Frågor & Svar!

Anonym om Mobilblogg-bussen:
Vad är det ni ska göra hemma? städa eller göra om allt? :).

Svar: Både och kan man säga :p haha. Nej men vi ska möblera om och göra om och sånt, alltså inte tapetsera eller måla eller någe. Men köpa nya grejer å bara fixa till allt liksom :) Möblera om iaf.


Kommentarer
Anonym

Hade inte ni gjort slut? Skönt om de löst sig annars :)



2011-03-23 @ 17:45:40
Emelie

Hallå?! vad hände mellan dig och micke? såg att han var otrogen på på mobergs i helgen, hur löste det sig? bra att man kan ge killarna en andra chans som du ;)



2011-03-23 @ 20:34:41
Becca

Inte för att jag känner dig mia och detta är inte just till dig egentligen.. Undrar bara vad alla andra håller på med som tar upp att din kille vart otrogen! (vet inte alls vad som hänt eller så) men jag har läst kommentarerna och sett och jag blir bara arg på er som håller på, tror ni att mia kommer skriva de här på bloggen till alla eller? och vrf frågar man, kul för mia att bara läsa såna kommentarar hela tiden, ni gör säkert henne bara ledsen! Om ni vet att det har hant, vrf frågar man på bloggen, du lär ju inte svara på det här så att alla ska läsa direkt, de förstår man väl själv!



Blir bara så förvånad vrf man äns skriver så, man förstår väl själv att du inte vill skriva de här eller bli påmind! Blev bara lite irriterad:D hihi

Hoppas de är bra mellan er iaf, verkar ju så! kram



Blogg: http://corneteg.blogg.se/
2011-03-23 @ 21:59:15




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback