Jag just nu..





haha, ja.. hur man ser ut.. Har precis kommit ur duschen iaf. Hur skönt som helst var det faktiskt. Så nu har jag tagit kort på allt jag ska lägga upp. Så det kommer nu här snart. Sen blir det nog björn bröder och vårrullar eller något annat gott gott..


Mätt!

Nu är jag mätt, jag gjorde kycklingwok med ris till mig och micke, as gott verkligen. Så nu är min mage mätt & belåten.
Micke drar och tränar nu, men jag hoppar det, eftersom att jag inte är fullt frisk ännu, ska hoppa in i duschen snart och sen ska jag lägga upp det jag köpte i fredags, ni kommer dö. haha. Sen får vi se vad som händer :)

 


MÜSLI

Jag sitter nu och har precis städat klart, hur skönt som helst. Jag äter min tallrik med yogurt och müsli som vanligt, det är hur gott som helst ju. Ska kolla på sons of anarchy nuu!




Frågor & Svar (Jeans)

Felicia om Fredagen..:
Hej! Dina byxor är jättesnygga! Vart har du köpt dem och finns dem kvar?

Kram

Svar: Hej! Tack så mycket :) Jag har köpt dem på bikbok i kista galleria, var där i fredags och såg dem då, så dom finns nog kvar :)
kram


Godmorgon!


Eller morgon och morgon, kl är ju 11 nu. Men jag gick nästan precis upp, har legat vaken i sängen sen 10 så har inte vart uppe så länge.
Jag ska ta och rosta mackor med prickekorv på snart och kolla på sons of anarchy, måste ta igen några avsnitt som micke kollat på och inte jag. Men det är så bra så det gör inget. Kommer väl ligga före honom ändå sen, haha.
Sen ska jag röjja en massa här hemma, tvätta, diska och plocka. Det behövs. Ska försöka tvinga micke att åka till ikea någon dag också.




Hårförlägning - Före & Efter!

I fredags så gjorde jag en hårförlägning på söta Emma också.
Det blev huuuur snyggt som helst, verkligen. Blont överhår och underhåret är blandat med mörkbruna och rödbruna slingor.






Hennes blogg hittar ni här!


Lördagen..

Igår så åkte ju jag och baby till rimbo och kollade först på handbolls matchen, sen åkte vi hem till Norrtälje igen en snabbis efter det för att hämta lite saker, sen åkte vi tillbaka till hans mamma och åt en JÄTTE god middag där. Mickes bror jocke och Nicolina var där också, så det var jätte trevligt, hade dock velat stanna längre, men jag tog bussen in till norrtälje med Emma sen för micke skulle till sina kompisar, så jag mötte upp mina tjejer inne i norrtälje och vi gick hem till mig, här var Emma, malin, sarah, manne och sen kom alicia också. Vi drog senare till en fest och sen kom martin och dennis dit, så det blev efter fest här sen. Kan man väl säga.
Om man säger såhär.. jag & Alicia gick och la oss 07:30 imorse (Y) haha.








Fredagen..

Här kommer det både kvällens outfit från i fredags och bilder från bion vi var på.
Vi var ju först i kista galleria och shoppade lite, orkar inte lägga ut vad jag köpte nu, men tänkte göra det imorgon, jag har ju lov nu så jag har ju tid med det ;)













morsning..

Nu drar jag till Rimbo med älsklingen och kollar först handboll och sen blir det middag hemma hos svärmor :)
Bloggar mer när jag kommer hem..








Dream




Drömmen..

Jag säger bara en dag... EN dag i mitt liv, Mia!




Kväller..

Sitter här i soffan och måste ta ut vardagsrums mattan från tvättmaskinen, men jag orkar inte, men måste. Måste dammsuga av här lite snabbt också, men usch, har sån huvudvärk. Aja.. OCH tandvärk så jag smäller av, nog därför jag har huvudvärk? eller? haha..

