Godnatt!

 


Tävling

Jag är med och tävlar om en skit snygg klocka, hoppas jag får den :D alltid roligt med tävligar hihi, borde vara med i fler tävlingar alltså!

Rösta på mig

myskväll

Sitter med en varm kopp te och kollar på filmen män som hatar kvinnor, typ 3 gången jag tittar på den, men den är riktigt bra. Skönt att man inte börjar förens 11 imorgon, sköntskönt. Måste färga mitt hår också. Rimbo marknaden imorgon är det också. Patrick sover inte hemma inatt heller, f*n då.. Men han har köpt en bil nu så det är skönt iaf, han kommer hit imorgon natt istället. sen är det helg men då ska man självklart jobba men bara i 4 & 3 timmar så det är bra.

 


godis

Jag är så J*vla sugen på godis alltså, helt sinnessjukt. Kan någon skicka hem det till mig? plockgodis ifrån flygis helst, eller spelar ingen roll, ta med en lättsaltade chipspåse på köpet också :D

 

Mia Zetterström

Pl 409 wärlingsö...


huvudvärk

hallå hallå!
Har kommit hem nu, eller ja för 30 min sen kanske. Sitter här och har huvudvärk och tråkigt.
Nu ska jag ta och äta lite och sånt. Patrick har köpt bil nu, sköööönt då kanske jag träffar honom snart! :)
älskar honom mest!

Nu är det boooorta :D ser ni vad för något?

 


090930

sista September idag då, gud vad tiden går fort alltså, fast inte när man saknar den man älskar mest, då ska det såklart inte gå fort. åååååh jobbigt. jobbigastr dagarna i mitt liv. Första dagen gick rätt ok, i måndags men nu börjar det bli jobbigt på riktigt...
Jag vill säga till dig Patrick att jag älskar dig över hela mitt hjärta och du är den ända för mig. Du är som skapad för mig! vill leva hela livet med dig, Saknar dig sjukt mycket! <3 Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig, Patrick!




följ mig

Följ min blogg med bloglovin

mina nya vantar!



20:30

Nu har jag precis duschat, rå skönt, känns evigheter sen haha (lät ju bra). Men förstå mig rätt :)
Sitter i sängen och tittar på idol nu, jag vill bara ha patrick här...

pink


Pink - Please don´t leave me

orkar jag?....

Orkar jag städa? Ja, hag måste verkligen, ska lägga in korten från idag från mobilen och ta kort på mina nya handskar & vantar som jag åkte in och köpte på H&M nyss! :*

.

6 tips för blankt hår

Tips 1

Rätt produkter

Ett blankt och glänsande hår börjar alltid med rätt hårvårdsprodukter. Välj därför alltid schampo och balsam efter din hårtyp.

Tips 2

Kallvatten

Gör det till en vana att tvätta håret med ljummet vatten och avsluta med en kall genomsköljning. Den svalare temperaturen boostar glansen i håret.

Tips 3

Balsam

Balsam är ditt blänkande hårs bästa vän. För bästa effekt, kamma igenom produkten i ditt blöta hår, från topparna och uppåt. Låt verka i trettio sekunder och skölj sedan ur det med kallt vatten.

Tips 4

Inpackning

Glänsande hår börjar med välmående hårstrån. Se därför till att du använder hårinpackning åtminstone en gång i veckan.

Tips 5

Olja

Vad du äter påverkar också hur ditt hår mår och ser ut. För glänsande svall, ät mycket lax, makrill och anjovis eftersom de innehåller mycket olja. Oljan återfuktar varje hårstrå och får ditt hår att se friskt och välmående ut.

Tips på glansgivande produkter

Glansspray från Goldwell, 173 kr
Mousse som tillför glans och volym från Shockwaves, 49 kr
Schampo som ger både styrka och glans från System Professional, 229 kr
Glansspray från Paul Mitchell, 240 kr
Droppar som ger glans från Davines, 249 kr


nya mössan

Här är nya mössan. Som jag inte är nöjd med, försent att lämna tillbax den också, vafan. Jag klippte av "toffsen" ni vet som finns på svea mössor. Men vill ha en hårdare, alltså åååh. Ska in till inse nu och kolla där, att jag inte tänkte på det tidigare.


