I don't need a ring around my finger



Uppdaterat i garderoben



Väst från Stadium/Everest



Hel härlig och mysig kofta från Gina tricot



Grått brottar linne från Gina Tricot



Sen köpte jag en massa smått som jag inte tagit kort på :)

I Don't Need a Man


en värld med ingen annan


30 Oktober

idag har jag vart med Mamma i täby C köpte vinter stövlar, väst, tjocktröja, linne, örhängen och strumpor. Yes skönt med lite nytt och sånt. Fast man bangar ju fan aldrig på mer saker.
Så nu sitter jag här och ruttnar istället.

29 oktober

Förlåt, jag har varken haft ork eller tid för att lägga ner tid på den här bloggen just nu. Har mest vandrat här som i en celibat känns det som, och tänkt på det mesta och dom flesta.
Idag vaknade jag kl halv 2 på dagen och gick upp och gjorde frukost och la mig i soffan och kollade på film. Skönt. Känns som om jag inte gör något annat än vilar. Där låg jag en bra stund och tänkte bara. Sen senare åkte jag hem till Anna och var där. Skönt att komma hemmifrån. Sen kom mamma dit, vi kollade på bonde och sen oskyldigt dömd.
Så nu sitter jag här istället och ska snart sova, för imorgon ska jag till Täby C med Mamma, skönt att handla lite nytt. Speciellt skor. Aja...

God natt




Träning

Träningen gick faktiskt bra. Det var as kul. Längtar tills på Måndag nuuuu, hihih. Hoppas det blir ett lag nu, och att det inte läggs ner eller något skit, vill verkligen fortsätta sååå.
Vad händer ikväll?


27 Oktober

Yeeeees. ikväll börjar handbollen måste bara säga att det ska fan bli as kul, så jävla nice att börja träna igen, och den här gången ska det fan hålla också. ;o.
Igår var jag med Alicia i rimbo och hälsade på Micke & Micke haha. Vi kom hem kl 2 till norrtälje, lite sent. Men det var det värt, Fast man var ju så jävla trött när man var där men det var kul ändå hihi. Nu ska jag städa lite i mitt rum och packa tills ikväll och tagga til det yees. hare bra mina kära. Bilder kommer surru.



pics



Jag orkar inte skriva här typ. ska snart gå och lägga mig, ska föna mitt hår sen gå till sängs.
Imorgon är det sista dagen i skolan sen är det LOV. fyfasiken vad skönt det ska bli. Ni anar inte. Är så förbannad trött på skolan usch usch usch. Jag längtar verkligen tills på lördag nu, snacka om att jag är taggad till 10000%.
Jag ska fan komma upp i tid i morgon. Vi drar in till norrtälje efter skolan och handlar lite :) nice nice.


23 Oktober


22 Oktober

Hallåååå!
Har nästan precis kommit hem ifrån min syster. Men tänkte berätta vad jag gjort idag, som vanligt dårå. Jag har vart i skolan såklart på dagen. Åkte dock hem tidigare för att jag orkade inte med NO;n som var sista lektionen. Sen imorse så åkte jag ifrån mina idrotts kläder så jag ringde mamma så hon fick komma med dom på morgonen eftersom att jag hade idrott första lektionen, sååå. Stackars mamma. men jag var fan tvungen att vara med. Men ialf åter till när jag kom hem idag efter skolan. Så tog jag massa godis och la mig i soffan och kollade på Svensson Svensson, asså jag älskar nog inget annat så mycket som när man komer hem och äter gott och läser Kalle Anka eller tittar på något bra på tv eller film. mmmmm. Sen åkte jag hem till min syster. Var barnvakt en liten stund åt Maja & Viktor. Sen strök jag en massa tvätt osv. Var där ganska länge. Sen kom Mamma och anna kom hem sen, vi kollade på Bonde söker fru och åt smörgåsar och te riktigt gott vare och mysigt. Så nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig. Jag är så sjukt trött. Kommer ju förfan aldrig i tid i säng på kvällarna nu för tiden. Måste skärpa mig. Japp det måste jag. Vi hörs imorgon. Puss & Godnatt på er!



Blogg

Nu har jag precis hjälpt Linnea med sin blogg. Satte in en Ipod där som jag precis gjort i min oxå. Sen har jag gjort hennes nya header och sånt :) Mycket att göra med bloggar blev det nu :D haha.


