Dagens!



Sista bilden ser lite knas ut, men får duga.
Linnet, "BHn" och jeansen är det nya jag köpte igår..


Torsdag!

Min Torsdag har vart bra.. Jag och lian satte i hår på mig och henne.. sen drog jag till doktorn.
Sen när jag kom tillbaka så kom Emma till mig och vi slingade hennes hår och det blev hur fint som helst.
Sen när jag kom hem, precis då så fick micke en sån jädra stor sträckning i nacken så han ligger i sängen på rygg och kan inte röra sig, stackarn.
Viktor fyllde ju år så jag drog dit ändå och grattade honom.
Så nu ligger jag i sängen bredvid micke och ska snart sova. Imorgon blir det en rolig dag! :D




Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!

Nu ska jag ner till jobbet, jag och lian ska fortsätta att sätta i hår på både henne och mig, jippi.. äntligen slipper jag se den här skiten på huvud som jag har nu.
sen kommer min älskade emma till mig, ska färga hennes hår :D kommer bli skiiit snyggt, älskar ändå att färga hennes hår, för det är så långt och allt blir så snyggt, så kameran åker med :D

Nej nu måste jag kila.. Efter jobbet ska vi till min lilla älskling som fyller 8 år idag, herregud. Han är inte liten så länge till. Grattis viktor 8 år <3


Igår


Och idag..!


Frågor & Svar!

Sara om Mitt hår just nu..:
Jag tycker att du är fin i håret. Men jag har undrat en sak ganska länge; har du löshår för att du känner dig osäker med ditt eget hår.....eller varför har du det? För att det är fint förstår jag, men du kan ju låta ditt hår växa ut.

Svar: Tack så mycket :) alltså jag trivs mycket bättre i långt hår och tycker mitt är kort och tunnt, jo det kan jag göra, försöker så gott jag kan. Men har man börjat med löshår en gång så är man fast sen, men jag brukar ha utan löshår i flera månader imellan, men just nu har vart att jag inte väntat länge emellan. Men trivs bättre i det och känner mig snyggare med långt.


KORT!


LÅNGT!


Onsdag!

Hallååååå!

Idag var det skola, höll på att somna för att jag var så trött. Det borde dock vara olagligt att gå upp före 8 alltså. och jag är död när jag går upp då, hähä..
Jag gick på stan med mamma en sväng när jag kom tillbaka från skolan, sen kom micke ner dit och då gick han & jag å fikade. Jag fick med mig lite nya grejer hem också, som jag tänker visa för er :)


haha jag snackade samtidigt!


Gömmer mig bakom mina solbrillor som vanligt!


Förstora läpparna kanske? HAHAHAHAHA


Godnatt


Nu ska jag gå och lägga mig faktiskt. ska försöka somna tidigt för en gångskull. haha. kommer inte kunna sova för jag är inte så jädra trött så att jag vill sova faktiskt. Men jag ska upp till skolan imorgon, och det är ju så sjukt tidigt så jag måste gå och lägga mig i tid faktiskt. Usch jag vill verkligen inte, skönt att det är en dag denna vecka. Ja, jag står för att jag inte alls har lust att gå upp 5 imorgon bitti och vara i skolan i 145 timmar!!


en rätt nöjd Mia, eller vad säger ni? haha..




Jag vill ha..!

åååh, vad jag verkligen vill ha dom här skooorna! :D



Mitt hår just nu..

Såhär ser mitt hår ut just nu, usch så hämskt det är. Gud vad man blir beroende utav löshår, när man vet att man kan ha långt och tjockt, då har man ju såklart det?! Men man vill ju helst att sitt egna ska vara så, väx hår, VÄX!!




Tisdag!

Godkväll mina fina läsare!

Har ni haft en bra dag? det har jag iaf. Eller har vart jäkligt trött idag osv.. och inte ätit så mycket eftersom att jag var hos tandläkaren idag och hann inte käka någonting innan, sen kunde man ju inte äta någe på typ 4 timmar, bra där.. Jag och Lian har iaf haft en dag för oss själva och fixat varandra.
vi tog ur löshåret på varandra först, sen färgade jag hennes utväxt och sen satte jag i hår på henne igen, vi hann inte sätta i hår på mig dock, men det ska vi göra på torsdag istället.

Mitt hår är tunnt och kort och äckligt nu, vet inte om det bara känns så för att jag hade i mer hår denna gång så det kanske känns som att mitt hår är tynnre bara för att med löshåret var det sjukt tjockt, haha.. men men.. ska bara sätta i några stycken på torsdag, inte så tjockt, orkar inte det. Ska ändå vara utan ett tag sen och sen kanske sätta i, i maj igen eller något :) köper clips som jag kan ha på helger och sånt.

Jag ska försöka fortsätta skriva på mitt arbete nu, lägger mig sen i soffan och kollar på SoA! och nej.. min gylf är inte öppen på en av outfit inläggen, den går bara inte att dra ända längst upp för den är sönder, går att dra den så det är bara en liten bit kvar :)





salongen!

Hallå hallå!

Sitter på salongen och väntar på att lian ska komma tillbaka, jag har precis vart hos tandläkaren så jag är bedövad i halva huvudet, till och med örat ;o uuuusch... hatar det.
Jag har tagit ur lians hår och vi håller på och tar ut mitt nu, sen ska jag färga hennes hår och ta i håret igen och sen ska vi ta i mitt igen också, flyttar upp det helt enkelt.
Ska sitta och plugga samtidigt jag blir ompysslad i håret, skönt. Har lite panik, kommer inte bli klar tills imorgon alltså! men hoppas på det.







Frågor & Svar!

1.Anonym om Ytterligare en sen outfit!:
vart jobbar du?
Svar: På Hår & Nagelhörnan :) (praktik)..

2.Anonym om Ytterligare en sen outfit!:
Åå, var kommer dina jeans ifrån? :)

Svar: Dom kommer ifrån Gul&Blå :)


Fruktsallad!

Nu har jag gjort fruktsallad, herregud så gott. Det var faktiskt jätte längesen jag åt fruktsallad, så detta har jag längtat efter. Nu blir det soffan, filmen takers och fruktsallad, men.. vi får inte glömma det viktigaste, älsklingen!






Datanördarna, haha!

Såhär sitter vi just nu men nu snart blir det till att kolla film!
haha vi ser ju förf*n störda ut haha!





Och såhär ser det ut här hemma just nu.. Det är långt i från helt klart fortfarande, men det går frammåt!




Frågor & Svar (solbrillor)

Emma om Gårdagens bilder!:
Riktigt snygga solbrillor! Vart har du köpt dem?:) kram!

Svar: Tack så mycket :) jag köpte dem på ålandsbåten faktiskt :o

 






Sallad.

Igår så gjorde jag en sån jädra god sallad till mig och älsklingen..
Med pasta och kräftstjärtar (stavning) i. Hur gott som helst verkligen och med vitlökssås till det. Mumma, vi satt och kollade på filmen trassel och åt sallad. Nu snart ska jag göra fruktsallad och så blir det filmen takers! Nice... Imorgon blir det tandläkaren mitt på dagen, förstör lite när det är mitt på dagen, så ska till salongen imorgon bitti sen blir det tandläkaren och sen tillbaka igen!





