Min nya klänning...

...har äntligen kommit hem till mig. Ååhååå, måste bara sy in den lite och sy upp den så är den perfekt sen, wihooo. Jag är så sjukt taggad alltså.
Imorgon är det sista dagen i skolan också, wiho...




Emmas hår.



Såhär blev emmas hår efteråt, fint va?


Dagen..

Hallåååå allesammans!
Dagen har vart bra, tonade li´s hår (min handledare) och satte i såna där pärlor på henne också, det vart jätte bra.
Sen så färgade jag ju slingor på Emma, och det blev verkligen jätte jätte fint på henne. Men vi ska göra en gång till sen. Tog inget kort men det gjorde Emma så jag får sno hennes, hehe.
Men iaf... Sen så kom Patrick och hämtade mig så vi åkte till flygis och köpte Erik Grönwall skivan i present till Viktor för att han önskade sig den och sen åkte vi till honom och grattade honom en snabbis och nu är vi hemma..


Godmorgon!

Idag har jag haft sovmorgon, men ändå så gick jag upp typ halv 10, fast jag vaknade kanske 9. Fast det är ju sovmorgon det med så.
Men jag kunde ha sovit till 10. Haha. Jag ska ta bussen som går om ungefär 1 timme in till salongen och jobba. Eftersom att jag får jobba så sent idag så började jag senare...

Idag är det dans också, men den missar jag igen eftersom att jag jobbar osv osv...
Inatt så vaknade jag typ skräckslagen för att jag drömde en mardröm, usch det var hämskt alltså. Länge sen det hände..


Orkade inte vara så snygg idag, haha. Länge sen jag la upp en sånhär känns det som.


Pärlorna!



Såna här har jag i håret. As bra ju :D och perfekt tills på lördag.


Tessans hollywood svall = love it.

Idag så rullade Linn curler (pappeljotter) på Tessan i skolan, och hon såg ju ut som en kärring i det såklart, värsta mormorn, haha men så söt. Det vart jääädrigt fint alltså.
Värsta Hollywood svallet alltså.. Om man vill ha det ska man lägga upp det på curler iaf..


Och hon har egentligen spikrakt hår, haha!


Glöm inte att rösta på min bikini...!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 


Tisdag.

Förlååååt för dålig uppdatering idag. menmen..
Jag har vart i skolan och dom färgade mitt hår där och brände i pärlor och färgade mina bryn... Niiice, känner mig lite som en ny människa faktiskt.
Efter skolan så åkte jag och Patrick hem till min syster och var barnvakter en liten stund medans hon var och handlade. Sen så åkte vi hem en snabbis och då följde Elin med oss hem hit till Patrick och har vart här en stund, vi åt hamburgare på finsta kiosken, jääädrigt gott vare iaf..
Nu så har Elin åkt hem och vi ska precis göra lite the och så...




Pärlorna som jag bränt fast.


Jag är kär IGEN..!



Jag behöver väl inte säga någinting om detta heller, jag älskar denna ocksåååå! Åh, denna ska jag ha iaf!


Frågor & Svar

:) om Jag är kär...!:
Kan du inte skiva vart du hittade den bikinin? kanske finns lika snygga som den :)
Gillar din blogg skarpt! :)

Svar: Den hittade jag på Modegallerian :) Men jag tror inte den finns kvar längre, och dom sålde bara trosorna då. :( men jag vet inte.. :) ÅH, tack så jätte jätte mycket, vad glad jag blir :)


Elin!




MIA!

 


Ändrade planer.

Vi åkte in dit, men det var så lång väntetid som vanligt, hon sa att det var bättre om vi åkte på akuttiden nu kl 5 på vårdcentralen istället. Så vi står och gör mat nu, spaghetti med köttbullar ska vi äta, muuuumma!
Sen åker vi in dit...Jag ska in till Norrtälje sen senare vid 7 och möta mamma på badhuset och sen sola... :) Ska snacka med emma, om hon vill sola med mig....


Måndag...

ÅÅÅÅÅH varför är jag så förbannat trött föööör? Orkar inte, orkar inte med detta väder och ingenting verkligen.
Var i skolan idag och jag har gått runt som en zombie typ!?
MEnmen.. iaf så ska jag och Patrick åka in till akuten nu med hans röst, det går inte att gå såhär längre, och han är orolig och det ger inte mig ro heller så nu så tvingar jag honom så det blir någonting gjort.
Hej med er. vi hörs sen!


Jag är kär...!



 

Behöver jag ens säga något? JAG ÄLSKARN!

 


Soffan.

Sitter här i soffan hemma hos Patrick, vi var och åt middag hemma hos Mamma och Pappa, hur gott som helst var det, stek med potatis osv osv...
Jag och älsklingen hoppade in på flygis och handlade lite, vi ska göra fruksallad snart när det är johan falk.
Just nu så sitter vi och kollar på Wipeout.
Nej nu ska jag gå och ringa min älsklings Elin, behöver prata med henne, eller hon behöver det <3
älskar dig elin. <3









ser ni att jag har en ny? IGEN. haha trivdes inte med den förra!


Vill ni ha glansigt hår?

Köp denna då, från schwarzkopf, den är suuuuper. Även fast man har mörkt hår så kan man använda den, för den heter Blond me, eller serien heter blond me,  och det är som en glans spray och den luktar hur gott som helst.
Men den är inte till för bara blonda för att den heter blond me, men eftersom att blonda hår har glanslöst hår så är den med i den serien, den är skit bra iaf, testa den :) Jag har den kanske jag ska säga också!? :)





Ska jag bli blond igen?

Okej... jag är typ jätte sugen på att bli blond igen, men inte så som jag var förut, och jag har inga bra bilder från förut, och när jag var blond förut så var jag ful å allt, snyggare n ueller hur haha, så då kanske jag passar bättre i blont, och jag vill typ ha askblont, typ vitt, jag hade lite gult förra gången och jag var inte brun eller något och nu solar jag ju hela tiden eller inte just nu kanske men iaf... Isåfall måste jag börja nu så jag blir blond till sommaren så att det bleks lite då!


Här hade jag PRECIS färgat det kommer jag ihåg och då var det ju jätte vitt...!


Godmorgon!

Godmooooorgon!
Idag så vaknade vi tidigt tyckte vi, kl var halv 10, men sen visade det sig att man skulle ställa om kl till sommartid så kl var halv 11, haha vilken miss alltså.
Jag gick upp och gjorde frukost och Patricks röst är lite bättre faktiskt, men inte helt, någon som har BRA tips på hur man ska göra när man vart hes i över 1½ vecka? iaf... igår så kollade vi på training day den var faktiskt bra, vi somnade bums efter det, vi var ju så trötta då så..
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra men vi kanske ska till Mamma och Pappa och äta middag, jag vill det iaf, men patrick är väl osäker pga av sin hals. Menmen.. Vad händer för er en sån här Söndag då? :)


GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIN BIKINI
JAG VILL JÄTTE GÄRNA VINNA.



Nu har jag duschat...

Nu har jag duschat och sånt, men man fick duscha i jummet vatten för att patrick hade badat innan, kuuuul haha jag skulle ha duschat före honom så skulle inte han haft något varmvatten istället, det skulle vara lite roligt.
Jag vet inte vad som händer ikväll, jag orkar egentligen ingenting, men vill ändå göra något? hur går det till? haha.
Kanske bara käka pizza och glo på filmen "training day" tror jag att den hette.




RÖSTA PÅ MIG!!!!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 


Jag just nu....

