090530

jag saknar alicia redan ;( igår när hon skulle hoppa in i bilen och åka hem så var det fan jobbigt, vi kunde inte släppa taget om varandra, jag var fan nära på att gråta helt ärligt. Jag hade en klump i halsen, det är sjukt... det känns som om vi är tillsammans på riktigt, hon är som min flickvän, min bästavän ever iaf. Jag älskar henne otroligt mycket, hoppas du har det bra i spanien älskling, du vet att du är bäst för mig!

Idag har jag jobbat från 12-16 inte så skönt när det är såhär fint väder ute, aja... ska inte sitta här längre, ska lägga mig ute, var i parken igår iaf, får se vad som händer ikväll. Pusssss

Mia Zetterström

Jag vill bara säga att jag älskar dig otroligt mycket! Bästa vännen ever. Hur skulle mitt liv se ut om inte du kom in i klassrummet i 7an? Skulle typ vara mamma grisen själv. haha. Men du ska veta att du betyder oerhört, ställer upp för dig i vått och torrt. Många minnen har vi skapat tillsammans och fler ska det bli. Sommaren 2009 kommer bli minnes full det kan jag lova dig gumman.
Sen kan jag ju slänga in en kommentar att jag ska sova hos dig inatt! myyyyysmyys....



Pussar Sarah Bogefors

gjort/göra

» Hemkunskaps hemprov
» Bokresenssion på engelskan & engelska sak

» Bokresenssion på svenskan

» Munktröja på slöjden
» Måbra uppsats
» Musik uppsats
» Brevet på Svenskan
» Enskilda husbygge uppgiften
» Plugga till andra världskriget

Jag ♥ mina skor


nytt i garderoben


Alla linnen kommer ifrån Lindex, ta 3 betala för 2. hur bra som helst, tycker dom var snygga för att va från lindex.
Leopard sminkväskan kommer ifrån H&M  och ja, jag har blivit ett leopard freak :D


Lägger upp den här lite sent, köpte den i Måndags på Åléns city, men den fins såklart på vanliga Åhléns. En byxklänning :)

090528

Idag har jag bara vart i skolan, vi hade sköjd först, och jag fortsatte på min munktröja, hoppas faktiskt på att den blir klar innan skolan slutar, vill ju ha bra betyg. Sen har vi kollat på film innan lunch i en timme, då somnade jag, hehe. Sen hela eftermiddagen. Det var riktigt kul att det spöregnade när jag skulle hem, men sen när jag åkte så regnade det inte så mycket. tur det. Jag ska plugga idag, usch jag vill inte, har so prov imorgon, och sen ska en NOuppgift vara inne imorgon, men den ska pappa hjälpa mig med att göra när han kommer hem. Måste plugga till so provet somsagt, sen göra Hkk hemprovet sen är det typ klart? ;s shit, eller jag ska göra engelska också, fan måste kämpa nu. ajaa. skriver sen om jag har tid. Ska ta kort på det jag köpte igår osv...

leopard

Wiiiie, jag hittade ett par leopard strumpbyxor på Bluefox.se Jag beställde dom nu, hoppas på att dom kommer innan helgen, antingen kommer dom imorgon eller på Fredag. Hoppas på det :) Nu är jag glad, har velat ha såna länge.

Såhär ser dom ut!








































kom dit då!

http://www.facebook.com/group.php?gid=26045806950&ref=nf#/event.php?eid=102490701123&ref=ts

Tryck på länken. J-son kommer till Parken i Norrtälje Lördagen den 30 Maj. Han som sjunger Pretty boy, men det kanske ni redan vet!? iaf, kom dit då, det kommer bli skoj! :) puss på er!

090527

Goddag allesammans!

