30/31 Maj

Hej Läsare!

Igår så var det marknads afton här i Norrtälje. Jag och Elin åkte från skolan tidigare för att repetera och på mötet för vi dansade vid hamnen. Första dansen gick inte alls bra, men andra gick rätt OK ialf.
Sen efter det så gick jag med Alicia till Parken och där träffade vi Linnea och Jasmin och satt med dom där en stund. Vi träffade en massa annat folk också. Mycker trevlig kväll. Sen kom Denice och Lina. Sedan träffade vi Elin och Elias. Jag och Alicia gick och åt innan Adam Tensta skulle sjunga ialf. Han var as bra. Sen så var det "club" på Uhuset haha. Vi gick in där och vände typ. Sen var det inge kul längre så jag drog hem och alicia stannade kvar i Norrtälje, som vanligt ;) haha!

Idag ska några hem till Alicia och ha mysigt vi ska grilla där och sånt. Vet inte riktigt alla som kommer ännu.
Men det kommer nog bli skit najs. Filmer och bilder kommer senare.

Kram mia

Dagens Outfit
image569


image577

Cooolt

image559

lyssna på ditt hjärta

Man ska lyssna på sitt hjärta. Eller hur?
Men varför gör inte du det? Ditt hjärta vill men din hjärna säger bara: Nej.
Både du & jag blir gladare och lyckligare om du rättar dig efter ditt hjärta. Speciellt du skulle må så sjukt mycket bättre. Det är hjärtat som styr dina känslor och hur du mår. Inte din hjärna. Ditt hjärta sprider kärleken runt hela kroppen. Men om du ska lyssna på din hjärna och bara tänka bort det ditt hjärta säger så blir det aldrig bra. Skit i vad andra säger, är de det du tänker på? Jag vet att allting skulle bli annorlunda om det vart rätt igen. På ett väldigt bra sätt. Du är fri, det vet du. Du visste inte det då. Men nu kommer du få veta.
Jag är den rätta och du är den rätta. Det är bara din hjärna som måste sluta att lägga sig i och försöka ändra på vad ditt hjärta säger. Men ditt hjärta kommer aldrig att ändra sig. Det vet både du & jag. Lyssna till ditt HJÄRTA!

image558

Video Sthlm

Här kommer det två video på mig och Alicia när vi var i Sthlm, när vi fikade :P

29 maj

Hallåjsan.
Sitter här i skolan på hemkunskapen och har precis skrivigt klart någon grej till min uppsats. sköönt!
Ska ha engelska sen är det lunch sen matte, idrott och på idrotten ska vi nog orgentera och jag VILL INTE. det suger verkligen att göra det. Då ska jag lämna in min idrotts komplitering. Äntligen är allt klart.
Sen äre B-språk då ska jag fanimej sitta ute och sooola och läsa en bok.
Kramar <3

Sthlm

Idag har det vart rätt kul i skolan. Men tröttsamt. Men det gick rätt så snabbt hela dagen som tur var. Hade as ont i huvet hela dagen. Men bestämde mig för att försöka kämpa igenom hela skoldagen. Gick med huvudvärk i sthlm med. Var föressten i sthlm idag med Alicia. Jag köpte löshår och ett par solglasögon (kommer bilder).
Jag & Alicia har haft det lite roligt idag med färger på mina kläder och skit som vi gjorde om på kameran. Det kommer bilder på det också så ni får se. Men jag har inte fått dom ännu av henne. Men imorgon. Vi satt på ett jätte mysigt cafe idag. Brevid hårstudion as cool salong asså. In där kommer Linda Rosing och ska in där. Sen inne på Thai mahal eller hur det nu stavas så kommer det en sångerska som var med/är med i Afrodite. COOLT ;) haha. nejdå! Menmen.. Hade det jätte mycket med dig idag gumman. Kommer filmer säkert också, Älskar dig. <3

Dagens outfit

image556
image557

28 maj

hejsan hoppsan!
Sitter här nu vid datan och är klar tror jag. Elin står ute i hallen och gissa vad hon gör? :) haha. Plattar sitt hår såklart. Herregud. Samma visa varenda morgon. Men det är såklart trevligt med lite morgon besök.
Idag ska jag till skolan och tråååååka. Orkar verkligen inte. Men nu är det inte långt kvar. Måste väl stå ut då.
Sen efter skolan ska jag till Sthlm. Men vet inte ritkigt med vem nu. För Alicia skulle med igår. Men nu kunde hon inte. men i värsta fall kunde hon följa med sa hon. Jag ska köa löshår, jag måste verkligen. haha.
Men men.. Vi får väl se vem som åker med. <3

image555

27 maj/ KLART

NU är jag klar med idrotts kompliteringen till uppsattsen så hoppas på ett MVG.
Sen är jag typ klar med hemkunskaps uppsattsen oxå om miljön och skit haha. Men de är skönt.
Sen har jag och elin kommit på en massa i dansen som vi ska ha på Fredag på marknads afton.
Så det är skönt, börjar få lite saker avklarat nu. Hoppas bara på att klara det i slutändan sen också!
Imorgon ska jag till Sthlm med sötaste Alicia  :) och köpa nytt löshår. JIPPI! äntligen.
Puss på er.


Mia Linnea Sofia Zetterström

image552
image553

söndagens inköp

Igår var jag i sthlm med Elin. Detta köpte jag!


Allt är fråm Gina tricot förutom skorna :) allting gick på ungefär 1000 kr

26 maj

Hallåj. Asså jag har blivigt jätte dåligt & dryg på att uppdatera. Jätte tråkigt. Men jag har inte tid. Idag har jag sovit hela dagen verkligen. Åkte hem från skolan vid halv 11 tiden för jag hade så fruktansvärt ont i magen och seg och allting. När jag kommer hem så kollar jag lite på film på balkongen. Sen lägger jag mig på "golvet" på balkongen och sover där i kanske 2 timmar. Fattar inte att jag kunde somna där, det oskönaste stället att sova på verkligen. Sen när kl är typ 2, så går jag ner till min säng och lägger mig där och sover istället, och vaknar när klockan är 5. Och det var as skönt, då vare bara upp och äta sen i väg på moppe kurs. Men är ändå as trött nu.
Imorgon ska jag & Sarah ha dans lektion i skolan från årskurs 4-6 tror jag. för dom har må bra dag. som vi kallar det. Får se hur det går. just nu har vi ingen låt att dansa till så får väl sitta uppe nu i natt och leta. haha.
Menmen.. Kom till hamen på fredag på mark

25 maj

Halllåååj. Jag vet att det har blivigt dåligt med uppdateringar. Sorry. Men har inte suttit här så mycket, om man säger så. Det har ju vart fint väder. Menmen.. Idag har jag ialf vart i sthlm med Elin, har köpt väldigt mycket klänningar/tunikor och ett par skor av plast. haha. dom kan man bada med om man vill. Hinneri nte skriva så mycket, ska ta och sminka av mig och sätt apå mig någe mys kläder och plugga. Vill sova snart.
Puss på er.

