart här. Och får inte tag på mamma, så ah slänger upp en dagens lite snabbt!


fastnade inte på bild idag.


ny ring.







"Så mycket bättre.."

Idag har jag jobbat, jag hade en kund och slingade hennes utväxt.
Sen så kom Elin dit, jag tvättade och stylade hennes hår, hon blev jätte fin.
När jag kom hem så hade Micke hunnit hem före mig, vi gick över till "grannen" och fikade och snackade, sen möblerade vi om här i vardagsrummet, satte in bokhyllan i sovrummet osv.. försöker få ordning.
Nu glor vi på tv här i soffan, ska duscha nu jag, ciao!






Middag, Fredags!

Här kommer försenade bilder från i Fredags när Sarah och Martin var här på middag.
















Frågor & Svar.

anonym om gårdagens outfit!:

jätte fin pälshalsduk :) vart har du köpt den? tacksam för svar.

Svar: På H&M! :)








flummbilder

Bättre sent än aldrig, ellär? flumm bilder som micke tagit på mig!










försökte få en bra outfit bild men.. :D visst är jag lite gullig iaf? ;)









gårdagens outfit!

Försökte hela dagen igår att lägga upp min outfit för dagen, men det gick inte, internetet har strulat men här kommer den!










Naglar!

Idag inne i sthlm så förlängde jag mina naglar, brukar göra det på salongen där jag praktiserar, men nu blev det här lite spontant, hur billigt som helst, inte lika bra som laila gör dom, men eftersom att det var billigt så bryr jag mig inte :) känner mig som mig själv igen nu!















Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!

detta får bli ett kort inlägg.. uppdaterade inget igår nej.. Förlängde hår hela dagen fram till tre typ, sen åkte vi till rimbomarknaden som var sämst för det regnade, jag köpte bara ett par tofflor, ville köpa mer saker men hade ingen lust att gå runt där.. Vi gick till mickes chef sen gick vi till träffen, men vi var inte kvar där så länge.

Nu äter jag frukost och ska ner och jobba nu snart, ska bara klä på mig, hörs senare!











Wallander!

Godkväll allesammans! :)

Micke ligger och sussar i soffan, vi ska kolla på wallander indrivaren, någon som sett den?
Om micke vaknar vill säga, ska fan hoppa på honom nu, hähä.
Jobba imorgon igen, skööönt. Ska göra två hårförlägningar, och sen drar vi till rimbo marknaden , kommer bli roligt fan.











Marknad!

Nu har Sarah precis kommit hit, vi ska ner till hamnen på marknaden, norrtäljemarknaden suger iof. Men imorgon är det Rimbo marknaden, något positivt med rimbo, hähä.
Nej men vi ska ner dit snart och möta Elin, egentligen vill man ju gå på kvällen när det är mörkt, det är då det är mysigt, inte nu :/ men det är dans ikväll, jävla f*tt dans som ska vara just IDAG, kunde den inte vart igår eller något istället!? aja..







Nu ser ni min slinga lite bättre! :)









Mickes hår

Idag slingade jag mickes hår och klippte honom somsagt. Jag färgade stre blonda slingor i mitt hår, såklart är dom oranga, men jag tycker inte det gör något i ett svart hår. Ska blondera dom fler gånger, vill ha dom vita. Har så att vilken bena jag än har så syns en iaf :) snett från båda hållen, eller mitten!









min slinga ser ju förjävla äcklig ut här alltså, den är faktiskt lite ljusare, men ni vet en kamera blixt kan förändra saker, aja ska försöka få en bättre bild snart. Sen har jag inte fixat håret alls, inte någonting. Ni får se imorgon när det är fixat :) Jag älskar dig Mikael!








Dagens!



as ful bld men aja :D kom hem precis, jobbade till 21 idag, herregud.. färgade micke och klippte honom, tog lite tid, visar bilder sen. Nu blir det Wallander!








Frågor & Svar.

matilda svärd om Frågor & Svar!:

hur mycket kostade skorna och var ligger det där du köpte dom? puss

Svar: Dom kostade 180 kr tror jag och ligger i Kistagalleria, den finns i uppsala också! :)








Slingning

Idag har jag slingat mammas lugg och sen har jag slingat Elsas hår.

Före - Lånade bilden från hennes Facebook!