Här sitter jag vid köksbordet och har precis ätit nuuudlar, hur gott som helst, men jag mår lite illa så det var jobbigt, vi ska äta pizza ikväll, huuuuur gott är inte det istället? haha. Nu ska jag hoppa in i duschen för jag är ful och äcklig och allt bara just nu :) PUSS!

 


LÖRDAG!

Ja idag så vaknade iaf jag, Patrick och Elin här i finsta city liksom haha. Vi åt en god frukost som vi knappt fick i oss, sen så körde Patrick hem mig och Elin,  jag hoppade av hemma hos mig och hälsade på en stund, sen så åkte jag in till kära Emma och vi gick och handlade på ÖB och rusta och lite överallt... tills nästa helg då alltså.
Vi har handlat en massa glitter grejer å en massa saker bara huuuur nice som helst.
Snackade med Sarah i tel nyss också och patrick är inte hemma, så jag vill att han ska komma nuuuu. Han kommer nog snart :)
Spårat inlägg, godnatt, eller nej eller jag vet inte :d haha. jag gör nog nudlar, eller? kanske.. :) PISTVAKT!!!




Fredag/Lördag

Herreguuuud vilken spårad kväll igår, eller nej inte så men den blev så lyckad så jag är så glad haha :D
Elin kom hit med sin mamma och vi mötte henne, sen så käkade vi lite räkor och chips och dipp och kollade på lets dance finalen, Vann den rätta tycker ni? det tycker iaf jag, haha. Han var ju grym när dom körde MJ.

Men iaf... Sen så spårade Patrick lite med sin dans uppvisning för oss hahahaa. och sen efter ett tag så kom Alicia baby och Sophia, saknar Alicia så mycket så det gör ont. jag lovar er...
Vi satt och spelade kort och sen kom Kalle hit också, niiice, sen så skulle Patrick lära oss Bondespelet, det gick ju bra? inte i det tillståndet iaf, haha. Jag har en massa roliga bilder, iaf Elin har det. haha.


Frågor & Svar

Anonym om dagens inköp:

hejsan :) , jo du gör ju hårförlänging med kreaktinwax har jag hört, och undrar hur många slingor man ska ha i håret för att det ska se bäst ut? och hur mycket du tar för att göra detta? :)

Svar: Ja precis :) alldeles rätt. Alltså det beror på hur tjockt hår du har, men det vanligaste och minsta mägnden man ska ha. om du inte har jätte jätte tunnt dårå, då kan man ju ha 50 ungefär. Men om du har jätte tjockt så kanske mellan 100-150,170 :) Jag har normalt tjockt hår och jag har 120 slingor i, och jag skulle kunna ha fler, men jag har alltid annars haft 100 i och det ser jätte bra ut också. Jag tar 500 kr för att sätta i, sen får man beställa håret själv och jag kan tipsa om ställen :)


dagens inköp




Tills nästa helg..


tills nästa helg också..


Glitter eyliner.


Matlagning.../Fredagsmys


Så fint patrick hade dukat.


Pepparbiffarna.






Klickat hem.

Har just klickat hem denna skönhet, den blir till nästa helg, hmmm, vad ska jag göra då?




Dagens..




Min nya keps och linne :)


Jag just nu....

Just nu sitter jag och äter ben  & jerrys fyfasiken så god den är... Idag var jag på salongen dårå.. Och mamma och maja kom dit sen så vi gick och åt på krabban sen så gick vi till åhlens och så, jag har också lämnat cv.
Jag fick sluta tidigare ikväll så det var skönt, eller ikväll å kväll, IDAG. Så jag och Patrick åkte in till Rimbo och handlade middag tills ikväll, det blir pepparbiff med vitlökskroketter. Mhmmm, med lite bea på det också...
Elin kommer nog hit ikväll, det blir mysigt det :)




Rallybrudar..

Hallååå!
Jag sitter just nu hemma hos Patrick och vi har lånat filmen "rally brudar" utav min syster.
Haha den är fan skön ju. Ska till praktiken imorgon som vanligt och sen blir det väl lugnt antar jag, herregud det är freeeedag imorgon, skönt ju. Ska börja handla lite smått med Emma i helgen också.
Jag tar kort på allt jag fick idag, imorgon för jag orkar inte nu :)




Hos syster!

Halllåååå!

Sitter hemma hos min syster, jätte trevligt faktiskt. Jag har stekt pannkakor till ungarna här och så, dom älskar mina pannkisar så. haha.
Sen blir det våfflor hemma. Jag har fått en massa ed hardy grejer utav dem, linnen, plånbok, keps och bikini :D
Jag som älskar ed hardy.

Skriver mer senare. :)


Jag saknar mina naglar.













Det var en liten del utav mina naglar jag hade och alla sorters färger jag haft, men det har vart mycket mer. gå in på kategorien naglar så får ni se mer tror jag :)

Våffeldagen..

...är idag, ni hade väl inte glömt det va? haha. Det är iaf våffeldagen idag så vi täntke göra våfflor lite senare, fyfasiken vad gott, det är ju hur gott som helst och jag åt det för 6048 år sedan haha.




Torsdag - Sjuk!

Godmorgon eller vad man ska säga.. Jag har vart uppe sen 8 men ändå.
Jag stannade hemma ifrån praktiken idag, jag har jätte jätte ont i magen idag, och imorse kunde jag inte ens sova så jag gick upp kl 8, fattar ni det? herregud.. menmen..
Så jag och älsklingen ligger och degar i soffan framför tv;n, tänkte göra något lite gott, enkelt någonting som man kan knapra på, men vad? haha, skulle va gott med smoothie men vi måste hitta mixern.




Jag just nu....

 

Sitter i soffan och äter lite kvällsfika med Patrick, vi har gjort fruktsallad och The, nu ska vi skriva ut mitt CV för att lämna in det imorgon!

 


Jag idag...












Kvällen.

Mamma kom hastigt och hämtade mig, helt plötsligt så ringde hon på dörren. :)
Vi åkte till Lars och B-I och direkt efter kom anna och tomas, åååååh vad bruna dom var dååå. Viktors händer var verkligen svarta och jag skojar verkligen inte, hans händer blir alltid svarta haha.
Vi åt stek och potatis hur gott som helst, men nu är jag hemma hos älsklingen igen, hoppade dansen idag också, eftersom att dom kom hem idag så..

Kollar lite på Hockey just nu, DIF-Brynäs det står 1-0 till DIF. Niiiiiice det då.
Patrick får fortfarande inte prata, stackarn då. Jag ska hoppa in i duschen en liten snabbis nu jag, och tvätta kroppen, känner mig jätte ofräsh!




Onsdag.

Idaaaaaaaaag kommer min kära syster hem, äntligen, saknar dom så mycket faktiskt.
Får äntligen träffa Viktor och Maja. Mina små älsklngar...
Idag har jag vart på praktiken och fixat mammas hår dels, tvättat och lagt upp det. Så fint det blev då.

Nej nu ska jag umgås med min kära man lite innan jag drar till Anna. Blir lite mat där också...



Tisdag.

Ligger i soffan hemma hos Patrick nu och tittar lite på tv.
Var i skolan idag fick sluta tidigare, 30 min tidigare så jag kom hem tidigare så det var ju lite skönt...
Patrick kan inte prata så det är lite tråkigt... men men så är det iaf :D
Aha... vad ska man göra idag då? ingenting typ... Vad ska ni göra idag?


Ligger här i soffan med patricks tröja. så mysigt så.
Blev stylad i håret idag också. Niiice, syns inte så mycket just nu..!


Godmorgon.

Godmoooooorgon.
Sitter här  uppe vid datan nu, jag har precis ätit frukost och ska snart gå till bussen. Älskling ligger och nannar gott i sängen fortfarande han. :) haha.