24 maj

image545
Hallåj.
Idag vaknade jag för någon timme sen kanske. Gick upp och ut på balkongen och satte mig där och käkade frukost och läste en kalle anka tidining, såklart som alltid. hihi.
Men nu sitter jag här och ruttnar. Varför ska jag vakna så tidigt för? Men det kanske är bäst. För jag ska duscha och grejja snart. För jag ska och kolla på Sarahs konfermation. Och såklart alla andra jag känner som ungefär ALLA i min klass förutom jag konfimerar sig ju. Haha. Lite mobbad jag är. nejdå!
Men känner att jag måste köpa något till Sarah, typ blommor eller någonting. Men vafan, jag måste komma in till N-tälje på något sätt men jag vet inte hur. För ingen är hemma. Är ensam tills ikväll. Det är lite tråkigt :/
Men nu ska jag hoppa in i duschen. Sen måste jag ringa elin så jag kan hämta min plattång.
Jag älskar dig Sarah.
Kram mia

23 maj

Tjena. Har inte så mycket att skriva idag. Men känner att jag måste uppdatera.
Jag ska snart hoppa in i duschen. Åkte hem tidigare från skolan idag med elin. Elin mådde inte bra och skulle hem. Så jag åkte med hem. Jag ska städa och plugga sen också. Har precis tvättat moppen. Så den är ren och fin nu. Martin kommer förmodligen ikväll. Det ska bli riktigt mys faktiskt. Menmen.. skriver mer senare <3

Man gör allt för kärlek va?

image541

22 maj

Idag har jag bara vart i skolan och tagigt det lugnt. Var i Sthlm på morgonen och fixade ett spänne i tandställningen som hade lossnat. Så kom lite senare till skolan. I skolan var det skönt. Jag & sarah hade roligt som fan.
Efter skolan drog jag hem med bussen direkt. Sedan åkte jag och Mamma till Ikea i Uppsala. Vi hämtade Martin först hemma hos honom, han skulle med. Det var roligt, för vi hade inte träffats på 1 månad. Han kommer förmodligen till mig imorgon, lägntar!
Någon gång i helgen ska jag försöka åka till Sthlm och köpa lite kläder och nytt löshår.
Nu kommer det bilder på mitt nya hår oxå :D är as nöjd, måste jag verkligen säga. är jätte blond. hade inte räknat med så blont. Men det är skönt att vara tebax.
puss på er

image537
Dagens outfit
(ser as vindögd ut på första bilden)
     

21 maj

Hallåj i stugan!
Sitter här och dricker sån här C-vitamin. Det är riktigt gott. Och nyttigt såklart. Elin står och plattar håret i hallen som vanligt vid den här tiden på morgonen. Vi ska väl till skolan snart. Eller ja, ialf ner till bussen kanske om 20 min.
Idag ska jag inte vara i skolan hela dagen. Jag ska åka in till Norrtälje halv 2 ungefär. För då ska jag till FRISSAN, äntligen säger jag bara. Gud vad jag lägntar. Kommer nog bli fint. Ungefär vid 3 tiden kommer Elin in till mig, vi ska gå lite på stan osv. Har 50 kr på H&M så kanske köper några örhängen eller någonting liknande. Sen ikväll har jag moppe kurs halv 7. Vet inte om jag åker hem innan eller om jag går direkt dit sen. Aja vi får se. Idag ska jag skriva provet i so;n äntligen. Det bara skjuts upp hela tiden. Vill ha det gjort. Så slipper man gå & tänka på det någe mer.
Skriver förmodligen mer sen. Kommer säkert bilder från idag senare också!

Kram mia

image536

Jag älskar dig!

Du lyser upp min dag. Vad skulle jag göra om du inte fanns?
image535

Jag tror på din ärlighet!

image534

20 maj

Hallåj! Idag har jag vart i skolan tills efter lunch. Känner att jag bara inte mår så bra i kroppen och allting.
Asså jag vill gå i gymnasie NUNUNU. fyfan vad jag vill flytta bo med älskling och allting. Är nästan mer sugen på Sthlm nu än Uppsala. Vi får se. Skönare att åka till sthlm än till uppsala ialf. Mer najs i sthlm med alla affärer. Men framförallt så är det nog bättre på St eriks gymnasiet. Men det är ändå ett tag dit. Jag och Mamma ska åka till Rö lite senare för vi ska på middag där. Anna & tomas kommer hem från Grekland ikväll. då är det middag hos B-i & Lars. Riktigt gott ska det bli ialf. Måste plugga lite innan ialf. Jag gjorde Matte provet idag. Det gick fan as bra. Jag svarade på alla förutom 1 & det var den sista MVG frågan. Går ritkigt bra. Ska försöka komma igång med det nya kapitlet i matten nu. Så det går bra sen. Imorgon har jag prov i SO. Det kommer också gå bra känner jag. Sen ska jag skriva en komplitering till Idrotten. Så får jag MVG i det. riktigt najs asså. Går bra för mig nu känner jag.
Ska ta och fresha upp mig lite och ta något riktigt gott och nyttigt snart och sätta mig ner och kolla i lite saker.
hare bra.

Kram mia

Moppe idag.

image532 

Blond & lugg

Sån här lugg ska jag skaffa & platina blont hår.image531
Sen i helgen ska jag åka in med Alicia till Stockholm och handla lite granna. Då ska jag köpa nytt löshår och allting. Eftersom jag har blont hår snart. Sen har jag sålt mitt andra löshår till Sarah så kan inte färga det eller någonting. Vill inte färga det heller för det slits på håret så mycket. För sist när jag färgade det så gjorde jag bara slingor och håret gick typ av. Herregud, Så bäst att köpa nytt när man har den hårfärg man ska ha och sånt.

