Dagens



Ser sjuk ut i ansiktet på den övre bilden, men ah..




Godmorgon.

Godmorgon allihopa!

Har ni sovit gott? Det har jag som satan, eller igår kväll så kunde jag först inte somna alls, men sen gick det.
Patrick var jätte gullig imorse låg och mös med mig länge och mycket.
Idag fick jag lite sovmorgon också eftersom att jag ska åka med bussen 09:05 ifrån Norrtälje in till sthlm och möta frisörerna där och åka sen till Matrix. Ska ta kort där också, men kommer bli med min mobil men det överlever ni väl. hehe.
Får se om jag & Patrick ska gymma idag eller inte, får se helt enkelt. Mamma kommer hem idag också, har faktiskt saknat henne. Skönt å ha henne hemma, annars är hon ju grymt långt bort.



Godnatt.

Godnatt alla.

Jag och Patrick åkte in på skyltsöndagen och handlade lite julklappar, eller jag köpte bara till Mamma idag, men Patrick köpte det mesta idag, det är bra, måste ju göra allt i tid.
Vi åt Kebabrulle på Roni, hur gott som helst. Sen åkte jag hem till Anna & Tomas och strök och sen kom Patrick dit så åkte vi hem till Emma för att jag skulle hämta min halsduk så då blev det så att vi kollade på film också, det var roligt. Nu ligger vi hemma och ska sova.
Jag ska till Matrix imorgon, roligt va? jag tror nog att det kommer bli kul. Lite sovmorgon imorgon iaf, ska ta bussen ifrån Norrtälje 09:05 tror jag blir lagom.



Frågor & Svar

Anonym om PS:
har du sådära svarta ögon?
är eller är det linser?:)
sjukt vackra ögon iaf! ^^

Svar: Nä det har jag inte, och nej det är inte linser, har gjort om dem i Photoshop :) Tack.


skyltsöndag!

Nu ska vi åka in på skyltsöndag i Norrtälje. Jag tar med mig kameran och tar lite mysiga bilder kanske, om jag kommer ihåg och orkar. Ska kolla lite julklappar men inte köpa för att jag har inte fått in mina pengar ännu, det får jag imorgon tror jag. Ska kanske åka till Anna senare men jag vet inte, stryka lite, om jag hinner.


Godmorgon!

Godmorgon allesammans.

Jag gick upp för kanske en 45 min sen. Det är hur dimmit som helst ute ju, usch... Kan det inte snöa istället? Det äe mycket mysigare och speciellt nu när man har julpyntat inne och ute så vill man ha lite vitt på det.

Idag kanske jag och Patrick ska åka in till Norrtälje, det är ju skyltsöndag så då kan man kolla efter lite julklappar till alla. Jag måste städa buren till Kiro idag också, eller det ska jag göra så snart som möjligt.

Bion igår var föressten jätte bra, vi såg luftslottet som sprängdes. Röck till några gånger som på den förra filmen, hehe.


kvällens

Nu ska vi på bio, hörs senare!





Julstämning



Visst blev det fint? Det är iaf hur mysigt som helst.




älskling



Till anonym!

Anonym om Fredag:
din kille håller ju på med andra på mobergs

Svar: vem är du? snälla svara. Varför tror du det?


Lördag

Goddag.

Dålig uppdatering idag, ja förlåt... Jag har storstädat mitt rum och julpyntat där det blev huuuur mysigt och fint som helst, tog äntligen bort min stationära data också, typ inga sladdar och det var fullt med en massa sladdar förut, skönt.
Jag har precis lagat mat, gissa vad jag lagat, haha falukorv med pasta, ovanligt va? inte riktigt. Men det är ju så gott. Patrick är med Pappa och hjälper honom att sätta i en ljusslinga i en stor gran vi har på baksidan, mysigt nör den lyser, julkänsla. Jag vill se 2012, hoppas Putte vill det, är lite sugen på att kolla på den i kväll, hihi.
Jag ska ta kort på mitt rum så ska ni få se.


01:03

Ligger hemma i sängen nu, mår illa, har ont i magen och sprägnings huvudvärk. Usch. Jag tog en Taxi hem och hämtade upp pappa på vägen som var hos min morbror. Patrick är kvar på krogen, eller ja det är såklart kl är bara 1, men jag är så jäädra trött så jag tycker klockan är typ 4.
Imorgon ska jag städa buren till Kiro (min hamster) och sen ska jag städa mitt rum och julpynta det. Sen ska vi se om jag får med Putte och gymma, han kommer vara död pga att han kommer vara rätt bakis.

Godnatt på er alla!



Sitter hos snygga Emma




PS




Fredag

Sitter hemma hos Emma och har ätit på ett glas med älsklingen. Det var hut gott som helst bara det att vi fick slänga i oss maten, som inte var så bra dårå. Det var egentligen fullt men vi fick ett bord i en timme men vi fick maten 20 min innan vi var tvungen att gå.

Ja, som sagt så sitter jag hos emma. Vi skulle på fest, men vissa verkar dissa så ah... Patrick är på krogen, lagom kul att han ska hem typ 3 och jag ska med honom, måste hitta på någonting så länge. HAr ju saknat honom i flera dagar.


Dagens

Nu ska jag åka och jobba på salongen. Får se vad jag hittar på idag. Ska iaf gå och köpa en julstjärna på någon rast.
Ska försöka få in min syster så jag kan färga hennes ögonbryn också.
Vad ska ni göra ikväll? Föressten, jag saknar Patrick <3


ser konstig ut på bilden, men nu har jag brottom :D


Godnatt!

Godnatt.
Nu ska jag och älsklingen sova gott.
Idag så har jag vart på salongen och jobbat, fixade mina naglar på morgonen sen vid ett tiden så gick jag och skulle äta, då mötte jag Sarah så hon följde med och åt sen så plattade jag hennes hår. Sen när jag skulle sluta så kom Alicia till mig så vi gick och solade och sen så gick jag och gymmade.
Godnatt.


Naglar


Man ser inte så bra men jag har ljus rosa med silver rand.



dagens



en fråga...

En fråga till en Emelie som skrev i min blogg och skrev " det kallas dubbelmoral" vad menar du med det?
snälla svara i detta inlägg...


Dagens



Allt är i från Gina tricot.
Nu ska jag åka till Praktiken, skriver senare.


Julaftons klänning


Jag vill ha denna underbara klänning på mig på julafton, helst i röd, men hittar inte den i röd, såg den förut i röd.
Underbar, ser ut som ett nattlinne lite granna.