TRÖÖÖTT


Sängen.

Just nu ligger jag i sängen, galet skönt. Patrick sitter uppe och kollar på tv, rätt skönt att slippa han ett tag, haha nej vad dum jag är, men lite skönt att ligga själv i sängen iaf.


Jag just nu i sängen...



Håkans bar.

Sitter i soffan här med Patrick och vi har smockat i oss en stor fet pizza, det vart så att vi åkte och köpte en stor pizza ivar på miami i rimbo.
Nu sitter vi och tittar på Håkans bar, haha :) Längtar tills jag får sova sen eftersom jag vart så trött hela dagen...





Förkväll.

Sitter och tittar på förkväll men det är slut nu. Jag ska ta och göra lite mat sen till mig och älsklingen, han är hemma nu så det är skönt... Ska ta och ringa mamma och se hur dom har det där hemma också :)

Vad gör ni? :)

 


Måndag.

Hallåååå!
Jag har nästan alldeles nyss kommit hem ifrån skolan. Patrick är inte hemma för han är med Simon på tatuerings studion, osv osv...
Det har vart huuuuur trögt som helst i skolan idag, var hur trött som helst så det var lite segt. Men det var slappt ändå för våran lärare är lika slö som oss på måndagar satt :d haha.
Jag har precis ringt runt lite om helgs och sommar jobb och försöker få ut mitt cv för att lämna in det lite här och var, men inte då... Den vill inte komma ut ut datan, får be patrick om hjälp haha. Måste försöka åka in och lämna det också!


Då var det BOKAT!!!

Dååååååå var det bokat, nu är det bara Elin kvar som ska göra det idag iaf. Och sen hoppas på att Alicia och sarah gör det snaaarast. Hoppas Patrick bestämmer sig för att häääänga med också :D
































Då blir det av i år igen. Hääääärligt. Var ju där förra året, hur nice som helst!


Snö.

Varför snöar det för? Det var ju nästan vår igår.. eller nej men nästa iaf, jätte mycket snö har ju försvunnit på dom här dagarna så kräksnöar det nu!? :O vad är det för skit land vi bor i egentligen?
ajaa.... KUL! Jag vill ha vår och sommar. NUUUU!


Bild från Norrtälje som min Morbror har tagit. Tror jag!?


14:45

Hallåååå. Tänkte skriva godmorgon, men det kan jag ju inte göra. Haha.
Jag och Patrick vaknade runt en 12 kanske, lite för sent kände man eftersom att man är jätte seg just nu. Funderar på att ta en dusch snart så att man blir lite piggare och kolla på någonting och svulla chips kanske? skulle vara rätt gött, haha.
Emma och Danne kom förbi hit en stund igår kväll, det var skoj. Dom åkte kanske 3 på natten, haha galet trött jag var då. Jag och patrick somnade bums då iaf. Ove sov här också och nu är patrick med honom någonstans och grejer.


Bloglovin.

Följ gärna mig på bloglovin. Klicka på bilden för att lägga till mig :) PUSS

bloglovin


Hemma hos älsklingen.

Nu är jag hemma hos älsklingen, vi åt lite mat förut och åkte in och hyrde film, vi hyrde "Trubbel i Paradiset" Den var rätt ok. Ove kom hit också och kollade, han ska sova här, och Emma och Danne kommer nog hit en en snabbis sen.
Just nu sitter vi och kollar på "dä ä kanon" med Robert Gustavsson, haha så skön!


Frågor & Svar

Jennifer om Nytt i garderoben.:
Hur mycket kostar den där blåvita tröjan från Bikbok?

Svar: Den kostade 299:- :)


9 Månader.

Glömde skriva igår att jag och älsklingen hade 9 månader igår...
Jag älskar dig!




Dagens fråga nr 2.




Duscha? Fixa sig?

Man kanske ska ta och hoppa in i duschen och sen fixa sig lite och packa lite, eller är det för tidigt kanske?
Jag har ju ingenting annat å gööööra. Åh, lite jobbigt men men :)




Dagens fråga.




Gårdagen - Bilder.


Super god sallad som man fick "plocka" ihop själv med räkor och kräftstjärtar (stavning) och en massa goda saker. Mumma.


Påväg hem från Täby C i bilen.


Mamma i bilen.


Hos emma med Elin. Lånad från Ellinkulovainio.blogg.se


Monopolspelande hos Emma, lånad från Ellinkulovainio.blogg.se




Godmorgon.

Godmorgon allesammans!

Jag gick upp typ 11, orkade inte gå upp och nu sitter jag i soffan och inte gör ett smack, har pratat med patrick i tel ett tag nu, och jag längtar tills jag ska till honom ikväll, vi ska typ ha filmkväll eller något, hyra film iaf.. Saknar honom som satan.


Godnatt.

Nu har jag kommit hem ifrån Emma.
Jag och Elin drog dit efter jag och Emma hade vart ner och kollat på lokalen med en massa saker, kommer bli as bra, fyfasiken vad jag längtar just nu. Men iaf... Vi åkte dit och försökte hitta på något roligt att hitta på, men det fanns ju såklart inget. Så vi satte oss och spelade monopol, ovanligt va? Nej, inte riktigt, hehe.
Imorgon längtar jag tills jag får träffa min älskling, äntligen. Jag ska bo där i två veckor nu, så jädra skönt och mysigt.

Godnatt med er. Skriver mer imorgon.


Såhär har jag sett ut en gång i tiden, åh herregud! usch...


Nytt i garderoben.

'






HAha, jag köpte den här som jag la upp som jag älskade så mycket :)






Det fanns inte i M, så jag köpte P som står för Patrick som ni nog fattar? ;) Fint va? Tyckte det var lite gulligt.
Har inget halsband som jag vill använda heller så.



Min bebis.

Här är min tjocka val till hund. Men jag älskar honom ändå. Mer att älska.






Frågor & Svar

Anonym om Rosa läppar:
Vad är det för märkte, köpt osv? :)

Svar: Det är Nivea nr 83 :) Köpte det på flygfyren här i Norrtälje, men det finns nog lite överallt där dom har Nivea :)




Mobilbloggar-i bilen

Goddag! Blev ingen bloggning imorse. Men jag och mamma drog iaf in till täby c, det är ju nice, så jag Har shoppat en massa nu. Så jag visar det när jag kommer hem. Jag kommer hem snart :) ikväll blir det att kolla på lokalen med emma. Jag vet redan hur den är eftersom jag bor precis där, men måste kolla upp vissa saker :)

Just nu...

Mamma är lite seg, så jag passade på att vara lite egoooogirl!






Haha, kan ni göra såhär? ;)




Rosa läppar


Detta är min kvälls outfit, nu ska jag till Emma.


Mamma hade köpt nytt läppstift så jag testade, det var as snyggt.




Nu vankas det ****!


Jajjemen, Nu är det fixat, nu är det i ordning... Nu är det bara å fixa resten och längta! :)


Att göra...

Boka biljetterna. (Hm.. Vad ska jag göra nu då?;))

Ringa och boka lokalen. (Ops...Vad händer nu då? Vad ska jag/vi med en lokal till?)

Planera med Emma..Hmm? ;)

 



Hemma!

