Patrick!

Alltså min pojkvän Patrick...
Han står och sjunger i duschen, ibland hur bra som helst och ibland jätte töntigt haha.
Han hittar på egna texter till olika melodier och ibland sjunger orginalen.. Han är bäst på att sjunga men ibland fjantar han till sig, men det måste man.
Gör era killar så? :D hur gulligt som helst och sitta och lyssna på!

090831

Hallå hallå!
Kom precis hem till Patrick ifrån skolan. Är ensam hemma här, Maud och Staffan jobbar och Patrick är hemma hos min syster och jobbar. Nu såg jag att han kom bara för det :D haha pata alltså.
Idag har det vart skit kul i skolan, vi var i rimbo på skolans salong, salong HG. Vi fick våra dockhuven till salongen och våra vertikaler, hoppas vi får klippväskorna och dockorna till praktiken imorgon.
Vi tränade en massa med schamponeringen med varandra, inte så lätt som man tror. Vi övade på föntekniker på verticalerna. nice nice.. nej nu ska jag fortsätta äta och pussa på älskling! :D pöss

090830

Hallå Hallå!

Dålig uppdatering idag jag vet... Men har vart en trött dag och sliten.
Vi hade iaf jätte roligt igår med alla vänner, gamla å nya (?) nej, men inte gamlare vänner å lite nyare fast ändå inte haha, skitsamma!
Slutade med att jag fick hämta Patrick inne i Norrtälje halv 4. Riktigt kallt och trött. Idag vaknade man av att Mamma hade tråkigt (som vanligt) haha varenda morgon...
Viktor kom till oss också och det var roligt. Jag och Patrick skjutsade hem honom sen och så fick vi tacos där hos min syster och efterätt och en massa gott gott. Bror Johan & Bim var där också.
Nu sitter jag hemma hos Patrick, den här veckan blir rolig, börjar på riktigt med frisör nu, därför sover jag hos patrick, för jag ska till Rimbo imorgon till Salong HG, alltså skolans salong med frisör läraren, riktigt skoj.
Nej nu ska jag spela the sims 3 :D Pöss!



God damn you're beautiful to me!



babyyy



Cause every girl in here wanna be her!

jag älskar dig!

/din superstar å favorit :) hihi, ALSCHIIIIA


besöksrekord

glömde säga att jag hade besöksrekord här om dagen.. 150 st :) nice nice. Mycket för min lilla blogg iaf!
tycker också att det är lite dåligt med kommentarer ni som glor på min blogg. så BÖRJA kommentera mera!

kväller!

Står här nu med Alicia i köket med två datorer, vi står och lanar haha. Hon försöker få the sims 3 att funka på sin dator, så nu har hon snott mitt sims men hon har eget men det funkar typ inte haha :D
Nu ska vi grilla kött och äta potatisgratäng och bara myyyysa.
Sen blir det kärleksudden med några :)
nu måste jag in i duschen, alicia får göra mat :D mohahah!

 


Mamma

 

 


hopp hopp. videoklipp!


 


nytt & gårdagens

Nytt i garderoben. Jeans leggings 199:- & Svart stor tröja 149:-

Ångrar nu att jag inte köpte en gul istället för en svart tröja. Men helt ok!

 


Natti natti!

Godnatt. Har rå ont i magen och allt... sover nu!

Älskar dig patrick!

090827

Tjoho!
Skrev inget igår kväll nej... Då kom iaf Maud & Staffan hit. Patricks föräldrar alltså. På fika. Riktigt kul faktiskt. Patrick skäms som vanligt över allt!? haha.
Idag så har jag vart i skolan och satt hela förmiddagen och lyssnade och lyssnade, åh dog typ och somnade nästan..
Först om sökerhet på arbetsplats sen kom facket och sen Arbets förmedlingen. Men sen efter lunch var det brand grej och då fick vi släcka bränder, usch haha!
Åkte med Linn och Hanna in till Norrtälje och gick lite med dom på "stan" idag gick bussen från skolan iaf som den inte gjorde igår så vi fick vänta en timme för vi missade den...
Anna & CO är här nu och vi ska käka och sånt sen. Patrick kommer sen också. Längtar! :)
Vad händer ikväll annars?