Kram mia





























Lugg

På onsdag ska jag till frisören som sagt. Ska både färga och klippa mig.
Jag ska färga blont & klippa topparna, klippa upp och klippa lugg. Ni vet, inte sne lugg.
Kommer nog bli bra :) Nu ska jag ta en dusch. Puss på er.

19 maj

Idag är det exakt 3 veckor kvar tills jag fyller år. Riktigt najs. Jag lägntar verkligen.
Elin sitter ute i hallen och plattar håret som vanligt vid den här tiden på morgonen uppe hos mig. haha.
Vi ska snart dra till skolan kl är faktiskt prick 07:30. Felicia kommer väl snart med moppen som vi ska åka ner med tydligen. 3 st på en haha. aja.. Idag har jag 2 prov att göra iskolan. Inte kul asså. Jag kommer inte få någe bra på dom. Speciellt inte SO provet. Ska sitta och läsa på bussen nu till skolan. Inte för att jag kommer lära mig någonting. De är så svårt, urk. Hatar detta. Men idag efter skolan när jag kommer hem, då ska jag direkt sätta mig ner och skriva min idrotts komplitering. Det måste jag göra. Så jag får MVG. Sen MÅSTE jag & Sarah hitta på en dans tills må bra dagen för mellan stadiet. Vi måste minst komma på 3, 8or. Men det gör vi lätt. Vi måste bara börja, vi har inte änns gjort det. Och det är väl nu i veckan eller någonting sånt. Säg bara inte att det är imorgon, för då dör jag asså. Men nu ska jag dra. Ha det så bra.

Kram mia


helvete

Den här dagen började rätt OK. Men nu islutet verkar allting bara köra i hop sig. Jag står inte ut.
Vad jag än gör eller säger så blir det fel. Jag är hungrig och trött. Men har inte lust med någonting.
Jag har två prov imorgon att göra som jag inte kommer klara. Jag ska läsa jätte många sidor tills moppe kursen på Onsdag. Jag har nya huset att tänka på att jag måste skaffa garderob som jag inte gjort ännu. Och vi flyttar in om 3 veckor. Jag håller på att köra slut på mig känner jag. Jag hinner inte med någonting. Skolan är väl till för att lära sig eller hur? Men varför sätter dom saker på varandra hela tiden. Och satt det blir så mycket. Det är som om att dom gör det med flit.

Allting ska vara så himla stressigt och jektigt. Och allting måste gå så fort, och allting måste vara så mycket. Men varför? Varför vill dom köra slut på oss barn som går där för att lära oss? Vad tänker dom med? Det är väl bättre att man tar en sak i taget än 100 saker samtidigt!? Jag börjar bli trött på att det alltid är en massa olika saker som ska göras som man ska kunna och allting. Asså jag hinner fan inte. Jag ska bygga upp till högre betyg i ungefär 100 ämnen känns det som. Och jag tror att det är två veckor kvar tills dom sätter betygen. Herregud. Jag kommer aldrig hinna. I höst sen i 9an då är det plugga plugga PLUGGA sten hårt asså. För jag ska komma in på frisör antingen i Sthlm eller Uppsala. Det har jag bestämt. Men då måste jag ligga i. Jag vill inte sluta Dansa eller träna handboll bara för att plugga. Men det kanske är så att jag måste? Eftersom jag ska in på frisörskola, Kan jag inte sitta och åka ända till Åkersberga ialf 1 gång i veckan när jag går i nian. och kan inte plugga den dagen. Kommer hem jätte sent på kvällen. Men jag vill ju verkligen sattsa på dansen. Jag vill inte lägga ner det. Bara för att lärarna eller hela skolan har bestämt att plåga oss barn. Kan ju tänka mig hur det blir i Gymnasiet sen då. Men då får man hålla på med saker man vill göra ialf. Aja.. Är det någon som känner samma? eller är det bara jag som sitter och snackar en massa skit tycker ni? Aja.. Nu ska jag kolla runt efter lite olika skolor till gymnasiet, det är alltid kul. Ska kolla på Andra avenyn också! Ha en bra vecka. Jag vill vara död några timmar imorgon när jag ska ha prov.

Kram Mia







Skor till sommaren

image527image528

klänningar till sommaren

image522image523
image524image525
image526

Vilken tror ni skulle passa mig bäst? :)

Africa


Jason Marz i hjärtat


Tidernas tider

Det var tider det. Den finaste tiden :)
image521

Dagens

Idag har jag kört mycket moppe :) det är kuligt. haha. kommer lite bilder!

image518
Dagens slapp outfit


Jag älskart

K
ram Mia!

Gårdagen/kvällen

image514
Jag har för stor & Alicia har för liten. HA-HA!
image516
Kvällens outfit på Alicia gumman.
image517
Kalle Anka.

18 maj

Hallåj.
Gick upp ungefär 11 idag. Alicia sov här i natt. Gick upp så ringde Martin, vi snackade kanske i en kvar. Riktigt trevligt. Var länge sen. Kanske får träffa honom nästa helg. Hoppas på det :)
Igår var jag i Norrtälje med Alicia. Vi träffade Sarah där och gick till en fest. Spårade tillslut såklart.

Menmen. Idag har jag pluggat lite granna. Ska väl ut och köra lite moppe snart igen, haha. Mamma ska också pröva idag har hon sagt. Det ska bli kul  och se haha.
Senare ikväll blire andra avenyn, jippi. Bara 5 avsnitt kvar. buhu. inte kul. Kommer in bilder från igår senare. Orkar inte lägga in dom nu. Men gör det sen. Lovar jag ;) Hörs senare. Puss på er gullefjiun! <3

Johans 30 års fest.

Fick tillbaka min kamera ifrån min bror nu idag. ÄNTLIGEN!
Menmen.. Lägger in lite bilder från johans 30 års fest.