Alltså jag är så sjuk.. Jag har precis blivit blond, har inte ens vart såhär i en vecka, men jag vet inte om jag vill vara blond, känner att jag inte trivs lika mycket i blont som i mörkt, och passar nog bättre i mörkt också, men vet ni vad? Jag vill bli knallröd i skallen, eller mitt i mellan mellan röd och mörk röd, men vill inte ha en mesig röd färg, jag villl verkligen ha rött, är så sjuuukt sugen på det, jag är sån som vill ha ett coolt hår t.ex. Vill se annorlunda ut jämnförts med andra, så har jag ALLTID vart, men nu är jag blond? slingit blond? hur orginellt är inte det? hur många har inte det? och jag vill liksom att folk ska påpeka och dras till mitt hår, vill på kommentarer "älskar ditt hår" "f*n så coolt ditt hår är" som jag fick när jag hade snaggen och rosa slingor i håret. Men nu har jag inte sånt hår? så att alla typ "vänder sig om på stan" för att jag har coolt hår. Igår på modevisningen var det så, drog nog mest uppmärksamhet (inte för att jag vill ha uppmärksamhet, verkligen INTE) vill att mitt HÅR ska få uppmärksamhet, inte jag. Men iaf, igår trivdes jag, för det var COOLT,ANNORLUNDA och INGEN annan hade så. Och jag stickte verkligen ut från alla andra, och sån person är jag, jag vill ha rockigt, snyggt, coolt, annorlunda hår. Jag vill ha långt rött hår, det är nog det snyggaste, jag vill ha RÖTT!!!!

Jag får verkligen panik av något slag!!




Frågor & Svar (naglar)

Anonym om Frågor & Svar (naglar):
hur gör du? nästa gång du gör skulle du kunna lägga ut ni steg?
och vart köper man rekryl? :)

Svar: Alltså det är en nagelterapeut som gör på mig, man kan inte köpa rekryl som privat person, man måste vara utbildad :) Ring och boka tid hos henne 0176 - 577 92.


Sligning - Före & Efter!

Idag så slingade jag Elins hår, vi slingade hennes hår sist precis innan vi satte i hår på henne, men nu är håret ute och så slingade vi lite nytt. Mörkbrunt, röd/lila och blonda slingor blev det idag.

Min kamera vill inte visa allt man ser IRL!






Bilder från igår - modevisningen del 1.

Här kommer bilder från modevisningen igår!





































Modevisning!

Hallåååå!

Nu är jag äntligen tillbaka.
Jag är heeelt slut nu, kan jag säga. Jag kom hem för två timmar sen kanske, så jag har duschat och försökt fått ut mitt hår, men det gick bra. 1 kg hår mindre, haha nejdå..
Mickes mamma var här på en kvälls fika nyss också så det var trevligt.

Idag har det gått jätte bra, en lång dag med en massa massa massa att göra, men det har gått hur bra som helst och det har vart jätte roligt och lyckat. Jag tänkte lägga upp alla bilder imorgon och berätta mer då, för nu ska jag göra vårrular som jag ska smaska på och kolla på en film med min älskling, imorgon blir det back to work igen, och en full dag imorgon med, herregud, hur jag håller på, haha!

En liten tjuvtitt, resten och allting kommer imorgon!!






Onsdag

Goddag allesammans!

förlåt för en jätte dålig uppdatering. Men det har vart rätt mycket just nu, eller det är  fortfarande, så har inte riktigt haft tid.
Igår var jag i skolan, jag hade hårologi kurs dels, sen fixade vi en massa inför visningen som vi ska ha idag.

Snart ska jag bege mig till folketshus, där ska vi fixa hela dagen med frisyrer och lokalen inför ikväll, det kommer att bli as kul, jag ska vara modell så det är lite pirrigt faktiskt, men det ska bli jätte roligt.
Berättar mer när jag kommer hem om jag orkar och sånt.




Frågor & Svar!

Anonym om Nytt i garderoben..:
vart är byxorna köpta? & din vita kofta som du köpte på barnavdelningen? PRICE med tack :)

Svar: Båda är från H&M, tröjan kostade 149:- och byxorna 199:- :)


Nytt i garderoben..

Idag så var jag på stan med sarah efter vi hade lunchat, så då hittade jag lite grejer som följde med hem.






Sen följde denna med hem till älskling, som en överasskning! :D


Mitt hår.

Har ju satt i hårförlägning idag, dock inet hela förlägningen eftersom att jag inte kan göra det till modevisningen på söndag, så får vänta med att sätta i resten på Torsdag, då blir det tjockt och fin fint.
Men såhär ser det ut nu ungefär iaf.. Ska ta en bättre bild när allt hår är i.

Har inte fixat håret någonting, plattat mitt eller något, så det ser ut som det gör..







Dagens!

Såhär har jag sett ut idag hela dagen, hur skönt som helst, och en jätte skön jobb outfit iaf.
Tro det eller ej, men koftan är köpt på barnavdelningen! :D




Lång dag!

Hallå hallå!

Jag har PRECIS kommit hem ifrån jobbet, tidigt jag är hemma va? not.
Har jobbat sen halv 10 imorse till nu, åkte efter 20:00 från salongen, då åkte jag och köpte lite müsli och sånt som behövs.