Gårdagens bilder!

Igår så åkte jag och micke till ikea och chilli i uppsala. Vi kom i väg lite sent så vi fick inte så mycket tid dels på chilli, men men, vi kom inte hem tomhämta iaf, eller jo.. plånboken min blev stulen på ikea så det är roooooligt.
Men vi köpte en tavla, lite handdukar, lakan, whisky glas, trådbackar osv osv..














Ytterligare en sen outfit!

Här kommer ytterligare en till outfit som är sen ute, haha. Från i Fredags tror jag när jag jobbade!








Hårförlägning - Före & Efter!

Här kommer en sen hårförlägning som jag gjorde på en tjej förra veckan! :)




Sen dagens outfit!






Gott!

I Lördags när jag kände mig väldigt ensammen här hemma och hade så jädra tråkigt. Då gick jag ner till hemmakväll och köpte huuur mycket godis som helst och chips och dipp. Mums säger jag bara. Trodde ju att jag fick ha en filkmkväll för mig själv, men icke, så blev det ju inte tillslut :)







Pluggpaus!

Hallå alla glada!

Jag sitter hemma nu. Var ner på jobbet en sväng och gjorde en elvis frisyr på en docka som vi har till ett arbete i skolan. Jag hade inga kunder idag så jag drog hem och har en plugg dag idag, och det behövs verkligen. Har rätt mycket att göra. usch usch. Så jag tog en paus nu för att äta lunch, kinamat! MUMS. Min favvo!




Frågor & Svar (Hårförlägningar)

1. lisa om Hårförlägning - Före & Efter!:
om man ska förlänga håret hos dig, hur gör man med beställningen av håret så det blir rätt färg osv? :)

2. Anonym om Söndag!:
Hej. gör du hårförlängningar, och hur mycket kostar det?


Svar: Maila mig på [email protected] :)




Hårförlägning - Före & Efter!


Ett försenat inlägg, på en tjej som var hos mig i veckan. Visst blev det bra? :)



Söndag!

Hallå alla, bakis idag? Jo, tack!

haha, så går det.. Har ni ställt om klockan till sommartid? skönt med sommartid nu, dock inte lika kul att man förlorar en timme på det. men men.. Jag vaknade liksom kl 7 imorse (gammla tiden) och var klaaarvaken, låg vaken i typ en timme eller någe. Men sen somnade jag om och sov till 11.. då kändes det som att jag först hade vaknat 11 och sen sov till 16 eller någe. haha sjukt..

Gårdagen blev lyckad trots allt.. Jag drog på poolpartyt med sebbe och jocke. Det funkade helt enkelt, glömde helt bort att ta bilder, fel av mig. Sen drog jag vidare på en hemmafest där micke och hans polare var som också var kul. Men sen helt plötsligt blev det bråttom hem för mig och micke, haha. Så vi tog en taxi hem!
Idag mår jag som jag förtjänar antar jag!?




klippning!


klippte max nyss, och ja.. Det blev en ny människa som ni ser ;)


Frågor & Svar (tragus)

Anonym om Dagens!:
Du har ju hål i tragus eller hur? jag tänkte nämligen ta och då kom jag på att man kanske inte kan använda alla olika headsets? Hur fungerar det med de?

Svar: Ja det har jag :) alltså man kan typ inte ha "vanliga" lurar i. Men såna man stoppar in du vet? såna kan man ha :)

Lördag!

Hallåååå!

Det är jätte fint väder, men jag sitter inne och har verkligen panik för att jag har så JÄVLA tråkigt.. Jag har nog aldrig haft såhär tråkigt. och det SUGER verkligen att man inte är 18 ännu.. För micke har åkt med sina polare på ålandsbåten för att fira sin kompis som fyller år.. Nej men då kan man inte följa med för att man inte är f*cking 18 år.. Sämst.. Och alla mina kompisar har iaf någe å göra och sånt, så jag har ingen att vara med eller göra någe.. Detta är kul liv, not. Till och med mina förlädrar och syskon gör någe annat. Och när det är såhär fint väder vill man verkligen göra någe också, men jag har lust att lägga mig och kolla film för det finns inge annat å göra.. Men det kan man inte i detta fina väder? livet är sämst :o vill någon hitta på någe??? ring!!!!!

Nej, nu ska jag försöka vara lite glad iaf.. Igår så var jag och micke å åt på kina och det var huuur gott som helst. Jag tog med mig mat hem så ska äta det sen, juste.. Vill åka och köpa chips å godis och svulla. Men min cykel har punka :O och jag orkar inte gå. KUL..
Sen igår iaf så åkte vi till min bror och var barnvakter som var en enkel match, eftesom att dom sov, och jag somnade i soffan också. Blir så när man kommer till andra som har en skön soffa som inte vi har. haha...


Vill ha sommar!


Fredag baby!

Hallååååå allesammans!

Jag har precis haft min kusin david här, klippte han dels och lite sånt.
Sen blev det att jag klippte micke också.. Men nu ska jag och micke åka och äta kina mat, GOTT!
Sen blir det åka ut till malsta till brorsan för att vara barnvakt ;D haha.




salongen..

Hallå hallå!

sitter på salongen och pluggar lite nu eftersom att jag inte har några kunder.. Har haft två stycken kunder idag, nice nice.. Snart kommer min lärare hit så sen efter det ska jag hem och fixa lite å så, för sen kommer min kusin David till mig från leksand. Ska blir riktigt kul, klipper honom och sen efter det får vi se vad som händer :)











Godnatt!

Nu ligger jag och micke i sängen och ska sova. F*n att man alltid kommer i säng så jädra sent, jag förstår inte, behövr 24h till om dygnet helt enkelt.
Jag och micke drog till gymmet, jag gjorde typ ingenting för jag var inte ett dugg taggad på det. Sen så drog vi ut till mamma och pappa, hämtade kablar och sladdar och grejer. Och sen nu hem. Har fixat lite i sovrummet, så det blir att fortsätta imorgon med..  Åh är så mysigt här nu, eller det börjar bli iaf.

Imorgon blir det jobbet på dagen och sånt. Sen kommer min kusin hit från leksand, riktigt kul att träffa honom, ska klippa honom och sånt.

Angående allt mellan mig och micke.. Vet inte riktigt vad jag säga men.. Visst, det var inte ok det han gjorde förra helgen, men vill bara säga att jag har vart en idiot mot honom i ca 2 veckor, har verkligen skitit i honom, och har ingen bra förklaring till varför. Ångrar mig verkligen att jag gjorde det. Och han har vart jätte ledsen över det. Så det rann över för honom med det mesta då. Så ni vet att så har jag inte direkt vart en ängel mot honom.. Men jag är så glad över att vi har löst detta nu och förlåtit varandra. Jag älskar verkligen honom mest av allt, över hela mitt hjärta!

Jag älskar dig älskling!

 


24 Mars!

Heeeeej allihopa!

