Bikini

Vill verkligen ha en snygg bikini tills i sommar, men det är svårt att välja, dom snyggaste är dyrast. Typiskt!

Antingen ska jag beställa den och

image281

Den
image282

Eller så ska jag beställa den där vita och den

image283

Eller den vita och den här
image284


Vilka/Vilken tycker ni? Jag har jätte svårt för att välja. haha!




sårat hjärta

Om du ändå bara förstod hur ont det gör att såra dig.

I sommar kommer det ungefär vara du & jag varenda dag!

image271

Jag & Elin var på stan i Torsdags. Vi fikade för första gången på ett ganska så nytt cafe "Frankey´s" det är nog mitt favvo cafe i Norrtälje nu, och verkligen det mysigaste. Etta på topplistan säger jag bara. Sen så gick vi runt och kollade lite i affärer. Vi var även på Åhlens och prövade lite solbrillor och sånt, Jag köpte även en ny plånbok, det var på tiden. Jag hittade även en ny Gucci parfym som jag ska köpa när man har samlat in lite deg. Sen vill jag bara passa på att säga, att jag lägntar verkligen till sommaren 2008. För då är det förmodligen du & jag elin. Jobbar säkert tillsammans och allting, nytt hus har man då oxå och ensamen hemma, fatta vad du & jag kommer ha skoj, jag bara läääängtar.
     

Lek med Elin

image232



27 Februari

image214        image215

image248image249

image259image260
image261image262
image264 image265
image266image267
image268     image269

image270
Kollade på Biancos hemsida, hittade rätt fina grejjer där. Massa snygga nya vår skor. Både fest och vardags skor. www.Bianco.se Gå in där och kolla :)



Elin Elin Elin
Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin Elin

Snart så kommer Elin hit, jag har faktiskt ingen aning om vad vi ska göra men det blir väl antagligen softa loss som vanligt & garva loss. Men det blir as najs asså. För vi

har inte träffats sen i Torsdags, omg. Jag saknar ialf henne sjukt mycket, det ska bli kul att få leka med henne ikväll. Vet inte om vi sover hos varandra har ingen aning, vi tar det som det kommer, chill.

Pöss & Kram skömbanan

image196

Hjärtat

image193

image194

Jag kommer aldrig att glömma den dagen, det vet du. Det var den allra bästa födelsedagen i hela mitt liv. Jag älskar dig och det vet du. Jag kommer aldrig att glömma dig.

Mia/Blunder

image191

Blunder?

image192

Mia?

Jag tycker mia ser ut som en söt blunder :) / Elina


Björn Gustavsson i mitt hjärta


26 Februari

Jennie Elonssonimage188

Om jag ska vara riktigt jävla ärlig så saknar jag fan henne riktigt mycket. Hon och jag som alltid har sagt att vi inte får glida ifrån varandra, hon som alltid har vart som min lilla syster. Hon & jag som aldrig har haft hemligheter för varandra. Jag saknar dig jennie så jävla mycket. För du och jag var bästavänner. Nu har vi glidigt ifrån varandra skit mycket, jag vill inte det. Du är alltid så jävla bra att prata med, vi måste hitta varandra igen. Urch.
Jennie Elonsson & Mia Zetterström kommer alltid att vara systar.


Puss & kram















Elinaimage185


Idag så åkte jag hem ifrån uppsala, jag sov hos bästisen Martin inatt. Sen när jag hade vart hemma drygt 1 timme så kommer Elina. Vi tog bara det lite lugnt här hemma först framför datorn, och lagade lite mat, det vart makaroner med korv såklart. Sen åkte vi in til Coop & Preem för att köpa godis, chips, läsk & hyra en film. Vi ville dock vara lite modeller också så vi satte oss i en sån där foto aoutomat och tog 4 bilder, men den sista bilden vart svart, jätte tråkigt.  När vi kommer hem kollade vi på Andra Avenyn. Sen åt vi mat som mamma hade gjort, Köttfärs sås med pasta. mums. Sen satte vi oss och svulla godis och kollade på film, och vi var väldigt mobil kåta. Nu i natt ska Elina sova hos mig, det ska bli riktigt mysigt, hon är för söt.