Tightsfrossa

  • Matcha med stora plagg. Eftersom tightsen är ett figurnära plagg krävs ett större plagg för att ge en balanserad look. Matcha med t-shirts, blusar, skjortor och kavajer - allt i en storlek större!
  • Mixa material. Använd glansiga tights till trikåtröjor och tona ner en skrikig tröja med ett par svarta tights i bomull Än en gång handlar det om balans!
  • Våga nya mönster! De svarta tightsen har vi redan sett hundra gånger om. Våga bära roligt mönstrade tights, eller slå till på ett par med annorlunda detaljer.


1. Lila tights från H&M, 149 kr.
2. Svarta bastights från H&M, 99 kr.
3. Jeanstights från Gina Tricot, 179 kr.
4. Svarta tights med detaljer i skinnimitation från Lindex, 149 kr.
5. Mönstrade tights från Lindex, 199 kr.
6. Tights med dragkedjor från Bikbok, 199 kr.
7. Leopardmönstrade tights från Topshop, 299 kr.
8. Lacktights från Bikbok, 149 kr.
9. Mönstrade tights från Topshop, 269 kr.
10. Tights med dekor längs med benen från Monki, 250 kr.
11. Tights med mönster i svart och vitt från Monki, 200 kr.




Tisdag

Idag har jag vart i skolan, jobbigt att gå upp imorse. Eftersom att jag var ledig igår så ville jag sova vidare idag med.
Seg dag som satan, inge kul. Ingenting gick bra alls.
När jag kom in till Norrtälje så gick jag lite på stan för att fördröja tiden tills älsklingen hämtade mig, äntligen, har saknat honom. Vi ska snart åka till vårdcentralen, ska kolla lite underliga saker i min hand.
Skriver sen.



Photo

ÄNTLIGEN har jag fått in bilderna från min kamera, dom låg på internminnet och jag har aldrig hittat dom, men nuuuuså! Här kommer lite bilder. Men dom är några veckor gamla.














Ren & Fräsch

Duschat

Hårinpackning

Rakat benen

Klippt tånaglarna



Duschen nu

Nu ska jag hoppa in i duschen. Kommer sen...!

Hiss/Diss

  • Twilight 2 (New Moon) - Jag var somsagt och såg den igår med älsklings Sarah på bio. Alltså jag dog, den var sjuuukt bra. Jag blev kär i alla skådespelare haha. Nejmen den är så sjukt bra, bästa filmerna som har gjorts!? JA!

  • Julafton - Vem tycker inte om julafton? Ingen... Förutom typ muslimer och dom som inte firar julafton eller vilka nu som inte gör det. Men det är sån himla mysig stämning, visst det kanske inte har vart en riktig vit jul på några år. Men jag hoppas det blir det i år. Snö, ljus, julgran, julklappar, familjen, tomten. ALLT. Jag älskar julen.

  • Solarium - För vem vill vara blek, och speciellt på vintern? När ändå allting är så grått och svart då vill man ju vara brun och fin. Och eftersom att man blir så trött på vintern för att det är så mörkt, eller iaf detta skit väder rent ut sagt så behöver man lite ljus i från solariumet man känner sig mycket fräschare. Fast jag STOR dissar det på ett sätt, Cancer...

  • Cancer - Jag hatar cancer, pga av den så försvinner nära personer till mig upp till himmlen. Usch, vill bara gråta hela tiden, kan någon utrota den eller?

  • Vädret -  Varför kan det inte antingen vara jätte fint väder med sol hela tiden och INTE regna? Eller snöa och vara jätte fint ute med vit snö som ligger som ett täcke på marken, hur mysigt är inte det liksom? Visst det är rå kallt då, men det är mysigt när man är inne och man blir deffenitivt piggare också.

  • Ensamhet - Patrick sov inte här i natt och han ska inte göra det i natt heller, jobbigt att vara ensam just nu när detta har hänt, man vill bara ha en axel att luta sig mot, en famn att ligga i och gråta, och älsklingens är perfekt. Saknar honom faktiskt.

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen. Guuud vad skönt det var att sola, fast mindre skönt att åka moppe in dårå, men det funkade, hade varma kläder på mig så det var lugnt.
Solade 26 min idag. Brukar aldrig sola så länge men det blev det idag, bara för att det är halva priset på Meddo November ut. Så det är ju lagom bra.
Jag och Elin åkte till Pizzrian för att jag jade beställt pizza som min familj skulle äta, så nu har jag smockat i mig en pizza, gooott. Nu ska jag plugga, eller göra frågor tills imorgon om färg.





mot solariumet.

Nu ska jag åka och sola på Meddo med Elin, det är halva priset där hela november så det är rå nice.
sen ska jag beställa pizza och åka hem med det, som vi ska äta. Ikväll är det Mamma till en mördare, måste ses.

Hos syster.

Hallå.
Jag sitter hemma hos Anna min syster just nu. Jag har hjälpt henne att bära en massa lådor och luckor och gjort rent dom. Jag vet inte om jag ska göra något mer, Anna funderar på att åka in till NK så jag vet inte vad jag ska göra. Vad gör ni idag?
Vad skulle ni tycka föressten om jag hade frågestund i bloggen?


Godmorgon

Godmorgon.
Sitter vid köksön och försöker få tag på min käre bror på mobilen, men det är inte det lättaste. Jag ska åka till min syster och hjälpa henne med en massa saker hemma, har ändå inget annat å göra idag och eftersom att jag är ledig så är det perfekt. Så det blir kanske inte så mycket till bloggande idag, men skriver så fort jag kommer hem. Saknar älskling.

Godnatt!

Godnatt. Nu ska jag sova, tror nog att det är dags för det också, kl är 01:09.
Är rå trött, bara det att det känns tomt när inte älsklingen är här. aja.. bara så du vet så saknar jag dig iaf.

Önskar i julklapp


 

Smyckehållare ifrån Mihi.se

 


Lite helg bilder.











Hitta "gamla" bilder.

Hittade halvgamla bilder på patricks data, från i sommras, två bilder, när vi var hemma hos Patricks föräldrar på middag för första gången, hade kanske vart tillsammans 1/2 veckor. Saaaknar. Sen ifrån när hans mormor fyllde år.









Kvällens



Söndag

Förlåt för dålig uppdatering, men jag mår inge bra idag, säger bara Vila i frid Moster <3 :'(

Igår så var jag somsagt hos patrick och åt middag, sen så somnade vi en stund framför tv;n och sen var det dags att hämta hans bror ute i Svanberga halv 1. Imorse så vaknade man ju inte av den bästa nyheten iaf. Har gråtit floder idag. usch, har inga ord... Vi åkte hem jag och Patrick, min syster var där så vi stekte pannkakor till Putte och barnen, putte får räknas som ett barn, hehe. Sen åkte vi till min bror som fyller år, grattis grattis. Där fikade vi och hade det jättre trevligt, Johanna var tjock om magen, det var roligt å se, dom ska ju få barn i Januari, längtar.