Jag har precis kommit hem från jobbet, micke har däckat i soffan haha. Och jag har satt på ugnen för att börja laga lite mat. Har lite bråttom, ska nog med upp till gymmet sen med micke å peter, men vet inte om jag ska det eller inte. För jag ska plugga. Och efter gymmet måste vi till rimbo och fixa lite och fortsätta här hemma å så :)
Men får se.
Gud så mysigt vi har gjort det redan här i vardagsrummet även om det är långt ifrån klart, men det är jätte skönt iaf!

Nej ska fortsätta med maten nu :)






HAHAHA!


Dagens!

Förlåt för ett jätte sent inlägg och en sen dagens outfit..
Men jag har haft mycket att göra, satte i hår på bettan, sen har jag och älskling möblerat om i vardagsrummet, det blev jätte bra. Måste köpa nya grejer bara. Sen är det perfekt!
Imorgon är det jobb igen, sen fortsätta att hålla på i sovrummet här hemma. Hur skönt som helst att få det lite nytt faktiskt. Nej nu ska jag sova, älsklingen ligger redan och snarkar bredivd mig!




Gömde mig bakom mina solglasögon idag.


Frågor & Svar!

Anonym om Mobilblogg-bussen:
Vad är det ni ska göra hemma? städa eller göra om allt? :).

Svar: Både och kan man säga :p haha. Nej men vi ska möblera om och göra om och sånt, alltså inte tapetsera eller måla eller någe. Men köpa nya grejer å bara fixa till allt liksom :) Möblera om iaf.


Mobilblogg-bussen

Hallå Hallå. Usch, jag Har sån ångest.. Jag är påväg till skolan nu, jag försov mig. Fan, hatar det verkligen. Vaknade när vi började liksom. Men men..sånt händer. Men inte kul när man har viktiga dagar och grupparbeten, påverkar ju andra då oxå. Usch.. Men men. Igår blev de inte mycket gjort för mig och micke hemma heller. Så vi måste ta tag i det idag när han inte ska träna, men jag ska sätta i hår på bettan, inte perfekta dagen precis, men men. Hoppas det går fort så vi kan fortsätta sen :) måste köra ut lite grejer till malsta som jag inte orkar Ha hemma oxå. Usch, mycket att göra. Det borde vara 24 timmar till om dygnet. :) Puss & kram

Min musik!









Chillar!

Jag satte mig här och chillade istället. Ska göra mig några rostade mackor med ost på och sätta mig och kolla på ett avsnitt bara utav SoA för SEN blir det stor röjjning, men rätt världelöst innan micke kommit hem.




Tips till ett bättre förhållande!

Jag satt och läste på VR och detta är så sant, detta är nog den bästa medicinen man kan ge ett förhållande, även fast man inte är i en svacka så ska man tänka på allt detta för att kanske inte heller hamna i en svacka! :)

Kod 1: ”Söka” – ställ frågor

Fråga din partner hur dagen har varit, vad han/hon har gjort, tänkt och känt. Ingen fråga är för dum! Var nyfiken och intresserad, det brukar smitta av sig.

Kod 2: ”Anknytning” – kroppskontakt

Rör varandra varje dag - kramas, pussas, håll handen och ge varandra massage. Alla andledningar att få pilla är bra! Kladda ordentligt, som om ni vore nykära!

Kod 3: ”Sex” – jobba på närheten

Mys så fort tillfälle ges! Och håll om varandra när ni ligger i soffan. Det behöver inte leda till sex, men det är självklart inte negativt om det händer. Viktigast är att ni är nära varandra.

Kod 4: ”Kommunikation” – prata

Försök att undvika bråk genom att prata igenom eventuella frågor och missförstånd som uppstår, innan ni blåser upp det till ett stort problem!

Kod 5: ”Team” – samarbeta

Gör saker tillsammans (annat än att ligga i tv-soffan). Varför inte ta regelbundna promenader? Peppa och kom närmare varandra genom att uppleva saker ihop. Det är lika viktigt att umgås med varandra som att ha egentid.

Kod 6: ”Relationshälsa” – bry er

Våga be om hjälp. Det kan handla om småsaker i vardagen, till exempel att få hjälp med disken eller att be om skjuts någonstans. Huvudsaken är att ni vågar fråga. Och bryr er om varandra.


Horoskop!

Tvillingarna 22/5-21/6

Tvillingarna är inte rädda för att säga vad de tycker och tänker och står upp för sina egna åsikter. Den här veckans influenser uppmuntrar din individualism och det är ett perfekt tillfälle att lösgöra dig från ett åtagande för att satsa på din egen kreativitet och göra din egen grej. Alla kommer inte att vara så förtjusta över utvecklingen. Om du upplever frustration med ett projekt eller en person så kommer du sannolikt inte att hålla det inne. Trots att det är mycket på gång så kommer du att kunna dra nytta av det inom en snar framtid.

Så sant, så sant.. Vad är ni för stjärntecken?

22 Mars!

Hallå hallå!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har ingenting roligt att blogga om just nu..
Jag har kommit hem från skolan nu iaf och jag ska ta och börja röjja, började lite igår kväll  men orkade inte. Jag har börjat göra om lite i sovrummet och vi ska fortsätta i hela huset nu. hur kul som helst och jätte skönt.
Både jag och micke får panik och bara vill göra om, göra om och börja om..
Jag har ett inlägg som ligger i utkast som alla väntar på.. Publicerar det senare!

Nu ska jag börja.. Jag vill få styr på detta och mitt liv nu :) uppdaterar senare!




Godmorgon!

Godmorgon allesammans!

Jag sitter i soffan och äter yogurt med müsli. Mums mums..
Idag har jag fullt upp på jobbet, eller egentligen inte, bara det att jag måste gå tidigare så då är det rätt så tight.
Inatt drömmde jag mardröm :( haha. fyfan, det var inge roligt. Så jag väckte micke "micke, micke.. Jag drömde mardröm" (Känner mig som ett barn, haha) då vänder han sig mot mig "älskling, jag är här" haha då var jag trygg igen :D så skönt.

Nej jag har precis duschat nu på morgonen också så jag ska ta och föna det och klä på mig nu. Mitt smink och plattång är hos sarah så får väl se ut som skit idag :O panik, haha!


En bild från i våras micke tog på  mig, på södrabergen!


20 Mars!

Godkväll mina läsare!
Förlåt för verkligen en jätte jätte dålig uppdatering, men jag har verkligen inte orkat.. Har vart så jädra mycket just nu.
Min helg har inte vart någe man vill skriva om iaf.. Har inte gjort någe speciellt. Sov hos Elin i fredags iaf och det var det mysigaste och roligaste på länge, gick och la oss kl 6 på morgonen. På lördagen så åkte jag och elin till sarah på kvällen och hade en tjejkväll med hennes mamma och hennes vänner. Mysigt.. Sen åkte jag till micke.
Idag har jag och micke haft en riktigt riktigt mysig dag, vi åkte och åt först på dagen sen har vi åkt runt öveeeerallt känns det som. Vi åkte till sjöar och satte oss i vårsolen, åkte runt och kollade bara och hade vårkänslor.

imorgon ska jag till jobbet äntligen, efter 3 veckor. Ska bli så kul faktiskt. Sen på kvällen blir det handledar kurs. Jippi, äntligen. Då blir det fara på vägarna kan jag säga, haha.


Jag älskar dig mest av allt hjärtat!


Miia minen?!

Haha alltså jag vet inte huuuur många bilder jag har när jag gör denna min! :o















Detta var bara en liten liten del!


Fredag baby!

Hallååå!
Jag sitter i soffan och gör typ ingenting..
Jag sov till 14:00 idag!? sjuukt. Jag sov alltså 12 timmar inatt så jag är så jädra seg idag. Fyfan, hatar att sova så länge. Jag som tänkte göra en massa saker idag, det gick ju sådär. haha.
Får se vad kvällen bjuder på ikväll. Blir några glas vin iaf.. Hur nice som helst!
Nej.. ska väl försöka göra lite nytta å så tänkte jag :)



Vill ha sommar och P&L !


Frågor & Svar!

Anonym om 17 Mars:
Hur gör du så att din förlängning inte ser så torr och stripigt ut?? Det finns spec shampoon till löshår, eller hur? Använder du det?
För det ser alltid så lent och fräsch ut! :)

Svar: Alltså, jag vet inte riktigt vad gör faktiskt. Ingenting. haha. Jag har mycket balsam och hårinpackning i det. Ja, det finns det och det är jätte bra. Nej det gör jag inte heller. Åh, tack så mycket :) Det ser faktiskt bäst ut när jag fönat det torrt och plattat det :)






Pic



Blir en bild från ihelgen!





17 Mars

Hallå hallå!
Min karl står och lagar mat till mig och honom, ojoj.. GOTT. Är verkligen superduper hungrig!
Men men.. Idag har jag vart i skolan, har haft Yoga, dans och grejer. Det var faktiskt jätte kul. Ledig imorgon då, underbart skönt!
Har så jädra ont i magen idag, mindre roligt och skönt menmen..




Gårdagens ego bilder!








Gårdagens outfit







Såhär såg man ut igår när man var i skolan ;p


16 Mars!

Hallå min kära läsare!
Blogg.se har strulat hela dagen, har de det för er med? Man kunde inte logga in så därför har det inte blivit någe bloggande idag.
Jag är iaf hemma idag, tror jag fått en cysta på äggstocken igen, har haft ont sen i söndags. men har pallrat mig till skolan varenda dag, men imorse så dog jag nästan kändes det som. Gör fortfarande jätte ont, men känns bättre för jag har legat och vilat hela dagen. Så nu håller jag på å städar upp lite här. Måste ta och äta någonting också.

Så typiskt när man har idrottsvecka och måste vara där. Men imorgon och resten av veckan ska jag dit oavsett.. Blir nog lite bättre nu när jag vilat idag. men det suger..


Emma & Jag på bussen igår!


Hårförlägning - Före & Efter!

I Fredags så förlängde jag håret på Sofie. På bilden ser det lite konstigt ut för att hennes hår var lite vågit just här då. Och löshåret spikrakt. Men det blev verkligen jätte fint, svårt att få verkligheten på bild alltså. :) Men såhär blev det..




Vill du förlänga håret?


Jag får jätte mycket frågor och sånt om att förlänga håret. Maila mig på [email protected] så svarar jag på alla era frågor där, mycket lättare :)





Frågor & Svar! (plattång & locktång)

Sara om Till syster!:
Fan va snygg du är! Jag tycker att du passar jättebra i dendär stilen - liksom lite mer enkelt och gulligt! Kör mer sånt :) en fråga bara; vilken plattång och locktång använder du?

Svar: Men gud, tack så mycket. Vad glad jag blir :) Jag använder plattången gama och locktången vet jag inte vilket märke det är, det är från inzo (frisör företag).


Såhär ser dom ut :)


Till syster!

Nu ska jag och micke först svänga förbi nere på stan och sen ska vi åka till min syster som fyller år..
skriver lite senare!

såhär ser jag ut idag iaf :)







Mobilblogg - bussen

Hallå Hallå. Sitter på bussen hem nu. Fick sluta tidigare idag. Jätte skönt verkligen. Har gjort ett träningsprogram idag på gymmet och nu sitter jag här med emma. Vi kom på att man VERKLIGEN blir piggare när det är ljust ute. Man tänker verkligen inte på det. Men när det är sånt här fint väder, det är varmt och ljust så tänker man på hur trött och dister man är när det är äckligt väder ute. Sjukt egentligen. :p min älskade syster fyller år idag, så ska vänta på micke sen och sen åker vi till henne :) vad ska man köpa till henne då? Hmm.. Hittar på något. Förlåt för ingen uppdatering igår, men orkade verkligen inte. Visste att det skulle bli ett tråkigt inlägg, inte värt det. Men detta inlägg blev mest skumt ändå oxå Haha :p skriver sen. Puss och kram skum banan

Godnatt!

Nu säger jag godnattt. Jag och micke kom hem ungefär 12 idag, då gick vi och la oss igen och sov till 16:30 ungefär. Då åkte vi och hämtade Emil och sen drog alla vi och käkade pizza, sen blev det en rulle här hemma hos oss "The american" den var sämst alltså. Menmen.. Nu ligger jag och ska kolla SoA och sen blir det att sova. Har idrotts vecka hela veckan i skolan, roooligt. Eller inte. Menmen.. Så det blir upp tidigt imorgon! Blö..

Inte världens finaste bild precis. Men är från i lördags i sthlm!

 


Bilder från Fredagen!




















jajjemen... läggdags????

Hallååååå.. Ska nog onte föra detta inlägg egenligen. Mickes tel. Är svår att skriva på.. Och i detta tillstånd. Jag har haft skit kul ikväll och nu ska jag packa å.sova. Upp.sex i morgon bitti. Morsning alla lika glada som jag!!!! <333

dagens/kvällens.

Nu ska jag slänga i mig nudlarna, sen drar jag till rimbo till sofie.
Jag har fixat mig nu och sånt. Vet inte om jag kommer göra ett inlägg när jag kommer hem, förmodligen inte. men jag tar en bloggfri helg, troligtvis. Kanske uppdaterar från hotellet. Får se. Men om inte, så kommer jag tillbaka på söndag ;)










Fredag baby!

Nu är det äntliiiiigen fredag, skönt skönt. Och imorgon bär det av till huvudstaden och bo på hotell, ännu underbarare.