Puss & Kram




Du är verkligen det bästa som har hänt mig. Jag förstår ingenting. Du vet att jag älskar dig. Du vet att jag hatar det där mest av allt. Varför? Älskling jag förlåter dig, det vet du. Men jag är djupr besviken på dig. Jag älskar dig så sjukt jävla mycket, ingen annan kommer kunna ta hela din plats i mitt hjärta det går inte, för du betyder verkligen mest mest mest för mig. Ingen annan kommer kunna ta över mitt hjärta som du har gjort. Det är absolut inget fel på dig, det är verkligen inte det. Vi är pusselbitarna som säger allt i hela bilden, kom ihåg det. Vi är konstiga men kära, kom ihåg det. För det kommer alltid vara du & jag. Nu har vi en ny start, Nu är vi bästavänner på riktigt, utan lögner. Förlåt. Vi ska leva i hop hur som hälst tills döden skiljer oss åt. Vi ska alltid vara tillsammans, vi har alltid det kul, så som bästavänner ska vara på riktigt. Alla gör misstag det har vi båda insett nu. Vi väntar bara på att gud ska förlåta oss. Förlåt älskling. Vi har en ny början nu. Allt ska bli perfekt. Jag älskar dig det vet du!


image184

25 Februari

Igår den 24 Februari på kvällen. Var den värsta kvällen i mitt liv. Jag har aldrig mått så här sjukt dåligt. Det här är det värsta som har hänt mig. </3


21 Februari

image182Idag åkte jag hem ifrån skolan jag mådde inte så bra. Mår inte så bra ännu heller. Hoppas verkligen att jag mår bättre tills imorgon för då ska jag åka till romme med alla 8or i Svanberga :) Det blir riktigt hett. Jag & Mamma måste in och handla lite till mig som jag ska ha på bussen imorgon så jag inte spyr haha. Blir så lätt åk sjuk, så jag måste ha en massa vatten, och godis såklart, hihi. Sen ska jag köpa hårfärg, Slingor, det ska jag färga på mig ikväll, hoppas det blir bra. Sen när mamma ska in till norrtälje ska jag nog också åka in med henne om jag mår bättre och sola, så man är lite brun tills ihelgen när man ska till örebro och bada, inge skoj om man är vit lixom. Sarah kanske sover här inatt om hennes mamma ska jobba natt men det får jag reda på sen. eftersom att vi ska vara på skolan kl 6 imorgon bitti, JÄTTE kul.
Resultatet kommer väl senare på mitt hår.

puss

20 Februari

image181Igår var jag med klassen i sthlm. Vi var på Judiska museét. Det sög
men ändå. När vi kom hem igen så gick jag en liten stund på stan
och köpte lite underkläder på H&M kan ju vara bra. Hade lite rabatt
kuponger med mig så det vart lite billigare. Sen gick jag upp till Sussie på Nivå och fixade en prao plats. Inga problem. Sen när jag äntligen kommer hem så sätter jag mig vid datan och slappar, då ringer Martin och säger att jag ska komma till hans famor för han är där. För vi ska tydligen träna judo där på kvällen tillsammans, herregud tänkte jag. Vist jag hade ju lovat honom att vara med någon gång för jätte länge sen, så det var väl dags nu ialf. Men jag gjorde det ialf. Det gick mycket bättre än vad jag trodde. Och var faktsigt jätte roligt. Jag var tydligen mycket duktig enligt Martin. Men om jag ska vara ärlig så är jag stolt över mig själv 8). Idag har jag bara vart i skolan och inte gjort något speciellt alls. Jag ska plugga lite senare, och ta en varm dusch tror jag, för jag har frysigt hela dagen. Nu har mina syster döttrar kommigt Linnea & Ida. Så jag ska väl upp och fika lite med dom. Och sen är mitt rum färdig målat :) det vart jätte fint. nu väntar jag bara på tapeten.


Puss

19 februari

19 Februari

Idag ska hela klassen till sthlm och kolla på något museéum ska väl inte bli hur kul som hälst. Men det är skönt att man slipper skolan ialf. Missar 2 skoldagar den här veckan, för på Fredag så ska alla 8or till Romme och åka skidor och allt möjligt, det ska bli kul.
Senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste plugga och en massa så det blir nog det. inte kul.
Igår bestämmde jag färg till mitt rum ialf. Det blir skit fint. :) På lovet ska jag och mamma åka och kolla på garderob och säng och gardiner, osv.

Pusssss

16 februari

image180Ikväll blire riktigt jävla najs asså, för då kommer Elin hit och vi ska bara ta det lugnt
och äta fin middag och hyra film. Vad för film vet jag inte vad det blir men någon
rolig antar jag eller nått. Vi ska ät Lövbiff med bea och pomme. Riktigt gott asså.
Vad vi hittar på sen vet man aldrig. Men mycket har vi att prata om. Jag saknar
henne faktisgt gamla goda tiderna har försvunnigt på någe sätt. Men absolut inte
för gott, nejnej. För här kommer dom igen.
Elin Isabell Kulovaino I love you!


15 Februari

Denna kväll var riktigt najs, Jag hade fest här det var fullt hus kan man lugnt säga. Men det var lite röjj. och mycket städa både på natten och nu dagen efter. Men det var kul ialf :)

     

Finns mycket mer bilder på miazetterstrom.bilddagboken.se orkar inte lägga in föer bilder här :)


14 Februari

Alla Hjärtans dag. Bara så du vet så tänker jag på dig, min älskling!