                              
jag & min puckade Pappa haha.




image512
image513

Kvällen

Ikväll ska jag ialf vara med Alicia.
Hon har vart i Täby så hon kommer hem om 1 timme ungefär.
Då ska jag & Mamma åka in till Norrtälje och hämta våra pizzor som vi ska beställa.
Familjen + Alicia ska äta pizza här hemma ikväll. Mysigt mysigt.
Jag vet inte riktigt vad jag & Alicia ska göra senare. Men det blir väl att vi kanske drar oss in till Norrtälje.
Kanske in till Sarah för hon är ensam ikväll. Men vi får se vad som händer. Har som sagt ingen större lust
att sitta hemma och dega. För nu finns det verkligen ingenting att göra här hemma. Allting är typ nerplockat och allting. Haha. Ska ju flytta snart. Imorgon fortsätter nog loppisen lite granna ialf. Eftersom lite finns kvar. Men annars kommer det en som köper upp allting till en annan loppis.

Kram Mia


ingen kommentar. Vi är snygga. Jag älskar henne!

Cyklandes runt på gatorna!

Dom här cyklarna är grymt snygga dom också.
Skulle vilja ha någon cool sån.
Vad tycker ni? :)

image494
image495
image496

Hiss eller Diss?

Ge mig. Jag vill ha. Fyfan vad snygg. Vad tycker ni? Hiss eller Diss?
image493

17 maj

Dan som började så jäklans bra. Jag har fått moppe nu :D är as glad för det.
Sen har jag tjänat ihop 1100 kr. as bra ju. Men nu får jag inte komma in på en fest jävel.
Så jag vet inte vad jag ska göra. ROLIGT. NOT!
har ingen lust att bara sitta hemma ikväll nej urch nej. Menmen..
Ska ialf vara med Alicia ikväll. Och tur är väl det. För annars skulle denna kväll
gått åt skooogen. Mnemen. vet inte vad jag ska skriva mer. drygt inlägg. sorry. Kommer fler roliga. <3

Kväller & Mörker

Kom precis hem ifrån N-tälje.
Har vart inne och kollat på dans show med Linnea & Alicia. Det var trevligt.
Vi gjorde sedan inte så mycket. Väntade på Linneas mamma skulle komma. Sedan gick vi och träffade
Jocke och sedan åkte vi hem. Var inge roligt i N-tälje så.
Ska nog gå & lägga mig nu snart. Ska upp tidigt imorgon för då äre loppis. KOM HIT OCH KÖP! :D
Alicia fick inte sova här i natt :/ tråååkigt. Hoppas hon får det någon annan dag.
Fest imorgon i norrtan. Vet inte om man kanske ska dra dit och glo lite. Får se vad som händer.
Hoppas man får träffa bästis på Söndag. Saknar dig.

God natt. <3

image491
Hemma hos dig för ungefär ett år sen va? Saaaaknar tiden!


BLOND

image490
Yeeeees. Nu är det bokad och färdigt. på Onsdag blir jag Blond IGEN. JIPPI*
Jag är så glad. Jag vill verkligen tillbax till mitt härliga blonda fina hår. Hoppas det blir bra och allting. Sen ska jag köpa nytt löshår så blir det toppen asså. :D
Hare bra. <3

Freeedag

Vad ska ni göra ikväll?
Vill hitta på någonting ikväll. Men var ju hemma från skolan idag. Så antar att jag inte får det.
Ska nog vara med alicia iallafall, kanske. Inte säkert. Men jag hoppas det blir så :)
Har ingen större lust att sitta hemma & ruttna själv med Mamma & Pappa en Fredag kväll.
Vet inte vad jag ska göra imorgon heller. Men det får vi se då. Loppis imorgon ialf.
Har precis prismärkt allting som jag ska sälja imorgon. Hoppas jag blir av med allting bara.
Orkar inte med skiten :p
Hörs senare.

Kram


16 maj

Morsning korsning. Har precis käkat frukost. Är hemma idag igen.
Är sjukt att man kan ha så jäkla ont i huvudet som jag hade igår kväll. Så jag stannade hemma idag med.
Men idag känner jag mig mycket bättre faktiskt. Skulle kunna gått till skolan idag om jag var vaken imorse.
Menmen.. Mamma ville ju att jag skulle vara hemma och ta igen mig det sista. Ikväll tror jag att Alicia ska sova här.
Riktigt najs. Är sugen på att hitta på något festa eller någonting. Men det händer ju ingenting nu förtiden här i Norrtälje. Blö. Kanske får moppe nu i helgen, vet inte om det blir idag eller imorgon. Men roligt blir det isåfall.
Imorgon är det Loppis, måste upp sjukt tidigt på en lördag, ska börja sätta upp alla grejer 8 imorgon bitti. KUL, NOT! Menmen.. Vet inte vad som händer imorgon kväll heller. Men vi hoppas på trevligheter, eller JAG gör det ialf, haha. Men nu ska jag ta & ränsa det sista i mitt rum och se vad jag ska ha till loppisen och inte.

Kram Mia

15 maj

Idag har jag vart hemma ifrån skolan. Vaknade imorse, gick upp och åt frukost. Sen hade jag as ont i magen sen igår eller någonting. Mamma tyckte jag skulle vara hemma och ta igen mig lite granna. Och det gjorde jag också. Sov till halv 1 idag, säger bara RIKTIGT skönt vare. Så jag har inte hunnit gjort så mycket idag än duschat typ.
Men ikväll börjar moppe kursen. Har ingen vidare lust till det. Känner ingen, har aldrig vart där osv osv :P Och sen att man ska sitta där i 3 ruttna timmar :P men det blir bra, det är bara 3 gånger satt.
Vad ska ni göra ikväll?

Kram Mia

Beställt och klart

Nu är solbrillorna beställda och klara hihi.
Fick dom av Mamma i namnstag present.
Hade namnstag igår. och imorgon har jag också det.
Linnea & Sofia. Men det var väldigt snällt av henne.
Nu väntar jag på brillorna och sooolen.

Mia

Ränsning

Har precis ränsat ur min bokhylla. Ska ha Loppis på Lördag. Ska ju flytta snart. Herregud vad jag längtar asså.
Kommer bli toppen, finast & roligast.
Jag vill flytta nu nu nu nu.
På lördag är det ju loppis som sagt. Alicia ska komma & hjälpa mig också. Hon ska själv sälja lite granna :p
Sen senare får vi väl se vad vi hittar på :P Vi ska sälja saft för 5 kr också. haha.