Jag sitter hemma nu, har vart hos tandläkaren idag igen, och halva mitt ansikte är bedövad och kinden hänger känns det som, blö. Duktig som man är så försov man sig imorse 10 min innan man ska vara hos tandläkaren vaknade jag, var bara att ringa pappa om skjuts. Men då var det ju bara att sätta på sig det första bästa man såg. Så då blev det såklart mina skit snygga gröna mjukisar med en stor tjocktröja, ögonen hänger och är osminkad och morgon frilla, toppen.
Gick ner på stan för att försöka hitta någon tröja att ha ikväll, det gjorde jag också, en leopard mönstrad såklart. Men det var ju jätte rolig att gå på stan så snygg, bedövad mun, gröna mjukisar, ögonen hänger, osminkad, morgon frilla. JAAA. Nej.. usch så hemskt det var. Jag brukar aldrig bry mig, men detta var fan inte roligt alltså.
Men men. Gick och gömde mig på meddo inne i ett solarium i 17 min. Sen gick jag hem. Så nu måste jag sätta fart att fixa mig för att sen bära av till rimbo för att sätta i hår på sofie och sen blir det dricka där ikväll med en massa folk.
Juste.. Ni vet ju hur det är att ha bedövad mun.. så mitt i allt när man ska spotta nej då spottar man på mobil jäveln också, kom liiiite snett, så lägger världens loska på mobilen. BRA DAG!!!!


i somras på custom bike show som älskling har tagit på mig. Vill ha SOMMAR!







Godnatt!

Nu säger jag godnatt med detta inlägg. Jag ska försöka gå och sova nu faktiskt. Min pojkvän till spelnörd sitter ju såklart och gormar inne i sovrummet framför datan, haha ganska charmigt ibland, men också väldigt irriterande när man ska sova, eller hur? haha. Men men.. Älskar ju honom iaf så. Ingen sovmorgon imorgon inte, ska vara hos tandläkaren kl 10:00 och ska försöka gå och sola direkt efter det.

Sen blir det bara hem och packa ihop att grejer för att sen bära av till Sofie somsagt. Det ska bli riktigt kul faktiskt, att få vara med henne igen, var för länge sen. Och kul att umgås med alla dem. Fast man får ändå ta det lugnt imorgon eftersom att vi ska åka hemifrån kl 7 på lördag morgon för då ska vi bo på hotell inne i sthlm. Gud så mysigt det ska bli :)

En ny duschad en.. Man ser inte hårfärgen alls. Bästa cam ♥

Och här ska vi bo över helgen, kan inte beskriva hur mycket jag ska njuta och bara koppla av och mysa.

 


Kväll!

Sitter här i soffan. Med färg i håret yttligare ännu en gång. Fast jag har bara i löshåret, det hade blivit så dassigt och typ rosa, haha. Men nu så hoppas jag att det håller sig bättre. Bara ösa på med min färgbomb.
Måste beställa röd förlägning alltså.. haha. Menmen..

Micke färgade faktiskt håret på mig, han lekte frisör och han tyckte det var jätte roligt Schyyy. Nej men han var faktiskt jätte duktig, eftersom att han typ aldrig färgat håret förutom på sig själv och det är bara att gnugga in liksom.
Nej, jag ska till tandläkaren imorgon bitti och sen ska jag ta mig till rimbo till finaste sofie för att sätta i löshår på henne, sen blir det att stanna kvar där och dricka osv :)




Frågor & Svar!

Anonym om Frågor & Svar!:
Du har alltså inte ätit p-piller eller liknande alls nu när du är tillsammans med micke? Vad tycker han om de? är inte han heller rädd att du ska bli gravid, eller vad hade du gjort om du hade blivit de? :)

Svar: Nej precis, en liten tid in, eller tror jag slutade precis innan ungefär. Det var faktiskt han som fick mig att sluta om man säger så, så han tycker bara att det är bra om man säger så... Vad jag hade gjort? säkert tagit bort det. Som jag känner nu. Sånt kommer när det väl händer, men vill inte ha barn nu iaf.


Frågor & Svar!

Camilla  ([email protected]) om 10 Mars.:
Kan inte du tipsa om bra bloggar från Norrtälje som du följer??

Svar: Jo absolut. Hmm. Det är rätt många. Men mina två vänner Ellinkulovainio.blogg.se, Sbogefors.blogg.se, sen så är det mondoblog.se/bunny, discoboogie.blogg.se, idaaengstrom.blogg.se. Det var några stycken som jag läser från norrtälje :)

Anonym om Svar från frågestunden.:
Hej! Hur kan du våga han sex utan priventivmedel? Blir du inte orolig över att du kan bli gravid? :) kram
Svar: Hej! Jag vet inte riktigt :P jo det är klart att jag är. Men det har gått bra i ett år, visst det kan hända ändå, men visst är man orolig, men jag tänker inte så ofta på det. Menmen :)


10 Mars.

Nu är jag hemma både från skolan, solning, emma och tandläkaren, jag har ändå hunnit med rätt så mycket idag faktiskt. Jag åkte med Micke och Jocke till skolan imorse för dom skulle ändå jobba där borta.
Jag var inte där så länge eftersom att jag skulle till tandläkaren, men jag och emma drog då hem till Norrtälje och vi gick och solade direkt, skulle egentligen solat på badhuset, men var stängt när vi kom, kul. Så vi drog till Meddo istället. Sen gick vi hem till henne och där var jag inte lång stund, sen var det bara att rusa till tandläkaren, så nu är jag bedövad i käften, och jag ska dit imorgon IGEN. kuuuul. Jag hatar tandläkaren, men det är bra att få alla hål lagade så det är över snart (ja, jag har ett antal hål, slarvig som jag är)

Men meeen, jag ska ta och göra klart Engelskan sen måste jag fortsätta på min uppsatts också.





Jag idag i skolan!


Svar från frågestunden del 2.

Missade några fråger på frågestunden igår, men såhär kommer dem :)

1.Hann inte fråga så gör ett försök nu. Du är grymt söt, kan du inte lägga ut bilder på när du provar underkläderna också så man får se dom på? Skönaste sexposition? Bröststorlek? Tack! Puss angelica
Svar: Tack så mycket. Nejj, tyvärr. Vill inte lägga ut bilder på mig i det. Skönaste sexpositionen finns svar på i del 1. Jag har 75C.

2.Vad gillar du mest med Micke, om du måste välja en sak?
Svar: Hmm.. Han leénde, men annars så gillar jag allt med honom :)

4.Vem är din allra bästa vän?
Svar: Min allra bästavän är Elin, men jag har många bästavänner, som Sarah, Alicia & Emma också :)


5.Vad är det pinsammaste du gjort på fyllan?
Svar: Hmm.. alltså jag vet faktiskt inte.. Gått å skrikit en massa eller typ ramlat på något pinsamt ställe där jag inte borde ramlat, eller typ. Slagit till min bästavän Elin, med en rak höger. HAHA!

6.Har du lätt för att ogilla folk?
Svar: Alltså.. Lätt och lätt. Men ja det kan man nog säga, inte direkt medvetet att jag letar fel på folk, men jag har nog rätt lätt att ogilla folk ja..







Svar från frågestunden.

Gud vad roligt med så mycket frågor, hoppas ni får svar på det ni vill, ska försöka så gott jag kan :)

1.
har du fler piercingar än i näsan och i tungan? :)
Svar: Ja, det har jag. I naveln och i tragus :)

2. Tror du på tomten? :)
Svar: Haha, Sarah din mupp. Nej det gör jag inte :) puss påre!

3. Har du fortfarande kontakt med din gamla pojkvän? :) och har han hittat någon ny? :D hihi nyfiken!
Svar: Nej, det har jag inte. Det har jag ingen aning om, har han säkert :)

4.Vilka metoder kan du sätta i löshår med? Vilken metod tycker du är bäst? :)kram!
Svar: Jag kan bara sätta i med keratinwax än så länge :) och det är det jag tycker är bäst, eller som verkar bäst!