Jag igår kväl!

saknad

Träffade Alicia på stan nu innan jag åkte hem. En väldigt kort stund också eftersom att jag var så stressad till mamma som väntade i bilen.
Kom på att jag saknade henne väldigt mycket. usch... seriöst så har jag en klump i halsen när jag skriver detta nu & hoppas på att Alicia läser detta också!
Kom att tänka på alla våra minnen tillsammans bara å hur mycket allting hade förändrats. Du gick med dom som du inte har brukat gått med. Och jag höll på att gå förbi dig för att jag inte ens kände igen dig?! oj.. nu kommer tårarna.
Jag känner bara att vi glider mer & mer ifrån varandra och jag vill inte
Jag tänker bara på alla gånger vi har tillbringat glädje och sorg tillsammans, det var nog det första vi tillbringade tillsammans också, kommer du ihåg? Och inte tala om det.. skratt och sorg sammtidigt, När du skulle åka till Spanien med klassen hur vi höll på mitt i Norrtälje när din pappa väntade i bilen på dig. Hur vi grät och skrattade för vi var så töntiga och för att vi skulle sakna varandra så mycket. Fast det bara var 5 dar? Så känns det nu fast 100 gånger värre.
Hela förra sommaren som du bodde hemma hos mig, vi var ute varenda natt och gjorde allt. Sov i likadana Swe Schakt tröjor haha. Masserade varandra, badade, cyklade, åkte moppe, festade. Det går inte att beskriva hur mycket vi har gjort och hur mycket tid vi har tillbringat tillsammans. Vi var som tillsammans. Min superstar lady!

Jag har sparat ett sms som hon skrev till mig förut!

"Hej min superstar lady. Jag vet att om du inte hade mig
då skulle du gå och bli emo... och jag tycker inte om emon
så jag är tvungen att vara kompis med dig liksom...
haha nej skämt och sido :) Jag älskar faktiskt dig en jävla
massa, galet. Man kan nästan tro att vi är tillsammans
på riktigt.. Det bästa som har hänt var att jag träffade dig,
Jag vill tillbringa mitt liv med dig :) haha, ja du fattar ;)
Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer! :O Men iaf, jag
älskar dig, och vill absolut inte förlora dig. Vi är bäst
tillsammans darling :) Syns om en vecka! PUSS "


var med och firade min födelsedag










kiro




inköp



Jag har köpt två par örhängen på Åhlens idag. 90 kr sammanlagt blev det, riktigt söta & fina tycker jag!

090826

Goddag!
Åkte tillbax till skolan imorse i hallsta igen 20 i 7 som vanligt. usch. Somnade på bussen rå skönt men en trött dag.
Vi gick till Holmens å det söööög på riktigt. gick typ 2-3 km där inne på området och det var rå varmt så jag dog på vissa ställen och det regnade blö...! skorna är redan skitiga.
Sen var det elsäkerthet och vi fick sluta tidigare vi frisörer, hur skönt som helst.

myspys!


Sitter här och myser i min rosa mjukis dräss, hur skönt som helst.
Patrick kom nyss här utanför såg jag, saknar honom efter 10 min alltså. Något är fel. Läkare, doktor, kontakta mig!?
Nu störde han i min bloggning här också. Mupp han är haha. Sitter och äter aprikos kräm och dricker te och bloggar såklart. Hur mysigt som helst. Jag ska övertala patrick att titta på någon film innan vi ska sova. Puss & Godnatt!




vill ha = beställa?




090825



Idag så har det vart faktiskt en rolig dag. Jag sov somsagt hos min syster i natt och jag sov hur skönt som helst.
Fast jag ville inte gå upp den tiden jag skulle imorse, Viktor kom in och skrek på mig sen att jag skulle upp, söta unge.
Jag fick skjuts av Tomas och Viktor till Rimbo till salongen HG där vi var hela dagen med min klass. Kommer att vara där Mån-Ons i början, sen kommer jag bara vara där Mån-Tis, sen kommer jag att vara på praktiken i Norrtälje.
Vi hade en massa info där bara så höll på att somna. Längtar till nästa vecka när vi kör igång ordentligt, får våra klippväskor då med en massa saker i och våra dockor, längtar.. Vi fick pröva lite idag på andra dockor, jag tvättade håret på den och fönade det sen. Sen satte jag i spolar i håret på den men hann inte hela för vi slutade. Så hann bara "en rand på över huvudet" så det blev sådär när man tog ur dom som ni ser på bilden, lite roligt :)
Patrick kom och hämtade mig sen och vi åkte hem till honom men vi var inte där så lång tid. Så vi åkte hem till mig. Åkte in till Willys och köpte nudlar, mumma... Jag hämtade min lön också, skit nice. Nu ska jag försöka beställa stövlar, eller hitta ett par stövlar iaf och beställa eller hitta en väska nu till hösten.
Men nu ska jag hoppa in i duschen.