Kram Mia

Take me back!

image488

Spegel vägg

Han tar inte in det i sin hjärna eller sitt hjärta.
Vad är det som är fel? Han är som en spegel, allt studsar tillbax.
Vad ska jag göra, för att en människa ska förså?
Ingenting värkar det som, ingenting funkar.
Herregud. Hur ska jag klara detta?

image487

again?

Trying again?                                                Nää, tror inte det va?
image485image486

Plugg

Nu ska jag sätta på mig Ansikts Masken och börja plugga.
Jag hatar verkligen det hära. En massa stress bara. Har två prov
på Fredag både SO & Matte urch urch. Jag vill inte. Sen är det Loppis
man måste packa ihop till också. Aja vad väntar jag på? Det är bara att sätta igång.
 
Mia

Dagens inköp

Idag efter undersökningen så hoppade jag & Mamma in på Täby C en snabbis som sagt.
Här kommer bilder på det jag köpte. sorry för den dåliga kameran jag fotat med. Men det är mobilen. Min kamera är hos min bror fortfarande.
1.2.3.
1. Body Lotion från H&M
2. Ansiktsmask, Honung från H&M
3. Silver örhängen från Glitter

4.5.6.
4. Vita shorts med hög midja från Gina Tricot
5. Blå Body från Gina Tricot
6. Blommig klänning/tunika från Gina Tricot

7.
7.Vitt bälte från Gina Tricot
Mia

Snart ett inköp för sommaren?

Ska fråga Mamma om jag får dom här som en namnstag present som kommer från Blammo för 190 kr. Isåfall tänkte jag beställa dom på www.Zoovillage.com En riktigt bra sida. Bli medlem där så får ni allt för ialf lite billigare. Mycket fina kläder m.m!
image474

14 Maj

Hallåj. Idag gick jag upp vid halv 8 ungefär, för att jag skulle in till Sthlm.
I Sthlm skulle jag till Sofia hemmet för att göra en undersökning i hela
magen. När jag kommer dit så vill jag verkligen inte. Jag tyckte det var
så obehagligt, ursh. Det var inge kul alls. Jag satt där ute och grät för
att jag inte ville gå in, jag skulle sövas ner och allting. Jag hatar sånt
där, så obehagligt. Men jag fick en spruta och i armen som jag inte alls
ville ha, kommer sedan inte ihåg någonting för jag slocknade.

Sen vaknade jag och inte visste var jag var, då hade dom flyttat mig
till något annat ställe, och Mamma satt brevid mig. Jag var ju då lite
påvärkad av Morfinet som jag hade fått i mig, så jag snackade EN
MASSA verkligen med Mamma, och jag var så glad hahaha. Herregud
Jag berätta dock då för Mamma om valborg att jag hade druckigt och
allt. Men hon brydde sig typ inte :P haha skönt det då. Sen så åkte vi till
Täby C som säkert alla där trodde att jag hade rökt på eller något. herregud
haha. Men där köpte jag lite på Gina tricot, Glitter & H&M. Det kommer bilder
på det jag köpte också. Vi käkade på Donken jag & Mamma. Men jag fick inte
i mig mycket, mådde bara illa. Lägger in bilder sen. Mia!

Sommar jobb

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA nu har jag fått sommarjobbet :D
Det är helt klart nu med det. Det är säkert att jag ska jobba där nu :D
Fan vad glad jag är, det kommer bli så naaaaajs!

Tisdag 13 maj

Idag har jag vart i skolan, känner att det har gått riktigt bra i skolan idag.
Har gjort allting jätte bra, på varenda lektion. Är riktigt stolt, man är glad ialf.
Efter skolan drog jag, Lina & Denice hem till Lina, vi käka en massa mackor
och sånt innan vi drog in till Norrtälje. Lina skulle och kolla på en tröja på outlet
butiken, men den fanns inte kvar. Sen drog vi till Ö&B och köpte godis senare
åkte vi till träningen. Vart inte så mycket av att träna. Herregud, vi kommer inte få
ihop något lag. För det första kommer aldrig våran tränare. För det andra är vi typ
6 st, KUL. Hur fan hade våran tränare tänkt hur vi ska klara Eken i sommar?

Menmen.. Vi hade det ialf as roligt ändå. Vi lyssnade på musik, sköt lite bollar
och dansade och mongade oss typ. Jag och Alicia var typ värst ha-ha. Vi bara
sprang runt och var galna typ. Men det var riktigt mysigt tjejer hihi. Senare så
åkte jag, Alicia, Denice & Lina till donken för att käka och sånt. Riktigt gott asså.
Sen kom min Mamma och hämtade mig & Alicia. Gick in först på OKQ8 för att jag
skulle få veckorevyn som namnstag present för idag har jag namnstag (Linnea)
har det på Torsdag med då är det Sofia. Men det fanns ingen där. Då åkte vi till
Preem då fanns det ingen där heller. Då åkte vi till Coop OCH det fanns ingen där
heller. Då öppnar jag en gammal som jag hittade där och kollade när nästa skulle
komma ut i butik, och det var på torsdag haha. Då får jag väl ta den som namnstag
present då istället. Imorgon ska jag till Sofia hemmet och kolla igenom hela min mage
så jag är ledig imorgon, riktigt skönt. Skriver mer imorgon eller någonting och berättar.
Kommer lite bilder här nedan från idag :) Puss på er. Mia!

Kvällens outfit efter träningen.
image464
Linas mjukis byxor
Tjocktröja från JL
Linas Skinnjacka från H&M


1, 2 å 3 EGO!

1,2 å 3 KONST!

image473
LAAAAJNA LUNDBLAD! <3

13 Maj

Hallå. Idag gick jag upp ungefär 06,10 och käkade frukost med Pappa.
Sen dess har jag bara fixat mig osv. och letat kläder i hundra år som vanligt.
Nu snart ska jag till skolan, sitter här och väntar på att cykla till bussen med
Felicia & Elin. Idag ska jag bara va i skolan först på dagen och inte göra något
speciellt. Sen ska jag ha träning när jag kommer hem så ska jag nästan direkt
åka in till träning. Menmen, nu ska jag dra till skolan. Skriver mer senare, pussar <3
Dagens outfit
image462
image463

Blus från H&M
Linne från JC
Halsband från SNÖ
Jeans från NUDIE

Ren hy

image457
  1. Försök att dricka åtminstone två liter vatten dagligen. Detta rensar ut gifter från huden och bidrar därigenom till en strålande hy.
  2. Tvätta ansiktet med en mild rengöring - om du har finnar är det lockande att använda en slipande rengöring, men det kan göra problemen värre eftersom huden blir irriterad med resultat i rodnad   och svullnad.
  3. Använd en skonsam exfoliering regelbundet för att ta bort överskotts fett och döda hudceller, vilka kan täppa igen porerna och därigenom orsaka pormaskar.
  4. Använd en fettfri ansiktskräm efter rengöring för att tillföra nödvändig fukt till huden och undvika att porerna täpps till.
  5. Se till att du får tillräckligt med sömn och vila. När du sover förnyas hud cellerna, vilket effektivt      bidrar till en frisk och strålande hy.