Sen så åkte vi hem och sen skjutsade Patrick mig in till Norrtälje till Sarah, vi ska gå på New Moon kl 21, underbart. Var tvungen att göra något annat för att tänka på annat. Men det ska bli kul. Är ju ledig imorgon så det är sjukt skönt iaf.



Frågor & Svar

Anonym om Godmorgon.:
va de längesen du köpte koftan på gina?

Svar: Ja, det var ett tag sen, eller ungefär i september tror jag. Men den finns säkert kvar.

22:18

Godkväll.

Nu har man smockat i sig massa chips och hallonsoda så att man mår illa nu efter middagen också, herregud.
Vi har kollat på Robinsson Karibien och det var ju inte det bästa programmet man har sett om man säger så, irriterande tjejer som man får sitta och lyssna på dels.Nej bättre har jag vart med om.
Vad tycker ni att jag ska blogga mer om? skulle vara bra om ni skrev det!

Hos Patrick

Nu sitter jag hemma hos Patrick. Har ätit en jätte god middag.
Var hemma hos syster Sanne först och fikade för att Niklas fyllde år. Patrick kom dit sen och jag åkte med honom hem hit. Vi ska kolla på Robinsson om 1 timme, ska bli lite kul att se.

Dagens




Duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen fixa mig för kl 4 ska vi till min syster, MORS!

Jag vill ha...

  • Ny Design - Jag vill ha ny design på bloggen, men jag har ingen aning om huuur jag vill ha den, men jag vill att den ska se proffsig ut, haha. Men hon som gjorde min design sist svarar inte just nu, så hoppas hon har något förslag och vill göra det. Men jag har nästan inga roliga bilder som man kan ha i headern.

  • Slut på bråkandet -och det handlar verkligen om allting, det känns som om att alla bråkar nu för tiden, det är väl inge roligt att bråka? Tycker speciellt inte jag. Men jag är just en sån som kan börja bråka hur lätt som helst, fast jag hatar det. Och speciellt med den personen man älskar mest, hatar det. FRED TACK!


  • Smycken - Jag verkligen älskar smycken, och speciellt ringar, stora örhängen och en massa armband, helst med nitar och sånt på. Mycket guld ska det vara, helst vitt och svart med guld grejer på, och somsagt helst guldnitar. Älskar det verkligen, Vad är erat favvo smycke? Armband, halsband...?








Till Patrick!

Först och främst vill jag säga Förlåt för att jag inte vart världens bästa på sistonde, men det ska ändras det kan jag lova. För jag vill leva med dig resten av mitt liv, och det menar jag verkligen. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig, patrick. Ah... jag har tyvärr inga ord, så kan inte skriva mer.

Önskar i julklapp

Haha jag önskar mig denna coola Hello Kitty brödrost i julklapp, rååå söt ju.


Fredagsmys....eller?

Jadu... Fredagen har inte börjat så bra, eller kvällen rättaresagt. Först blir det så att man får laga och äta middag kväll, på en Fredan... Sen spyyyyr hundj*veln två gånger också. Så nu sitter jag med Zingo i soffan och glor på skit på tv;n. Elin kommer snart. Vi ska vara gamla gänget här hemma ikväll, riktigt nice. Sarah skulle komma tidigare först men nu måste hon vänta på Manne och Marcus för dom ska ju också hit ikväll :)
Emma och Danne kommer också hit. Putte ska ut på krogen så det är synd på ett sett. men aja... 

Lackade Lis mammas naglar idag, snygga va?




Dagens

En osminkad Mia idag.



Godmorgon

Godmorgon allesammans.
Vaknade vid 8 att min bror kom hem, han har vart borta i 1 månad på olika ställen i världen. Snacka om glad man blev, då var det inte så jobbigt att gå upp ur sängen. Idag ska mamma och pappa till Sthlm så lite vänner kommer hit ikväll dels mina tjejer, Patrick ska ut på krogen och fira hans polare som fyllt 18. Grattis...
Ska åka till jobbet om mindre än en timme.


Naglar





Man ser inte så bra på bilderana. Eller resultatet.. Men kan lägga upp en bild på dom imorgon eller någonting när jag kan ta kort med kameran! Godnatt.


Bad romance



Ni som kollade på modevisningen som jag la upp länken till, med skorna ni vet? Alexander Mcgeens skor. Lady gaga har bara såna skor på sig i denna video såg Emma som hon visade mig igår.


Dagens



Blus - Indiska
Linne - Gina
Jeans - Nudie
Skor - Skoman

5 månader

Godmorgon.
Idag har jag och älsklingen 5 månader tillsammans. Grattis till oss (: Och måååånga fler ska det bli.
Jag älskar dig som bara den älskling.

http://publishme.se/42854/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

22:32

Förlåt för dålig uppdatering idag. Men det gick bra på praktiken och sen åkte jag till skolan och där gick det fort och bra också. Åkte sedan hem och gjorde inte mycket åt och lite sånt. Sen så åkte jag och Patrick till Anna fot terapeuten. Sen när jag var klar där så åkte vi hem till Emma & Danne och glodde på film, säääämsta filmen som gjorts kan jag säga. Så nu ligger vi i sängen och ska sova. Föressten... Vi har 5 månader imorgon! :) Godnatt.






Godmorgon/ Dagens

Godmorgon.
Jag gick upp kl 9 idag, sjukt skönt. Jag ska på praktiken nu snart. Men kommer bara vara där till 13 ungefär för jag ska in till skolan och göra klart en sak som jag missade förut. Jag har sovit sjukt skönt i natt, kändes bra när älsklingen går upp mycket tidigare än mig och jag ligger i sängen och ser honom lida, mohaha! :D

 


Tvålar




Smycka din vardag!







17:19

Hallå allihopa!

Nu är jag hemma igen. Dagen har vart jätte bra faktiskt.
Vi övade på folie slingor idag i skolan och jag färgade håret på min vertikal docka, Liiiila haha blev rå coolt. Sen blev det färg över så Tessan färgade min slinga med den färgen men det blev typ ingenting, lite rödare typ. Men jag färgade slinga i hennes lugg med lila färg, alltså i underhåret i luggen eller hur man ska förklara. Och hon är ju blond så hennes blev huuuuur lila som helst och det blev rå snyggt, vill också ha så.
När jag kom till Norrtälje så gick jag och solade solarium sen kom älsklingen och hämtade mig, äntligen fick jag träffa honom. Så nu ligger vi i sängen och tar det lugnt framför tv;n. :)


Godmorgon...