 

 

 


Blog Awards - Rösta på mig!

Rösta på mig


16:12

Nu ligger jag här i sängen, har vart i skolan idag, och det där jäkla nya klippsättet hatar mig eller något, aja... Resten gick bra som vanligt.
Patrick kom med bussen till Rimbo 13:00 ungefär för att lämna mina nycklar och han skulle till jobbet. F*n så jobbigt det var att lämna honom sen, fick en klump i halsen, ärligt... Usch. Men det var underbart att träffa honom i dom lilla minuterna vi hann.
Sen när jag kom till Norrtälje så hämtade jag moppen som patrick hade ställt där och jag åkte upp till Inter Sport och köpte en ny mössa, ni ska få se bild på den, det börjar bli svinkallt alltså. Ska in till H&M och köpa två par vantar snart också, leopaaaard, jippi. Ska smocka i mig något nu, ska nog in till Sportcentrum senare också å lämna/hämta kläder till alicia :) puss.

Rösta på mig


Godmorgon!

Godmorgon bloggen & allihopa.
Blev att man sov ensam i natt då, sjukt jobbigt och... bara inte kul alltså. Saknar min älskling sjukt mycket, kommer knappt träffa honom på hela veckan ;(
Har ni sovit gott? Jag ska snart åka in till bussen i Norrtälje och åka till Rimbo, är där idag igen.. hoppas det går bättre att klippa idag, jag har ingen bra bild på mig nu på morgonen, ingen bra dag idag, funderar egenltigen på att sätta på mig mjukisbyxor istället. ska nog göra det alltså! hehe.
Hoppas på ny design idag också, håll tummarna!

Aja... skriver när jag kommer hem, tar med kameran och ska försöka fota lite iaf.
Puss puss! Jag älskar dig Patrick & SAKNAR dig!

älskling! inte tagen idag.


Godnatt!

 


bloglovin

bloglovin


bloglovin


Våga skugga i höst!

Så får du till skuggningen:

  • Olika nyanser passar olika ögonfärger. Du framhäver till exempel din ögonfärg på bästa sätt genom att använda en "kontrastfärg". Har du bruna ögon passar det till exempel utmärkt med skuggor i blåa, rosa och lila nyanser. För den blåögde passar varmare nyanser som aprikos, rödbrunt och brunt bäst.
  • Vill du att skuggan ska sitta hela kvällen? Använd dig då av en puderögonskugga, alltså en ögonskugga i puderform, som du blandar med lite, lite vatten när du applicerar. På så sätt fäster ögonskuggan bra på ögonlocket!
  • En bra grund är A och O även när det kommer till skuggning. En primer ger en bättre fästyta för skuggan, och concealern trollar bort tråkiga, mörka ringar.
  • Det hemliga knepet för att få ett proffsigt intryck är att använda sig av flera färger när man skuggar. Använd en ljusare nyans närmast ögonvrån och en mörkare längst ut på ögonlocket. I mitten suddar du ihop den mörkare och den ljusare, eller använder dig av en tredje nyans som ligger emellan den ljusaste och mörkaste i styrka.
  • Glöm inte att rama in ögat med en ögonpenna för ett mer intensivt intryck!
Själv så skuggar jag mina ögon jämnt, på vardagarna också, det har blivit mer av det, men då använder lite mera gråa färger, jag har bruna ögon, så till fest använder jag mörk lila och svart/grå.

 


Ny frisyr i höst?

Sugen på att förändra frisyren i höst? Inspirationen, tipsen och de hetaste höstfrisyrerna hittar du här!

Kort hår och så kallade "pojkfrisyrer" klär de flesta, speciellt de med oval ansiktsform. Frisyren är lättskött och alltså perfekt för dig som inte har tid eller ork över till locktänger, värmespolar och krävande hårinpackningar.