5. Har du löshår i nu? Isf hur långt är ditt riktiga hår? :) Kramar
Svar: Ja, det har jag. Ungefär precis under brösten eller någonting sånt :)



6.hur mycket tjänar du på bloggen?
Svar: Ingenting, inget som jag fått ännu iaf :)

7. gillar du 2an?
Svar: Det får du tyvärr klura på själv ;)

8. kan man få din msn? :P haha kom inte på någon bättre fråga <3
Svar: Det beror på vem som vill ha den :)

9. Vilken insekt skulle du vilja vara om du måste välja? Och hur stor är din stortå? :)
Svar: haha Sarah din mupp.. Jag vet faktiskt inte, en nyckelpiga kanske :) Den är rätt stor faktiskt, och intilligent ;) haha.

10. Älskar du fortfarande ditt hår eller börjar du redan tröttna? Och varför är du så snygg? PUSS
Svar: Jag älskar inte mitt hår, men jag älskar att vara rödhårig, om det var det du menade :) Det får du fråga mina päron om, haha nejdå. Varför är du så snygg gumman? :)

11. Hej snyggo! Kör på din frågestund :) ..Jag vill ha likadana leggings som dig, leopard. Vad har du köpt dom :)Och sen.. hm.. Fixa mitt hår kanske?
Svar: Jag har köpt dom på H&M Divaded :) Självklart kan jag göra det ;) Bara höra av dig snygging ;)



12. Ser du ner på tjocka människor?
Svar: Kan jag inte direkt påstå, förstår bara inte varför inte vissa gör någonting åt det bara. :)

13. Vad tycker du om homosexuella och bisexuella?
Svar: Jag gillar dom, dom är balla haha :D vill ha en bög som bästavän. Nej men har verkligen ingenting emot dom, jag älskar dom!

14. Hur många sexställningar har du provat?
Svar: Haha, ingen aning. Många antar jag!

15. Vilken är din favorit? ;)
Svar: Det håller jag för mig själv ;) Men kan säga att jag tror nog att det är många tjejer och killars favorit.

16. Vad säger du till dig själv för att peppa dig själv?
Svar: Oj, jag vet inte typ "Du klarar det här" osv..

17. Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans? :) vad är det mest romantiska han gjort? Har ni funderat på att förlova er? :D Puss
Svar: Vi har vart tillsammans i 8 månader ungefär. Hmm.. Det är mycket, t.ex. när han sa att han älskade mig första gången, då låg han på marken och hade precis brytit benet så han hade jätte ont så kollar han på mig och sa "Jag älskar dig" Eller när han helt plötsligt kom hem med en bukett med rosor :) Njae, det kan jag inte direkt påstå, snacket har väl kommit upp någongång för längesen, men nä :)



18. hur gammal var du när du förlorade oskulden? Vart shoppar du mest kläder?
Svar: För ung helt enkelt :P Jag shoppar mest på Gina tricot och new yorker osv..

19. Hur mycket väger du?
Svar: Jag vet inte just nu. Men sist var det 49-50 precis. Ligger nog på samma nu också :P

20. Röker du?
Svar: Japp, som en skorsten :D haha, nejdå. Men händer.

21. Är du fixerad av din vikt och ditt utseende?
Svar: Inte direkt överdrivet skulle jag säga, men lika mycket som alla andra är, jag bryr mig ändå, fast jag skiter i det oftast hur jag ser ut på vardagar å så, brukar inte vara så noga då. Men normalt :)

22. Vad använder du för typ av preventivmedel?
Svar: Ingenting faktiskt, men använde p-piller i flera år sen testade jag p-ring ett litet tag, men ingenting nu, har inte gjort det snart i ett år. :)

23. Hur lång är du?
Svar: jag är 162 cm :)

Så, det var alla frågor. Hoppas ni blev nöjda nu :D





FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD!!!!



Nu ska jag sätta mig ner och svara på alla era frågor så gott jag kan ;) så kika in om en stund igen!


It's so hot there's girls just taking all there clothes off

Mooorsning!

Nu har jag lagat mat och ätit middag med baby. Mycket gott.
Vi ska dra upp till gymmet nu, ännu en gång. Fast förra gången tränade jag ingenting för att jag visade bara mamma alla maskiner.
Så nu tänkte jag att jag följer med micke upp dit så jag tänkte springa bara sen ska jag duscha där och sätta mig i bastun ett tag, så jädra skönt. Jag kommer somna som en stock i kväll!

Kom igen nu och ställ frågor i det andra inlägget! :D


Ringer precis när man tar kort å grejer. Hähä!


FRÅGESTUND STARTAR NU!!!!

Okejdå, jag kör på en frågestund idag, avslutar den ikväll får det nog bli. Så kom igen nu. Fråga på om vad ni vill, var inte fega. Vill ha en MASSA frågor nu!






Gym!

Nu ska jag dra till gymmet med mamma sen efter det ska vi ner till badhuset för att sola och basta, underbart skönt. Ska sitta med min färgbomb i skallen i bastun, jag använde den igår och jääädrar vilken skillnad det blev alltså, underbart!
Ska försöka att hitta en ram också, hoppas verkligen vi hittar någon fin..

Några har frågat om jag kan ha en frågestund snart, så vad tycker ni? ska vi köra på det?
Får ju rätt många frågor hela tiden!






Mobilblogg-bilen

Godmorgon på er! Jag är typ inte vaken ännu kan jag säga. Blö.. Jag hatar att Gå upp tidigt på morgonen. Jag somnade i soffan igår så har man en sån gullig pojkvän som bär in en till sängen :) fast då ställde man ju inte klockan istället eftersom att man sov. Riktigt tur att man kunde åka med emma och danne till skolan. När jag kommer hem sen ska jag och mamma fixa gyminstruktör till henne och fixa ram till min stora bild. Aja.. Hörs senare :) puss & kram

Vårkänslor!

Idag när jag kom hem från skolan så satte jag mig ute på trappen och åt yogurt och müsli, satt där i solen och njööööt bara kan jag säga. Verkligen jätte skönt.

Micke åkte precis till rimbo, han ska fixa lite som kommer komma framöver på huden om man säger så.
Jag är på jätte jätte jätte dåligt humör (älskar mens), jag vill ha mat och hoppas på kinamat sen när gubben kommer hem, gud så gott det ska bli. Nu ska jag göra rostade mackor och ligga och dö i soffan framför Sons of anarchy, ÄLSKART!








Frågor & Svar (Smink)

Anonym om skoldag!:
Du ser väldigt fräsch ut utan smink :) undrar om du bara har fondation på dig, som på bilderna tex? :) eller är du helt naturell?