Denna stog utanför min dörr kl 22. (a)



Dagens Outfit mina vänner


image172

13 Februari

Dagens Outfit





Vår?


Bäst



Vad är kärlek? När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka. När man känner nåt man can't deny, when the eagles fly over mountain high. När all oro är som bortblåst och försvunnen, när Simba återvänder i lejonkungen, när man bara drar replik för att slippa krångla;
min pappa är rik vill du hångla? Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut då
ser man galen ut. Det har egentligen inte hit å höra det är bara en grej man kan göra. När jag dansat med Elin en sommarnatt lång.
Vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom. När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans. Våga styr som en kapten. Våga fall som ett löv. Våga chansa och se hur det går. Vad är fegt, vad är mod? What is love?
Baby don't hurt me, don´t hurt me no more.
Från en afton som doftar lite y.m.c.a. Tack Göteborg, ni är kärlek för mig

12 februari

Ikväll blire hockey Rimbo - Norrtälje, med Linnea, Lina, Alicia & Denice, det blir säkert najs dom är ju så söta så :) 
Hörs sen. pusspuss!                                                           



                                                Dagens Outfitimage168

Idag är det matteprov inte roligt alls, har precis ätit frukost och är jätte
trött jag vill verkligen inte gå till skolan idag. Har så jäävla ont i mitt
ben för det hoppade ur led igår på träningen,typ. Och sen har jag ont i
 magen så det är inte så kul. Menmen... Nu måste jag packa ihop lite
idrottskläder. Pusspuss                                  














                                          

11 februari

Bilder ifrån idag.
  



Nu sitter jag i skolan på B-engelskan och fryser ihjäl. Jag är as förskyld och det är svin kallt. Jag orkar inte med skolan urch, vill hem och plugga och sånt. har matte prov imorgon satt.
Men ikväll är det dans med elin, sarah är ju i egypten saknar henne. Är as trött och orkar inte sitta här. Menmen vi ska kolla på film nu snart det är ganska skönt, men jag har inte hängt med från början!
Mia Zetterström


Ellinkulovainio.blogg.se




1 år & 5 månader idag






Dagens outfit!

Kofta - H&M
Klänning - Mamma virkat
Linne - Gina tricot
Linne - JC



image163

8 februari

Nu på kvällen vart det av till Länna med Soffe. Det vart najs, vi vart så snygga så :) hihi. Där träffade vi Hanna så det var ju bra att hon oxå var med oss annars skulle jag blivigt själv ha-ha. För Soffe kanske var lite borta & bara sprang iväg. haha. Så jag fick ta hand om henne, det vart inte så sent vi kom hem 20 i 1. Jag hade så frutansvärt ont i fötterna, jag hade högklackade skor satt. Men kvällen vart ganska lyckad. Men den kunde blivigt bättre om det hade vart bättre musik!

Pusspuss!

        
Soffe var snygg  kvällens outfit  
            
Ante & Danne     Hanna, Jag & Soffe 
      
    Jag & Soffe       Annie & Emelie

   
  Danne & Soffe




Just nu sitter jag på matten. vi kom precis in för vi gick en promenix runt skolan, stefan bar mig på ryggen hela vägen ;) haha,stackare! Men nu ska vi dampa på mattelektionen som vanligt ;)

PÖSSPÖSS! 

7 februari

Nu sitter jag bara här framför datorn och ska snart anmäla mig till danslägret på sportlovet.
Jag & Sarah ska ialf gå på den, elin har inte bestämt sig ännu som vanligt (;
Men det blir säkert as bra dethär.
Idag har jag bara segat har vart hemma ifrån skolan idag igen, jag & sarah skulle igentligen ha idrotten idag iskolan. Jag har oxå beställt min tapet som jag ska ha som fondvägg nere i nya huset.
Det blir ett fotografi som fondvägg på mig själv egot när jag var liten.
Jag har ränsat lite kläder som syster elin ska få.
 Imorgon blir det najs. Soffe kommer hit efter skolan vi ska fixa lite grejer "hemligt",
sen så åker vi hem till mig vi ska fixa oss till festen i länna på kvällen. Mamma ska göra as god mat som lite fredags mys, som vanligt :)

Tjao Mia

     
Fotot jag ska ha på        Sofie Kandelen
fondväggen


du

Jag känner ett tom inre i mig själv. Ett inre som jag inte orkar ha där längre.
Varför är livet så orättvist? det ända jag önskar i mitt liv är att få min del tillbaka och ha min del här.
Men det är bara att drömma vidare. Man orkar inte med det här längre, när tar det slut?
Tar det någonsin slut? Jag bara pallrar i väg på någonting som inte finns, någonting som aldrig händer.
När händer det någonting? Det finns så mycket frågor i livet. Men finns det några svar? isånafall när får jag mitt svar? Det finns inge svar. Det är en oändlig fråga om livet. Jag saknar dig och kommer alltid att göra det!