Godmorgon!

Godmorgon!
Vaknade upp hos Anna idag, har sovit hur skönt som helst, fast saknat patrick...
Jag ska nu snart åka till Rimbo till salongen och vara där idag. Så jag skriver senare.
Ha en bra dag! :)

älskling

"du är som en kroppsdel som jag måste ha för att överleva. " sa Patrick till mig nyss. snacka om att jag ler nu :D älskar dig!

helgens bilder, en liten del!


godnatt!

Ligger i sängen (bäddsoffan) hos min syster Anna. Ska till Rimbo till HGs salong där imorgon med klassen, det ska bli kul. Saknar min älskling för mycket just nu, känns tomt utan dig, Patrick. Men imorgon kommer jag till dig efter skolan, underbart!
Godnatt & Sovgott. Jag älskar dig Patrick!


väska

Jag tycker att den här väskan är väldigt fin. Kikade in på den sidan som Denise hade länkat till på sin blogg. Snygga väskor tycker jag allt. In och kika tycker jag! :)


helgen!

Hallå allihopa!
Jag har somsagt inte skrivit någonting i bloggen i helgen, som ni kanske också har märkt. Får be om ursäkt. Men jag har också somsagt vart nere i Småland i Västervik i dels en stuga som det finns varken dusch eller el. Så Ja.. hade inte så mycket till val helt enkelt. hehe...
Men det var hur trevligt som helst iaf. Vi kom till stugan kl 00:00 ungefär och det var kolsvart och det spöregnade och det var bara hur läskigt som helst. Men vi kom in där tillslut med all packning osv.. Alla somnade ungefär direkt. Vi var ju så sömniga. På morgonen så vaknade vi ungefär 09:00 av att det luktade stekt ägg. mhmm... underbart säger jag bara. Det var simon som härjade där nere. Men dom ena kom efter dom andra och det blev en lyckad kväll men sängdags tidigt. Vi badade bastu, badade i sjön, grillade, åt kräftor, garvade tills vi dog, grälade som var synd, osv osv..
Vi hade så fint väder Lör & Sön minst 30 grader varmt iaf. Hur skönt som helst. Kom hem runt en 20:00 på kvällen i mitt hus jag och Patrick. Somnade rätt fort där också.
Lite kortfattat om helgen. Lite bilder ska jag lägga in också! Puss :)


västervik

Nu drar jag, Patrick, Simon & Sarah till Västervik i Småland nu :D hörs på söndag! :D

älskling

Jag saknar min älskling alldeles för mycket, jag klarar inte det här. Tårar faller ner från min kind!

första skoldagen

Första skoldagen idag då, helt ok!
Jag gick upp kl sju, och var rätt så pigg. Mamma skjutsade mig såhär första skoldagen till skolan. Vi hämtade upp Ronja som också går där. När vi kliver ur bilen så kollar typ alla på oss, usch läskigt. vi bara garvade för det var pinsamt. Men när vi kommer in så ser vi Lisa från min gamla klass, perfekt. Tre stycken från gamla svanberga istället för två. hihi..
Vi har upprop i aulan och alla går med sin "yrkes lärare" och mentorer. Jag fick gå näst sist med min klass. Alla i min klass verkar OK hitils iaf. Fick en massa information av lärarna och dom som min klass har var hur snälla som helst. En massa scheman fick man för veckan som kommer å nästa å en massa haha. Sen fick jag och Ronja sitta och vänta på bussen över 1½ timme. det var inte det roligaste. Vi köpte lite å käka på Ica. Men nu ska jag sjutsa hem min älskling, skriver senare. Puss!

bröllop


Rosa 12 cm klackar från nelly. älskar dom.


klänning från nelly. Ska ha detta på Patricks bror Kims bröllop. Nice!

sexy






nytt i garderoben


skor från scorett


ringar från glitter

Jacka från H&M

Skön kofta från Gina

Bh från H&M

Allt gick på 2000 kr, fattar inte :s fick inte mycket alls för det! herregud.