Svar: Jag är helt naturell faktiskt :) Eller jag har fyllt i ögonbrynen bara, men jag hann inte sminka mig alls imorse. Brukar nästan aldrig ha foundation på mig. Och tack så mycket :)


skoldag!

Hallååå allihopa!

Idag har jag vart i skolan, kom hem för kanske 1 timme sedan, hur skönt som helst, ska egentligen sluta 15:30 idag, skönt att inte göra det, kommer typ aldrig behöva göra det längre. Eftersom att man typ är klar hähä. Men så jag och Emma drog hem med 11:20 bussen. Visst är det skönt väder? förutom att det blåser storm bara men, solen lyser ju och det är de som är huvudsaken faktiskt.







Såhär ser jag ut idag.


Frågor & Svar (gym)

Anonym om Tränat!:
vart gymmar du?? :)

Svar: Jag gymmar på friskis och svettis här i Norrtälje :)






Godnatt!

Jag sitter i soffan just nu och kollar på en unge i minuten. Åh, herregud. Det är ett par som är rätt så unga och killen där, han som ska bli pappa alltså, han började gråta för att han blev så orolig för hans tjej som skulle föda för dom var tvugna att göra kjesarsnitt och hon ville inte det och grät och han grät jätte mycket, och jag tyckte det bara var så himla gulligt faktiskt.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och kolla SoA och sen kommer jag nog att somna. Så detta blir troligtvis mitt sista inlägg för idag :) Upp tidigt imorgon igen, usch!

En riktig pudding!

 


Tränat!

Nuuuuuu är jag hemma efter typ 1 ½ timme på gymmet, visst det var skönt men med mensvärk är mindre skönt så aa, man körde inte direkt stenhårt, orkade dock bara att springa 2 km idag för smärtan dårå.
Men nu är jag hemma, ska ta och diska upp lite och göra mickes matlåda också hemmafru? haha.
Micke är hos Emil och spelar tv-spel, jag vill ha nintendo wii, ingen som har det att skänka till mig? (a) hähä. Vill verkligen ha ett. Men men..
Ska nog ta mig något att äta sen blir det sons of anarchy, underbaaart.


IGår kväll såg min mys outfit ut såhär :)


Fin låt!

Så jädra fin låt som är med i björnbröder 2. Älskar den!




Färgbomb!

ääääntigen har jag min färgbomb, kommer att sitta riktigt fint nu eftersom att mitt hår nästan är brunt nu, haha nejdå det är det inte, men det har tvättats ur vääldigt mycket, och det är inte bra, för jag vill vara röd röd röd..! Och det ska jag vara nu, och föralltid!
Snart blir det gymmet, skönt. Mindre skönt med en döende mensvärk!



Vilket jävla smile! (y)


Matlagning!

Moooorsning!

Jag har suttit och pluggat nästan hela tiden från när jag kom hem, så jag är helt sluuut nu. Usch usch..
Micke är påväg hem nu så jag ska ta och börja göra mat, MUMS. Jag är jätte hungrig, hähä.
Sen så blir det gymmet, det hur bra som helst det. Kommer slockna verkligen ovaggat ikväll!




8 månader!

Hahaha, jag kollade i min kalender nyss så står det idag "jag och älskling 8 månader" och det hade jag totaaalt glömt, hade inte ens tänkt på det, alltså visste ju att det var den 7e idag, men tänkte bara inte på det. Fort det går egentligen, men snart har vi träffats i ett år så det känns som att det borde vara mer, nästa månad har vi fan träffats ett år. herregud.

Jag älskar iaf dig ♥



Inte direkt världens finaste bild, men..! :D




Mobilblogg - bussen

Hallå Hallå :) Sitter nu på bussen påvägen hem. Jätte skönt, har fixat internetet på min mobil oxå. Underbart. Skönt oxå att man fick sluta nu. Är klar med både svenska B och samhällskunskap och vi är bara en uppgift kvar och den är tillsammans med sv och sh, och det ska vi göra hemma. Eller vi får, så vi fick åka hem. Skönt skönt. Så ska göra något gott och slå mig ner hemma och börja plugga. Sen, senare när micke kommer hem och allt så ska vi först sätta upp en hylla sen åka till gymet, ska försöka springa 3km idag med. Duktig man är då. Nej, vi hörs igen hemma. Puss & kram




Söndag!

Hallåååå :)

Förlåt för en jätte dålig uppdatering, men idag så har jag och älsklingen stoooor städat hela dagen, det har vart jätte skönt, så nu är det mycket finare här.
Sen så åkte vi upp till gymmet med Emil och där kördes det hårt. Jag sprang faktiskt 3 km och det är mycket för mig just nu i denna kropp, haha! Men det var skönt.

Igår så tog jag och micke bara det lugnt, jag gick och mötte Josefine en sväng som var väldigt länge sen, så det var roligt. Vi bestämde oss för att börja gå ut och gå tillsammans om kvällarna, kul att få tillbaka kontakten med henne.
Hela veckan är jag i skolan, inte lika roligt, men sånt som är ett måste.. Hoppas att man blir klar med det mesta denna vecka. Nästa vecka har jag idrottsvecka och det är skönt så är jag klar med idrotten sen. WIHOO!
Vi åkte ut till mamma och pappa efter gymmet också för att hämta en klädhängare som vi skulle få, så nu är den på plats och den passar perfekt, dock har vi lite mycket jackor, så ska försöka röjja undan lite, skönt när våren kommer så åker vinterjackorna bort.

Nej nu ska vi kolla på Sunes sommar och jag ska ta lite glass. Kanske kommer ett inlägg senare. PUSS



En fullt seriös bild på mig, Not!


Frågor & Svar (Tights)

Lisa om Dagens!:
Hej!
Vart är dina snygga vita leggings köpta? Och dem på bilden?
Kraaam

Svar: Dom är köpta på Gina Tricot för flera år sedan. Och leopard leggingarna är köpa på H&M Divaded!


Dagens!

Nu ska vi åka till brorsan. Och såhär ser jag ut idag, försöka se så fräsh ut som möjligt haha.






Godmorgon (?)


Haha. Kl är 15:00 och jag säger godmorgon (?)
Det blir så när man festat hela natten lång. En riiiktigt lyckad kväll igår blev det iaf, fast jag kunde hållt på i flera timmar till alltså.. Men den medicinen får man smaka på idag kan man säga. Herregud.
Snart ska vi till min bror för hans tjej fyller år. Nu ska jag äta  och glo film.


En skön bild på mig och min fina vän Patrik igår!


Dagens

Såhär såg jag ut när jag sprang ner på stan idag.. Men nu blir det duschen och börja fixa allt inför ikväll istället!
Packa det jag ska ha med mig till sarah och börja fixa mig här hemma och fixa lösnaglarna osv osv.. Får se om man lyckas få på sig ögonfransarna, annars får elin eller sarah hjälpa mig med det!






Inköp!

Nu kom jag precis hem ifrån stan med sarah och hennes mamma. Sarah övningskörde och skjutsade hem mig, så duktig. Vi gick runt på stan och kollade och handlade till ikväll!

Detta fick jag med mig hem!




Godmorgon!