Efter -



Det blev jätte bra, hon passar jätte bra i det :) hon ville ha bruna slingor i för att få det med naturligt och ha samma färg som hennes egna hår.

Mammas slingor i luggen, gjorde guldiga och blonda.














Frågor & Svar.

Anonym om Dagens!:

snälla snälla snälla, kan du inte göra en sminkvideo? för fest och vardag. Du sminkar dig så fint! :)¨

Svar: Jo, det kan jag göra, har aldrig gjort något sånt, men får väl bjuda på det :p haha. men ska göra det när jag har tid!







Dagens!


Har ni sovit gott? Det har iaf jag, jag somnade direkt inne i sängen igår och micke kom och hoppa på mig sen för han satt kvar ute i vardagsrummet.
Jag har ätit frukost och fixat mig, inte sminkat mig ännu dock, ska göra det på salongen sen, orkar inte det nu.
Nu på morgonen ska jag slinga mammas hår sen har jag en kund som jag ska slinga också. Vi hörs senare ikväll, ha en bra dag!










älskling!














Jag just nu...

Nu ska jag och älsklingen svulla godis, chips, dipp & popcorn till en film, Hooligans 2.
Vi var ute och käka lite tidigare idag också, sen har vi inte gjort något speciellt alls.



haha rolig min fan..








Bilder från igår!
































Frågor & Svar.

Felicia om kvällens!:

Hej! Hur har du fixat ditt hår sådär snyggt? :) Tacksam för svar!
Kram

Svar: Hej :) Jadu, jag har satt i löshår och sen tupperat hela håret och sprayat med hårspray så :p jätte enkelt, fast svårt att få till den riktigt som man vill ibland. Man ska helst inte ha nytvättat hår isåfall bara med schampoo!












Frågor & Svar!

Anna om Nytt i garderoben!:

Snälla du måste svara, vart kommer skorna ifrån? :)

Svar: Dom kommer från New Yorker! :)







kvällens!

























Rosenblad!

Micke fick ju rosor av mig för 1 ½ vecka sedan när han fyllde år, och det är förns nu dom börjat vissna, visst har dom hållt länge? Men istället för att torka eller slänga dem så kan man ta av dom finaste bladen och torka dem, det luktar också jätte gott.








Ska överasska min älskade pojkvän med detta ikväll när vi kommer hem från att vi har grillat hos hans chef, han kommer inte hem innan så. fint va? :)









Nytt i garderoben!

Igår när vi var i kistacentrum så köpte jag detta..!


dom här mysiga strumporna fick jag av mickes mamma, tack Tarja!♥
 

mina efterlängtade mysiga låga Uggs!

















Lördag!

YOOO allesammans! haha nejdå. Godmorgon!
Sitter i vadagsrummet och väntar på att mina baguetter ska bli klara i ugnen, fint gott alltså.
Micke har precis dragit till sin chef för att hjälpa honom med en massa. Jag skulle egentligen åka och träna med johanna idag, men det blev inte så. Klippa en massa sen, nej men danne och micke ska jag klippa iaf, emma får vi se om vi ska klippa idag eller inte.

Aja.. Ändrade planer igår. Micke ville att jag skulle följa med till sthlm med hans familj och det gjorde jag, det blev kista, vi handlade en massa allihopa och jag fick ett par jätte mysiga strumpor av mickes mamma, ska visa allt sen. Sen åt vi middag och sen åkte vi hem, då åkte jag och micke till emma och danne där sarah och martin var, mysiiigt. Sen däckade vi hemma.











Barnvakt

hallå hallå :)

sitter hemma hos bror min och är barnvakt. Moa är ute och leker med grannen och jag har precis matat och lagt hugo, så han somnar nog vilken sekund som helst nu.
Anna och mamma var förbi hem till oss och kollade för mamma hämtade mig eftersom jag skulle ut till bror min.
Brorsan kommer väl hem snart och då ska jag hem till mamma och pappa och hämta lite grejer, kanske äter där eftersom jag nog får äta själv ikväll annars eftersom micke ska till sthlm. Sen ska jag hem till norrtälje :)

Vi hörs lite senare när jag kommer hem :)








just nu..

blev inge godnatt där inte, men nu säger jag godnatt med detta inlägg istället ;p haha.