Nu sitter jag här i skolan igen då, börjar tänka på att det inte alls är långt kvar, det är lite läskigt faktiskt. Man går ut den här skolan för gott, och grundskolan. Nu har man bara 3 år kvar i skolan. Och sen blir man vuxen(?) Jag vill inte bli det jö.
Men jag antar att jag inte har något val, eller jag vill jobba för att få pengar å slippa skolan, men vill ändå inte börja jobba varenda dag, tidiga mornar osv osv.. Men om jag blir frisör så kanske det inte blir så tidigt ändå. Men det blir rå skoj. längtar ju. Sommarlov, slutar skolan, peace & love, jag, sarah & alicia satte oss och började på våran packnings och inköpslista idag. Ojoj, några kommer vara riktigt PANKA i sommar!? Tur att man har ett jobb nu iaf, hoppas på att man får jobba mycket också. Längtar till sommaren nu, man vill ju jobba mycket för att ha mycket pengar, men jag vill också njuta av tiden man är ledig.

Måste börja kolla på lägenhet snart, det är också rätt läskigt men också rå skoj. Sthlm och egen lägenhet, det är riktigt nice. Längtar somfan, hoppas på att jag får hyra min kusins lägenhet i Råsunda också, för det är lite svårt att få tag på en i sthlm, en billig och bra liksom. Får se hur det blir. Sitter och har B-engelska nu iaf. Skit tråkigt, jag försöker skriva på mitt brev på SV. När jag kommer hem sen så måste jag plugga, har lite å göra nu i slutet, men det går bara bra. Fick VG+ på min må bra uppsatts på idrotten, vill ju såklart ha MVG på den, men huvudsaken att jag har det i betyget så. Ska fråga Mamma om jag kan åka in och pröva en bikini på H&M som jag såg igår, en vit, vil ha en "vanlig" om man säger så, har inte det nu. Hoppas jag får den och att den ser bra ut. Hoppas på att jag ska till frissan imorgon och fortsätta på mitt hår, hehe. Ajaaa.. nu ska jag fortsätta att skriva mitt brev, önska mig lycka till. Puss på er!

090526

Hej hej hallå!

Idag har det vart ett fullspäckad dag, hade tänkt att berätta om den faktiska konstiga dagen, haha..
Jag gick upp vid halv sju ungefär och fixade mig och åt frukost, kom till skolan och hade NO somnade nästan haha. Jag var jätte trött, för jag har ont överallt, och om ni funderar så vet ni varför, ja, kvinnor har inte sån tur ibland.
Vo hade husbygge två gånger dels. och engelska två gånger, satt ute på engelskan, hur skönt som helst. Det var ju hur skönt och varmt väder som helst. Hade min nya "byxklänning" från Åléns. Kan ta kort på den imorgon om jag hinner och lägga ut.

Jag och Alicia var tvugna att åka tidigare, så vi åkte när elevens val skulle börja, det är ändå inte så viktigt där, även fast jag skulle behövt pluggat där, men ändå. Bättre att åka då än vanlig lektion. Vi skulle ju in och jobba på Djurgårds matchen osv..
Vi åkte först hem till Alicia med min moppe för att hon skulle lämna grejer och byta kläder osv.. Medans jag har gått runt och lidigt av min smärta, usch. Vi åkte in med min sega moppe och gick ner till istvan för att alicia skulle fixa sin navel som inte mår så bra. Jag funderar på att ta ett till hål i naveln, riktigt snyggt faktiskt. Sen gick vi till H&M för jag skulle kolla efter ett par leggings, men fanns inte. Så vi köpte lite fina smycken, eller rätt mycket, vi köpte likadana typ, iaf lika ringar och armband. Men jag köpte ett armband till och ett par örhängen, men hon köpte en till ring och ett annat armband också.

Påväg till bussen så träffade vi Albin och Alicia köpte kaffe som vanligt (?). Satte oss på den varma äckliga bussen och for in mot staden. Satte oss där på Vallhalla grillen och köpte strips. Sen gick vi till stadion och började jobba, vi delade ut matchprogram och där började det regna senare och sen kom det ett gäng små killar på kanske 10-11 år? någonting som skriker "tjejer" och så tittar jag dit, alicia reagerade inte, så säger han till mig "kan jag inte få ditt nummer (rynkar på ögonbrynen, flörtar liksom, tar ner händerna i byxorna och slår händerna fram och tillbax haha) så kan vi ju ha lite kul i helgen" säger han. Så kommer han närmare drar upp händerna och visar och säger "den är stor, riktigt stor, jag lovar" och kollar flörtande mot mig, jag bara ler och garvar, så säger jag "tyvärr, du är nog lite för liten va" han"neeejdå" och gick vidare, haha skum kille alltså, han var såååå liten, helt sjukt. vart är världen påväg?