....Godmorgon allehopa, sovit gott? Det har iaf jag gjort, fast Patrick sov ju hemma i natt så det var väldigt tomt, och det var inte kul. Men man får träffa honom idag som tur är.

Slänger upp en bild på Dagens outfit, ska snart dra iväg till Norrtälje till bussen för att åka till Salongen i Rimbo till skolan. Efter skolan när jag åker in till Norrtälje tänkte jag faktiskt sola. Oj nu blev det brottom måste packa ihop lite saker då. Skriver efter skolan.




Alexander McQeen

http://www.alexandermcqueen.com/int/en/corporate/experience_03.aspx

Klicka in där och tryck på Play så ska ni se något äckligt. Alltså dom skorna dom har på sig som ni säkert sett förut är så äckliga bara, och dom ser så mycket smalare ut i dom. Jag och Emma satt och kollade på denna modevisning. Måste göra skiiiiit ont att gå. Stackars människor!!


Ett T.ex. Bara, men det blir värre, jag lovar.

Rosetter från Mihi.se










nytt i garderoben

Hallå. Nu har jag duschat klart och ligger i sängen och käkar flingor (vad dom nu heter som jag ej kommer ihåg).
Jag har vart i skolan idag och det var faktiskt roligt och speciellt när man inte haft frisör på 1 vecka heller.
Mamma kom till Rimbo och hämtade mig efter skolan och vi åkte direkt till Täby. Alltså det finns ju inga jackor? som är snygga. Eller jo men dom kostar MINST 3000 kr. Herregud...!
Sen när vi åkte hem så åkte jag till Emma och vi satt och prata om hade rå kul.
Juste måste säga en sak som mamma sa när vi åkte i bilen till täby.
Hennes mobil funkade inte så hon sa att jag skulle ta ut batteriet gnugga rent det för då funkade det igen. då sa hon: Vadå? Försvinner allt nu när du gör sådär? Det får det inte. HAHA. säger jag bara. Min mamma är smart! (Y)





Duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen... Skriver sen och lägger upp bilder på vad jag köpt idag :D

Frågor & Svar

Carro om Godmorgon.:
Varför ser det ut som om att du har redigerat dina ben till smalare? det behövs ju knappast så förstår inte meningen med det om du nu gjort det...

bra blogg annars!


Svar: Nej jag har verkligen inte redigerat mina ben smalare. Jag har naturligt sjukt smala ben och vill inte ha det vill ha dom större. Så det är nog ingen chans att jag skulle redigera dom smalare, vet dessutom inte ens hur man gör. Så då vet du det!!
Tack så mycket! (:

Godmorgon.

Jag hade 101 besökare igår. Länge sen jag hade över 99 besökare. Har hela tiden vart på gränsen, har haft över 99 en gång och då hade jagv 150 men det var ett tag sen. Jag har sovit gudomligt i natt. Jag ska snart åka in till bussen och sitta på bussen och försöka läsa så mycket som möjligt i Twilight boken, det var rätt länge sen jag läste i den.
Äntligen har vi frisör nu igen. Och sen efter skolan ska jag och Mamma in till Täby C och kolla på jacka till mig och jag hoppas verkligen att jag hittar någon som jag älskar :)

Kofta - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Jeans - Nudie


Chokladfontän

Jag skulle vilja ha en sånhär. Skulle vara gott, som dom visar på bilden att man kan doppa jordgubbar i den, mums.


Skulle du våga...?

Skulle du/ni våga och ha sånt här i erat hem? Tänk om man är ensam hemma en mörk kväll och ser allt detta. Då skulle iaf jag dö. Eller om man har sett en skräck film, buhööö. Nej jag skulle inte vilja ha sånt här i mitt hem iaf. Men vad skulle ni vilja?




Jag tycker dusch drapperiet är läskigast. Skulle jag aldrig i livet ha i mitt hem iaf.

Söndags chill.

Godkväll.
Förlåt så hemskt mycket för dålig uppdatering, och speciellt idag. Men idag har jag sovit länge och bara tagit det lugnt. Men iaf jag ska berätta om gårdagen och dagen såklart.

Igår så åkte jag ju somsagt hem till Sarah och åt middag där. Vi åt fajitas eller hur det nu stavas som var huuur gott som helst. Vi satt och åt och snackade och hade trevligt. Sen vid 21 tiden så kom Elin och Alicia och jag & Sarah satt inne i hennes rum med släckt lyse med små ljus tända osch sånt så det var mysigt. Strax efter dom hade kommit så kom Denice och sen kom Marcus, Manne och Yonas. Vi satt vid matbordet och snackade och hade roligt bara. Sen kom Patrick och Ove där och vi hade det jätte roligt ett tag men sen blev det kaos. Patrick och Ove drog och det gjorde dom andra också rätt snabbt. Sen åkte jag hem med Elin på moppen vid 3 kanske, hon sov hos mig och vi somnade vid halv 5 ;s usch.

Så idag så vaknade jag vid 13 tiden, hehe. Gjorde ingenting, Patrick kom hit sen och det var skönt.
Vi åkte sen och käkade Sallad på Roni. Jätte gott. Så nu sitter vi här hemma i soffan och jag ska städa upp lite i rummet nu snart och gära det mysigt där.


Kvällens

Nu ska jag åka till Sarah. Jag har inte fixat mig helt klart. Men jag sminkar klart mig hos henne och sätter i löshår och sånt osv... Slänger in en bild på kvällens Outfit.



Lördag

Godkväll allesammans!
Jag har precis skilt mig ifrån älsklingen. Alltså vi har bara lämnat varandra för dagen/kvällen. Han skulle åka in till Täby med Ove nu. Jag ska på middag till Sarah vid halv 7. Hennes Mamma skulle ha gäster där på middag så då blev jag bjuden också. Riktigt snällt och trevligt ska det bli.
Vi ska väl ta dit lite vänner som det lät efteråt dårå. För hennes mamma och dom skulle ut.
Riktigt skönt att få vara med älsklings Sarah, och dom andra vännerna också såklart.

Hiss/Diss.

Tänkte köra en Hissa och Dissa lista nu igen. Men kör nog bara med två stycken tror jag.


Idol 2009-
Yes, jag hissar Idol 2009, och speciellt en Fredags mys kväll i soffan med chips, godis och cola med min underbara pojkvän och IDOL dårå såklart. Och Eddie är hur bra som helst, eller alla är bra, det är ju det. Men Eddie och Mariette är mina favoriter och Erik är också bra, äh.. alla är bra haha. Vilka är era favoriter?