090818

Goddag!
Jag skrev inte igår.. sorry! Men vi var iaf och kollade efter gymnasiet där jag ska gå. eftersom att jag inte visste vart man skulle gå, eller vart det låg. När vi kom dit så träffade vi en lärare, så hon visade oss runt inne och visade vart jag skulle första dagen, alltså på torsdag, shit vad tiden går. haha. men kul iaf. Det blir nog bra.
Jag, mamma & Patrick käkade sen på svanberga pizzeria. hur gott som helst. Jag åt Lasange. Sen åkte jag och Patrick till min syster och jag strök en massa tvätt, skoja inte hur mycket det var alltså. Men jag fick 200 kr, så det var ju bra. Speciellt nu till i helgen när vi ska till västervik på kräftskiva, bo i stuga osv.. Jag och patrick storstädade vårt/mitt rum sen när vi kom hem, hur fint som helst blev det. Nej nu ska jag sminka klart mig för vi ska in till Täby C, väntar på att mamma ska komma hem med bilen!
Tar kort på det jag köpt sen, Pössar!




dagen i bilder!


Emilie & Sofie vid kiosken!


Patrick i bilen påväg in till sthlm på bio!


Alicia!


Sarah!

Systers 30 års fest!

Sorry för dålig uppdatering, men vaknade kl halv två idag så, och var helt död. Så har inte direkt haft tid.
Iaf, vi åkte i väg till roslagsbro till min systers fest. Där stog Elin & Alicia och serverade drinkar. Senare blev det middag och det var hur gott som helst. Senare blev det då dans. Hur kul som helst var det. Till slut så stog man bara och hoppade, haha. Jag åkte hem med syster sanne tidigare än patrick, var ensam hemma så det var mörkt men däckade snabbt. Lite bilder innan festen, tog inge där med mobilen, lägger in senare!


haha skit i minen!




älskling!


Jag älskar dig!

till alla med spotify!

http://open.spotify.com/user/miazetterstrom/playlist/1n6m9sXdbWxuRodH93sAuY

baby

Goddag!

Igår kväll så åkte jag in till Sarah där snyggingarna Pella & Alicia också var.
Vi bestämde oss för att åka till Söder i Rimbo och umgås med alla dom som det var 100 år sedan man gjorde.
Sarah följde dock inte med som var lite tråkigt.
När vi kom till Rimbo så mötte vi upp Vanessa som kom med sthlms bussen dit. Vi fick gå till söder eftersom att det inte var någon Uppsala buss. Vi satt där och umgicks och hade det skoj som vanligt med dom gamla vännerna. Senare gick vi vidare upp till banan, men där varade det inte så länge. Patrick kom och hämtade mig som var med Ove, Simon & Johnny. Vi åkte mot Norrtälje och stannade på statiol där jag köpte en pizza, hur gott som helst. Körde runt lite. Sen var det ju så att det var svin kallt och min moppe stog inne i Norrtälje, så vi löft in den i Johnnys bil, haha himla krångel alltså. Men det gick tillslut. Vi kom hem vid 4 halv 5 så vi gick och la oss bums. Vaknade av småknottarna i morse. usch. haha. Nej nu ska jag duscha osv.. för vi ska på fest sen, vet inte vad jag ska ha på mig, ååh. OCH man får inte ha högklackat? vad är det för något, komer dö. Eller inte smala, men jag ska ha det ändå, hihi! Visar bild sen. Pöss!

jobba!

Nu ska jag åka och jobba, så hinner inte skriva mer, har inte hänt så mycket heller. alla barnbarn är här nästan, Linnea & Ida kom precis, och Viktor & Maja har vart här ett tag, jag, Patrick & Viktor har precis vart inne på flygis och handlat, nu ska jag åka och jobba i 4h, imorgon blire partajj, nice nice! skriver senare. Kisses!
Toffs blev det idag också!

















hurtful

Jadu... Idag har jag jobbat i 7 h med Emelie. Yasmine en liten stund också, eller ja, en timme hehe.
Vi hade storstädning där på jobbet jag och emelie, skurade allt och ah verkligen allt. Så vi var ju klara snabbt vid stängning.
Sarah kom dit tre gånger, hehe. Första gången för glass, sen kom hon och skulle ha pommes, sen kom hon med regina, riktiga sötingar. Sen började det såklart att stört regna för att jag skulle åka moppe hem sjääälvklart, lagom riktigt blöt jag blev då. Hoppade in i duschen direkt hemma. Nu ska jag göra nudlar och sätta in lite kläder i garderoben och tända ljus och sakna min fisk :)


Jadu.. Muppar haha!

Sitter med färg i håret. inte i hela håret eller hela hårbotten. Räcker ju aldrig. Frisören nästa!