Sen började matchen iaf, alla var glada och trevliga idag, och Dif gör MÅL, och leder med det, och VINNER med det. haha... Sen när det är 10 min kvar utav matchen så är det en dåre från dif klacken som springer in på planen utan tröja och uppknäppta byxor mitt i matchen och springer runt planen haha, han bara springer där mitt i matchen, vakterna springer efter och tar honom, det är ju förfan fängelse straff på det där. Sen är alla glada i slutet och sjunger och att djurgården äntligen vann. När vi gick till tekniska så går jag förbi en snubbe som kollar på mig å säger till mig "du är riktigt snygg" eller något liknande. Jag började garva och säger "VA?" haha, så gick jag vidare, han började garva han med. sjuk dag, aah nu ligger jag här äntligen i min underbara säng, och ska sova snart jag. Imorgon blir det plugga och kanske sola, får se om dom vill att jag ska jobba också. vi får se helt enkelt.

Godnatt & kyssar!





























skooor <3


har vart i sthlm å köpt skor till avslutningen och en klänning osv... skor från Bianco (svarta), Friis & Co (bruna) och skopunkten (vita).

Outfit i sthlm.




090525

HAHA såg ni att jag skrev fel månad i förra inlägget? "03" liksom. ofta det är mars haha.
aja... sitter i skolan nu, har engelska, ska sätta mig ute i det fina stek vädret och skriva om en bok. kommer inte gå, meeen..
Sen är det idrott, ska inte va med, är ju sjuk, så drar hem då, eftersom att det är sista lektionen. ska nog in med mamma till sthlm då, skooooooooor till mig säger jag!

cha cha!


gud vilken gammal bild.
Btw. Såg ni min hårfärg på förra inlägget? tar en bild senare om jag är nöjd med mitt utseénde, haha!

090324

herregud vilken natt...

var med albin idag, eller sov till 2 idag också haha.
ska sova, orkar inte skriva!

godnatt


duschen

ska duscha nu, hinner inte skriva. ciao

hårfärg

Jag har ju bytt lite hårfärg om man säger så, jag blev ju inte så blond som jag hade tänkt mig, men det var ju för att vi inte gjorde så mycket slingor, men vi gjorde det i överhåret bara, men ska göra fler i veckan, och i löshåret blev det ingenting typ, eller lite om man kollar noga, men det var bara för att jag inte hade tvättat det innan, det är ju medel i det, men det blir mer slingor i veckan, ska ju bli blondare i överhåret så, så det blir bättre. men jag har en massa olika färger, det är rött, blont, brunt och svart haha. fast vi bara hade blondering i, men det blev bra, men lite skumt tyckte vi båda, för färgen släpppte så olika liksom.men jag har tagit mitt gamla löshår som är ljust och satt i mellan, Bild kommer senare säkert :)

090523

Ligger i sängen och Alicia ligger här också.
Skulle egentligen jobba, men jag är så förjävla förskyld å hostar hela tiden osv.. så jag kan inte stå i ett kök å laga mat direkt.
Ska väl lägga mig i soffan å glo på film eller på sex and the city haha.
aja.. pusspuss

hey sexy lady, i like your flow





foto: mia zetterström

090522

Nu sitter jag här ute på framsidan i stolen, alicia sov här i natt efter en trevlig kväll hemma hos sarah igår när alla vi tjejer var samlade. love it. Alicia har dragit till sthlm med ronja och jag ska ta mig in till norrtälje till frisören till kl 15:00 för att färga och klippa mitt hår. Efter det kanske jag ska träffa Elin en stund på stan för att gå och kika lite, hoppas på att det blir av...
Förövrigt så klippte jag lugg på Elin igår också, och hade i blondspray på henne så att hon fick lite blondare hår, riktigt nöjd med resultatet och det är hon också! :) peace & love


killar...