När sommaren börjar lida mot sitt slut blir luggen en allt vanligare syn. Den ultimata höstfrisyren känns just nu som hetast i en rak variant. Och fega inte när du ska klippa, i höst vill vi se rejäla, fylliga luggar!

Luggen passar alla huvudformar. Du som har rund huvudform bör dock tänka på att inte klippa en vinklad lugg som ramar in ditt ansikte i en för rund form. Satsa istället på en helt rak variant.

Är du sugen på en riktig förändring? Inspireras av Gaga och Rihanna eller låt frisören släppa loss och gå hem med en unik frisyr!

Modiga klipp kommer vi garanterat få se mer av i höst.

Mittbenan är tillbaka - och det med råge! I höst känns mittbenan trendig i alla varianter - afro som spikrakt. Det är även en utmärkt frisyr för dig som ändrar dig ofta, eftersom mittbenan är en utmärkt grund för så gott som alla frisyrval!

 



Frågor & svar

har du börjat klippa kunder? ;D

S
var: Nej, det har jag inte, inte på riktigt. Bara dom som "vågar" om man säger så. Jag klipper mest mina syskons barn nu och mina vänner och sånt isåfall. Men dom som vill får ju såklart. Men gör det gratis/billigt.

horoskop

Tvillingarna 22/5-21/6

Var lite försiktig, det är lätt hänt att tungan slinter och ett taktlöst ord kan leda till osannolikt mycket elände. Just under dessa två veckor blir du inte räddad av din humor eller din charm, utan du blir tvungen att resonera dig ut ur eventuella missförstånd. Tänk först, tala sedan.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 2
tur/pengar 4

Gå in på www.Veckorevyn.se och klicka på "horoskop" och läs om er :) tycker jag är roligt iaf!


Alla, svara!!!

Vad vill ni att jag ska skriva mer/mindre om? Det är svårt att skriva en blogg men vet inte vad ni mina läsare vill läsa. Vad tror ni det behövs förutom en proffsig design för att min blogg ska bli rolig och intressant? Ska jag lägga ut och fota allt jag köper, eller fota så mycket som möjligt? det jag hinner och orkar, dagens outfit? även om den inte är så intressant ibland? Kom GÄRNA med förslag, vad jag ska skriva mer om, jag skriver mer om allt om ni skriver det. Puss på er! :)


Fredags outfit, lite sen!

IDOL

Nu ligger jag i sängen och kollar på Idol, kom hem för Anna & Tomas för en stund sen, strök en massa tvätt, eller det brukar vara värre, fick 200 kr, hur bra som helst. Patrick jobbar till 01:00 i natt, lagom roligt, känner mig hur ensam som helst när jag ligger här i sängen och glor på tv och bloggar, saknar när någon säger "vaf*n, sluta blogga, bloggnörd" typ. haha, men jag älskar honom ändå.

 

 

Jag just nu!



hejsvejs

Drar till Anna och stryker nu, MORS!

090927

hejhopp!
Blev inte så mycket att skriva igår/igårkväll. Men jag hade iaf tjejmiddag här igår, och det var mycket trevligt och bra. Vi käkade kina mat, ah förutom du Alicia då som åt pizza, men det är inte allt för ovanligt att du sticker ut i mängden, haha nejdå. :) Alicia, Sarah, Denice & Linnea åkte hem rätt tidigt så då var det bara jag, elin och andreas kvar, ja han fick räknas som en tjej för den här gången haha nejmen han kom senare, men sen kom Patrick men han kan man förstå så feminim som han är :) puss på dig. Vi hade det rå kul men sen så drog dom och vi somnade snabbt.
Idag så har jag vart på sportcentrum och kollade på Alicia & CO handbollsmatch, som dom förlorade dock. Men duktiga ändå. Fast ni kunde ha kämpat mer :) Jag, Alicia och Felicia åkte till Arenan sen och åt pizza/kebab, riktigt gott och trevligt. Patrick gör en tripp i sverige och kollar bilar eftersom att han måste ha en. Nej men nu ska jag kolla på film och slappa.