Necessär

Har hittat en as snygg Necessär från H&M som jag verkligen ha.

Liten necessär för det viktigaste, från H&M, 39:50 kr.


Bästa party sminket!

   Ögonskugga i smart roll on, från Maybelline, cirka 39 kr.
image455

För dig som vill fixa rätta glowet - Glamourflage Lavish Lara Powder Puff från Eleven.se, 239 kr.


image456

China Glaze Nail Lacquer i färgen Pink Voltage från Eleven.se, 98 kr.






Dagens Horoskop


Tvillingarna 22/5-21/6


Äventyret lockar. Du vill att allt skall hända samtidigt och du letar hela tiden efter nya upplevelser och utmaningar. Du är ruskigt bra på att ta folk, så det handlar inte bara om nöjen utan du kan också göra ett extra gott intryck om du till exempel söker jobb. Många nya möjligheter.

Kärlek & sex: 3
Kul & nöjen: 5
Tur & pengar: 3

12 /Moppe!

Idag har jag vart i skolan. Jag åkte hem med den tidiga bussen för jag hade så ont i huvet.
Nu sitter jag här vid datan och glor på mopedos som jag vill ha. Kanske får en nu ihelgen
om min kusin kommer ner från leksand. Då ska hon ta med sin moppe som jag kanske
ska köpa, en svart. Idag ska jag väl bara plugga om jag orkar. Men jag måste det. Och städa
upp lite i mitt rum också! Men nu ska jag göra nytta, har en massa att göra denna vecka.

Måndag 12 maj- Plugga, ränsa & Andra Avenyn
Tisdag 13 maj- Träna, Ränsa eller plugga & Andra Avenyn
Onsdag 14 maj- Göra undersökning i hela magen sooova. Ledig.
Torsdag 15 maj- Moppe kursen börjar, plugga & ränsa
Fredag 16 maj- Träning och ränsa det sista. Två prov, SO & Matte
Lördag 17 maj- Loppis här hemma. Min kusin kanske kommer. Alicia kommer ialf och hjälper mig.
Söndag 18 maj- Kanske träffa Martin och hitta på något.

image454



11 maj/Socitets Parken

Idag cyklade jag och Alicia in till Norrtälje för att lägga oss i Parken och sola och steka lite bara.
Jag cyklade hem till henne först. Hon fixade sallad och sånt som vi skulle käka där. Sen cyklade
vi först till Preem och köpte Ramlösa, chips & lite godis. Sen när vi la oss i parken så kommer
Olle sen och lägger sig där med oss. Senare kommer Stojk & Herman, men dom stannade inte
länge för dom skulle hem osv. Lite senare kom Linnea och Denice.

Dom hade med sig glass till
oss riktigt gott. Sen åkte Denice upp till donken en liten stund, och kommer sedan tillbaka med
hamburgare till oss. Riktigt gott asså. Tack Denice, du är en ängel :) Sen efter ett tag drog Olle.
Så då var det bara vi kvar. Det började bli ganska molnigt och kallt. Men vi hade det skit roligt
ändå. Tack för en underbar helg tjejer! Nu snart kommer Alicia hit. Hon ska sova här tills imorgon.
Imorgon är det skola igen. URCH! aja. Ha det bra. Puss på er!



image436










































Dagens outfit såg ut såhär:
Pilot solbrillor från H&M
Zebra randig Bikini från H&M
Svart Linne från Gina Tricot
Shorts från JC
FlipFlop skor från Peak


1.2.3.
1. Alicia ligger och steker i solen
2. Jag ligger och steker i solen
3. Alicia är duktig och står på händerna

4.5.6.
4. Alicia är duktig igen och står på händerna.
5. Jag är duktig och står på händerna.
6. Linnea är duktig som står på händerna.

7.8.9.
7. Jag & Linnea
8. Jag leker monster
9. Jag & Alicia myser i filten ha-ha

10.11.12.
10. Jag & Alicia ligger och myser under filten.
11. Pussen
12. Piercing/ Liiiipa


13.14.
13. BIG smile & BIG kyss
14. Tandställnings nördarna


Vi är förlorade vi två!

Skyll dig själv ingenting händer här
Men det gör ingenting om dina händer är här
Skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig
Men nej, för jag har inte sett nån som dig än...

Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år
Och dom säger bla, bla, bla, bla
Du fattar ingenting
Och du svarar cha, cha, cha, cha
Ni får mig vart ni vill

Och dom säger bla, bla, bla, bla
Du fattar ingenting
Och du svarar cha, cha, cha, cha
Dom får dig vart dom vill

Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år
Sen vi var 17 år
Vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år

Blont?

image434image435 Vill färga sådär helblont igen, Hoppas min frisör har tid nu iveckan eller ialf så snart som möjligt. Saknar det där så sjukt mycket. Fint till sommaren : )

Outfit

image433

Kommer nog mer bilder från Lördagen den 10e i morgon (söndag). Vet inte änns om jag har fått med mig kameran hem idag, eller inte. Kommer ialf mer bilder någongång :D <3

11 Maj

Ungefär 1 månad tills jag fyller år. LÄNGTAR!
Men ialf. Idag fyller min käraste bror år :D GRATTIS <3
Kl är 02:29 och kom precis hem. Har vart i Norrtälje med Alicia och cyklat runt.
Innan så var jag hos min bror på fest, det var riktigt trevligt. Senare så fick jag & alicia
skjuts hem till henne av min Mamma. Sen där ifrån tog vi cykel och drog in till Norrtälje.
Var inte direkt kul där, menmen.. Var inte där så länge heller.
Idag eller ja, imorgon på dagen eller vad man ska kalla de för, vet jag inte vad jag ska hitta på.
Trodde jag skulle måla mitt nya rum nere i nya huset. Men det vart inte så nu. Vi kunde inte göra det
ännu. Så vettefan vad man ska hitta på. Har lust att chilla med någon skön jävel :)
Men hare så bra mina vänner. Puss!