Nu är jag hemma ifrån skolan, eller det har jag vart ett bra tag, kom hem kl 11. Provet gick nog bra förvånands vis faktiskt. Trodde jag aldrig skulle kunna svara på någonting. Menmen... Sen tog jag bussen kl 10:05 hem och det var riktigt skönt att göra det.
Sen låg jag bara och kollade på saltön och åt lite och sånt, och nu har jag precis vart in med Mamma till Norrtälje en sväng men det var typ i 30 min. Men nu istället har jag skit ont i huvudet, så jag ska lägga mig och kolla på solsidan och ta en liten tupplur faktiskt. Gud så skönt det ska bli att vara ledig imorgon, att få sova ut, ååååh lovely. Hoppas jag och Mamma åker in till Täby imorgon, skulle va super!


Jag imorse, jag ser rätt trött ut va?


Mobilbloggar-skolan

Godmorgon. Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja... Vi ska ha prov nu och jag kom bara hit för att göra det för jag när inge bra alls, eller mitt huvud vill sprängas. Usch, orkar inte det. Men skönt att åka hem sen och bara lägga sig och vila iaf. Nej nu ska jag gå, för vi börjar nu. Hörs sen. Puss

Nytt i garderoben.


tröjan vi fick igår.


baksidan


jackan.


När jag kom hem så låg denna på sängen som mamma hade köpt till mig, as söt ju. klänning typ :)


Patrick-Älskling!



Älskling, du är mitt ljus över dagen, du är mitt lugn varje natt, du är min livsglädje, du är min medecin, du är min jag är din du är hela mitt liv. Du är en ängel, ena halvan av min kropp, du är den bästa killen jag någonstin kunnat fått. Du är den jag alltid önskat att jag har haft. Du är min styrka att överleva du ger mig inre kraft. Du är Patrick och jag är bara Mia att jag nånsin skulle få dig på fall det var något jag inte trodde. Om du är en dröm låt mig sova då för jag tror det är de bästa för oss båda två. Om jag skulle dö skulle du vara rosen på min kista skulle hålla den vid liv, skulle aldrig låta den vissna. Du är det bästa jag har, du finns när jag behöver dig, älskling kom och lägg dig här intill bredvid mig. Jag är jävligt glad för du är tryggheten jag bär på, att jag aldrig lämnar dig, det är någonting jag svär på. Man ska aldrig säga aldrig men jag kommer stanna med dig och om du skulle falla så lovar jag att jag bär dig, jag skulle aldrig nånsin släppa taget för jag skulle bära dig tills dagen kommer tills den dan jag ska dö, även om jag bryter fötterna så bär jag dig fram. Jag lovar mitt hjärta står i massa lågor i brand och det är lågorna som brinner för det du ger. Du tror du vet vad jag känner men jag känner så mycket mer, du kanske tror jag bara smörar men jag lovar det är sant. Utan dig bredvid mig baby så tappar jag min balans, du är glöden som brinner, du är allt som jag ber om.


Dagen-Bilder.


På bussen imorse.


Under filmen.


Victoria


"snygga" jag.


påvägen hem.


droger och på sorg



Du har tänkt allt som sagts om mig, Du kan tro allt du hört om mig, Du kan ställa frågor om sanningen finns det en  eller finns det tusen? svara rakt från hjärtat nu ditt medlidande kan jag va utan om det här ska vara allt vi hann. Så håll mig hårt, håll mig älskling nu. Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholms torg. Det känns som när jag kom hit way back in 93. En ynklig rad av fotspår,en okänd kontinent. Släpp, snälla, släpp taget nu, Jag kan stå, gå eller krypa härifrån, om det här är allt vi hinner med, så håll mig hårt min älskling. Nu vaknar staden långsamt och jag är full igen, snön hyr ut sin oskuld för skiten bara känns.


Hemma.

Nu är jag hemma, sitter i soffan och bara taaaar det lugnt, hur skönt som helst. Har längtat efter det hela dan. Jag försöker få in bilder från mobilen till datan, går inte så värst bra om man frågar mig :p hehe. Sen ska jag ju iväg och dansa, och min älskling är sjuk, usch det är inge kuuuul. vill ju träffa honom, usch!


Sista lektionen.

Nu sitter jag här inne i datarummet med en massa och ska snart kolla vidare på filmen vi ser "hajen" haha, den är ju ny och så (eller inte) Fast jag har faktiskt inte sett den, men ändå. Vi ska ha prov på detta imorgon... Kul, kommer typ inte kunna känns det som, men jag hoppas på det. Sista lektionen nu, sen slutar vi, skööööönt, ska bara hem och inte göra ett skit då, förutom att dansa sen då. Men det är kuuul :)


Mobilbloggar

Sitter just nu Här i skolan fortfarande och kollar just nu på ett filmklipp som vi ska diskutera om ungefär. Har fortfarande mot i huvudet. Vad ska jag göra? Har någon något förslag? Kan inte lägga in min "puss mia" nu från mobilen :P

Skolan.

Nu sitter jag i skolan och fortfarande har film grej, idag gick jag upp lite senare, 05:45. Lite skönare det, alltså jag har fortfarande ont i huvudet, jag förstår inte. Hoppas jag får träffa min älskling idag, jag ska dansa ikväll också, ååh det blir ju så sent, men jag måste verkligen, sen ska jag duscha efter det. så kommer bli sent som satan.
måste dra nu, skriver sen.


Sängen.

Nu ligger jag i sängen, skööööönt. Jag ska ta och kolla på saltön fortsätta kolla på det jag började på igår, jag vet att det är tidigt att lägga sig nu, men jag är JÄTTE trött, har ju vart uppe sen 5 imorse satt, och sen har jag sån huvuvärk. Saknar patrick fortfarande, hoppas vi ses snart älskling. <3




Hemma.

Nu är jag hemma igen, jag fick gå tidigare för Pike och få mina kläder och kortet eftersom att jag inte vill komma hem allt för sent eftersom jag går upp så tidigt nu denna vecka.
Jag förstår inte.. Jag har verkligen JÄTTE ont i huvudet, och glasögonen funkar typ inte, och jag håller på att dör, jag har haft det i flera dagar och just nu håller den på att sprängas känns det som.
Ska ta något att äta, skriver snart!


STHLM.

Halllåååå!
Hinner inte skriva någonting tyyyyp. Men nu kom Elin precis och vi ska åka in till Norrtälje för att möta Alicia och Sarah där och sen ska vi åka in till Sthlm på möte på stadion osv osv osv....
hörs sen!!!!


Gammal bild, eller inte gammal men den är inte från idag iaf! (:


Skolan.

Halllååå!
Nu har vi film vecka, och nu ska vi kolla på filmen instängd, usch, jag kommer dö, men det är kul. Har bunkrat upp med godis nu, skriver när jag kommer hem och jag hinner.

Godmorgon!

Godmorgon allesammans!
Just nu är kl 06:05 och jag har iaf vart vaken i en timme, men inte vart uppe i en timme, men nästan. Usch...
Inte kul att gå upp såhär jädra tidigt alltså. Längtar tills jag ska sätta mig på bussen och bara sova. Sen ska vi till sthlm på Möte på stadion med djurgården, så på vägen dit ska jag fan också sooova.


Godnatt my darlings.

Nu ska jag sova, har kommit hem ifrån badhuset och en liten prommenad med Emma. Det var rätt så skönt faktiskt.
Jag solade somsagt 12 min, men man blir jäkligt brun utav dom där solariumna faktiskt. Fast jag har jätte lätt för att bli brun också, så jag vet inte, men om man jämnför med andra dårå.
Jag saknar min älskling måste jag bara tillägga, tänker på dig jätte mycket just nu. Vill bara ha dig här och krama om.




Slänger in en bild på min älskling bara för att han är så fin också! <3


mot solariumet.