Jag orkar fan inte med killar nu, fuck dom. visst alla är inte likadana om nån gör något... men jag orkar inte, inte med min jävla otur alltså... åååh. när lär jag mig? å när slutar jag ha otur? aldrig...

sarah

sitter hemma hos sarah, är sjuk så funderar på att dra hem nu snart. kallt... ja!

090520

jävla helvete dag... allting kommer på en och samma gång.
saknar mina pullor!

avslutnings klänning + godnatt



Klänning till min avslutning från Nelly.com

bakom mina solglasögon kan jag va mig själv


säg att du minns oss, för att det verkar som om du glömt bort!

Men jag är ensam jag vill vara med dig. Jag Kollar dig i ögonen, jag vet att jag är rädd, för jag tror att du ska såra mig och lämna mig själv. säg mig minns du oss, för att det verkar som du glömt bort. För utan dig i mitt liv så vill jag hellre leva själv!

pics

snygga foton i snygga tavelramar, är ett måste i sitt rum..

090519

Skit match igår då, åkte hem till min syster och la mig i nästa soffa där hemma för att glo på matchen.
1-0 vann AIK med, inte så förvånande men ändå. hehe.
Är hemma idag igen, skönt på ett sätt, men det blir så långtråkigt, men mår fan inte bra, nu är jag typ förskyld också.
Ligger i soffan och glor på sex and the city som vanligt hehe. skirver mer senare.

Peace & Love

min ängel


funderar, vågar, vågar inte...?

funderar stark på att göra ljusa slingor i över håret. senare ljust överhår och ha det mörka under kvar. när det blivit längre också, vad tycks?
men vågar heller inte, fast egentligen är det ju bara att färga svart över. men tänk vad onödigt isåfall. men man kanske måste pröva. åh jag vet inte, jag vill va blond eller ha en massa blonda slingor så att det ser naturligt ut, inte så som jag hade förut. så synd inte utväxten lika mycket, det är jobbigt nu. men det är fint på sommaren också, fan alltid blir det såhär. haha.

jag vet vad mitt hjärta vill!

jag sa och visste redan då att jag inte lämnar dig för vad som helst.

soffan

Cha Cha! Jag ligger i soffan och dör. Imorse så hade jag så ont i magen, jag har magkatarr märker jag nu, för jag mår illa när jag äter och allt sånt. Grät hela morgonen, åkte till skolan ändå. Jag kunde verkligen inte vara kvar där. Så åkte hem. Ligger nu och glor på sex and the city tycker att det är väldigt ovanligt för min del, not. Ska kolla vidare och kanske sova en stund, fan att jag ska må såhär, det är ju match ikväll, funderar på att pallra mig iväg till anna och kolla på matchen där istället. måste fan se den, för vi har inte den kanalen, bajs saker.
aja.. kisses

vill ha!


från Nelly.com
Hur fin som helst tycker jag!

090516

Godmorgon. Kl är 09:00 usch, hatar att gå upp såhär tidigt en lördag morgon när man ska sova ut efter en hård skolvecka. Visst inte så hård vecka eftersom att jag vart hemma å så.
Igår åkte jag in med Sarah, elin & Linnea till sthlm på rixfm, vi mötte upp manne & co och alicia kom sen, sen gick vi å mötte patrik så var vi full co. Vi var kvar tills rix fm slutade iaf, åkte hem och åkte direkt hem iaf jag, när vi kom till Norrtälje. Jag somnade kanske halv 2-2. Imorse så vaknade jag FEM. Vaknade av att micke skickade ett sms till mig att han var vaken då osv osv.. Men jag var faktiskt halvt vaken, jag var hur torr i halsen som helst och min halsmandel var jätte uppsvullen, ont i huvudet också, börjar få en visdomstand å den gör ju satt jag får ont i halsen, jätte kul, not. Så jag låg vaken till 06:20 iaf, sen har jag vaknat då och då, gick upp halv nio, för jag  var så pigg. usch. skönt ändå iofs.
Menmen... Sitter här och dricker the, ska duscha nu och göra mig i ordning ska åka till Uppsala till Mickepicke. Det blir säkert skoj. Ajaaaaa.
Ha en bra dag!

CYA
kisses!

freeeeeeedag!