bäst

Orginal
 
Remix

Miss Zetterström

image429image430
image431image432

10 Maj

Grattis bästa bror på 30-års dagen <3
Idag vaknade jag och Elin vid halv 11, eller vi gick upp då ialf.
Elin började morgonen med att snacka med Elias ialf. haha.
Som vanligt. Och sitta vid datan. Jag gick direkt upp och fixade
frukost till oss ute på balkongen, Fyfan vad fint väder de är idag.
Hur jäkla varmt som hälst ju. Idag/ikväll ska jag hem till min bror
han ska ha 30 års fest. Hoppas Alicia ska dit. Hennes mamma
och sånt ska dit ialf. Annars kommer jag få tråkigt tror jag.
Menmen... Vad händer för idag/ikväll? :) <3

Vattenpipa!

image428

skitskola!

Sitter nu på matten. Ska igentligen ha prov nu. Men har inte pluggat någonting. Så ska ha de nästa fredag. Jippi.
Pallar inte skolan. Vill åka in till norrtälje. så jävla sugigt att man måste vänta på den bussen i en halvtimme. Menmen.. Vill in till norrtälje nu bara, och få de avklarat :)
Pussar

9 maj

HejsanHopsan! Idag är jag glad. För jag ska ta hål i näsan idag efter skolan, fyfasiken vad najs. Är inte ett dugg nervös. Inte nu ialf. Men kommer säkert hinna bli. hihi. Jag har sminkat klart mig, fixat håret och klätt på mig precis. Elin sitter och plattar sitt hår nu som vanligt hihi. Men nu har jag inte tid att snacka. Skriver senare. Önska mig lycka till! <3

God natt!

god natt kl är 22:37 fundera på att gå & sova kanske!

ashlee simpsons

snyggast, coolast & allting.

image427

Dagens

image423

image425image426

Piercing

Idag efter skolan så åkte jag med Lina & Denice på mopparna hem till Lina. Där åt vi lite macka osv.
Sen åkte jag med lina, denice & Linnea in till norrtälje. Sen när vi kommer in till norrtälje så går vi till åhlens för att jag skulle köpa solbrillor men det är för jävla dyrt där ju så jag köpte ett nagelack istället. Sen kom Alicia dit.


Då gick vi till hamnen för att Alicia skulle pierca sig i tungan. Jag var med, har allt på film. Du är för duktig Alicia. As snyggt asså. Är så jävla avundsjuk. Men jag ska ialf ta hål i näsan, men vet inte riktigt när. Har pengar nu tror jag. Och jag får oxå. Jag frågade Mamma idag. Jag fick bara jag betalade själv. Naaajs. Hoppas det blir trevligheter imorgon. Jag har Matte prov imorgon, bara så ni vet kommer det gå SKIT. Men ska plugga nu igentligen men orkar inte. Ska måla naglarna nu ialf. Elin kanske kommer upp till mig snart eller någonting. Inte säkert. Vi får se :)
Men puss på er. Ha det guld! <3

image422

Skoooolan

Asså jag orkar inte sitta här & ruttna längre. Ska snart ha Engelska åååh. Jag orkar inte.
Jag är så slö idag och trött på allt blöö. Tröttmössa idag, är jag.
Vill ligga hemma och sova i solen bara. Eller på en strand om det var ännu varmare.
Och äta god mat. Men jag ska försöka att palla skoldagen snart slut, Men sjukt tråkigt.

Sommar

image420
image421
Bilder från när jag var hemma Måndag/Tisdag. Skönt väder. Blir skönt väder idag med ser det ut som.

Håkan Hellström

image419

8 Maj

Har precis valt vilka kläder jag ska ha på mig idag. Vart tränings shorts, blåvit randig t-shirt från h&m och en grå munktröja. Först hade jag på mig jeans shorts. Men jag ångrade mig, kände mig för naken. Kanske för tidigt att börja gå med det. Eller jag vet inte. Tar med mig det ifall att ialf. får se :)
Idag ska jag gå i skolan sen ska jag kanske in till Norrtälje med Alicia. Hon ska kanske ta hål i tungan. Hoppas hon ska det. Det är as snyggt ju. Jag ska förmodligen ta hål i näsan snart. Vill verkligen det nu. Ha någon liten prick där bara. Bilder kanske kommer. Hinner kanske inte lägga in några nu. Vi hörs. Ha en guldvärd dag mina vänner! <3

Martin Johanson

Vi delade våra hjärtan
Tillsammans!image418






















11 september


Gud vad man saknar somliga tider bara. I was born to tell you i love you!

pojken. Min vän <3

Jag har alltid velat vara vän med dig. Hur detta än slutar vill jag vara vän med dig. Att vi ska fortsätta vara dom som känner varandra mest utav alla. Att vi ska vara bästavänner. Ligga och garva tsm som vi gjort en gång i tiden. Att vi ska ha det roligt. Vi har det roligt som bara vänner också. Eller hur? Jag saknar alla tider med dig. Vilken tid med dig spelar ingen roll. Bara jag har dig vid min sida min vän. Så älskar jag dig på vilket sätt det än slutar på. Jag vet att du inte har förlåtit mig ännu efter allt. Och jag gör misstag hela tiden. Förlåt mig. Du är värd en så himla mycket bättre. Det vet både du & jag. Men det kommer alltid att glöda mellan oss det vet du. Alla gör misstag. Det har både du & jag gjort. Jag hoppas vi hittar tillbaka till det rätta så snart som möjligt. Men det kommer ta tid. Det kommer ta år & dar. Men en dag till i livet ska vi kunna. Det kommer ändå alltid finnas ett "du&jag".
Jag vet inte hur jag ska be dig om ursäkt. Men så du vet så är du förlåten, även fast jag inte är det. Det jag gjorde är inte förlåtligt. Det kommer sluta bra. Det gör det. Undra när vi ses igen på riktigt. Hoppas du tänker igenom. Jag försvinner ett tag nu. Men jag kommer tillbaka. Var inte rädd. Men det kommer ta tid.