 

Elin sötnos!

 

 

 

Alicia goes sexy!

 

 

Elin & jag!

 

 

mupp!

 

 

 

 

 


tatuerad

Jag var och tatuerade mig ;) Familjen på latin/spanska. Blev hur nöjd som helst :)

 


090926

Nu är jag vaken, eller har vart ett tag, har inte kunnat sova -.-
Men nu har jag fixat klart mig och ska snart åka in till norrtälje, Alicia följer med mig :) Lägger ut bilder sen somsagt så tillsdess så får ni inte veta :D men sen såklart.  Ikväll blir det tjejkväll med mina närmaste kära vänner.
Nej nu ska jag gå och pussa hejdå på Patrick! :)

Bilder från igår kväll!

 

 


hemma

Nu är jag hemma igen. Fick hämta patrick på moppen sen så åkte vi in och hämtade alicia åkte till donken sen så åkte jag och Alicia till Helena och det var roligt för det var länge sen, men kul :) lite kortfattat. En riktigt rolig kväll. imorgon så blir det tjejkväll å mys :D PUSS & GODNATT!!NERVÖÖÖÖÖS!!! hihi ni vet inte vad jag pratar om, bilder kommer imorgon ;)

trååååååkigt

okej.. såhär tråkigt har jag aldrig haft tror jag. Sekunderna känns som minuter alltså. helt sjukt. ALLA gör någonting men inte jag? snälla... döööööööööööör! :( tjänade 200 kr idag iaf, klippte två st.
Och köpte en kofta och en blus :)

Godnatt

Godnatt allesammans, nu ska jag sminka av mig och sova... :)

Patrick <3 Mia

090924

förlååååt för dålig uppdatering, har inte orkar helt enkelt.
Jag behöver lite hjälp av er av vilka av texterna som är snyggast? så kommentera det.
Idag har jag vart på praktiken, har försökt fått ut mitt löshår men hann inte få ut allt, lagom snyggt det är nu då, haha. Patrick kommer om en timme ungefär.

1.


2.

3.

4.

Hjälp mig nu alla som ser detta. kommentera vilken som var snyggast/finast!!!!!

HAHAHAHAHA

Try JibJab Sendables® eCards today!

 

Try JibJab Sendables® eCards today!


sarah

ska dra och träffa sarah nu :) Puss!

älskling...

DU är min. Bara min. Ingen annans!

Patrick

dagen

 


090922

Godkväll!
Sorry för dålig uppdatering idag. Men jag åkte till skolan idag (kom inte försent) Klippte, gjorde långhårsuppsättningar & rullade curler. Fick gå tidigare så det var väldigt skönt men när jag kommer hem till Finsta så har Patrick glömt att lägga ut nyckeln så jag kommer inte in så fick ringa Mamma så hon hämtade mig, hade fruktansvärt ont ihuvudet idag igen så när jag kommer hem så lägger jag mig i soffan och glor på sex and the city och somnar tillslut och vaknade kl halv 7. Så nu sitter jag här i Finsta och kollar på Miami ink och ska kolla på idol om 20 min och äta dummle och chips :D mumma.  Går och möter Patrick vid 21:20 :) Saknar dig min älskling, du anar inte! :( <3

en godnatt visa!

Eva Simons - Silly Boy


Godnatt!

Godnatt allesammans. Nu ska jag kolla film, en liten stund och sen sova så att jag inte går upp för sent imorgon!
Patrick är hemma nu, skööönt, började dö där ett tag hehe.
Nej... skriver imorgon! :D

Peace & Love

 


Frågor/Svar

Linnea :"hejjj! vart har du köpt dom bruna skorna? skriv gärna tillbaka!! kram"

Svar: Hejhej! Jag har köpt dom på Bianco i Täby Centrum för 3 år sen. :) KRAM!

090921

Hallå hallå!