Nu blir det att åka in med Mamma till badhuset och sola, hon ska på vattengympa för första gången så jag går och solar, men dock bara i 12 min, för som jag sa sist jag solade där, så DOG man i dom solariumna, usch, så blir inte alls lika lång tid idag, sen ska jag gå upp till Emma tills Mamma är klar.






Frågor & Svar

Anonym om Min "internetsida":
Hur fasiken gör man så det blir sådääääääär?! :O TELL US!!

Svar: Mohaha, det ni ;) haha nejdå. Men man går in på getpersonas.com. Så kan ni välja där :) Ni måste ha Firefox för det.


Min "internetsida"

Ser ni vad jag har fixat? Snyggt va? Man kan ha en MASSA snygga saker, så man ändrar lite då och då, men jusrt nu har jag leopard, ovanligt? nej! haha.




Min helg del 2...


Min älskling sitter på sängkanten.


Haha, så söööt du är älsklingen min. Innan vi skulle ner och äta en jätte fin trerätters middag.


Såhär såg jag ut den kvällen!


Vid middagen..


Mamma och Pappa dels på middagen.


Jag och Mamma. <3


min älskling.


Min älskling och min bror, lite fulla? haha.


lite bättre, haha! :D



Hemma.

Hallååå!
Idag har jag vart i skolan, och ojojoj, vad jobbigt det var att gå upp imorse och allt, men jag var JÄTTE duktig iskolan verkligen. Så det är jag glad över, vi hade en vanlig dag i skolan idag, men resten av veckan så kommer vi ha film vecka. Så det blir nog rätt skönt, hoppas jag!?
Jag och Victoria böt mobil idag fast bara tills imorgon typ. Jag saknar knappsats på mobilen alltså, saknar Sony ericsson, har alltid haft det så jag börjar tröttna lite alltså. Menmen...



Snygga tjocktröjor att mysa i.

Hittade en massa snygga tjocktröjor typ, som man dels kan mysa i och bara vara snygg i. Ha i skolan och sånt, perfekt, Under västen nu såhär när det börjar bli vår ute.


Jag bara ÄLSKAR denna.


Ja, den är är skit ful, men tänk att ha denna hemma bara efter skolan, snacka om skööönt. Att bara ligga framför datan eller tv;n med. Hur skönt som helst, den ska jag fan ha. Haha.


Älskar lite kortare tröjor, som det ser ut att vara. och speciellt nu till våren, sommaren, speciellt till sommaren, så jädra snyggt.


En lite kortare ser det ut som här med.


En sånhär baseballs tröja, skitsnygg under en väst.




Jag ÄLSKAR denna, den ser as skön ut och den är hur snygg som helst, jätte härliga färger också.
Hoppas jag och Mamma åker in till Sthlm snart, hehe!


Min helg del 1...

Här kommer min helg, i bilder mest iaf... Men vi har haft det verkligen UNDERBART, vi har vart på relaxavdelningen, vi har dansat, ätit god mat, druckit goda drinkar och allt var så härligt bara. Underbart Hotell :)


I Lördags på relaxavdelningen. Älsklingen sitter och njuter.


Igen..


Detta serverades på relaxavdelningen, ingen dålig lyx där inte.


Igen...


En ISKALL tunna, som jag inte vet vad det var bra för, någon form av relax iaf. Men den var inte skön, doppa bara tån, pallade inte mer, så kallt var det.


Den tredje bubbelpoolen, den var riktigt skön.




Jag i bubbelbadet.


Usch, haha :D men man är inte snygg när man bara relaxar.


Jag och min älskling bara njuter med lugna tiden tillsammans och med den mysiga miljön.

lägger upp bilderna del 2 sen :)


Hemma!

Nuuuuuu är jag hemma faktiskt.
Rätt så skönt faktiskt, men det är ju tråkigt att åka hem redan också, men det räcker liksom med en helg, annars lessnar man. Men igår var det jätte roligt iaf, bilder kommer upp senare. Orkar inte just nu.
Men idag så åkte vi vid 10 tiden där ifrån för att åka till Stockholm för vi tänkte hoppa in på båtmässan en snabbis, och det var kul fast jätte mycket folk satt.
Men jag ska lägga upp bilderna nu snart :)


Söderköping.

Hallåååå!
Har ni saknat mig? klart ni har saknat mig, hehe. Men nu sitter jag och har ätit, förätt och varmrätt nu ska vi äta efterätten, så jag måste kila. Men jag lever så ni vet. Och det är ett jätte mysigt hotell, hörs imorgon!


Godmorgon.

Godmooooorgon allesammans!
Har ni sovit gott? Det har jag, så gott så att jag inte ens ville gå upp imorse fast jag sovit 9 timmar inatt, jädrar vad duktig jag är :)
Nu snart ska jag åka till Praktiken och jobba lite, sen vid halv 3 kommer älsklingen och hämtar mig sen åker vi till Söderköpiiiiiing :D Nice.





Nu ska jag gå och sminka klart mig.


Godnatt.

Gooooodnatt allesammans.
Nu ska jag sova sött jag, första gånge jag lägger mig såhär tidigt.
Längtar jätte mycket tills imorgon, och då får jag träffa Älsklingen ocksååå.
Imorgon på jobbet ska jag göra skumtoning på Li och sen tvätta och lägga mammas hår.




Där vi ska bo...

..här ska vi bo, i söderköping. Rummen och spat, hur underbart är inte detta?












Mamma och Pappa.

Här är en tydligare bild på min Mamma och Pappa.

 

Glömde berätta att jag och Mamma åkte in och solade, det blev en 20 minutare för mig, vi solade på badhuset och jag brukar inte sola där, jag solar på Meddo annars, och fysataaaan vad varmt det blev i dom solariumna, inge bra. Jag kunde inte andas tillslut och jag hade på högsta fart på fläckten, och jag höll på å svimma och jag har ont i huvudet fortfarande, fyfan vad jobbigt det var, jag avbröt jag skulle egentligen sola 21 min, men jag pallade inte, och det har aldrig hänt, då är det riktigt illa ska jag säga er. Riktigt jobbigt, nej, meddo nästa gång alltså...

 


jag just nu...

Nu har jag packat klart, äntligen. tills imorgon för då åker vi till Söderköping, åååh underbart, med min älskling ocksååå. Vi ska bo på relax avdelningen i spat, underbart, äta god mat, underbaaaart. Och bara vara tillsammans. Funderar på att stänga av mobilen när jag är där alltså, skulle vara så jääädra skönt alltså. Jag tar med mig datan, men bara för att kolla på film på vägen dit i bilen och hem. Men det kanske blir något blogginlägg någongång. Men det kommer bli VÄLDIGT dåligt med det ihelgen, vill bara tillbringa helgen med min älskling. Ni förstår mig va?
tänk vad roligt att läsa om allt sen när jag kommit hem? :)





Jag har en bild på min Mamma och Pappa på min tröja, så fina. Älskar er..


Klickat hem.



Nu har jag klickat hem denna skönhet. Mhmm. längtar tills jag får hem den!


Bilder från i Söndags.






Skor.

Juste glömde säga igår att jag träffade Regina en snabbis för att hämta ett par råååå snygga skor från Nelly som hon hade beställt som hon inte kunde ha som jag kanske ska köpa, men jag är osäker, det är strl 37 och jag har rätt ofta 36 och just nu skulle jag behöva 36 i dom här skorna, vill ju jätte gääärna ha dem eftersom att dom är så snygga, men det är 15 cm klack så dom är rätt så höga och rätt jobbiga att gå i, eftersom att dom är så grymt höga.








Visst är dom snygga? åååh älskar dom.


Hitta rätt schampo för ditt hår!