Ny Design

Ny Design... Vad tycker ni om den? :) Kommentera järna och säg vad ni tycker... :)

Ipod

Ser ni min ipod där i hörnet? <------- FINT VA? :D
Hoppas att ni lyssnar lite på musiken, tipsa gärna mig med musik som ni vill att jag ska lägga in på ipoden :)
PUSS

19 Oktober

Halllååå!
Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har haft fullt upp typ. I fredags så var jag med sarah, elin och Alicia vi var i norrtälje och träffade lite folk. Kvällen slutade ialf med att vi satt på akuten för att Sonny hade gjort illa handen haha.
Igår (Lördag) så träffade jag David en liten stund på dagen typ en halv timme bara. sen lite senare så åkte jag hem till Alicia där satt vi och förkröka lite granna. och hade det as kul, bilder kommer senare. Sen kom elin dit oxå och vi spelade kort och hade det skoj, sen åkte vi alla tre på min moppe in till norrtälje. Där träffade vi Micke, Micke & Joppe. Sen gick vi runt lite och glodde, var as tråkigt, sen hände typ VÄRLDENS roligaste grej HAHAHAHAHA jag garvar bara jag tänker på det. Ni som känner mig vet vad jag menar, FYFAN VAD PINIG OCH ÄR. hahahhahaha. Men sen tog vi sthlms bussen till söderhall för att vi skulel följa med dom till rimbo, men sen ville v inte det, så vi åkte hem igen där ifrån. haha vi hade det skoj jag och alicia ialf när vi väntade på bussen.
Sen när vi kom tillbaka till norrtälje så hoppade vi av vid donken där hittade vi en massa ballonger, eller dom satt på en grej där som vi tog MASSA var dom. så vi trampa sönder alla fast jag är rädd för ballonger hahah. Sen gick vi till vikningen och satt där sen bakom kyrkan och satt där, sen inne på en lägenhets gård om man säger så och satt där i en grill plats. sen gick vi till nisses och mötte johan och sebbe där och sen åkte jag hem och alicia stannade kvar :) TACK för en bra helg. Idag så åkte jag in till norrtälje för att hämta alicia och sen kollade jag på hockey, sen åkte hem och snart kommer david och sover här. ska bli skojskoj :) PÖSS <3

FUCK åt helvete!


öppna din dörr


hjärtat


till dig



Det sägs att ovan molnen är himlen alltid blå,
Men det kan va' svårt att tro när man inte ser den.
Och det sägs att efter regnet kommer Solen fram igen,
men det hjälper sällan dom som har bli'tt våta.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.
Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.

Det sägs att det finns alltid nå'nting bra i det som sker,
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket, men man vet så lite om sig själv
när ångesten och ensamheten kommer.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut,
ser man allt med lite andra ögon.
Så man övar sig, och långsamt blir man bättre på att se
skillnad mellan sanningar och lögner.

Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det.
La - la - la - la - aaa.
Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du kanske det
La - la - la - la - aaa.
Oh, Allting kan gå itu, men mitt hjärta kan gå i tusen bitar;
Säger du att du är min vän så är du säkert det.

Jag vill vara stark. Men det går inte. Inte när du har tagit mitt hjärta ifrån mig. Du styr mitt hjärta med dina egna bara händer. Det är dig jag vill ha. Det är dig mitt hjärta vill ha. Mitt hjärta har dunkat för dig i 3½ år. Om inte mer. Du har alltid vart den perfekta killen i mina tankar och för mitt hjärta. Det kommer du nog alltid att vara. Jag ville att det alltid skulle vara du och jag redan från första början. Det vill jag nu med. Men det blev inte så. Jag ska inte ta allting för givet, och hoppas på för mycket som jag nu har gjort alla gånger efter dig sist. Jag vill inte att detta ska hända. Jag vill ha dig. Bara dig, för mig själv. Ingen annan. Allt du gör räcker, Allt du gör redan nu, det räcker för mig. Jag begär verkligen ingenting mer. Sen att det inte duger för dig. Det kan man ordna. Jag vill att du ska känna dig trygg och att du ska känna att det är bra, det är bra, det kommer bli bra, om du bara vill. Men som sagt jag ska inte hoppas på för mycket som jag alltid gör. Jag vill verkligen inte att detta ska hända. Jag vill inte att alla andra ska få som dom vill och att dom ska vinna, jag vill att VI vinner. Men det är upp till dig. Det är ditt val. Du är den ända jag vill ha!


17 Oktober

Nu sitter jag här hemma idag igen. Fan också. Ikväll kommer jag inte kunna göra någonting bara för att jag har vart hemma idag, och jag vill egentligen inte sitta hemma ensam. Men vafan aja.. En dag på en helg som jag inte gjort sedan innan sommarlovet började. Shit, jag har inte vart hemma ensam en ända kväll på en helg och bara tagit det lungt med min familj sen i vintras typ. Herregud. Men jag känner att detta får bli en sådan helg då. Eftersom att jag inte får gå ut idag för att jag vart hemma ifrån skolan. Ångrar det lite nu faktiskt. Men jag ska övertala Mamma att hyra film och en massa mys grejer så att det inte blir så tråkigt ialf. Maja min syster dotter ska sova här inatt och pappa är inte hemma ikväll.