Café World- Haha, ja jag har blivit lite spelgalen i det spelet också. Först Farmville (fast det är det ju fortfarande) och nu detta, det är ju skit kul. Jag har såklart ett rosa café, eller rosa golv, svart/gråa väggar och rosa fönster som är hjärtformade, mohaha.



Skolan I Hallsta- Alltså, det är inge fel på själva skolan, bara det att det ligger i HALLSTA och att det är sjukt jobbigt att åka dit, så det är j*vligt tur att det bara är 1 vecka i månaden, annars skulle jag inte ha pallat det. Men det är ju aldrig kul att gå i skolan, inte när man har vanliga ämnen.

SL- Eller rättaresagt att åka buss. Är sjukt trött på det, och speciellt till skolan i hallsta. Den går halv 7 på morgonen, visst jag somnar jämnt. Men det är drygt att åka den, det tar liksom 1h. Men hem är ännu drygare, för då är man vaken och är tvungen att vara vaken.

Nej nu ska jag fortsätta och kolla på Idol och allting. Vad gör ni?


Hemma igen.

Hallååå!

Nu är jag och Putte fnask hemma här i Finsta igen. Vi var somsagt på Pizzeria Miami och åt pizza, det var riktigt gott, och vet ni vad...?  Jag åt upp heeeela pizzan. Jag tog dock inga bilder där ifrån, sorry.
Jag och Patrick har köpt chips, cola och massa godis så vi ska svulla i soffan framför Idol. Freeeeeeeeedags mys.
Nej meeeen, vad gör ni då?



Middag på Miami

Nu ska jag och älsklingen åka till Rimbo och äta Pizza på Miami.
Riktigt gott ska det bli faktiskt. Vi fick pengar av Staffan så vi skulle äta för dom ska inte vara hemma ikväll, så snällt. Tar lite kort där ifrån sen. Så vi hörs sen, är vrååål hungrig nu.


Älsklingen för ett år sen ungefär. Såååå fin som vanligt :) <3


Hos Patrick

Nu sitter jag hemma hos älsklingen, båda sitter som två data nördar, haha.
Han sitter brevid mig på andra datan och lyssnar på musik.
Jag har börjat med Café World på Facebook, haha det är rå kul ju.
Det blir nog bara att sitta hemma ikväll här hos putte och kolla på idol och sånt. Vad ska ni göra?

Jul kul.

Nu blir det till mycket att lägga upp lite speciella prylar, men jag hittade en jätte rolig sida, sen hade jag nästan inget annat att blogga om. Vad tycker ni att jag ska blogga om?

- Tycker du att dina barn alldeles för sällan sjunger julsånger? Nu räcker det att de sjunger en gång rätt in i kulan så kan du för evigt njuta av de små änglarnas finstämda version av "Staffan var en stalledräng". Naturligtvis kombinerat med det där gulliga kortet från Luciatåget.

 


Lysande vatten.

 

Ett lysande dusch handtag. Har ni duschat med det förut? Det har jag några gånger, eller ett antal gånger. Det är rätt häftigt. Den ändrar färg efter temeraturen. Det är lite roligt. Men man ska ju helst ha släckt när man duschar då. Men det vågar ju såklart inte jag så då är det inte lika kul men jag hade släck några gånger, men det är läskigt å duscha själv då, så det ska man inte göra om man är som mig :D

 

Det ser ut som om det rinner blod. Själv har jag aldrig sett denna förut.

Men den var häftig.

Likadan här. Ja ni ser ju hur det blir i mörkret, fattar ni varför inte jag vill duscha i dels detta ljus?

 


Bloggarna på Tv4

lite roligt. Foki är så söt ju, älskar henne. Vad tycker ni om henne? :) Och jag älskar Kenzas läppar och röst.






H*lvete

Alltså jag har inte ens lust att blogga... Där ser du Patrick!
F*N!

Samhällskunskaps lektion.

Nu sitter jag på samhällskunskapen, eller vi har rast nu. Och det är inge roligt alls. Jag trodde jag kunde jobba med det jag missade förra kärnämnes veckan, men tydligen inte, och jag hinner inte stanna efter skolan. Jobbigt... Jag vill bara hem till älskling just nu, saknar honom obeskrivligt mycket just nu alltså.

Skolan

Godmorgon!
Sitter här i skolan på slutet av Engelska lektionen, usch hatar detta för att det går inge bra.
Vill hem bara. Ska nog sola efter skolan och sen åka till min syster för att stryka och sånt.
Mår lite bättre idag, men inte fullt bra ändå. Jaja, har svenska sen så det är lite bättre.
Saknar älsklingen. <3

21:57

Ojoj... dålig uppdatering idag. Ber verkligen om ursäkt.
Men somsagt har jag vart hemma idag. Inte gjort ett skit så kan inget säga om dagen. Ska till skolan imorgon, och jag får skjuts dit så det är huuur skönt som helst.

Snyggt armband ifårn Milajki.com

Sött halsband ifrån Milajki.com


Bilder från i Fredags.






13:21

Tjenare.
Jag sitter i sängen och dör med min man. Neeejdå, vi har det faktiskt jätte mysigt.
Jag gick inte till skolan idag, Mamma ville inte det. Eller tyckte inte det.
Jag somnade bums igår kväll alltså. Nej nu ska jag och Putte kolla på Drömkåken, filmen alltså.

Hiss/Diss

Tänkte att jag skulle börja med Hissa & Dissa lista. Ja, det är ju rätt många som håller på med det redan men jag tycker att det borde komma in något nytt i min blogg.


- Lårhögastövlar. Jag bara älskar lårhöga stövlar. Med klack, utan klack... Spelar absolut ingen roll, Det är snyggt på alla verkligen. Och jag älskar att gå i dom. Och framförallt. Jag som aldrig hittar ett par stövlar som mina ben passar i så har jag hittat fler lårhöga än vanliga som passar. Visst jag fick sy in min oklackade lårhöga, men dom blev bra iaf.
-Patrick... Min pojkvän, jag bara älskar honom mest av allt, och ingen.. Verkligen ingen kan ersätta hans plats och speciellt inte i mitt hjärta. Jag ska leva med han resten av livet 8). Han är underbarast iaf.
-Johan Falk. Johan Falk filmerna är verkligen bäst om ni inte har sett dom så måste ni se dom. Jag har kollat på alla 6 filmerna nu och man blir besatt. Om ni tycker om BECK så är detta verkligen filmer att rekomendera, bättre än beck faktiskt. Det händer mycket mer saker.