Att hitta rätt schampo kan vara en djungel, så tricket är att lusläsa innehållsförteckningarna. VeckoRevyn vet vad varje hårtyp behöver!

DITT HÅR ÄR...

...lockigt och strävt: Dina torra hårstrån behöver återfuktas. Leta efter ingredienser som sheasmör eller olika nötoljor. Glöm inte balsam efteråt!

...platt och fett: Håll dig undan krämiga varianter och satsa på ett milt schampo som uttryckligen kan användas varje dag. Har du tunt hår är ingrediensen panthenol din bästa vän, eftersom det gör stråna tjockare.

...färgat och behandlat: Ett schampo som bevarar din hårfärg och ger ditt behandlade hår en återfuktande boost är ett måste. Ett annat hett tips är babyschampo, som är extra milt. Har du permanentat ditt hår, satsa på ett schampo som är rejält återfuktande. Applicera endast i hårrötterna!

 

Lånad av Veckorevyn.

 


Tvilling

Tvillingarna 22/5-21/6

Du prioriterar kärleken. Resultatet är två riktigt romantiska veckor med härlig vårkänsla. En del av dina vänner känner sig bortsorterade och kommer med sura kommentarer. Ta inte åt dig för mycket, särskilt inte om det är uppenbart att det ligger avundsjuka i botten. Det blir bara tjafsigt.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 1
tur/pengar 4

 

Haha, jasåååå? ;p får väl se det!

 


Ont i magen...

Godmorgon allesammans!

Jag är hemma idag, jag har verkligen skit ont i magen, men det börjar lugna ner sig liiite bara.
Usch, jag hatar min mage alltså.
Menmen.. Pappa skrek på mig 10 över 6 imorse och ba: MIIIIAAA du måste upp kliva upp, kl är 10 över 6. (min buss går halv 7) Jag: Nej jag har jätte ont i magen... Tänker inte.
Så var det bara och somna om. Och nu ligger jag i sängen fortfarande. Är lite hungrig så ska väl ta något och äta, sen ska jag kolla på en ängels tålamod ocksåå.




Dansen.

Nu har jag vart och dansat, det blev så, fast jag har verkligen jätte jätte ont i magen. och jag är jätte svettig nu så jag ska hoppa in i duuuuschem gud så skönt, men det får gå snabbt som satan. Och jag saknar min älskling, så jääädra mycket, får inte träffa honom imorgon heller för han ska jobba från 14 - 01:30 jobbigt pass kan man säga.
Nej skriver kanske snart.


Hemma.

Nu är jag hemma ifrån jobbet. Det var rätt ok idag, men jag är helt slut. Orkar egentligen inte dansa idag, men jag måste verkligen. Men eftersom jag ska till skolan imorgon så ska jag ju upp så tidigt.
Men idag så färgade jag mammas botten och gjorde skikt av mörka slingor och sånt.
Men men.. ska äta mat snart, orkar inte bara, har ont i magen.


Dagens.

Godmorgon.
Jag ska försöka åka till Praktiken snart så fort som möjligt så att jag kan sluta tidigare än 18 ikväll.
Jag ska färga mammas utväxt, det är roligt så att jag har någonting att göra en stund iaf.
Sen ska jag väl försöka hitta på något annat :)
Nej, nu måste jag kila. Skriver senare.




Till Elin.

Nu ska jag ner till Elin och mysa lite med henneee. Har ju saknat den tösen fan, hon är ju min allra allra bästa vän ju som jag älskar meeeeeest. mhiihi. Höres senare dåååråå. Lär ju va där ett tag.


Snodde den från hennes blogg som ni ser ;) kika in där, hon är snygg!
Ellinkulovainio.blogg.se


Glasögon.

Nu har jag vart i Norrtälje med Mamma, Nu har jag köpt ett par billiga läsglasögon, dom är snyyyygga. Leopars innuti och allt. Nice nice.. HAr precis ätit nu också så jag ör proppmäääättt.








Tisdag.

Jag är heeeemma nu från skolanb, gud så skönt. Jag hade sovmorgon imorse, det var inte helt fel det heller. hihi.
Men ändå är jag jätte trött, vet inte varför och jag ville inte gå upp imorse, det var jobbigt kan man säga.
Åkte med älsklingen till Finsta där jag hoppade på bussen sen till Rimbo.
Jag ska på synundersökning igen om 1h ungefär, då får jag nog egna glasögon, åååh. Nice, hoppas jag trivs så bra i dem så jag använder dom ofta också.

Sitter här och äter nyponsoppa och mackor jaaaag.






Godnatt.

Natti natti.
Inte så mycket uppdatering idag, men jag är ju med älsklingen så. Nu ska vi sooova.
GODNATT!




Före och efter.

Före - Här var den nygjord, men den blev jätte jätte ljus sen.


Efter - Bredare och hjärtat somsagt.



Min tatuering.



Nuuuuu, har jag fyllt min tatuering jag hade. Sen så la jag till ett hjärta också, visst blev den fin? Svart och fin, han gjorde den bredare också. :) så nöjd.  vad tycker ni?


Dagen.

Hallåååå my darlings!

Dagen har vart jätte bra faktiskt. Jag har vart i skolan, och det har vart jätte bra faktiskt, rätt så kul. Eller det är ju alltid kul satt.. Men vi lärde oss ett nytt klippsätt på helt huvud, Gradering, det menas en page t.ex. jag klippte page idag, kunde inte ta kort :/
Sen efter skolan så kom Patrick och hämtade mig, så åkte vi in till norrtälje där jag skulle och tatuera mig. Lägger upp bild. Nu ligger jag och Patrick i sängen och han är lite grinig på mig :P men det får man väl leva med antar jag!?, han som är lite fjollig bara ;) haha.


Besöksrekord igår.

Godmorgon allesammans!
IGår hade jag besöksrekord 167 st det ni. haha.
Jag har precis fixat mig, ätit frukost och packat ihop mina grejer för snart ska jag åka in till Norrtälje och ta bussen till Skolan, eller ja salongen i Rimbo. Ska dit idag. Får se vad vi får lära oss idag då.
Efter skolan så hämtar Patrick mig förhoppningsvis om inte han ska jobba som han får reda på idag då. Men då följer han med mig till tatueringsstudion.






Godnatt.

Natti natti my darlings!

Nu ska jag lägga mig och kolla på En ängels tålamod och sen ska jag sussa gott gott, för imorgon börjar ju skolan igen, är det bara jag som inte vill? Nej tänkte väl det.
Eller det ska bli kul, jag har ju så roligt i skolan osv osv.. men det är jobbigt att gå upp så tidigt.
Men vet ni vad? På Fredag åker jag och älsklingen till Söderköping, fyfan vad nice.




Imorgon - Tatueringsstudion.

Jajjemen, imorgon blir det av till Tatuerings studion där jag har tid kl 15:30. Hmm.. undra vad jag ska göra där då? ;)
Det ni... Det kan ni fundera på.

Alla skriver vad ni tror att jag kommer att göra!!!



<---- min nya avslutnings grej. fin va?


Brillor (pics)









Hemma från brorsan.

Nu har jag kommit hem ifrån Mange. Det var mycket trevligt där. Åt en massa gott gott så man är helt uppblåst nu, hehe.
Jag åkt med Mamma och handlade också, så nu ska vi göra spaghetti med köttfärssås. Jag ska gå och göra köttfärssåsen för Mamma kan inte så jag får göra den :) så skriver snart.






Nu åker jag till bror.






Sängen.