Men idag så har jag haft och göra iaf. Jag hade söta Emma på morgonen "hennes blogg hittar ni här" Jag blonderade hennes utväxt och sen ville hon ta bort alla gula toner i hela sitt överhår som var blont, så jag ljusarefärgade det och gjorde så att det blev ask, dum som jag är så tog jag inga bilder, men ska verkligen bli bättre på det. Speciellt när jag gör såna förändringar.

Sen hade jag två klippningar, som också blev jätte bra. Sen har jag faktiskt satt i löshår på mig, eller Li gjorde ju det såklart, har inte satt i allt eftersom att en tjej i min klass ska göra uppsättning på mig på onsdag och då kan jag inte sätta i allt, men resten åker i på Torsdag.




Frågor & Svar (naglar)

Anonym om Söndag!:
Fin bild på dig! Ska du inte göra nya gelénaglar snart? :)

Svar: Tack :) Inte just nu, har inte råd just nu, men när jag har det, ska jag nog göra det. Fast jag använder inte gelé, har aldrig gjort det, har alltid annars använt silke, men nu senaste gången använde jag rekryl som är nytt, som flytande silke kan man säga :)





Med rekryl!


Söndag!

Hallååå!
Skönt att man inte är seg idag, dock är man förskyld och det är inte roligt.
jag och micke har vart vakna till och från sen 8, fast från kl 10 så har vi legat och kollat på sons of anarchy, en serie som vi börjat kollat på, den är riktigt bra faktiskt.

vi har precis duschat och vi ska göra oss i ordning för att åka ut till mamma och pappa, men vi ska köpa med oss pizzor först, muuums. Så måste jag hämta lite kläder å sånt till modevisningen på onsdag.


Jag någongång i höstas!


helt slut..

Idag är jag verkligen helt slut, jag och min bästa vaknade kl 14 idag, herregud. men det var skönt att sova ut, men känner nu när jag ligger i soffan att jag skulle kunna sova i flera timmar igen. hähä..

Jag tror jag blivit/börjar bli sjuk, för jag hostar lite granna och snorar, och har känt det några dagar, men nu känns det verkligen som att jag har feber också, ni vet ju att man känner verkligen när man har det, man är helt varm och slut i kroppen, men ändå fryser man. och när man står upp mår man bara illa och känns som att man ska ramla omkull. Usch.. Men nu har jag tagit en ipren och det har dämpat lite grann. Snart kommer min baby hem också, gud så jag längtar efter honom, bara ligga och mysa med honom. Nej nu ska jag göra nudlar, elin kommer snart innan hon ska till sin kille.




Gårdagens bilder!





Jag, elin och Sarah lagade en jätte god middag igår, fläskfilé, pommes, bea och rödvinsås. Det bara knullade i munnen. Men det var jätte mysigt iaf, längesen eller om det kankse tillochmed är så att vi aldrig lagat middag och ätit, bara vi tre? Men det var riktigt mysigt iaf, riktigt lyckat!





Här är två bilder på när jag sminkade sarah som jag tyckte blev rätt häftiga, speciellt den första. Jag skuggade hennes ögon, la en silvrig med lite glitter, som grund ända upp till ögonbrynet, sen en mörkbrun i globen i kanterna som går inåt och sedan längst ut går den lite utåt.







Älskar er.




















Fredag baby!

Hallååå!

Har inte blivit någon uppdatering idag för jag har jobbat, det har vart fullt upp sen 9 imorse, och det gillas för då går dagarna fortare. Hade en kund imorse som jag tog ut löshår på och slingade henne med olika färger, det blev jätte fint, men vet ni vad..? Självklart så glömde jag att ta en bild på hur det blev, även fast vi pratade om att jag skulle göra det, får be henne göra det.

Sen så åkte jag och lunchade med mamma och älsklingen på hotell roslagen, min bästa elin hade serverings prov idag och serverade oss, det var roligt och hon är så duktig så. Det var buffé idag och det var riktigt gott.
Sen så åkte jag och micke till salongen och jag klippte honom eftersom att han åkt på kryssning nu med jobbet. sen kom Bettan och hennes löshår fixade jag och sen kom elin och då klippte jag upp hennes hår, fullpackat som ni hör. Sen drog jag och elin och handlade mat tills ikväll och en massa gott och drog hem till mig.




2 klippningar!

Igår glömde jag att visa två klippningar jag gjorde på mina två systers döttrar. Den första glömde jag att ta en före bild på som det blev mest skillnad på och verkligen jätte bra.




Den sista hade rätt så långt hår, klippte ca 5cm eftersom att det var slitet, klippte upp det rätt mycket eftersom att allting var jämn långt!


Hårförlägning!

Idag så gjorde jag en hårförlägning på min bästavän Elin och det blev jätte bra och hon blev jätte nöjd, lika så jag.
Sen så gick vi och åt lunch innan min nästa kund. Men här är bild på hur hennes hår blev iaf!