-Magkatarr. Jag dissar verkligen magkatarr, det är sämst, det gör ont, man äter inte, man blir trött, man gråter hela tiden Jag hatar det bokstavligt talat.
-Tidiga mornar. Och jag hatar att gå upp tidigt på morgonen och speciellt nu när man har Kärnämnesvecka i Hallstavik i skolan. Fyyyf****n. Säger jag bara. Man vill bara somna om och allting bara. Någon som håller med mig?
-Johan Falk. Ja, jag dissar Johan Falk också, för att man blir beroende och man vill ju se mer, men det jag dissar är att det inte finns mer filmer att titta på nu när man har kollat på alla 6 filmer, sämst.


Förfärlig Måndag

Godkväll allihopa!
Det har inte blivit mycket till bloggande idag, förlåt.
Jag gick upp vid halv 6 imorse och åt ett stekt ägg bara och klädde på mig och gick sedan å la mig igen brevid Patrick. Sen åkte jag med Pappa in till bussen som vanligt.
Trodde jag skulle spy på bussen har en sådan magkatarr så att jag mår illa hela tiden. Usch. Men sen somnade jag bums och vaknade vid skolan, sämst.
Jag led igenom skolan men åkte 40 min innan skolan slutade för jag klarade inte av det längre, åt inget på hela dagen eller något, var jätte hängig, har både sovit idag och bara legat och döat. Mår inge alls bra, vill till skolan imorgon, men får prata med mamma om det.
Ligger nu i soffan och kollar på Svergies fulaste hem med Frasse och älskling.
Sova tidigt ikväll.

För er som inte vet vad magkatarr är så kopierade jag lite kort om det ifrån vårdguidens sida.

Magkatarr (dyspepsi)

Magkatarr, dyspepsi, är ett samlingsnamn för olika besvär från övre delen av magen, maggropen. Magkatarr kan utlösas av till exempel olämplig mat, stress och alkohol. Försök därför att förändra din livsstil om du har tecken på magkatarr. Kontakta akutmottagningen om du kräks blod eller har blod eller slem i avföringen.

Magkatarr är egentligen en felaktig benämning. Katarr betyder inflammation, vilket endast i undantagsfall är orsaken till symtomen. Det finns dock inget bättre svenskt namn än magkatarr, men det namn som används inom läkarvetenskapen är dyspepsi.


Rosa naglar

Gjorde naglarna i Fredags tills Denice fest. Fina va?



Dagens/Kvällens

Hallå allihopa. Försöker göra ett inlägg såhär på kvällskvisten. hehe...
Jag och Patrick åkte hem till Maud & Staffan idag på dagen och fikade, Staffan tappade tårtan, nästan i mitt knä men jag klarade mig, haha. Roligt hade vi åt det iaf och skrattade så vi dog allihopa. Maud var inte hemma först men hon kom sen, lite tråkigt eftersom att vi skulle åka nästan då. Sen åkte jag hem och duschade eftersom att jag inte hann det innan vi åkte dit.
Sen åkte jag, Mamma, Pappa & Patrick var hos min syster Linda och åt middag, huuuur gott som helst var det och trevligt.
Sen åkte vi till syninge och hämtade älsklingens bil och åkte hem till Sarah och hämtade mina grejer men hon var ej hemma för att hon är på djurgårds matchen och dom vann med 3-0  YEEEEEES. Allsvenskan nästa iaf som tur är.
Sen nu sitter vi här hemma och ska kolla på Johan falk nu så hinner ej skriva mer.


She's nothing like a girl you've ever seen before

Hallå hallå!
Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft annat för mig.

Ifredags vart det en hur lyckad kväll som helst hos Denice. Trevligt som bara den.
Jag, Elin, Emilie & Patrick fixade oss hemma hos Elin, vi hade det roligt.
Vi åkte sen in till Sarah och var inte där så länge och tog bussen till busshållplatsen vid daisys och tog bussen där ifrån till Estuna. Vi åkte sen hem med Elins mamma.

Igår så var det en riktigt seg dag. Jag och Patrick åkte in till Norrtälje och hämtade bilen som stog vid Sarah och åkte sedan ner på stan och köpte fars-dag present som det är idag. Det har ni inte glömt va? Sen åkte vi hem och kollade på film bara. Sen senare på kvällen så åkte jag in till Emma för att Patrick skulle ut på krogen. Sen fick jag och Emma skjuts av Danne till Sarah där vi va och sen kom Elin, vi gjorde typ ingenting, satt och döade. Gjorde popcorn och hade kuddkrig sen till sist. Haha. Sen gick vi ut för att träffa Alicia och Elin skulle träffa Andreas men sen drog alla så att jag och Emma drog hem till henne och sen så åkte jag med patricks kompis ner och hämtade Patrick och Ove sen åkte vi hem.
Nu snart ska jag duscha och sen ska vi åka hem till Patricks föräldrar och fira fars-dag och sen ska vi på middag till min syster ikväll kl 5.

Taggar

Hallååå.
Nu sitter jag här med färg i håret, färgar utväxten. Idag på praktiken så färgade jag en lila slinga också, men den syns inte haha. Men ska färga ännu mera.
Ikväll är det fest somsagt, kommer bli rå kul, bara det att min kära car är lite grinig på mig, men hoppas på att det löser sig så vi får en trevlig kväll ihop. Jag ska snart hoppa in i duschen och hoppas patrick kommer snart så vi kan åka ner till Elin sen och fixa oss som Elin och Emilie ville, vi ska in till Sarah sen och sen åka ut dit.
Men jag kan inte skriva mer men hoppas ni får det lika roligt som mig.

Godmorgon vääääärlden...

... Vikken underbar daaaag. Haha nejdå, ingen jimmy jansson här.
Har ni sovt gott? Det har jag iaf, iaf haft en underbar morgon med älsklingen i sängen, har bara legat ihop kurad intill honom med Frasse på andra sidan (min hund).
Jag har ätit en god frukost, och ska fixa min matlåda. Sen ska jag åka till jobbet, jobbar nog bara till fyra idag för jag börjar tidigare för att jag ville sluta tidigare. Jag är taggad som sataaan inför ikväll. Vad ska ni göra ikväll?

Vi långärmad tröja - H&M
Buggy jeans - JL
Halsdduk - Lindex tror jag.

Godnatt.

Godnatt & sovgott!

5 steg till vacker hy!

Finnar, små rynkor, stickig och inflammerad hud...För många av oss känns vägen till en vacker och välmående hy lång och krokig. Men du kan få den hy du drömmer om om tar hand om den på rätt sätt.

Fukt, fukt och mera fukt!