Nej nu ska jag försöka pallra mig upp ur sängen och ta och gör mig lite fräsh, känner mig jätte ofräsh faktiskt.
Ligger i sängen fortfarande och bara slappar, rätt skönt faktiskt. Men då blir man ju bara ännu segare, så det är inte så kul.
Jag saknar Patrick också, han jobbar till 21 ikväll, så träffar inte honom idaaaag. :(


Bild på mig när jag slutade skolan.


Frågor & Svar

Jennifer om Såhär vill jag se ut.:
Du Mia, en sak jag alltid har undrat är hur man får bort löshår som man har limmat/vaxat fast. Är det sant att man måste klippa av det? Eller finns det en annan lösning?
Tacksam för svar :)

Svar: Man tar medel på fästena, på keratinvaax och sen så "knäcker" man vaxplupparna med en tång. Nej man klipper inte alls av det. Absolut inte. :)


Såhär vill jag se ut.

Okej... Jag kom på en som faktiskt är snyggare än Carolina Gynning.
Nicole Scherzinger, jag vill se ut exakt som henne alltså, hon är så sjukt snygg, och hennes kropp? och hennes röst, allting bara. Skulle typ göra allt för att se ut som henne.










Tårögd.





Andreas Wijk


Alltså jag dööööör. Jag lyssnar på alla hans låtar på youtube, eller dom han sjunger kanske man ska säga.
Hans röst dör man till, älskar hans röst, hans blogg, hans stil och allt.








Bilder från igår.

Tänkte lägga upp bilderna från igår när vi va hemma hos finaste Emma.
Det var iaf lite roligt. Eller det var hur roligt som helst fast vi inte gjorde något speciellt och fast vi ville göra något så blev det mycket skratt iaf. haha...


Haha jag och Emma i samma jacka..


























Hemma från Uppsala.

Godkväääääll!
Nu har jag precis kommit hem ifrån Uppsala, där jag och & Puttefnask har vart.
Vi var hos hans kusin, och jag klippte hans andra kusin och hennes pojkvän och gjorde slingor på henne, det blev jätte fint verkligen. Vi åt pizza och en massa, hade det roligt.
Men nu är jag hemma iaf. Har vart där ett tag, som ni nog har märkt, hehe.
Ska nog inte göra någonting alls. Patrick åkte och lämnade mig här, vi åt på donken innan han skjutsade hem mig också. Så man får sova ensam i natt igen :/ menmen...
Sista kvällen på lovet, känns ju rätt så surt :S


Carolina Gynning.





Alltså kan man va snyggare än henne? Knappt alltså. Hon är så jädra snygg, vad jag tycker iaf. och jag älskar hennes kavaj och jag älskar hela henne, hennes personlighet är ju så grym, jag läser hennes bok, mmm älskar den. Hon är fan min förebild alltså. SKönare människa får man ju iaf leta efter.
Bilderna är lånade från hennes blogg.


Godmorgon.

Godmorgon.
Nu har jag gått upp, haha ja. Kl är 12. Jag vaknade först utav att pappa kom in och sa att jag skulle gå upp sen typ 1 sek efter så ringer patrick mig, gullungen då. Men jag tror han kommer hit snart så det är ju bra.
Mamma och Pappa var i väg en sväng när jag gick upp, men nu kom mamma hem med en blomma till mig, en jätte liten som jag ska ha i mitt rum, å jag älskar mig mamma, hon är så snäll.


Fin liten blomma va?


Jag just nu, usch ser ni hur trött jag är? haha.


Godnatt!




Kvällens.

Nu åker jag med bussen kvart över sex in till Emma, där på station ska jag möta upp Sarah.
Sen ska vi ha lite roligt hos Emma ;)








Sexiga klackar.




Kläder




Vill ha skorna! :D


Jag just nu...

 

Ligger här i min rosa mysdress och bara myyyyser!

 


Fredag!

Då är det redan Fredag? Herregud vad fort det har gått, lovet har bara rusat förbi känns det som, men det har vart skönt att vara ledig, orkar bara inte skolan på måndag :(
Fast om 1 vecka åker älsklingen och jag till Söderköping, så det ska bli hur mysigt som helst.

Vilken natt man har haft det. Jag åkte hem till älsklingen igår, det vart så att jag sov där, vaknade kl 12 på natten av att älsklingen rusar upp och spyr hej vilt. Och det upprepades ett antal gånger, stackarn, men han är inte magsjuk. För nu är han typ bra, han måste ha ätit något dåligt.
Så jag har inte sovit en blund, jag har vart vaken sen 7 imorse, sen har jag världens mensvärk så det gör ju inte saken bättre heller.

Jag ska lägga mig nu här i sängen och titta på en ängels tålamod och försöka sova en stund.


Jag älskar dig gubben <3



Dagens.





Drar till Emma nu, och hoppas på att jag och patrick kanske syns sen!


Frågor & Svar

Anonym om Pics.:
Sjuuukt snygga brillor!:D Vart kommer dom ifrån? :)

Svar: Tack så mycket :) Dom kommer ifrån Lindex!


Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!

Jag gick upp kl 11 idag. Ville inte gå upp ur sängen, eller jag ligger lite halvtr i sängen nu med. Jag ska stryka en massa nu snart och sen hoppa in i duschen, ska åka och träffa Patrick sen, saknar honom faktiskt.
Han skulle med simon som skulle tatuera sig så jag ska träffa honom efter det.
Vad ska ni göra idag?




Bikinisar.

Bikinisar som blir att ta hem till sommaren, måste ha dom här, iaf leoparden, det är ett måste.







okej, jag behöver inte alla, men nr 2 och denna sista, ska jag haaaa!


Våran spontant galna kväll!

Okej... Jag måste bara berätta om våran lilla galna kväll, som är då sååå typiskt oss.
Okej, jag vet att kl snart är 2 på natten och ingen kommer att läsa detta just nu, men det skiter jag i, ni läser det imorgon, sen har jag inget å göra, kollar runt en massa på kläder å bla bla bla...

Okej... våran kväll alltså, vi dansade, det var rååå kul som vanligt. Jag, Elin och Sarah fick skjuts hem till Sarah av Sarahs Mamma. Först höll Elin på att hoppa in i fel bil (?) men sen när vi var hemma hos sarah, ven väldigt snabb visit, så tänkte vi, vill ha godis och chips å sånt, men vi tar 22 bussen från sarah till coop, nej vänta, coop stänger 22(?), haha. Vi tog bussen iaf, för vi tänkte, men då tar vi bussen och sen sthlms bussen upp till statiol, tänkte att det kunde ta max 20 min.
Vi gick ner till bussen och bussen kom, och den lilla vigelsjö slingan tog oss 50 jävla minuter att åka för att först precis vid sarah, kom inte bussen upp för backen först, så han fick vända efter ett antal försök och åka runt och sen nere vid lommarskolan så ska han åka i typ en vändplan, och i svängen så fassnar han i snön och grejen och kommer knappt loss, så han får backa ut som tar typ 30 min. Sen in på en stor parkering och försöka vända, så då i svängen där så fassnar vi igen och håller på att glida ner i diket och allt. aah iaf, det tog oss 1 h att komma till station, vi skulle hunnit med att gå fram och tillbax till statiol på den tiden. Men vi kom dit, och var trötta, köpte godis och sen åkte vi hem. haha. men kul hade vi iaf :D



Jag i bussen!


jag och elin i bussen.


jag och Sarah på statiol. Min mössa satt dock inte bra här, hade åkt lite konstigt efter våran lilla färd.
Detta är då alltså våran lilla Trio (?) :) älskar er.


Jeansen.



Skulle ju visa jeansen när dom satt på.