Det kanske blir en mysig kväll ialf. Hoppas på det. Imorgon ska jag kanske vara med David, det bror på. Men det hoppas jag verkligen, jag saknar honom så mycket. Nej nu ska jag ta och fixa mina naglar och så, så att dom blir lite fina och fresha ialf hihi. Puss på er. Skriver mer senare säkert.


Du säger att jag inte behöver vara orolig. Men varför gör du så att jag är det då!?
Jag har vart orolig i två dagar nu. Men igår sa du att jag inte behövde det igen. Men nu är jag det igen. Du säger ingenting. Jag vill ha det bra. Alla har sagt "du behöver inte vara orolig" Nej då har jag inte vart det kanske. Men det har gått åt helvete det ändå. Jag vill inte mista dig älskling, bara så att du vet.


Johan har satt upp mina hyllor nu. Det blev super fint faktiskt. Nu så slipper allting stå i fönstret som det gjort nu sen vi flyttade in. haha.  Så gjorde mysigt i mitt rum nu med tända ljus och så :)




Bubbeeel

Neeeej nu ska jag gå och bubbla och läsa min bok Snabba Cash och bara ta det lungt ett tag. Det behöver nog min mage verkligen!
















Söndags

Bilder från söndag




16 Oktober

Förbannade mage jag har alltså. Vaknade halv 8 imorse och for upp för att jag hade försovit mig. Men sen fick jag så jävla ont i magen så jag la mig igen och var hemma istället. Funderar på att ta ett bad nu, så jag skriver senare. Pösss

15 Oktober

Orkar inte skriva här idag. Men jag ska och gymma med sarah & Alicia vi hörs, pusshej!


Höst










14 Oktober

Idag har jag vart i skolan en stund. Jag fick jätte ont imagen pågrund av min magkatarr. Så jag fick skjuts hem utav Björn våran träslöjds lärare, så jävla snällt. För jag kom inte hem på något annat sätt. Direkt när jag kom hem gick jag och tog min tablett så det inte gjorde lika ont i magen längre, la mig i soffa och kollade på jönssonligan. Jag somnade och vaknade sedan sen och gick och la mig i sängen, så jäkla skönt. Sen kom mamma hem och hon viste inte att jag var hemma just då, så hon såg mig efter ett tag och blev rädd att någon låg i min säng haha. Nu ikväll ska jag in och kolla på hockey Norrtälje-Rimbo, yeah. pöss på er!


13 Oktober

Idag har jag bara vart i skolan.
Iskolan så gick brand alarmet igång, och jag och sarah sprang ut i bara strumpor och blev aaaas blöta, inte kul. Så fick byta till mina idrotts strumpor haha.
Seen åkte jag hem till David, vi spelade tvspel och hade de skoj, jag lackade för att jag bara snurrade runt, runt med min bil (som vanligt) och för att han vann såklart haha (oxå som vanligt). Sen åkte jag hem, träffade alicia en liten stund, sen drog jag hem, så nu sitter jag här i min lilla vrå :) puss på er










Anonyma

Ni Anonyma som skriver, det är väldigt bra om ni skriver era namn eller blogg adress, så att jag kan svara på era kommentarer :) Puss <3

12 Oktober

Hinner inte att skrivaom helgen, men har mest vart med david, sen alicia oxå :) det har vart as bra.



Mormor ♥


9 Oktober

Hallåååå.
Idag fick jag en liten liten sov morgon ialf, riktigt skönt faktiskt.
Jag skulle till tandläkaren vid 10 tiden inne i stockholm. När jag är där så är inte min tandläkare där, så jag får en kvinnlig, tyckte inte om henne alls, hon var så sur och DÅLIG. När hon skulle slipa bort limmet från min tand jo då borrar hon i mitt tandkött, tror du inte det gjorde ont eller? Sen lagade hon ju ett spänne som hade lossnat och det satte hon för högt upp så att min tand kommer åt den nu, inte kul alls. as obekvämnt. Så nu är jag jätte öm i EN tand.
Kom till skolan vid 12 tiden och hade SO och SV gick faktiskt as bra. Sen bestämde sig jag & sarah för att inte åka och dansa så vi gjorde inte det. Istället åkte vi hem och sedan åkte jag hem till henne och färgade hennes hår hihi.
Imorgon, IMORGOOON jag längtar som fan tills imorgon. Imorgon ska vi på museeum med klassen till sthlm. Sen ska jag träffa david och sova hos honom, får se vad vi hittar på, men är sugen på en riktig mysig film kväll faktiskt. Men det blir myysigt ialf :D haah. pöösss påer. <3