Onsdag!

Hallååååå allesammans!

Jag sitter i soffan och verkligen degar.. Hur skönt som helst.
Min syster och hennes två döttrar var just här som jag klippte, det blev jätte fint och bra faktiskt.
IDag har jag vart i skolan och haft kultut och stil historia, rätt tråkigt, men men.. sånt som måste göras. Så måste egentligen plugga, men ikväll tänker jag vila, ska duscha snart och pyssla om mig själv.

Imorgon ska jag till salongen, var ett tag sen så jag är fullbokad många dagar nu, men ring till salongen om ni vill komma till mig 0176-577 92.




Dagens look.








Sex in the air, I don't care









Dagens!

Här kommer dagens outfit bild.


Mitt underhår ser mörkt ut, men det är det inte.


Mitt hår.

Idag har jag vart i vallentuna hos min klasskompis på salongen där hon är.
Hon färgade mitt hår idag eftersom att jag var tvungen att bli bättre i håret tills nästa vecka för att vi har visning då och jag är modell.
Men vi gjorde allt vad vi kunde med mitt hår idag och det blev bra. Dock tycker jag att det är för ljust, jag vill ha mer naturligt och mer slingit i olika nyanser, men det är som det är nu, tänkte beställa löshår i olika färger istället. Får se hur länge jag klarar att vara såhär blond, Vill bli röd hårig sen, men kanske slänger i lite bruna slingor i det eller något.



Mitt hår på efter bilden är faktiskt mycket ljusare.. Därför jag tycker det är för ljust :P kanske blir bättre med löshår i sen!


Söndag!

Förlåt för ingen uppdatering idag.
Men när vi vaknade så åt vi frukost och sen röjjde vi här hemma för att min syster m. familj kom på fika, riktigt mysigt.
Sen drog jag med sarah och gymmade i 2 timmar sen direkt efter det så körde vi ett puls pass i 1 tmme, jag är heeeelt död kan jag säga, herregud.
Sen åkte jag hem och åt och sånt, sen kom mamma och pappa och hämtade bilen och tog en fika här också :)
Nu ska jag inte göra någonting, sitter och glor wallander och väntar på älsklingen.


Jag och mina bästa för några år sen? 2? i parken med pizza och härligheter <3


Barnvakt!

Sitter nu i soffan med mina underbara syskonbarn. Dom är bara för underbara.
Maja är på micke hela tiden nu och vill leka och älskar verkligen honom, hon har vart blyg i mer än 7 månader nu haha. Så var på tiden :)

Vi spelar tv-spel och micke är och hämtar pizzor och kinamat, det ska bli så sjukt gott med mat, sen blir det chips och en film. en riktigt mys lördag kväll, det behövs idag känner jag.

Sprang på löpbandet ett tag och det var riktigt skönt, min syster och dom har ett sånt, jag vill också ha ett sånt, skulle vara skönt att springa när man vill. Vill att snön försvinner så kan man ut och springa, på spåret och sånt.







världens bästa. Ni betyder otroligt mycket för mig ♥


Frågor & Svar

Anonym om Nytt i garderoben..:
var kommer leopard legginsen ifrån? :) snygga!

Svar: Från H&M Divaded :) (stavning)




Gårdagens bilder!

Tänkte lägga upp gårdagens bilder från när vi var hos Sarah.
Tog dock ingen outfit bild för jag hann inte :/ synd. Skulle verkligen velat visa den, men jag hade leopard leggingsarna och en av dom korta tröjorna (svarta).





























Dom bilderna fanns på min kamera, elin har som jag får sno sen också ;)


Lördag!

Uppe med tuppen idag, konstigt nog. Hähä. Nej men gårkvällen var väl rätt OK. Dog ut lite fort kändes det som bara(?) eller så tog det lång tid, men det går fort när man har roligt, eller hur!?
Nej men det var kul att få vara med mina flickor igen iaf. Det blev pommes på nisses i natt också, den satt riktigt fint i magen måste jag säga.

Min syster ringde och väckte mig men det var bra så att jag kommer upp, micke är och tränar och sen/snart ska vi åka till min syster och vara barnvakt åt mina små älsklingar viktor och maja, tills ikväll blir det :) Riktigt kul, saknar dom så mycket!


Mina älsklingar, och mina coolingar ;)


Frågor & Svar (skor)

Anonym om Nytt i garderoben..:
vart kommer dom snygga skorna ifrån? :)

Svar: Dom supersnygga skorna kommer från Din sko :)






ÖS!