Det är Fredag, sitter i skolan, och det suger håååårt. Jag vill hem, vi kommer hem snart. Rixfm ikväll med dom bästa som sagt. wohooo. Hoppas det blir som man hoppats på. Kommer bli en superduper bra helg. Uppsala imorgon dååååå. haha. PUSSHEJ!

090515

Hellu.. Sitter i skolan, sitter ute och har svenska fram till lunch nu, sitter här med sarah och alicia var här nyss men hon var tvungen att gå till lektionen, Skönt vi har bara två lektioner sen, Hkk och Ma. Men vi har ju inte matte längre så vi har husbygge på no.
Efterskolan så drar jag hem till mig å fixar mig, sen blir det sthlm med dom bästa på Rixfm.

Kisses!

090514

Godmorgon eller ska man kanske säga goddag? eftersom att kl är 12:15 haha.
Fast jag har faktiskt vart uppe en stund faktiskt. en timme iaf. Har legat och degat i sängen från 10 iaf.
Jag sitter ute i solen och steker som jag gjorde igår. blev ingen skola för mig idag, vi började halv 12 och det var en lektion och eftersom att jag fortfarande har ont i magen så orkade jag faktiskt inte, men jag har lovat min älskade syster att åka och hjälpa henne och städa tills på lördag för då ska dom ha fest där hemma, då får jag lite pengar också, måste göra nått här hemma också så att jag får pengar haha. får inte göra mig av med så mycket nu.
Vi hörs senare. xoxo

goooooodnight

Nu blire sängen. Ingen skola imorgon iaf. Min förbannade mage. bli bra?
Aja.. ska lägga mig å glo på sex and the city, LOVE IT!


xoxo

tattoo


Tog den här nyss. Ska tattuera in det där hjärtat där. Fint va?

New york



Tröja från Weekday, Leggings Ålens, Vitt linne Gina

rubrik

Kom nästan nyss hem från Sarah, vi var ute och gick en liten stund med hundarna, sen drog vi upp till donken och käkade, det var gott gott. Vi hade det skoj på hemfärden iaf haha, sarah är mupp.
När vi kom hem till henne så slöade vi i sängen, kollade bilder och garvade och snackade en massa bara.
Du är bäst sarah, jag älskar dig, min bästavän

090513

Grattis till oss som har namnstag idag. Linnea är det idag.


Glöm inte att gratta mig på fredag också, då har jag namnstag igen. Då är det Sofia!

xoxo

dekor


Funderar på den här dekoren till laptopen, vad tycker ni? jag tycker den var rätt snygg!

målar'n

Nu har jag precis kommit in för att jag har fortsatt att målat, gud vad det tar lång tid för mig att göra det, pappa hade gjort 4 på en gång och jag har gjort två rader på 2 gånger, suck. Jag är för slö tror jag hehe. Jag är så osmart som duschar innan jag ska måla haha. Men jag ska lägga mig och kolla på sex and the city nu. Ciao! xoxo

112ink.se



schteeek!




Accept.se


090512

sitter ute i solen och har det bra, kan inte klaga direkt.
Jag har vart hemma idag för jag har knappt sovit något för att min förbannade mage ska göra ont som vanligt.
Jag har vaknat och somnat om tillochfrån, men jag sov till kl 14:00 iaf, usch inte så kul, hatar att sova sådär länge, kl är redan 16:30 nu liksom.
Jag gick ut på altanen till mamma och satte på mig bikini och la mig och sola och läste min engelska bok eftersom att jag ska läsa ut den, om jag inte har för ont i magen sen så ska jag måla plankor, måste bli klar med det, och imorgon ska jag försöka åka till Anna och hjälpa henne, behöver pengar så. Men meeen. Lägger upp lite bilder från modevisningen igår.

Kyssar!


plojfoto






helgen

Ahapp... Ska jag berätta om min helg dårå?

Jag var ju somsagt hos Sarah i Fredags, där var det lite folk, åkte hem tidigt iaf, för på lördagen så skulle jag jobba, och jah var så trött när jag jobbade ändå haha. Men det gick bra ändå. Fick ett sms från micke att jag skulle ringa, och han sa att jag skulle komma dit, så jag åkte dit efter jobbet med bussen halv 6. Vi hade det hur roligt som helst iaf, var ute, fotade, käkade och muppade oss bara, haha.. Åkte hem på söndagen och kom hem 11 på kvällen, åkte till Alicia och sov där tills idag, för att vi hade plojfoto!