7 maj

Hallå. Det var väldigt länge sen jag skrev nu. Mitt internet har inte funkar tyvär.
Jag har inte vart i skolan Måndag & Tisdag. Men idag var jag det.
Det har vart väldigt fint väder dom två dagarna jag var hemma. Så det var väldigt
skönt att ligga och sola på balkongen hela dagarna.
Idag ska jag hem till Anna och göra lite nytta för att tjäna en liten slant.
Jag orkar inte lägga in bilder nu. Kanske gör det sen. Pussar <3

Inköp

image414image415image416

Modeakuten.se

gårdagen den 3 Maj

Igår åkte jag och Elin in till Norrtälje efter vi hade solat lite hemma.
Vi satte oss på Nisses och käkade god kebab. Finns inge godare
kebab i den här stan som där. Men ialf. Vi gick och kollade i lite
affärer och sånt. Jag köpte två st percingar till min navel. rikitgt
fina var dom. Jag funderar på att ta hål i näsan. Tycker ni det? Jag
tycker det är riktigt fint om man har en liten plupp där. eller en liten ring.
Vi får se hur jag gör. Vill de just nu ialf. Jag ska hoppa in i duschen nu
snart. Senare åker vi till Berga Teatern och gör vårt sista nummer. buhu!

älskar

                  
Jag & Elin hade lite roligt.    Elin på Nisses

   
        Jag på Nisses

Jag & Elin igår kväl.

Solandes

Idag vaknade jag & Elin runt 11 tiden.image405
Vi gick nästan direkt upp på balkongen för att de var så fint väder ute såg vi.
Vi sätter oss där ute på balkongen. De var riktigt skönt. Vi käkade frukost där och solade. De brändes riktigt på magen asså. Vi bara låg där och njöt och stekte i solen. hihi. Riktigt jäla najs asså. Har vart med Elin varenda dag dom här dagarna vi har vart lediga. Ialf träffats osv. Tack för många sjukt underbara dagar Elin :) Jag älskar dig! <3

Modeakuten.se






4 Maj/Dans helg

I helgen har det vart dans uppvisningar varje dag. Igår var de två stycken men vi skippade den andra för vi skulle på The Wave på Fryshuset i Sthlm. Men vi ångrade oss jag & elin när vi var inne i sthlm så vi åkte in till Norrtälje och cyklade runt och käkade på Nisses osv med Alicia, Sarah & Elin. Det var väl mysigt de med. Men nu tänker jag att jag kunde gått på The Wave. Fast jag var verkligen jätte otaggad då så de kanske inte hade blivigt någe kul då såklart. Idag är det Uppvisning igen. Men idag ska Mamma, Pappa,Linna,Martins mamma & Martins Farmor kolla. De ska bli trevligt. Hoppas det går bra idag isåfall bara. Vi är demonstranter på dansen så har upptuperat hår och sotade runt ögonen. hihi. Jag är taggad till 1000 idag :D JIPPI vill DANSA DANSA DANSA. De är ju sista gången för den här terminen nu :( blöööö. kommer saknat så jäkla hårt.
image402  image403
Jag & Sarah                                              Sarah & Elin med Dansens Outfit

image404

Jag med Dansens Outfit ;)

VirstSthlm


Dance is my drug


Idag är det somsagt dansuppvisning. Jag lägntar så jäkla mycket. Är taggad till 1000

Sommar och Sol

Jag vill att det ska vara fint väder idag igen. Men såklart så regnar det lite granna. Jag vill ha SOOL. Men det ser faktiskt ut som om det ska spricka upp och bli det :) Vi får hoppas på det.
image400

Reklam

Nu har jag lärt mig hur man lägger in reklam på sin blogg. Få se om man tjänar lite pengar då :)

ChristinaRibel.com

2 Maj

image399Sitter här vid datan och klockan är runt 10 tiden. Vaknade väl för ungefär en timme sen. Kom hem vid halv 12 i natt. Cyklade från kyrksjön hem. Lite kallt och kusligt. Men det var skönt ändå. Cyklade med Alicia så.
Idag ska jag ha Dansuppvisning kl 19,00 på berga teatern i Åkersberga. Det ska bli riktigt kul asså. Ska åka med bussen dit med Elin & Sarah runt 16 tiden tror jag. Imorgon är det också dansuppvisning där. Fast imoron har jag två stycken. En som börjar 15,30 och en som börjar 19,00. Så då måste jag vara där  ännu tidigare. Eftersom vi ska sminka oss och fixa håret. Vi är galna demonstranter så vi ska vara sotiga runt ögonen och tuperat hår haha. Det kommer bli så jävla bäst. Säger bara det att dom som sitter vid ingången kommer bli rädda haha. För vi står där och bankar och skriker.
Menmen.. Nu ska väl jag städa upp lite i mitt rum och fixa och dona lite här. Bilder från dansen kommer senare tror jag.

Pussar <3

1 Maj

Herregud. Igår var det en väldigt lång kväll. Jag tror nog att både jag & Elin ångrar lite granna hemma hos sarah. haha. Men det var både jätte kul & tråkigt. Det kunde vart roligare om man säger så.
Som sagt vi var en massa tjejer hemma hos Sarah och käkade Middag och hade det jätte roligt. Fast det kunde var roligare där, om man hade tagigt det lite mer lugnt. Menmen det vart bättre sen. Men det började ju regna och allting. Och de  var inte direkt någe kul. Sen var det typ ingen fest efter allting. Men aja. Jag & Elin åkte hem hit till mig sen ialf. Kom väl hem halv 1. Det var skönt att komma hem tidigt ialf. Så man mår ju bra idag.
Har legat ute på balkongen och solat och skrivigt klart mitt repotage, riktigt riktigt skönt asså. Ska väl jobba lite Matte senare för har prov på det nästa vecka. I morgon är det dansuppvisning det kommer bli riktigt jävla najs asså. HELA HELGEN också. Gud vad roligt det kommer bli. Det kommer gå så jäkla bra känner jag. För jag kan verkligen allting. Det kommer bilder från igår senare :) Pussar
Mer bilder finns på http://www.miazetterstrom.bilddagboken.se/