Nu blir det att dra till saraaaaah, väntar på skjutsen dit. Och ska vara med alla mina brudar, underbart säger jag bara. Saknar dom oerhört. Jag ska ha det riktigt nice ikväll. VI HÖRS.




Nytt i garderoben..















Korta tröjor, dom 2 sista. ÄLSKA!


Dagens.

Nu har jag kommit hem från Täby C. Och herregud, det var en bilolycka på motorvägen så vi fick stå och vänta i bilkö i 2 timmar, USCH!

Såhär såg jag ut idag iaf.












Stockholm.

Godmorgon allesammans.
Nu ska jag åka in till stockholm i detta snökaos. Herregud, vad ger sig mamma och jag in på? Det är ju inte direkt lite snö ute om man säger så ;s.. menemn..

Såhär "tidigt" har jag inte vart uppe nu när jag vart hemma och vart sjuk, men jag känner mig fortfarande inte helt hundra, man känner sig konstig i magen och lite illamående fortfarande, menmen..

Lägger upp en dagens look när jag kommer hem. Hinner inte nu, måste knata ner till salongen för där är mamma och fixar sina naglar, sen far vi. Men man får ju shoppa lite, det är ju jäkligt nice ;)


Såhär vill jag kunna gå nu, usch fryser bara jag tänker om man skulle gå såhär ute NU!


Frågor & Svar!

Anonym om Kvällskvisten:
Hej! :) jag undrar hur mkt kostar det att ta ut löshår?

Svar: Jag tar typ 200-300:- beroende på hur mycket det är :)




Kvällskvisten

Hallå hallå!

Jag är jätte dålig på att uppdatera nu jag vet. Men har inget att skriva om nu när jag är sjuk och bara ligger hemma i soffan, inte så roligt att veta. Men jag ligger här nu iaf, jag och micke har gjort hamburgare och pommes och ätit det, det var riktigt gott..

Jag ligger nu och tittar på sveriges värsta bilförare, herregud. Har dom fått körkort en gång? det förstår jag inte.
Jag ska fixa grönsaker med dipp snart också, och glo på en rulle..




Tosdag.

Herregud, det är Torsdag redan. Det menas att det är Fredag imorgon.
Men jag är hemma idag igen, eftersom att jag smittar fortfarande. Men jag börjar faktiskt må mycket bättre, man är mest slut i hela kroppen.

Imorgon är vi lediga, det är vi varenda fredag när det är kärnämnen, riktigt skönt. Så då får man en extra dag iaf. Om jag mår hyffsat så tror jag att jag och mamma ska åka in till Täby tror jag.






despicable me

haha nu ska jag fortsätta kolla på despicable me som jag påbörjade igår kväll. Haha den är så jädra skön.
Men kul att det går att lägga in youtube klipp dåååe. INTE. Vafan tänkte lägga in ett skönt klipp där ifrån, men icke.

 


Sminkvideo (repris)



Tycker egentligen det är jätte pinsamt att göra VB. Menmen :D Ni som vill så.. Här kommer en repris när jag visade hur jag sminkar mig till vardags. Visst jag sminkar mig hela tiden olika till vardags.




Påminner lite..

Var inne på Kenzas blogg och såg en gammal bild på henne som hon hade lagt ut. Den bilden påminnde väldigt mycket om en bild på mig som jag tog precis när jag började 1an på gymnasiet. Alltså ungefär för 1½ år sedan.
Vad tycker ni?

Jag:



Kenza:




Fön. Love kills!

Jag bara äääälskar denna fön, ed hardy och allt ;) funderar på att köpa denna snart/sen/någongång. Måste ha den iaf.
Men då kommer jag säkert ha den här hemma haha. Skulle behöva en som jag kan ha på salongen och så, som jag kan ha sen också. Men denna blir nog min egna/privata. Visst är den cool? jag älskar den alltså. Dock rätt så dyr.
















































Frågor & Svar (smink)

Anonym om Kvällens sminkning!:
vad använder du för smink på den här bilden? märken etc. :)

Svar: Just på denna bild så använde jag ögonskugga från H&M. En sånhär stor med en masas olika färger. Jag ville ha en massa olika färger så då hittade jag denna, inte den bästa men den var billig och bra. Annars så använder jag Makeupstores ögonskuggor.
Jag tänkte göra en till smink-video som jag gjorde förut fast nu för festsminkning, eftersom att jag visade för vardag då!

Dom här färgerna använde jag då.







Magsjuk.

Hallååå.
Här är en uppdatering från soffan.
Jag ligger här nerbäddad under en filt och mår inte alls bra. Jag är magsjuk, har inte sovit någonting inatt kan man säga, och knappt någonting imorse, men jag har iaf förflyttat mig från sängen till soffan. Jag har verkligen inte tid med detta.
Menmen, inget å göra åt. Alla är magsjuka och har influensa nu känns det som. usch usch...