Åkte hem till Mor & Far en liten stund nu efter skolan, så sitter här hemma på Pappas data, så har typ inga roliga bilder eller någonting att lägga upp, roligt va? not.
Patricks första dag på jobbet, kan tänka mig att han var nervös, haha. Han kommer hem jätte sent idag :( buhu, får ligga och blogga hemma hos honom ikväll och glo på film eller någonting.
Jag och Mamma ska åka hem till Johan min bror & Bim för dom har köpt hus så ska dit och fika, roligt roligt.
Sen ska jag väl ta mig hem på moppen igen. burrrrr.
Har vart i skolan idag i Rimbo och hade frisör (äntligen) har ju väntat en hel vecka nu så, haha.
Jag trodde att kl var kvart i 7 i morse men när jag satte mig vid matbordet och åt frukost så kollade jag upp på klockan och stannade upp, kl var tio i 8, jag kollade på min kl på armen, tio i åtta. Jag gick in till Staffan

Jag :"Staffan, är kl tio i 8?"
Staffan:"ja, när börjar du då?"
Jag:"Kl åtta, min buss gick för 5 min sen"
Staffan:"Ojdå, och vi som inte har någon bil hemma"

Haha, så jag fick ta bussen 1 timme efter. Lärarn lät inte så glad i telefonen, men hon var glad sen, hade inte missat någonting så det var bra.

Nej nu ska jag åka och fika hos min bror, ska ta med mig kladdkaka jag bakat :D
Kyssar! Saknar min bebis, älskar dig patrick!

Fotografen ;)

Foto: Patrick

 

Foto: Patrick

 

 

Foto: Mia

 

 

 



fotboll

Idag så hade Viktor sin första fotbollsmatch i Roslagsbro. Jag, Patrick och Pappa åkte dit och tittade.

Efter matchen så åkte vi hem till min syster Linda som bor precis brevid. Vi fick jätte god hamburgare där.

 


 

 


090920

Igår var jag och Patrick in till sthlm somsagt. Filmen var hur bra som helst iaf. Och allting var hur mysigt och bra som helst. Jag röck till av skräck några gånger under filmen haha. Lite pinsamt. Vi åt på donken innan bion eftersom att vi fick vänta ett litet tag innan den började. När vi kom tillbax till Norrtälje så träffade jag Alicia & CO. Patrick stötte på Simon som vi skjutsade hem och Alicia följde med, men hoppade sen av i norrtälje igen. Vi åkte hem och sov! :)

 

Patrick älskling!

 

 

3 månader!

 

 

kvällens outfit!

 

 


Pitbull- i know you want me


We're just getting closer

För varje dag som går, älskar jag dig mer och mer, du är luften jag andas, blodet som flyter i mina ådror.
Du är solen som lyser upp mitt liv.

Det går inte ens att förklara med ord kärleken jag känner för dig.

Du är den underbaraste personen som har gått i ett par skor :)

// Din Patrick.

dusch

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli världens snyggaste pingla igen.

Patrick har kommit hem med hårinpackning nu så, nu j*vlar. Lägger in bild på kvällens outfit sen :D

 


kladdkaka

Jag har bakat en god kladdkaka, muuums :D



ååååh nej!

Tänk om jag blir en farmville nörd på FB som alla andra? haha nejdå... Jag testade det just nu, Patrick sitter med det där ju så jag kikade in där nyss, verkar helt ok, och roligt :)
Patrick kommer hem snart för han har vart och kollat på bil, han ska ju köpa sig en egen, men det var tydligen ingen höjdare där. Han ska svänga in och köpa hårinpackning till mig, haha gullig han är då! (A)
Sen ska jag duscha låååång tid och göra mig fin tills ikväll, ska bli mys mys! :)


Kristinia DeBarge - Goodbye

äntligen


Tänker på älskling.



Eminem - Beautiful

följ mig

bloglovin

 

bloglovin


love

Vill verklien ha en sån här mössa ifrån Nelly.com för bara 69kr, men jag är verkligen pank!! Men ska beställa den snart iaf. Perfekt när man verkligen har en dålig hårdag. Bad hair day står det på den! Snygg va? Finns i flera färger också, grön och lila. Men svart är snygg tycker jag, eller vilken färg ska jag ha, nu blev jag osäker. hehe!

