31/8

Sista dagen i Augusti sen kommer ju då September, höst! Men den 11 September har faktisgt jag & Martin vart tillsammans ett år, & flera år ska det bli  (: I veckan har jag bara chillat med Elina mest.

Måndag - Elina & Tandläkaren!


Tisdag - Elina!


Onsdag - Åkte till Martin & hälsade på i Uppsala & kollade på hans träning kom hem kl 23:30 på kvällen, urch trött!


Torsdag - Var hemma ifrån skolan för det vart lite sent dagen före, så jag hade ganska ont i huvet. Sen gick jag på stan med mina Ladys Elina & Elin!

Fredag - Idag, jag är hemma i från skolan för att jag fortfarande inte mår särskilt bra. Men senare kanske Elina kommer hem till mig, inte säkert!

Lördag - Har ingen aning om vad jag ska göra försöka hitta på någonting med någon kompis, men på kvällen kommer syster Elin för att bo hos oss ett par dagar!

Söndag - Då ska vi till Linnea för då fyller hon 5 år. Barnkalas, jippi :D .

Puss & kram!


26/8

I helgen har jag bara vart med Martin. Jag åkte till honom i Fredags i Uppsala innan har jag bara sätt lägenheten tom. men nu när dom har gjort om nästan allting, & fått i ordning, det var så otroligt mysigt. jätte gulligt & fint.
Jag trivdes verkligen där.
Vi gick på stan & luktade på Parfymer & sen gick vi & åt. Jag köpte två halsband :)
Jag trivdes verkligen där med dig, älskling!
Sen på Lördagen så åkte vi hem så åkte jag hem till mig en liten stund & du hem till dig, sen senare på kvällen så körde min Pappa mig till dig " ute i vildmarken" (a) & vi tittade på Film, & åt popkorn med din käre bror Joel.
Längtar tills nästa gång jag får se dig :)

Älskar dig Martin.
Puss & kram!

image98

Jennie Elonsson

Jennie, Du är den som jag sist kommer att släppa. Alla andra som man gick med i skolan förut har man tappat kontakten med, men ABSOLUT INTE dig, Aldrig!
Jag kommer aldrig att släppa dig, älskling. Alltid du & jag. Jag älskar dig nu & föralltid ska du veta.
Du är den sötaste underbara ungen på den här jorden, vet du det?
Du kommer aldrig att fatta hur söt du är . Det finns absolut ingen sötare än dig.
Du & jag föralltid, kom i håg det, älskling!

Jag älskar dig, JENNIE ELONSSON!

image97

14/8

It's not over yet It's a new beginning
I just gotta say I'm grateful for the
time we've had It's not over yet
It's a brand new start All I need to
say is thank your From the bottom
of my heart. I need some time alone
A little moment of silence
So I can figure out where to go
Don't know what comes and that's the beauty of tomorrow
there's so many things to find
all I need is time. It´s not over yet.


13 augusti

Just nu vet jag inte ritkigt vad jag känner mig för allting!
Jag lägntar men fan ändå inte. Du känner inte samma, du tänkter inte samma. Du tänker inte nu, du kommer tänka efter, efter då du kommer känna fan skulle gjort så.
Men det är inte mitt fel då. då är det ditt. Det ska alltid vara så här, jag blir ledsen. Det kommer inte att funka. FAN!
Jag vet inte hur många gånger per dag jag tänker på allt.
Jag är utmobbad, utmobbad av er. Jag önska allting i verkligheten kunde vara som i film, men så perfekt kan ingenting vara. HELVETE!
du fattar inte, snälla kan du inte bara FATTA!

Jag älskar dig, & kommer sakna dig så JÄVLA mycket. men det fattar inte du, du säger samma, men menar det inte? det märks inte i alf, om det är sant, visa det då :o
Du kommer att känna som jag, när det händer! det är ju smart, väldigt!
Om man bara kunde byta känslor så kunde du känna, känna så som jag känner. Men det kommer du aldrig att göra. Just nu håller jag på att förlora allt. Tillslut är det inte jag som sitter & ber nedanför dig.
ALDRIG!

godnatt!

4/8

Idag var jag med Martin & hans familj på gröna Lund, det var fett najs ;p

image96

7/8

Igår var Jag & Elin vid Malsta sjön  hela dagen, det var nojs ; ). Vi bara solade & badade & låg på luft madrass i vattnet å vart bruna & fina. vi är stekare ;p haha! Men Elin brännde sig som vanligt, stackare ;/ .
Men sen så cyklade vi in till Norrtälje, & skulle hyra film. Men så skulle vi först hämta pengar av Mamma som var på Flygfyren, Men då köpte vi två filmer i stället, fast i en film vare tre filmer så det var perfa ;p
Sen när vi skulle cykla hem så stötte man på Kimpi där utanför ;p höhö!

Puss & Kram!

      

1 Augusti

Visst är det härligt med Augusti, men inte när man tänker frammåt. att skolan börjar om 22 dagar.
Och martin flyttar till Uppsala snart & går i skolan där.  & han börjar den 20.
Och från och med då, kommer man ju fan aldrig träffa honom känns det som. det är otroligt jobbigt. Men kul när man träffar honom, när man får sakna varandra mera. Men fan inte kul sen när han har tävling fyra helger på raken, då får man inte träffa honom på en månad /; det blir tufft. men då får man väll försöka att träffas i veckorna efter skolan å åka dit en snabbis eller någonting!
Kommer sakna dig ska du veta, raring! Menmen...
Betyg börjar man få, fyfan!

Men det ska väl funka hoppas jag. Menmen..
Idag har jag jobbat hos min Pappa. Tjänar lite extra små pengar... bättre än ingenting!

Martin Johanson, Du ska verkligen veta att jag kommer att finnas för dig i vilket tillfälle som hälst, jag kommer att älska dig varenda dag som går tills mitt liv är slut, Jag vill att det alltid ska vara du & jag, raring.
Men hoppas kan man väl alltid göra, men att det ska bli sanning är inte alltid sant.
visst det kommer att bli jobbigt i början, men det får man räkna med, & bita i hop om man vill sattsa om man älskar varandra dag ut & dag in!

Men så har man blivigt brunett då : ) Om jag får vara ärlig så saknar jag blont, men jag passar nog mer i brunt, men grejjen är den att nästan alla tror att jag är anna ( min syster ) det är jobbigt haha.
Menmen...

Puss & kram!