Pappa kom tidigare idag med en håddisk till mig som jag velat haft rätt länge, jätte skönt. Så nu har man det mesta där. Älsklingen är påväg hem nu också. Då får han laga någonting att äta, behöver få i mig någonting satt.


Bild från uppsala i sommras.


Trött och helt slut

Hejj.. jag är jätte trött. Jag mår illa som bara den, förstår inte.
Följde med micke och Emil till gymmet, vi gick upp dit och det var skönt. Men när jag kom dit så började jag må illa som bara den och orkar inte göra ett piss.. Sen efter det så gick vi hem till Emil och käkade, och då mådde jag ännu mer illa. Nu ligger jag i soffan och ska lägga mig i sängen och dö eller någonting, hoppas fan jag inte blivit sjuk bara, det har jag inte tid med..


Jag vill verkligen ha sommar nu, ser det inte riktigt nice ut?


Vill du förlänga håret?


Kom och förläng håret hos mig.
Jag har ju skrivit många gånger hur ni ska göra om ni vill förlänga håret hos mig. Men jag får många frågor fortfarande. Jag tar 1500:- för hår och isättning. Och jag tänkte såhär nu. Om ni har frågor eller vill boka eller om tider eller om vad som helst så Maila mig [email protected]
Det blir lättare för mig att svara på era frågor om ni mailar mig.
Så välkomna till mig att förlänga era hår, och skicka ett mail till mig :)


Här är det inte inklippt på efter bilden ännu.





Tisdag!

Goooodag allesammans!

IDag har det varit lugnt.. Har vart i skolan och sen så åkte jag med klassen och min frisör lärare och prövade brudklänningar till våran visning. Vi frisörer ska vara modeller, brud och fest är temat och alla frisörer i norrtälje kommun är inbjudna. Det kommer bli jätte roligt och spännande, verkligen.

Nu sitter jag hemma i soffan bara. Har slängt in en maskintvätt, sen när micke kommer hem ska vi laga middag och sen vet jag inte vad vi ska göra, ingenting ännu vad jag vet. Kan  vara rätt skönt. Jag borde plugga, göra min uppsats. Börja på den idag ska jag nog göra.




Frågor & Svar (tröja)

Anonym om Måndag.:
Vart har du köpt tröjan??

Svar: Den har faktiskt min mamma gjort till mig :)


Har världens finaste pojke!

Jag måste bara visa, berätta eller inte fan vet jag vad man skriver, haha.

Men nyss när micke kom hem så kom han hem med rosor till mig, och gissa om att jag blev glad? herregud fick tårar i ögonen. Han är bara för underbar. Men vet ni vad? Jag hade ju också köpt blommor till honom, och ingen hade någon aning, för jag menar, det är bara 7 månader idag, det är ju inte direkt något speciellt :) men det var ändå så jädra gulligt, det är så det ska vara, när man minst anar det. Jag älskar dig Mikael ♥







Här är från båda.




7 underbara månader!

Hade nästan glömt (sorry) men jag och min baby har faktiskt 7 månader idag. Som jag skrev i det förra. Men jag älskar dig mikael, mest av allt på denna jord. Går inte att beskriva!


Jag & den bästa på Putte i parken festivalen i sommras.




Vill fylla på min garderob

Skullle vara underbart att få hem detta till garderoben, lite nytt och nya vårkläder. Det behövs kan jag säga. Och har blivit lite förälskad i beight. Som ni kanske märker?















Måndag.

Hejjj allesammans!

Jag hatar verkligen måndagar, usch säger jag bara..
Jag kom precis hem ifrån skolan, skönt att komma hem nu istället för halv 5. underbart skönt.
Jag har faktiskt vart och köpt en fin blomma till micke, schyy. En överasskning tills han kommer hem. För vet ni varför? Vi har vart tillsammans i 7 månader idag, men det känns länge eftersom att vi har träffats i snart ett år, jädra fort det har gått när man tänker så.. Och vi har bott här i snart ett halvår?! herregud..

Jag ska diska och fixa lite i sovrummet hade jag tänkt innan micke kommer hem, så att det blir jätte mysigt här.
Ska lägga fram kycklingfiléerna som finns i frysen också, hade tänkt göra en thaiwok, med kyckling och nudlar och grönsaker. Mumma..


Visst är jag sööööt?


Åh, gud.. VÄRSTA jag sett. inte så stor skillnad va? hahahhaha




Kolla frillan och örat? hahaha


HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA.

aah.. man har ju dock lite tråkigt ibland.. Om ingen garva åt dom här bilderna? då har man fan ingen humor! JAG DÖR!!!