 

Kyss!


rabatt

Fått rabatt från Åhlens, j*vla tid det tar innan man får det, 20% på en massa olika, alltid något!

Åhlens katalog!


i gotta feeling

Igår kväll så var jag och Patrick ute och åt, riktigt mysigt var det. Vi åt på Antep i Norrtälje. En liten förskotts 3 månaders middag, eller vad säger man? hehe...
Sen när vi åkte hem så åkte vi ner till Elin där Andreas och Elin var, Vi kollade på Idol och dirty dancing som gick på tven. Andreas drog in till norrtälje och Patrick drog och hämtade Pappa och matte som var inne på ett glas och käkade och körde hem dom. Sen när han kom tillbax så åkte vi bara hem och sov..

13:21

Är det någon som har sett den här? Den hade biopremiär igår i sthlm om jag inte minns fel?

 

Jag och Patrick ska på den ikväll iaf, det är uppföljningen av "män som hatar kvinnor" Den är riktigt bra den filmen också. Vi får se vad det blir för resultat ikväll, men jag tror att den är bra, som det ser ut på trailern iaf!


3 underbara månader med älsklingen!

 


någon som vet?

Någon som vet hur man får bara kanten nere i youtube klipp när man ska lägga in en låt. förstår ni vad jag menar?
kommentera om ni vet.. :) Tack så mycket om ni vet. Puss på er!


(en sånhär alltså!)

Godmorgon!

Godmorgon, eller ja godmorgon och godmorgon, kl är 11:06 och jag och Patrick ligger i soffan och degar, kollar i slutet av twilight också. Vad ska jag göra idag då? ingen aning, patrick ska ju till sthlm med sin mor och far, och sen kolla på bil som han kanske ska köpa, så jag har ingen aning. Men ikväll så ska jag och Patrick gå på bio så det kommer att bli underbart! :) för att vi har 3 månader idag! :D

17:05

blev inget skrivande idag. Men nu ska jag försöka. Har laddat över bilder från mobilen till datan, så ska lägga in bilder från idag här.
Nu ska jag och patrick kolla på Twilight, läser ju den boken, åh så bra den äääär.
Jag och patrick ska in och käka middag ikväll på antep. mysigt.
Puss på rumpan!






Haha, det mesta är på mig!

Godnatt!

Godnatt allesammans!

Nu har jag duschat, tittat på idol, vart och hämtat bilen i rö, osv osv... Nu ska jag gå och föna håret och lägga mig, är helt slut från idag, imorgon är det fredag, skööööönt. Sen är jag inte i skolan förens om 3 v. Nu blir det bara frisör, frisör & frisör, haha. Vill verkligen ta ut mitt löshår nu, jag har tröttnat så fruktansvärt mycket på detta nu, det har blivit tunnt och det har lossnat en massa slingor och det tovar sig osv...
Nej, nu ska jag och älsklingen gå och nanna kudde :D Puss på er, en jobbig och tidig dag imorgon också!

 


13:25

Nu sitter jag här och har engelska, sista lektionen, sköööönt.. Sitter inne i datarummet igen med Victoria och Tessan. Vill bara hem nu.. Har jätte ont i huvudet, ovanligt va? not...
Slutar om typ 20 min.. Vi har suttit och tagit bort ord från en lyrics text för att dom andra ska lyssna på låten och fylla i orden som saknas, jag får väl skriva mer när jag kommer hem och lägga in bilder på datan, har en massa på kameran. Och på mobilen. :)

skolan

Hallå! Sitter i skolan och har matte, eller nu har vi rast. Sitter inne i datasalen med Tessan...
Jag vill hem :( Mamma och Anna har åkt upp till jämtland nu så det är bara jag, pappa & patrick hemma, jag kommer få laga mat och städa allt nu säkert, det vet jag, bara för att jag tjej -.-
Snart är det lunch, jag är jätte hungrig också... Jag och Patrick ska in på bio på lördag i sthlm, för att vi har 3 månader, längtar :) Sen får vi se vad som sker, jag vill ut på sjön :o Funderar på om jag ska fråga patrick om vi ska åka ut till båten och sova där imorgon natt :D hihi. åh, nej det känns som om det är fredag idag. f*n...
Nej nu ska jag dra, skriver senare. Kyss. Älskar dig Patrick! :D

från patrick

"