mia

Har såhär tråkigt igen och gör om tusentals bilder :D



En bild säger mer än 1000 ord


8 oktober

Hallåjjj!
Igår så var det skola på dagen som vanligt, vi bakade på Språket det var nice. Jag gjorde lite mer smet till kladdkakan så att jag kunde få lite oxåååå (A) haha.
Sen efter skolan så skulle jag åka in till norrtälje och alicia skulle följa med, för där skulle jag träffa David så skulle vi ta halv 4 bussen ut till älmsta. När jag kommer ut så får jag massa sms på raken eftersom att jag inte har någon teckning i skolan. Så då säger han att han tog tio i 3 bussen istället och att jag skulle med den, jag fick springa upp till bussen och allting för att hinna med den, sen tog det ändå typ en kvart tills den kom, irriterande JA. Men bättre det än att jag hade missat den förståss. Sen när vi kom till älmsta gjorde vi inte så mycket snackade och allt. Riktigt roligt hade vi. Sen åkte jag bussen vid 9 tiden hem, När jag kom hem gick jag till alicia. Sen åkte jag hem och soooov. :)
Idag så var det bara skola, och har typ ingenting att berätta om denna tråkiga dag, bara det att vi åt kladdkakan idag hihi.
ska lägga mig och kolla på AndraAvenyn nu det jag missat, sen ska jag kolla på Bonde söker fru, ska nog göra mig en kladdkaka smet haha, JA  jag är tjock jag veet :) haha nejdå, bara lite i mat sättet ;P eller förlåt, jag mena godis sättet ;p hihi. Puss på er<3


6 oktober

Inatt har jag fått suttit på toan och trott att jag ska spy hela tiden. Jätte jobbigt. har inte alls mått bra. När jag vaknade imorse och skulle gå upp för att gå till skolan, jag kunde inte. Jag mådde så illa, kall svettades och allt. fattar inte vad det var med mig, mår fortfarande lite illa. Vaknade sedan klockan 14:00 idag. Ojoj, då mår man inte så bra va?
Gick upp la mig i soffan, kunde inte gå så mycket, ni vet när man mår så dåligt så att man inte kan stå? Tog pappas data och satte mig och plugga. Nu kan jag ialf stå.
Sen kom min faster som jag inte träffat på jätte länge, hon är kvar ännu. Men vill på ett sätt att hon ska åka så att mamma kan hjälpa mig med min novell så att jag får ett slut på den. Så att jag kan plugga med NO efter som att jag har prov på det den här veckan.
menmen ska väl försöka få klart med detta nu. puuussss


5 Oktober

Igår kväll åkte jag och alicia in till norrtälje för att träffa lite vänner. När vi kommer inte till norrtälje så träffar vi manne, jakob & Simon. Vi går hem till Manne och har det trevligt, Sarah kom även sen och sedan kom Elin och Moa. Sedan gick vi ut, gjorde inte så mycket, hamnade på nisses och käkade lite. Alicia hade gått med niklas så hon var inte med ett tag.. Sedan åkte vi hem runt 3 någongång...
Idag vaknade jag vid 1 när mamma kom in och frågade om jag var trött idag och började fråga om det var kul i går och ALLT MÖJLIGT, blev fan lack på henne eftersom att jag ville SOVA!? haha. Men jag gick upp, mamma lagade mat och grejer, jag la mig i soffan och glodde på Andra Avenyn som jag hade missat när jag var i spanien och allt.
Sen plyggade jag NO det behövdes verkligen JA. Ska plugga ännu mera snart, och skriva klart min novell och grejer, ligger efter i det mesta kan jag säga dig.
Ska kolla på ett till avsnitt av Andra Avenyn som jag har missat så är jag ikapp sen, sen ska jag hoppa in i duschen så blire soffan ikväll 20:00 vid andra avenyn, ja, jag älskar´t haha. Denna vecka blir det hårt i skolan, jag måste skärpa till mig, gav mig en käft smäll och sa till mig idag, SKÄRP DIG MIA. Nu fan ska du jobba hårt i skolan så att du får komma in på det gymnasie som du VILL. okej!? japp så ska det bli. Nu blire soffan för min del. PÖSSS!


3 Oktober

Mormor begravdes.
Tror nog att jag aldrig har gråtit så mycket. Det var jätte fint men hämskt. Jag älskar dig!



Den fick mormor av mig. Jag saknar dig jätte mycket!

2 Oktober

IGÅR kom jag HEEEEEM. Äntligen på ett sätt, men ändå inte, ville inte hem i det här vädret, men hem till alla som jag har saknat så jävla mycket. igår direkt när jag kom hem så kom alicia hem till mig, hon sov här i natt, riktigt mysigt. hade jätte mycket att prata om. Idag ska vi till rimbo på marknaden, mysigt mysigt :) sitter med färg ihåret för jag håller på att förga en svart slinga i håret :) får se hur det blir huhu ! <3