Din hy behöver fukt för att må bra. Utan fukt blir huden stram och irriterad och fina linjer uppstår fortare, eftersom huden faktiskt åldras om den inte återfukas. Extra viktigt är det att huden får sig en rejäl fuktboost när det är dags att sova. Investera i två cremer, en för dagen och en för natten. Din dagscreme bör innehålla lätt solskyddsfaktor medan din nattcreme ska vara fulladdad med återfuktande egenskaper.

Rätt rengöring!

Du glömmer väl inte bort att tvätta av sminkrester, smuts och döda bakterier på kvällen? För att huden ska må bra behöver den rengöras, annars kommer ofta akne och andra hudbesvär som ett brev på posten. Se till att du använder rengöringsprodukter som är anpassade efter just din hudtyp. Ett ansiktsvatten är ett bra komplement till din rengöringsrutin, eftersom det ser till att alla smutsrester försvinner.

Exfoliera mera!

Rätt rengöring i all ära, men du glömmer väl inte bort att städa bort smuts och bakterier på djupet? Döda hudceller bildar ett lager på din hy som gör att huden under inte kan utvecklas och må bra. Också talg och smuts har en tendens att samlas i dina porer och bilda pormaskar. Gör det därför till en god vana att skrubba huden med en mild ansiktsskrubb en kväll i veckan. Avsluta med din vanliga nattcreme, eller om du är riktigt torr, en skön fuktmask.

Ät rätt!

Skräpmat är varken bra för din hälsa eller din hy. Satsa istället på den klassiska tallriksmodellen och se till att du får i dig tillräckligt med bra fetter och vitaminer. Fet fisk, frukt, bär, grönsaker och nötter är världens bästa mat för din hy medan flottig mat och konstgjorda fetter hamnar i botten. Glöm inte heller de välgörande antioxidanterna som hjälper till att reparera din hud och gör den motståndskraftig mot yttre påfrestningar. Du hittar dem i extra koncentrerad form i bland annat granatäpple, pressad citron och spenat.

Sluta slarva!

Tyvärr räcker det inte hela vägen med att smörja in huden, peela regelbundet och trycka i sig antioxidanter. För om du äter onyttigt och är ute och slarvar ofta skadar du också huden på sikt. För mycket rökning, alkohol, salt och socker påverkar kollagenet och elastinet i din hy och gör att den hamnar i obalans. Och den obalansen kan uttrycka sig på en mängd olika och mindre trevliga sätt, som till exempel hänging och livlös hy, irritationer och svullna ögon. Försök att dra ner på dina slarviga och onyttiga vanor, du och din hud kommer att märka skillnaden.


Så dämpar du frisset!

Drabbas du också av extra mycket friss under hösten? Håret blir lätt flygigit och frissigt under de kalla höst- och vintermånaderna, eftersom lufen utomhus är kall och luften inomhus är extra torr. I vissa fall kan det också bero på dina kläder om de är gjorda av syntetmaterial, som till exempel polyester. Men det går faktiskt att bekämpa frisset.

Bekämpa frisset i 6 enkla steg!

  • Börja med att satsa på hårvårdsprodukter som bekämpar frisset på djupet. Leta efter ord som "no frizz", "smoothing" eller "soothing" i produktbeskrivningarna.
  • Ett enkelt sätt att dämpa frisset är att stryka hårserum över dina längder.
  • Har du inget hårserum i närheten, satsa på en klick handcreme eller lite olivolja.
  • Ett hett tips i höst är Brauns nya hårborste Satin brush, som med hjälp av jon-teknologi dämpar friss och elektriskt hår. Finns ute i butik nu och hostar cirka 500 kr. 

    Har du precis blivit klar med din håruppsättning när du upptäcker några frissiga hårstrån som sticker upp som små irriterande stickor? Ingen fara, du behöver faktiskt inte göra om frisyren från början. Gör så här istället!
  • Plocka fram en stor puder- eller rougeborste och rengör den noggrant med hushållspapper eller en handduk.
  • Spruta hårspray på sminkborsten och dra den sedan över de frissiga hårstråna, i riktningen de växer. Tryck med fast hand och upprepa vid behov. Lätt som en plätt!


Horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6

Gillar du sport har du två fina veckor framför dig. I övrigt handlar det nästan bara om kärlek och sex just nu. Särskilt sexlivet är viktigt, du behöver beröring och njutning helt enkelt. Du mår också bra av att skämma bort dig själv med små lyxiga detaljer, inte minst i form av god mat.

sex/kärlek 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 4


Lekte lite själv.

Lekte lite själv på salongen idag. Haha dom är inte alls fina. Laila ska ändå lacka mina naglar imorgon inför festen så det gör inget :)


Hemma.

Nu är jag hemma igen efter dagen. Dagen har vart bra men jag har sån magkatarr så jag har bara mått illa och haft ont i magen så det har vart sjukt jobbigt.
Lotta min lärare kom dit så alla vi tre satt och pratade och sånt. Fick veta lite mer vad jag skulle göra.
Sen gick jag och beställde en kyckling sallad och jag med mina special beställningar så beställde jag med pasta också, gott gott. Sen så har det inte hänt så mycket. Elin kom in och lämnade 100 kr.
Sen gick jag och solade i 20 min, jag skulle till min syster efteråt och stryka men det blev inte så för att hon har också en sån magkatarr och så. Så jag och Patrick åkte upp till Donken och han käkade sen åkte vi hem, nu ska vi städa i mitt rum. Börjar lite tidigare imorgon eftersom jag vill sluta tidigare eftersom att vi ska på fest.

Vi just nu!

Godmorgon.

Godmorgon allesammans!
Nu sitter jag här i soffan och har fixat klart mig. Älsklingen ligger och sover så sött. Och det snöar som bara den ute ju. Har ni sett det? Hur härlligt som helst.
Jag är inte nöjd med mina kläder, hår eller smink idag så jag tog bara kort på outfiten, men jag har inte blusen på mig ändå. hehe. Men nu ska jag åka till praktiken fast jag inte mår så bra idag pga min magkatarr. Måste fixa medicin till det eftersom att den är kronisk. Jag kan inte äta så det är inte så bra.
Nej nu ska jag åka, tar lite kort idag.


Godnatt.

Godnatt allesammans.
Jag och Putte ligger i sängen nu. Han hämtade mig efter praktiken, har klippt två st idag, Patrick & Mamma. Båda blev jätte fina. Vid fem tiden så mötte jag upp Patrick på posten och skickade iväg jackan som jag sålt på tradera. Måste själv köpa vinterjacka nu för nu har jag ingen eftersom jag sålt alla.
Sen åkte vi till zoom terapeuten. Det var skönt och så. Sen åkte vi till Emma & Danne och kollade på film och hade hur roligt som helst. Men nu ska jag sova, kanske skiver imorgon bitti om jag hinner.