Ni som kanske tycker att jag är töntig bara för att jag lägger upp bilder på Mia och säger jämt hur mkt jag älskar henne. Jag gör det bara för att jag älskar henne så otroligt mkt, jag har ALDRIG älskat en person förut ,så Jag är så himla glad att jag får uppleva det.

Och jag hoppas att det varar förevigt, som jag givetvis vet att det gör :)

Ingen som sagt att jag är töntig men det finns alltid nån som tycker att man överdriver. Men då har de aldrig känt riktig kärlek.

Älskar dig Mia Linnéa Sofia Zetterström <3 "

 

så jävla gulligt skrivet ifrån Patrick! <3
Älskar dig förevigt!

19:57

Elin fick en sånhär fast en grön av Alicia i födelsedags present. Alicia ge mig en ROSA.
Haha nejdå.. men jag vill verkligen ha en sån.. och i verkligheten var den ännu snyggare.
har ju ingen klocka för båda är sönder!

 


18:36

Ligger i sängen och myser för mig själv. Anna m. familj är här somsagt. Men dom ska åka hem nu snart tror jag.
Patrick är hos hans polare. Och jag sitter å tänker på Alicia faktiskt. Vill sola någondag, funderar på att göra det imorgon kanske eller någon annan dag (:
Måste kolla vad jag ska ha på mig på skolfotot imorgon också, åh herregud!
Ikväll blir det att kolla på kändisdjungeln och någon deckare!


16:42

Hallå hallå!
Nu får jag f*n skärpa mig. Jag måste verkligen uppdatera mera nu.
Men känns som om jag aldrig har tid? Aja... ska berätta om min lilla helg då!
I Fredags så var jag på salongen i Norrtälje iaf. Gjorde en fin fläta på dockan, la upp bild på det förut.
Efter det så åkte jag med Patrick hem för han var utanför salongen och jobbade.
Jag skulle laga mat men det slutade med som vanligt att jag inte orkar och ringer och beställer mat.
Så då blev det Kina mat och Pizza.
Alicia och Elin kom hem hit sen, var ensam hemma för Mamma & Pappa var ute på sjön.
Patrick åkte till sin polare. Och vi satt och mös framför Idol med chips och cola.
Sen slutade det med att jag, alicia & Patrick skjutsade hem min syster Anna, och sen tog en sväng i Norrtälje.

I Lördags (igår) så jobbade jag hkl 11:00 - 16:00 så jag gjorde inte alls mycket på dagen förutom att jobba och det var kaos allt gick sönder å det vart så j*vla mycket folk just då. usch... Jag åkte hem och fixade mig för att bege mig till Uppsala med mina älsklings flickor Elin, Sarah & Alicia. Fyfan vad jag saknar er men vi har bättrat (eller hur det stavas) oss. Och det är jag otroligt glad över. Iaf en gång varje helg tycker jag, vad tycker ni mina vänner? I uppsala så var det väl ok. Fast det regnade å det sög, men vi kollade i domkyrkan osv... Sen kom Patrick så snäll som han var och hämtade oss i Uppsala, han åkte och träffade sin kusin och vi hängde med.
Vi kom hem vid halv 2 kanske ;s och slockande direkt.

Idag har jag jobbat igen från 11:00 - 16:00 så jag har inget å berätta alls.
Nu kom min syster Anna m. familj som ska äta här, ska ringa Patrick så han kommer hem snart, duscha ska jag också göra. Skolfoto imorgon också, vad ska jag ha på mig?

skriver kanske senare.