Ska hoppa in i duschen nu så visar jag sen. saknar älskling!

bilder från igår


mina naglar före jag gick och fixade till dom igen. Dom har hållt sig rätt fina ändå!


Alicia & Sarah i sthlm påväg till kungsan!


Marcus & Patrick




Mina små muppar, haha!




Kat deluna! lägger upp film på henne sen!



ung08

idag har jag vart hos fixar naglnar hos Laila kl 13:30.. Sen kl 15 så hann började jag jobba. Han precis till jobbet. hehe.
Sen efter jobbet så drog vi dirket in till sthlm till ung08. Där träffade vi sarah, alicia & marcus. Senare träffade vi tobi & co.
Kat deluna sjöng sen, alltså, typ det bästa? och när darin kom in i slutet. åh herregud. det bästa på länge. aja lägger in lite bilder. får lägga in resten imorgon kl är 03:20 nu så. är tröööött! Godnatt!

lägger in resten imogon. Orkar inte nu!

090811

Inatt har en j*vla jobbig fluga, eller inte bara en. Vart på oss hela natten. Åh.. fick psykbryt alltså.
Och sen började kiro att röra runt i sin bur så jag gick upp och tog ut hjulet. Sen blev jag kissnödig så då var det bara upp igen. hehe. Men idag har jag inte sovit till halv ett iaf som jag gjort två dagar nu. Jag ska och fixa naglarna kl halv två, sen jobba sen drar vi in till sthlm, i think.
Igår när Patrick kom hem kunde jag inte sluta krama honom. Han fick blommor av mig dels. Nej nu ska vi duscha.
Skriver kanske senare! pöss!


inte så bra kvalité, menmen!

jag har mitt hjärta utanför kroppen!

Först vill jag bara säga att; jag älskar dig Patrick Sebastian Östervall!

Sitter här hemma brevid Kiro. Jag har storstädat mitt rum ,och det är verkligen jätte fint nu. Jag har tänt ljus och en massa.
Väntar på att Pata ska komma hem, han har vart och spelat fotboll med sina grabbar. Vill göra något gott, men vet ej vad. hehe. Förslag?


Jag just nu. är egentligen inte sådär glad.


090810

Inatt har man inte sovit så mycket heller, Kiro har rört om hela tiden och sen blev det ljust och allt i morse.
Så vi sov till halv ett idag igen, rätt skönt ändå.
Jag ska åka och jobba om en timme, surt men pengar. Ska jobba hela veckan förutom onsdag och lördag.
Nej nu ska jag sätta fart här också. Bloggar sen... Pussar! :)

ny design, vad tycks?




pics från igår




Gårdagens outfit påväg till färsna med cyckel. Stannade och andades lite.


Älsklings Patrick





Jag älskar dig!



Patrick hojjar!


She's nothing like a girl you've ever seen before

Godkväll!
Igår var vi som sagt i Färsna igen på kvällen och grillade. Det var både gott & trevligt.
Vi tog cyklarna dit och sedan cyklade vi vidare in till Norrtälje efter maten. Där träffade vi Sarah en stund, sen kom också Linnea & Alicia förbi. Men sen cyklade vi vidare hemmåt osv somnade. Idag var vi döda. Vaknade halv ett och skulle åka två in till råsunda för vi skulle på HIF-DIF, kass match eftersom att djurgården förlorade med 1-0. Iaf vi kom typ fem min försent bara för att dom bygger om i tunnelbanan. usch. Hemfärd osv.. och nu ligger jag i Patricks säng, vi tog med Kiro hit också. hihi. så sööt. Nej jag/vi ska sova tidigt ikväll. Ska jobba imorgon kl tre. så hoppas jag hinner blogga då.
Godnatt, lägger upp bilder från igår och bilder från bilen till älmstanatta för länge sen hehe!




kiro





090808

Tjena morsning!
Det är lite dålig uppdatering. I know. Nu har jag fixat så att man kan kommentera igen, bara för er. Så visa nu att ni saknat det. hehe.
Aja lite om igår och idag då. Igår så var jag och Patrick och badade på dagen, var tvungen att åka hem så att jag kunde börja jobba vid fem, fast jag inte skulle det. Lite surt. Jag och Patrick tänkte dra ihop några och sätta oss i parken. Och det blev mysigt. Vi kom hem vid två tiden och Viktor (min syster son) sov i våran säng. Jag skulle flytta han till gästrummet, men han vaknade, men somnade om, så söt. Han ville att jag skulle sova med honom. så la mig där tills han somnade.
Idag gick vi upp 09:35 och skulle vara i färsna 10:00, lite brottom, vi var sjukt trötta, och det var jobbigt. Sålde 1000 hamburgare och varmt och jobbigt. Vi drog och tog oss ett dopp i konstgjorda, skööönt. Nu sitter jag här hemma. och Patrick är inne i Norrtälje och ska köpa snus och potatissallad till Mamma. Sen blir det fest i färsna. Grillning osv osv..
Nej duschen nu. Ciao!