.....

du har ändå aldrig ställt upp för mig, med någonting.
Fan... Vad har jag gjort?
Jag antar att jag bara är i en i mängden för dig, det har jag väl alltid vart.
Saknar dig bara

rubrik

Yes, nu har jag färgat mitt hår då, Jag är nöjd. Blondare i slingan, ingen utväxt, man ser inte ut att vara flintis iaf, hihi :)
Det blev inget av att åka till Patrik ikväll, vi skulle åka moppe dit, och både sarahs och alicias moppe har gått sönder, vad är det för skit moppar dom har köpt undrar jag!? :O haha. Sarah har fått jobb på daisys där jag jobbar :D du & jag baby.
Det blir av att åka in till sarah ikväll och sitta där :) Ka-tjing (Ja, patrik jag snodde det från dig :)). Iaf.. Några kommer väl dit, blir säkert (y). Jobba imorgon, WOHO, kul faktiskt :)

Kisses


Sarah & Emilie

Har kommit hem ifrån Norrtälje nu, jag och sarah åkte till flygis, köpte hårfärg, åkte ner på stan och kikade in på garderoben och träffade Patrik, Emilie kom dit också sen, vi gick, jag, emilie & sarah, vi gick ner till Marknaden som är hur tråkig som helst, sarah hittade sina party glajjor iaf, så jäääävla snygga dom är. Sarah & Emilie är snygga. Nu är jag hemma och ska lägga i färgen i håret :) Sen blire att  vi åker till patrik ikväll. skriver sen, resultat på håret kommer sen :)

Ciao Ciao!

sool

Nu har jag och Sarah precis kommit hem till mig, vi sitter ute på altan och äter chips i solen, riktigt skönt är det faktiskt, fast det blåser lite, mamma är inte hemma, men hon kommer säkert snart kan jag tro, haha. Det är marknad idag, vill åka in och köpa godis där, får se om jag får pengar haha, eller jag har typ 40 kr, ska fråga mamma om pengar till hårfärg med, så jag kan färga utväxten och min slinga i håret blondare. Men vi hörs sen, CYA!

GODMORGON!

Godmorgon!
Jag håller på att lägga in musik på ipoden nu, och jag hade glömt stänga av den igår också så jag laddar den, så jävla jobbigt. Jag ska dra till skolan, drar nog tidigare, orkar inte, hoppas det blir som lite planerat imorgon, ska jobba på dagen iaf, det är nice! Vi hörs sen. puss!

Besöksrekord IGEN!

Nu har jag besöksrekord IGEN 90 pers är det uppe i nu :D woho! skoj skoj!

nytt i garderoben


Tröja som det står "NY" på kommer från weekday 180:-
Randig tröja från Gina Tricot 199:-

valborg 09'

Fick en liten del av bilderna från valborg nu iaf, utav Linnea!



Klicka på bilderna för att dom ska bli större!

chips

Åkte in och tankade, det flög med en chips påse med hem också (A) hihi, schyy!
Ibland får man faktiskt!


målning



Nu har jag målat lite, fick så fruktansvärt ont i ryggen så jag gick in en stund nu, fortsätter i helgen någon dag. Det är så många plankor, haha!

home again

Nu är jag hemma igen, hur skönt som helst. Jag mötte alla i norrtälje vid bussen och sen åkte vi till sthlm, alltså det sög i sthlm, ingen ville hjälpa stackars barnen i afghanistan haha, skulle få ihop 200 kr per person, och jag och alicia delade på en bössa å då ska vi få ihop 400 kr, å vi fick ihop 25 kr sammanlagt, haha. Men min bror har lagt i lite pengar nu, tvingar min mamma att också göra det.
Jag köpte en tröja på weekday och en tröja på Gina, navel piercing och mössan som jag ska ha på plojfotot, haha hur snygg som helst. När vi kom till Norrtälje så gick jag till Ungdomsmottagningen dels, sen så gick jag och alicia till kryddan och köpte glass, sen kom micke och vi gick en liten stund runt runt, sen så åkte jag med brorsan hem, har precis ätit och sånt. Ska ut och måla snart, tar kort på tröjorna jag har köpt sen :)

090507

ännu ett besöks rekord igår, 81 pers :D woho, jag blir glad glad, så fortsätt, jag kommer inte kunna skriva så mycket på dagen, ska in till sthlm å göra sånt här "operation dagsverket" ni vet :P gå och skaka bössa, haha, ska även köpa en tröja iaf :D å en mössa till plojfotot, eftersom jag och sarah ska va reagge! Puss på er!