Hittade denna vackra bild på mig och Alicia. Älskar dig!

och dig Patrick hihi! :)


00:35

 

 


00:21


 


lugg

Idag klippte jag lugg när jag jobbade. Klippte Li och färgade mammas hårbotten också. Allt gick hur bra som helst.
Nu blir det Idol! :)

 

 



090908

ojoj, dålig uppdatering. Sorry... Men om jag också ska uppdatera vill jag ha mer kommentarer? så om jag vlir bättre, så blir ni bättre, ok?
Jag har somsagt vart på bröllop i helgen, i lördags. Hur kul och bra som helst var det. Blev inte så att jag hade mina fina rosa klackar, för dom var för stora på ena foten som jag inte hade upptäckt, jag hade ju hudfärgade strumpbyxor och dom gled galet mycket i skorna med. så det blev mina bruna.. Kameran glömde jag också, örhängena jag skulle ha gick sönder hemma. Ah du.. Mycket ville inte va som det skulle.
Idag (tisdag) sitter jag hemma (hos patrick). Mår inte alls bra alltså. Har så ont i magen...
Aja... Vi har storstädat och nu mår jag inte bättre men fint blev det.
Ikväll är det Idol, jippi, äntligen.. :D
Nej nu orkar jag inte skriva mer! puss.






mormor

1 år sen idag. Saknar dig bara mer å mer för varenda sekund som går. Tårarna rinner mer och mer för varenda dag!
Vila i frid Mormor!

Idag var jag på praktiken för första gången och det gick skit bra. Imorgon har jag min första kund, jippi. Ska dock bara färga och det är ju hur lätt som helst. Imorgon ska jag fortsätta öva på helforms klippning på dockan också.
Men idag har jag färgat en kunds löshår och lite sånt.
orkar inte skriva nu, ska ta mig något att äta.. pussar!

julafton

I år blir det julafton för mig två gånger, åh älskart. Fick sakerna till Salongen idag! :D


Höftväskan, sax, effilersax, metall fön kam, klippkam, kniv, permanentkam & pinnkam!
Det fattas klämmor och en till klippkam, klippkappa, nackviska, stativ.

Rundborstar som man fönar med!
'
love it!

väskan att ha allt i!

090209

Mina böcker i skolan. Igår fick jag hår & kemi boken och i Måndags fick jag antecknings blocket och kalendern.

Fick sakerna till praktiken idag också, fick dels denna docka då, äntligen en med långt och helt hår haha. Så jag prövade göra en slarvig rosette nyss på den, Den blev verkligen inge bra, men visar ändå!

Hade rullningsteknik idag också på salongen. Permanentspolar!

OCH nu har jag bakat Chokladbollar precis :D Muuuums! Vill ha donken också, ska tvinga Patrick att åka in! mohaha! :D


090901

1:a September idag då. Herregud, nu kommer hösten på riktigt.
Idag så var det Salongen i Rimbo igen.. Hur kul som helst, men eftersom
att vi inte fått saxarna än och bara vertikalerna så är det mycker teori.
Men det måste man också ha. Vi fick öva på olika flätor idag också, inbakad, fiskbena & repfläta.
Lotta min frisör lärare gjorde en repfläta på mig, ser ut som en kedja eller ett rep ungefär.
Det blev jätte fint. Men sen gjorde hon en vanlig inbakad. Vi övade på rullteknik också.
Fick ryck på spolarna för att håret på våra dockor är för långt så det gick inge bra haha.
Vi fick också Hår & Kemi boken och där står det så mycket och roliga saker så man bara
vill läsa mer & mer.

Imorgon hoppas vi alla på att vi får våra klippväskor med saxar och allt möjligt i.
Det kryper i fingrarna på oss alla. Nu sitter jag hemma hos Patrick och han kom precis in för han var
och köpte macaroner som vi ska äta med falukorv, mums..
Det kanske blir mycket bloggande ikväll för Patrick ska spela fotboll.
Ska spela The sims 3 helaaaa dagen låååång mohaha! :D