Rullning

 

En av dagens sysselsättningar.



Dagens.

Hann inte med att ta bild på dagens outfit imorse. Så gjorde det nu.
Jag har fått tillbax mina andra lårhögastövlar nu. Som det inte är någon klack på. Älskar lårhöga stövlar.

 

Långt halsband med hjärta - kommer ej ihåg vilken affär.

Tröja - Gina Tricot

Jeans - Nudie

Lårhäga stövlar - Halens.se


Schwarzkopf

Idag var vi somsagt på Schwarzkopf. Och det var huuur roligt som helst.
Först hade vi Trend, och det var både i kläder och frisyrer, färg & håret helt enkelt.
Mycket blankt, olika nyanser, paljetter, axelvaddar osv...
Sen hade vi permanent. och det var roligt att se lite olika varianter om man mer vill ha volym än lockar, "fuskad självfall". Vi hade lite kemi då också kan man säga.
Sen hade vi styling, och det var en stylist som hade oss då. Vi gick igenom produkter om vad man använder det till och vad som är bra och dåligt osv.. Sen stylade vi varandra. Fick lära oss olika tekniker att locka med plattång, och det var hur bra som helst, man kan göra affro med plattång, det visste ni inte va? ;)





Frågor & svar

Det är många som tror att jag fått lön på min praktik i ett tidigare inlägg. Och NEJ det har jag inte, det var ifrån Daisys. Haha.  Så då vet alla det.

Hos Emma♥

Hallå hallå :)
Sitter nu hos Emma. Vi var somsagt på Schwarzkoht idag det var hur kul och intressant. Men berättar senare om det och läggerin bilder.
När vi åkte hem så tänkte jag gå och sola, men dååå hade jag glömt mitt Meddo kort hemma som jag dels hade tänk att ladda med pengar. Men då blev det inte så. Patrick hämtade mig i Norrtälje, vi åkte hem men var inte där så länge för att han skulle till Simon så jag åkte hit. Skriver sen.

3 November

Godmorgon. Sitter här vid frukostbordet med Mamma, vi ska åka in till Norrtälje snart för att jag ska till Sthlm, till schwarzkopf. Nice som satan. Ska dit med alla frisörer. Ska bli hur kul som helst. Så berättar mer om det när jag kommer hem och lägger upp bilder om jag tagit några.
Igår kväll fick jag inte blogga för Putte, haha sötnos. Så jag kunde inte la upp bilder på en frisyr jag gjorde igår i skolan och visa att jag hade fått meddo sol kortet igår, men det har jag fått nu. Ska nog sola ikväll, blev sjukt sugen på det. Nej nu ska jag åka. Skriver sen när jag kommer hem.

Meddo solkort.

Fisyren



Nya kategorier

Jag har lagt till nya kategorier, eller gjorde det för några dagar sen, men har glömt att visa det.
Men nu vet ni det. Blir väl fler och fler med tiden.
Om ni har förslag på vad jag kan ha som kategori. Kommentera gärna då! :)



Patrick och jag.


1. du är tillsammans med? - Patrick Östervall
2. och varför de? - För att jag älskar honom mest av allt. Och han är underbarast.
3. när blev ni tillsammans? - 19 Juni 2009.
4. du älskar honom/henne? -Ja, mest somsagt
5. du har slagit honom/henne? -haha många gånger :D
6. du har roligt med den du är tillsammans med? - Somfan. Slutar aldrig skratta.
7. du skulle kunnna bo med honom/henne? - Han bor typ redan hos mig. Och självklart skulle jag det, livet ut.
9. du vet nånting om honom/henne ? - Allt :D
10. ni har sagt " jag älskar dig " i verkligheten till varandra? - 100000 gånger om dagen.
11. har ni sovit över hos varandra? - Sover varenda natt med varandra.
12. om ni har de, antal gånger? - 4½ månad.
13. du har gjort ett sugmärke på honom/henne?- självklart
14. du har fått ett sugmärke av honom/henne? - haha ja.
15. hur länge tror du ni kommer vara tillsammans? Läääääääänge, hoppas på hela livet.
16. ni har bråkat nångång? - HAHA, kan man säga :D Men det går över lika fort.
17. ni har kul tillsammans? - Alltid :D
18. skriv tre ord som beskriver er? - Snyggast, bästa paret & Bäst humor.

2 November

Nu är det November igen då. Shit snart slut på år 2009 då.

Jag har vart i skolan idag, var väldigt segt att gå upp i morse, hann inte ta kort på mig imorse, hinner typ inte det på mornara. Sorry. Men det var kul i skolan ändå, att träffa alla igen och ha frisör. Har ny tjej i klassen också, fast jag "känner" henne sen innan, Natalie.
Saknade älskling mycket idag, och det märkte man att han också hade gjort när jag kom hem, hehe söt han är. Nu ska vi laga middag. Korvstråganoff & Ris blir det, gott va? Älskar det.
Skriver senare. Har blivit lite dålig uppdatering på sistonde. Kan va för att jag inte har tid och vill vara med älsklingen mycket. Nej skriver sen. Vad är eran favvomat?


pics från igår

Följ min blogg med bloglovin






Frågor & Svar

Anonym om nya skorna:
vart är dom ifrån?:)
Svar: Ifrån Skoman i Norrtälje, men finns likadana på Din sko.


slappsöndag/myssöndag

Hallå hallå allihopa.
Nu sitter jag här hemma. Vi kom precis hem ifrån Patrick, vi sov där i natt igen, eftersom att våran säng var upptagen här hemma för Linnea och Ida sov här.

 

Bion igår var hur bra som helst. Man blev rätt rörd eftersom att det var det senaste som blev filmat av honom inann han dog. Vi fick springa till bion för att hinna ta ut biljetterna. Vi hann som tur var. När vi hade tagit ut dom så gick vi till Kungshallen och tog en fika. The & Kaffe latte. Efter bion så åkte vi hem till Norrtälje igen och åkte hem till Emma för att honvar själv för att Danne var ute på krogen. Vi åkte upp till statiol för att köpa cola, men det var en sån fruktansvärd kö där så vi orkade inte. Så vi skjutsade hem Emma igen och åkte hem.

 

Nu sitter vi här hemma igen och vi kanske ska till Emma och Danne ikväll och titta på film, får se hur det blir. Träffade honom på Mekonomen när vi var där så då frågade han det.

Ska iaf klippa Putte senare. Imorogon är det skola igen med. Kul faktiskt. Länge sen man hade frisör känns det som, hehe. Nu ska vi äta.