Godnatt!

Godnatt allesammans, jag är rå trött nu, ska upp typ 9 imorgon, rätt skönt med sovmorgon iaf.
Puss på er!

ännu besöksrekord

Nu har jag ännu ett besöks rekord, ni håller era löften bra ser jag ;) fortsätt fortsätt, gör reklam för mig å allt :D 72 är det just nu :D

Bästa Patrik Svanberg



Bara för att Patrik tjatar så mycket att jag ska lägga upp han på bloggen då, haha nejdå.
Han är en fin killkompis till mig, riktigt snäll å go :D vad ska jag skriva mer nudå Patrik? :D
Puss på dig!

Pssst tjejer...  Den här snyggingen är också singel och sökande, så pass på! :D
Han är rolig, omtänksam, snygg stil, snygg, snäll.
Om ni är intresserade som ni borde faktiskt vara så hör av er till mig, eller adda honom [email protected]


Tvilling

Tvillingarna 22/5-21/6

Du är inspirerad, kreativ, idérik. Väldigt mycket händer och det mesta har du själv satt igång. Nu passar nöjen, resor, sport, ungefär allt som innebär omväxling och äventyr. Men du kan också tänka dig att hårdsatsa på romantik och mysiga stunder, bara du har rätt partner.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 4




Läskigt sant det där var alltså! :s

Alfis.blogg.se

Gå in på ungmammans Natalies blogg.
Som har världens sötaste unge Liam :)



kvälls mys



Kvällsmys med Veckorevyn som jag köpte igår, te, MTV och datan såklart! :)

Inge målning

Det blev inge målning för mig idag/ikväll :( buhu..
Precis när jag hade satt på mig min brorsas snickarbrallor för att gå ut, nej då sa mamma att jag inte fick måla ikväll för att det skulle tydligen bli regn inatt, fan då, jag som ville måååla :( men ska ta mig en dusch, det kliar på hela kroppen alltså.
Pusspuss

nystädat

Nu har jag städat klart, det blev jätte fint, jag städade min garderob och ränsade den, så nu är det lite mer plats över, tog tyvärr ingen bild innan hur det såg ut, glömde det, men jag lovar... ni vill inte se hur det såg ut innan haha.


Dom två nedersta lådorna har jag sorterat efter färger :D och jeansen längst ner har jag inte "städat" men tyckte inte att det behövdes så mycket, eller tycker ni?


Där har jag införsig inte städat, hängt in lite kläder osv osv... Som ni ser längst ner så ligger det en massa skit bara, det måste jag fan städa, men inte idag, jag orkar verkligen inte!






Min favorit plats på jorden, eller snarare i detta hus, framför data, kanske inte i stolen framför bordet. haha. I sängen helst dååå, eller soffan!

Nej nu ska jag ut och måla en massa brädor eller plankor eller vafan det heter, dom ska bli gråa, för dom ska upp brevid huset här sen, så nu ska jag sno ett par snickar brallor av min bror, så nu ska jag ut, får ju pengar såååå varför inte?
Puss på er sålänge :D

Besöksrekord

Jag hade fan besöksrekord igår, hihihi. 70 pers, inte så mycket men ändå, börjar bli lite bättre iaf. Det är ni som fixar det, så fortsätt :D

090506

Inatt sov jag själv, saknar ju min älsklings alicia, känndes helt tomt, kunde breda ut mig i sängen :( haha.
Jag och Mamma åkte in till Norrtälje till tandläkaren för jag skulle hämta min shena till tänderna. När jag var där inne så hörde jag Joel ute i väntrummet, så satt joel och annelie där, gud vad glad jag blev att se henne :) honom också då, ser han varenda dag i skolan så, haha. Han åkte med mig och mamma till skolan, osv osv.. Men nu ska jag åka in till läkaren och göra urinprov.
Hittade min plånbok btw :D

you

tänker på dig! :/

foto: Mikael Grannas











fina va?

första dagen och idag!