(rosor jag fick av älsklingen)

HEHEHEH, heeej

heeeeeeeeeeeeeeej hej hallååååååååååååååååååå!:) Läget med er sööta läsare? Just nu sitter min BFF i sängen Hon heter elin! snart ska jag elin och såa att säga "pattri" ( patrik ) SWEEET! aja, vi ska sitta i parken och ta det skit lungt, och ha det jävligt najs. FRÄÄÄSCH! Nu orkar jag inte skriva mer, pussssssssssssssssssssss

måndag

jag och Patrick vaknade runt 11 ungefär.
Vi gick ner och åt frukost, satte oss ute och solade lite, så skönt. Nu sitter vi inne i data rummet och "Lanar" haha nejdå. Men vi sitter på olika datorer. Man kan inte kommentera på min blogg som ni kanske sett? Jag har råkat tagit bort den. Vet någon hur man fixar tillbax det som vill hjälpa mig? skriv till mig på [email protected]. skulle vara så snällt.
Ska åka och jobba kl 3 usch, ska försöka kolla på film med patrick nu. Puss på er!

helgen

I Fredags var jag och Patrick på sjukan somsagt. haha jadu. Sen senare på kvällen så drog vi till Älmsta på älmstanatta med förhoppningar om att umgås med vänner. Det var kul, not.. blev inte riktigt så. Jag och Patrick drog istället in till norrtälje för att ta ut pengar för pengarna i bankomaten var slut i älmsta, great! Vi åkte tillbax igen men åkte till norrtälje igen lika fort. Vi drog till statiol och sen till donken och träffade Simon & Johnny. Sen drog vi hem för vi var svin trötta!

Igår (Lördag)
så skulle jag jobba kl tre, eller det gjorde jag också. Jag och Patrick hann med att åka till Älmsta till Mamma och Pappa för att hämta hans lön och lite pengar till bion vi skulle på, på kvällen. Jag åkte och jobbade, och det visade sig att Linnea jobbade, rå kul och rå skönt säger jag bara. Jag jobbade bara i 2 h, så det var lagom. Åkte hem och fixade mig, sen åkte vi och hämtade Simon och drog till sthlm. Vi hämtade ut biljetterna till sommaren med Göran och gick sen och åt på kungshallen. riktigt gott och mätt som fasiken blev man. Sen blev det bio och hemfärd till Patrick!

Idag (söndag) så vaknade man först kl 7:00 och kollar på klockan, som tur är så somnar man om och vaknar sedan kl 08:00 av Maud och Staffan som kommer in och sjunger för Patrick, för han fyller år idag 19 år. Grattis älskling. Jag kunde inte somna om så jag gick upp och duschade, men patrick fortsatte att nanna kudde såklart. Hans bror och hans tjej med barn kom hit vid 10. det var roligt att träffa dom. Blev bjuden på bröllop den 5:e Augusti. Ska bli riktigt roligt. Sen kom det en massa gäster, dels mamma och pappa, riktigt roligt. Patrick fick armband av mig, som både han och jag har som på framsidan står det 19/6-2009, på hans står det Mia på baksidan och Patrick på mitt. nej nu ska jag fixa lite här med datan eller något, gå ner till Patrick, sitter hemma hos honom, btw! :)

Pussar, jag älskar dig patrick!

heldag på sjukan!

Goddag!
Rolig dag detta.. inte. Jag och Patrick väcktes utav Moa. åt frukost och sånt.
Jag och patrick cyklade ner till malsta sjön och mös i solen, hur skönt som helst. När vi kom hem så var Mange och Moa kvar och alla satt och åt. Min rygg började plötslit värka sådär som det gjorde i vintras.Det slutade med att vi fick sitta på sjukan i fem timmar, göra prover, vänta på prover osv osv... undersökningar. men nu har jag fått antibiotika, hur bra som helst.

(utkast från i Fredags)