HÄHÄ. Jag gick upp lite sent idag, för ungefär 30 min sen...
Jag har precis lockat mitt hår för att se om jag ska ha så ikväll eller inte. Fast lockade bara i fram för att se.. Hade så fluffigt hår ändå så.
Ska bara klä på mig nu sen ska jag ner på stan och möta upp sarah, ska köpa lösögonfransar och naglar som åker på inför kvällen.

Vad tycker ni? Lockigt eller rakt ikväll???




Godnatt!

Nu säger jag godnatt för mig idag.. Jag har dock inte berättat min dag.. Fast den är inte så speciell. Jag gick upp jädrigt fort när jag vaknade, vilket inte var bra för att jag blev på dåligt humör idag då.. Det var bara för att pappa ringde och skulle komma med min hund.

Sen på dagen kom Emma hit, vi satt och snackade en massa och åt bullar, riktigt mysigt. Sen så kom Regina och jag började sätta i hennes löshår som ni såg på bilderna. Och sen senare när alla hade dragit så kom Sarah och jag satte i slingor på henne som hon hade tappat, vi satte i hår på mig också, lite utfyllnad. NICE.
Sen skjutsade vi henne och Martin hem och vi åkte och handlade. Nu blir det sängen med älsklingen och Sons of anarchy, underbart. Imorgon taggar vi. Jag ska sova länge iaf.

Haha så snöggggga!

 


Hårförlägning!

Idag förlängde jag håret på Regina igen..
Tog ju ur hennes hår i förrgår för att hon ville ha i nytt hår, det blev jätte fint och fräsht.

Här var förra gången vi satte i hår.



Och här är det nya, tog dock ingen före bild denna gång, men ser ut som förra gången!



Hon ville ha en inbakad fläta, fint va? :D


Förstorat läpparna (?)





Vad tror ni?


Lugg

Tja! Jag har klippt lugg. Tjaråå!

Haha nejjmen. Jag fick lite damp idag och klippte lugg, hade nästan lugg insåg jag så klipte bara av en halv centimeter sååå. Men det blev bra tycker jag :) Har inte fixat håret någonting ännu men då blir det nog finare :D





Haha osminkad och ofixad å allt!


Klippning - Före & Efter

Igår klippte jag Manne och Jimmy. Denna gången glömde jag inte att ta före bild på manne, men glömde istället att ta efter bild, haha smart jag är. Men manne tog bild hemma sen så snodde den.
Tog dock ingen bild på jimmy men jag klippte samma som han hade, fast kortare :)




Fäääärg!

Nu sitter jag med färg i håret igen, kommer nog bli lite rödare men det är baaara bra. Älskart. Det var ju lite matt med färg och lite dassigt typ rosa på vissa ställen så det är därför jag har färg i håret igen. Hoppas min färgbomb kommer idag, skulle vara guld alltså!






Godmorgon!


Sitter i soffan och har smällt i mig en vaniljbulle, mammas hembakta, hur gooooda som helst. Mumma..
Pappa kommer snart hit och lämnar min lilla frasse (min hund) får se om brorsan skulle följa med hit också, han har fasiken inte vart här än, har bott här ett tag nu, haha.
Jag ska nog smacka i färgen i håret sen, alltså bättra på det röda, ska inte ändra ;) aldrig i livet. Sen kanske emma kommer och regina kommer efter två för då ska jag sätta i hår på henne :)




Bilder från båten.























IDag på båten med mamma var hur roligt och mysigt som helst. Jag köpte en deo och örhängen och lite annat ;) hähä. Ett par jätte fina örhängen iaf. Kanske lägger upp bild sen. Men det var ju ett underbart väder så vi var ute på däck två gången och fotade, vi åt buffé också och jag gick typ 4 gånger och tog mat, haha. Aldrig hänt men det var ju sååå gott!


Äckliga f*ortis!



Alltså vaf*****n är det för äckligt skit jag ser? ursäkta. Men jag TÅL bara inte sånahär. Varför finns dom varför vill man vara såhär? det är så ääääckligt så jag bara vill spy ner dom så deras äckliga smink bara rinner av och allting, alltså fyf*n. Gå å d* eller någonting. Klarar ni av såna här äckliga fjortisar? USCH!

Ursäkta mig..!


Dagens look.

Såhär såg jag ut idag när jag och mamma åkte båten..











Jag älskar mitt hår!


Båten!

Hallååå allesammans!

Jag har lite bråttom nu och jag hinner inte lägga upp dagens outfit så det får bli när jag kommer hem.
Jag och mamma ska åka ålands båten idag över dagen. Galet mysigt faktiskt, bara hon och jag.

Så kommer hem lite senare så ni vet varför jag inte kommer blogga på hela dagen :)

Slänger upp en gammal bild på mig. För ungefär ett år sen måste det vara.








Min hårfärg - Före & Efter

ååååh jag är så nöjd, nu är jag hemma. Nu är jag mig själv känner jag. F*ck Blond alltså. HAHA. Jag har hittat min färg. Har också beställt Revlon Professional färgbomb eftersom att rödfärg tvättas ut så fort så har jag beställt en sån så slipper jag färga håret varenda vecka :D Fast det är lite ljust där det var som ljusast i mitt hår så ska fixa det imorgon bara sen är det klaaart! :D




äntliiiiiigen

Hähähähä. Resultat kommer sen!









Bye bye b*ondie!

hähä.. Nu drar jag hem till mamma och pappa. Ni får se vad som händer där sen ;)




Jag just nu..

Sitter här just nu, kom hem för typ en timme sen från stan, jag gick ner och gick hem istället, pallade inte med bussen ändå, haha. För lat för att ta en buss, men kan gå!?  fel på mig, kanske..

Jag ska sätta på kaffe nu för snart kommer fina Regina hit hem till mig, ska ta ut hennes hår men imorgon åker det i nytt hår :) Hon är galen, haha nejdå :)






Frågor & Svar (Tights)

Anonym om Nytt i garderoben..:
Vart har du köpt dom rå coola tightsen? :)

Svar: Jag köpte dem på bik bok :)




1 Mars

Idag är det första mars då, riktigt skönt att månaderna går forta ändå. Jag har typ glömt att det var mars idag, men februari gick så jädra fort, men det är bra. Närmare sommaren, närmare min födelsedag, snön försvinner fortare.

Aja.. Jag ska ner till salongen och hämta några tänger och hår nu, sen kommer regina och jag ska ta ut hennes löshår och imorgon åker det i nytt hår på henne. Underbart. Sen kommer mamsen in till mig, vi ska köpa hårfärg (hmm.. undra vilken? ;) haha) Sen ska hon hjälpa mig, kul att vara med henne en stund sen. Nej nu måste jag skynda mig, ska ta bussen ner för jag orkar inte gå (A) hihi. Inte bara för att hämta det där iaf.




Redhead



















I love it!


Nytt i garderoben..

Här kommer äntligen bilderna från vad jag köpte i fredags. Jag satt och fixade bilderna igår men sen kom micke och emil hem å då följde jag med dem och åkte till emma så det blev aldrig att dom kom upp. Så slänger upp dem nu ;)