Kunde inte bestämma mig för vilken bild jag skulle ta, hade två som var bakifrån, men det fick bli denna, inte den snyggaste men den andra var för nära, aja, ni nöjer er hoppas jag.

Saknar sena sommarkvällar, kom jag på. Sitta på altanen, fortfarande ljust, och bara sitta uppe hela natten med gott folk!





Pics.









Nytt i garderoben.


Väskan jag fick utav min mamma från Spanien, den ser jätte liten ut, men det är den inte.


Köpte två par trosor, rå söta. På rea på H&M igår.


Solbrillorna jag bara var tvungen att köpa. hihi


Köpte ett par Cheep monday jeans idag. Ser jätte jätte fula ut på bild, men ska sätta på mig dem så ska ni få se.


Mascara och Puder.


Klänning jag fick av mamma från Spanien!




Emmas hår.


Till dig (Anonym) som inte trodde det skull bli bra för att vi tog avfärgning i botten, såhär är det nu. Det blev jätte bra!


Frågor & Svar

Anonym om Bilder från igår!:
hur avfärgar man? sliter det mycket på håret och vart kan man köpa det?

Svar: Det är aväfärgningsmedel som är blandat med Blondering, vatten och Schampo. Men H&M och Åhlens har som man kan köpa, det är som en vanlig färg. ungefär. Eller en blondering kan man säga. Det sliter på håret, ja. Ungefär som en blondering!


Bilder från igår!





Undertiden igår när vi gjorde avfärgning!


Såhär såg det ut efter avfärgningen, men nu är hon ljusbrun i håret :) mycket fint.


Hemma hos Emma!

Nu sitter jag hemma hos Emma igen.
Jag var ju till Tandläkaren, men det gick hur fort som helst, det var bara en kontroll som man alltid gör, men jag ska tillbax dit och laga lite tänder, hehe.
Sen så gick jag och Mamma en runda på stan, jag köpte ett par Cheep Monday jeans på Edblads & Co. As snygga, vad jag tycker iaf, lägger upp en massa sen, blir en stor visning, hehe. Sen så har jag ju fått 2 par Cheep Monday av Emma, men jag kunde bara ha 1 par, så det är braaa. Ett par svarta.

Nu är Emma inne i duschen och duschar ut håret, får se hur det blir idag då. Sen så ska vi ner på stan en snabbis innan mamma kommero ch hämtar mig, jag ska köpa en mascara, för min är sluuuut, snart iaf. Jag testade Emmas Mascara, helena rubinstein, den är verkligen hur bra som helst, jag hade jämnt helena rubinstein förut, fast inte denna mascara. Men nu ska jag köpa den som jag har annars, loreal eller vad det nu är. :)




Håret. Innan/Efter.

Innnan

 

 

Har inte fixat håret någonting, bara plattat det :P

 


Godmorgon!

Godmorgon godmorgon!

Mamma kom in kl 09:15 imorse och ville att jag skulle gå upp, då hade hon tråkigt, haha men det gjorde jag inte, eller jag gick upp kanske 20 min. senare än det.
Har precis ätit frukost och sånt, ska klä på mig och platta håret lite. Sen ska jag åka in till Norrtälje för att jag ska till tandläkaren, sen efter det ska jag nog upp till Emma och färga klart hennes hår, sen kl 16:00 ska jag till fot terapeuten eftersom att jag inte åkte dit igår.


Jag just nu. Mitt hår ser inte så långt ut där!


Hos Emma

HAllååå!
Lite dålig uppdatering idag, men jag var ju inne i norrtälje och satte i mitt löshår så nu har jag 120 slingor i :D fan vad nice, det är jätte tjockt. Men jag satte i bruna slingor i så det såg jätte konstigt ut men nu har jag färgat hela mitt hår blåsvart aaaas snyggt. Men jag solade en 25 minutare med Emma och gick lite på stan så jag köpte 2 par trosor och ett par solbrillor (jag vet lite tidigt) men jag var tvungen.
Visar bilder sen.

Sitter just nu hos Emma, vi har avfärgat hennes hår och färgat brunt, färgen räckte inte till, så halva håret är färgat, men det fixar vi imorgon. Vi har färgat mitt hår också dåååårå. OCh det är jätte fint. Elin och oona är här vi ska speeeela lite granna.


Såhär såg det ut innan. BLoggar mer imorgon, och lägger upp bild.




2 dagen på lovet.

Det har bara gått 2 dagar på lovet, guuud så skönt :)
Jag, Patrick och Mamma har precis vart ute och skottat snö, jobbigt men skönt.
Kl tre ska jag in till Li på salongen där jag har praktik och sätta i resten av löshåret, ååå så skönt det ska bli att ha i allt hår. Kommer bli så snyggt.
Sen ska jag till Fot terapeuten kl 18 ikväll, sen ska några av oss ha en liten spelkväll, nice nice :) Måste bara få tag på Emma så jag kan snacka med henne :O


Mamma och pappa kommer hem!

Ikväll kommer Mamma och Pappa hem, har faktiskt saknat dom lite, men det är ju självklart rå skönt att få vara ensammen också.
Men jag och älsklingen ligger och degar i soffan och kollar på Fame, så snart ska vi åka till min syster för att dom åker till Thailand imorgon i 3 veckor så mamma och pappa kommer dit efter dom har landat så det ska bli mys.
Vad händer ikväll? Det är ju loooov nu förfasiken :D



Jag vill ha sommar nu, värme och ingen snööö. Är så trött på detta. Vill ha sommmmmar!


Svar från Frågestunden!!!

Placebohoe:  Vilka bloggar läser du? Kram.

Svar:  Oj, det är rätt många, eftersom att jag har bloglovin som jag följer alla som jag läser, men det är… Sbogefors, Ellinkulovainio, Bunny, Emiliejosefsson, falsksanningsbloggen, Glamorouz, Kissie, lailaaziz, linneajanssons, asjogren, benniy, desireenilsson, enligtsissi, fashioninfocus, foki, jiie, whothefuckisalfis. A men det var några stycken, sen kan det va några som jag går in på lite då och då.

 

Emsy:  Vad skulle du göra om du hade 1 dag kvar att leva?

Svar:  Jag skulle vara så mycket jag kunde med mina närmaste och bara ha det kul, med mina närmaste vänner, min pojkvän och min familj, skulle vilja träffa alla som är närmast mig.

 

Katrin:  Fin blogg du har. Allt bra?

Svar:  Tack så mycket :) Ja, allt är bara bra!

 

Emma:  bli av med all elektronik så som, mobil (och hemtelefon), dator, kamera och dylikt eller att vara stum resten av livet? :)

Svar:  Bli av med all elektonik. :) Tror jag. Jo det skulle jag!

 

Emmelist: Vilka bloggar läser du varje dag?

Svar: Har redan svarat på den frågan längre upp :)

 

Haedil:  Hur lång är du?

Svar: Jag är 162 cm :)

 

Anonym: hur många unika besökare per dag har du?

Svar: Jag har mellan 100-140 per dag :)

 

Sarah: ja visst är jag :D Vad tycker du om mig :D ??? <33 hihii

Svar:  haha, du är sjuk :D Jag tycker myyyycket om dig, älskar ju dig sockerbit :)

 

Anonym: vilken är din favorit ställning och vart är det konstigaste stället du har haft sex på?

Svar: Det där var en sjukt dum fråga, så den svarar jag inte på :) Du kan ju fantisera lite.

 

Matilda: Fin header! :)

Svar: Tack så mycket! :)

 

Vad roligt att jag fick så många frågor :)

 


FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD!!!

Nu är frågestunden avslutat så att ni vet! ;)