Söndag!

Godkväll! (låter som nyheterna, rapport eller någonting, hähä)

Nej men idag så har jag och älskling inte gjort ett SMACK, och det är väl så en söndag ska vara.
Vi sov väl till 11 och gick upp typ 2? haha. Men vi åkte och käkade på esplanaden då, pizza blev det och den satt riktigt fint i magen. Sen har vi legat i soffan bara och kollat film.

Nu håller vi på och kollar på wallander. och sen blir det sova, skola imorgon, usch :(


Bild från igår!




Frågor & Svar!

Erica om Kvällens smikning!:
Hej! Jag är sugen på att förlänga mitt hår. Tänkte höra hur mycket du tar för att göra det? :)

Svar: Absolut. Vad roligt :) Jag tar 1500:- för att göra det, då är det med hår och isättning :)






Kvällens sminkning!




Kvällens look..

Såhär ser jag ut ikväll..




Nya halsbandet på, och västen!




Nytt i garderoben..

..Från garderoben, haha. Butiken heter Garderoben, så passande!





Detta blir det nog ikväll.. Ska ta en kvällens look bild sen, så får ni se en snygging!




Värsta balla frillan..

Nu har jag kommit hem ifrån salongen. Jag klippte (eller snarare rakade) två sidecut på Matilda idag. På båda sidorna och det blev huuur coolt som helst, hon har kort hår annars så det blev as ballt, riktigt avis. Vill också men vågar självklart inte, har ju redan haft rakat.










Salongen.

Nu drar jag ner till salongen har en kund, så ska vara där ett litet tag iaf, får se hur länge jag är där och när jag kommer hem, vi hörs sen helt enkelt..






Frukost!

Jag och älsklingen gjorde en jätte god frukost med en massa goda saker imorse. Riktigt mysigt faktiskt.




Dagens look.

Såhär har jag sett ut idag, och ser ut nu!












Fredaaag!

Känns verkligen inte som fredag idag :S känns som tisdag vafan.. aja, alltså denna vecka har gått så sjukt fort för mig. Så känns lite konstigt, känns som helg nyss, men det gör inget, jag är glad för det ändå, hur skönt som helst. Kärnämnen nästa vecka, fyfasiken vad tråkigt. Det vill jag verkligen inte, tidiga mornar, blö på DET!
Jag tonade mitt hår idag, så att det gula skulle försvinna mer, men får göra det några gånger :)




ok?







Mitt f*cking hår är inteeee ok idag. Herregud, det står åt alla håll, vill inte vara bra och ligga på sin PLATS. måste tvätta håret på salongen, eller nååågonstans, snön kanske? kom  å tvätta mitt hår. Nu blir det jobbet, fullt ös idag!


Godnatt!


Detta blir mitt sista inlägg, jag ska ta undan grejer från vardagsrums bordet nu och sminka av mig, borsta tänderan och göra mig klar för att gå och sussa riktigt gott med min baby. Ska bli så skönt att få sova äntligen, har min första kund kl 10 imorgon så ska vara där nere kl 9, så måste gå upp senast 8 så blir rätt tidigt ändååå. Sen är det en fullspäckad dag, efter jobbet blir det träning, ett måste.


Fixade mina ögonbryn idag somsagt, vad tycks? (inte en seriös bild)





Sligning

Idag så slingade jag sötaste Sofie, det blev inte jätte stor förändring men lite ljusare nyanser!




Jag idag..







Svensk maffia

Sitter med älskling nu och kollar svensk maffia och äter yogurt. MUMS.
Har tagit lite bilder ikväll.. Hur jag ser ut ikväll.. Fixade mina ögonbryn idag och köpte nytt smink, allt smink var typ slut!






Frågor & Svar!

Sara om Middag!:
Tjänar du pengar när du sätter i löshår på salongen? :)

Svar: Ja, det gör jag :) iaf på det. Eftersom att det gör jag "privat" kan man säga..


Kick ass!

Nu blir det film och soff mys med älsklingen. Är så jäääädra mätt sen middagen, men det börjar lugna sig lite nu, ska äta glass och chips och dipp, nyttig man är då. hähä. Men ändå!
Någon som sett kick ass? Är den bra?






Middag!


Ikväll efter vi hade handlat så gjorde vi en jätte god middag, vi åt hamburgare och gjorde potatischips eller vad det är för någonting, i ugnen som tillbehör, riiiiktigt gott. Har inte vart såhär mätt på väldigt länge!


Vi fick en efterlängtat brörost utav mamma idag också, underbart. Tack!




Frågor & Svar!