Dagen jag fick tandställningen, och idag när jag tog bort den, skillnad va?

ingen rubrik

Nu har jag kommit hem ifrån syrran precis, har strykt, hur jobbigt som helst, blir aldrig roligt om man säger så!? ;o
Men jag tjänade 200 kr iaf. Så jag är nöjd. Jag och Mamma åkte till flygis och handlade sen, köpte veckorevyn dels och sånt. Jag såg då att det har blivit 18 års gräns på att sola nu här i Norrtälje, fuck säger jag bara, jag som hade tänkt att sola imorgon? åh. Fan vad mycket man måste göra när man är 18 nudå. Jävla lagar, bara onödigt.

Tyckte ni att jag blev fin i käften? :D haha. Aja.. lägger in bilder osv snart. puss

090505

Hej hallå!
Världens lyckligaste Mia här, varför? jo det ska jag tala om för er, jag är fri i min mun :O jag har ingen tandställning kvar :D wohoooo.
Igår var jag somsagt hos Micke, riktigt kul att träffa grabben, var hur länge sen som helst. Kom hem och Alicia var hemma hos mig, hon sov här och så. Sen nu på morgonen så åkte jag och mamma till mörby, vi fikade och sånt, sen så tog jag bort tandställningen, å det är så fint å lent. Jag ska nu åka till min syster och fixa å hjälpa henne så jag tjänar pengar som vanligt :D haha. Puss på er!

Bild som micke tog på mig igår! :)


Nu är den borta! :D

we fall

Jag åkte in till sthlm och träffade alicia, hon hade vart hos sin faster så. Vi kollade på bio, på 17 again, sjukt bra och sjukt snygg. Jag och alicia började gråta på bion, haha, men det gjorde nog fan alla tjejer, jag lovar. Ni tjejer, se den förfan.
Sen åkte vi hem och sånt, riktigt skönt, mamma kom och hämtade oss i norrtälje och nu ligger vi i sängen, alicia ligger och läser osv.. Jag är rätt så glad nu, haha.
Imorgon ska jag åka till Uppsala och träffa Micke, typ 3-4 månader sen vi träffades, helt sjukt vad tiden går fort, men det ska bli kul, för jag saknar fan han, alltså det var så länge sen! :)
Godnatt på er! pusssss

sleep time!

Jag har precis vaknat, haha nej jag har inte sovit hela natten till nu, jag gick och la mig somsagt halv 6 i morse och somnade kl 6 kanske, och jag har vart uppe från halv elva till ett och då gick jag och la mig och sov, det behövde jag kännde jag. hehe. Menmen... vad ska man göra nudå? ringa Alicia till och börja med iaf!
PUSS

090503

Hallu!
Sitter här i sängen med älsklings Sarah. Jocke, Peter & Jesper har åkt nu och mamma och pappa kom hem precis, det har vart en underbar och sjukt rolig helg. I fredags så grillade vi hos elin så fick jag, sarah & alicia för oss att ringa dom från falun att dom skulle komma hit osv.. Riktigt kul att dom kom hit alltså, dom kom hit rätt sent menmen.
Igår (lördag) så åkte jag och elin med dom in till norrtälje och sarah och alicia tog moppen, vi gick lite på stan och sedan käkade vi pizza, gud vad gott. Sen åkte vi hem, solade och hade det rå bra på altanen, spelade kubb senare och sen gjorde jag wok till alla, sen blev det kubb igen, och vi blev spöade, men det blev dom första gången så, lika. haha. Sen blev det en jävla massa strul, men sen blev det skoj igen :D haha, bara för att alicia dissade oss sen. haha (Y).
ajaaa, jag ska fan sova en stund när sarah åker, är sjukt trött, jag och jocke gick och la oss halv 6 imorse, haha.
Puss