Anonym om Åka och handla!:
Bor du och din kille tsm eller bor du typ hemma hos honom bara? som nu, vem betalar när ni ska stor handla och så? jobbar du?

Svar: Jag bor hos honom, så man kan säga att vi bor tillsammans. Han betalar men mina föräldrar sätter in pengar till honom varje månad och sen hjälper jag till och små handlar i mellan åt och då betalar jag själv och betalar för andra saker. Jag jobbar, på salongen där jag är. Eller det är min praktik plats men jobbar där också kan man säga.


Åka och handla!

Nu har älsklingen kommit hem från jobbet och vi ska åka och stor handla nu, sen ska vi laga en god middag, får se vad som hittas på, men nu innan vi åker så ska jag slänga in en maskin tvätt som jag inte gjort ännu, går inte så fort för mig alltid, hähä!


Kommer ni ihåg min förra design? då hade jag denna.




Thai/olje massage!

Jag har nästan precis kommit hem, eller för ca 30 min sen. Jag har vart på thaimassage eller ja, oljemassage.
Jag ringde dit bara och kollade om dom hade någon tid och det hade dom, och det var helt sjukt underbart skönt.
Hon masserade min mage som jag har så ont i och jädra ont det gjorde men det var sjukt skönt iaf. och mina axlar och nacke ska man inte snacka om att det behövdes masseras. Mhmm. Ska dit igen, snaaart iaf!

Nu ska jag göra mig en gooood smoothie och kolla på eva och adam, men först hänga upp tvätt och in med en ny maskin!

 


Hårförlägningar!












mer en förtjockning


















2 Februari!

Hallå hallå!

Sitter här i soffan med tandborsten i munnen, jag har faktiskt vart uppe ett tag, sen 10 ungefär.
Mamma var precis här och lämnade Frasse (min hund), medans hon är och handlar så hon kommer tillbaka snart igen, skönt att träffa henne, var ett tag sen.
Jag är grymt sugen på att gå på thaimassage idag, skulle vara grymt skönt, finns det här precis där jag bor.
Sen ska jag städa upp lite, med kläder och grejer, diska och tvätta.


Bild sen i lördags!




Fina minnen! (del 2)

Här fortsätter mina fina minnen med älskling del 2.


Isomras påväg till skansen med mickes familj!


Första gången vi var ute och käka(?) (på antep)


Riktigt minnesvärd dag på malmen






Pappas födelsedag. Åkte ring, vattenskoter och båt


Vi var på speedway


Kräftskiva


I somras påväg till malmen





Dagen!

Godkväll allesammans!
Har inte blivit någe bloggande idag heller riktigt, imorgon då lovar jag haha.
Elin kom hit en stund idag efter hon hade slutat skolan tills hon skulle hem, trevligt att träffa den kvinnan.
Sen när hon drog efter ett tag så gick jag till Emil där micke också var, så vi fick käk där och det var hur gott som helst, sen blev det film också. Men nu är jag hemma igen och ligger i soffan och ska inte göra någonting alls.

Jag har aldrig längtat efter sommaren så mycket som jag gör i år, herregud så less jag är på vintern, BORT!


Jag vill ha P&L igen!


1 Februari!

IDag är det första februari, tiden går fort och hoppas denna månad går fort eftersom att det bara är 28 dagar så borde det ju göra det iaf, haha.
Så det kommer ju bli mars rätt snart, sen blir det ju vår och sen blir det Juni när jag fyller år och sommarlov, ojoj oj, vad jag längtar?!

Aja.. jag är hemma idag, och jag sov till 14:00, eller lite till och från men jag gick upp då, har inte ens vaknat när det är en massa som ringt mig, har inte ens vaknat när micke gick upp imorse? död? ja.
Elin kommer hit snart, vad skönt. Tills hon ska åka hem så skulle hon komma hit och umgås med mig, riktigt skönt faktiskt.


Alicia, Elin & jag i somras. underbart!




Fina minnen! (del 1)

Tänkte lägga upp fina bilder på mig och älskling under 2010/2011 (det som hunnits med i år)

2010


Från min födelsedags fest!


Andra gången vi träffades.


En kväll i Höstas


På båten på halloween




På farbrors Ö i somras.


En kväll i somras.


Ibörjan, en "fest" kväll hos mig. Sov hos mig hela helgen (för första gången)


första gången jag klippte honom (dagen efter)


Grillkväll (samma dag)


Kubb (samma kväll)


En kväll i somras hos sarah (tidigare var första gången vi åt med min familj kommer jag ihåg)




En kväll i somras från när pappa åkte luftbalong i stan.

Lite roligt att se minnen, del 2 kommer imorgon!