Lördagen den 29:e

Nu sitter jag här framför datorn i mitt rum och håller på och dör, både utav gråt och av smärta.
Jag har så otroligt ont i min mage, jag har magkatarr och jag har så jävlans ont, kan inte förstå. Kan kanske bero på allt skit som är just nu. Jag saknar dig redan ska du veta. Urch, det här kommer inte vara en lätt tid, det kommer vi båda märka, kommer inte vara lätt för någon utav oss.
Idag vaknade jag hemma hos Martin, han snarkade och sov som vanligt han, haha. Sen så låg vi kvar i sängen och drog oss en lång stund, sen gick vi och åt frukost, det var en god frukost. Martin och dom har fått kycklingar flera svarta och en gul. Jätte söta verkligen, så vi gick ut och kollade på dom, jag var jätte rädd när jag höll i en kyckling, för om jag tappade den så dog den, inte kul situation alls. Sen så kommer Martins pappa in där och säger att dom har fått två stycken lamm också, då gick vi och kollade på dom, jätte jätte söta. En svart & en vit. Sen gick vi in, vi gjorde inte så mycket, vi låg på golvet framför tv;en och dampade oss (som vanligt). Han kittlade mig så jag fick värsta hostan, men han trodde jag garvade, fattar inte hur, men ah, så han slutade inte jätte jobbigt. Sen så hämtade min Mamma mig och då följde martin med in till norrtälje för han skulle träna amerikansk fotboll, knäppis, han har ju en massa sår & allting, stackare. Sen så åkte jag hem, och jag vill inte vara här när jag har så här ont i magen, för mina systers döttrar är här och dom är verkligen vildingar, inte kul, så jag ska åka hem till Martin nu snart, mamma ska skjutsa oss dit, för hon vill kolla på alla småttingar haha. Ha en bra kväll vänner!
Pusspussimage328 ♥


















28:e

Dagens låt: Maia Hirasawa - The worrying kind 2
Dagens frisyr: Löshår med två flätor.
Dagens smink: Mascara, rouge & ögonskugga
Dagens planer: Martin, Bowla, Sallad & Sova hos martin & kolla på lets dance 
Dagens vill ha: Fred på jorden!
Dagens tråkigaste: Vänta!
Dagens köp: Bowling och äta, snart ialf.
Dagens mående: Hyffsat bra!
Dagens måste: Vinna över martin i Bowling
Dagens beroende: Låten the worrying kind.

image327

28:e / En sömnlös natt!

Är jag värd att ha ont i magen 24/7?



Den här natten var inte rolig, efter du ringde mig kl halv 12 på natten, då kunde inte jag somna förens 1 ialf. Jag har sovigt jätte oroligt, det är inte kul. Men inte undra på. Jag har vaknat hela tiden, jag har drömt om det här, jag vet att det låter konstigt, men det är sant, jag har drömt mardrömmar om det här så jag har vaknat hela tiden, jag har tänkt på allting prinsip hela natten!


mitt liv

Ingen är värd att gråta över någon kille. Det gör man ändå. Men varför gråter inte killar över tjejer?


Krafter

Jag får inte kraft till någonting när du inte är i närheten av mitt liv. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill bara att du ska läsa det här och förstå, men så tänker jag gämnt, men det blir ändå inte så. Jag bara vräker ut mig fula ord till dig, och allting, men hur kan jag tro att det ska bli bättre? det är bara skönt att få ut sin ilska, men det är inte skönt sen när man står här å ser allt man har förlorat. Vad ska jag göra, vad ska jag göra för att du ska förstå, ibland värkar det som om du förstår, ibland förstår du ingenting. Du är verkligen det bästa jag har, men ändå vräker jag ut allting att du är falsk å dum i huvudet. Men ibland känns det så, vist du är inte dum i huvudet, men du kan vara väldigt falsk. Jag älskar dig alldeles för mycket, vet du det. Det är därför. Och jag känner att jag inte får någonting, Jag får ingenting. Jag får stå här å se att jag inte har någonting, medans du har allt, hur lyckas du? Det är så orättvist. Jag älskar dig så mycket att jag tappar kontrollen över mig själv. Jag mår inte bra längre, det är en sak du ska ha klart för dig. Tänk om inte det där hade hänt, tänk om jag inte hade gjort det där, TÄNK hur mycket som hade vart så himla mycket bättre nu i sånafall. Tänk hur mycket mindre vi skulle bråkat, allting är mitt fel känns det som, men om du tänker dig för innan du gör/säger saker så är det från dig allting börjar, men de är så små saker, jag vet. Men det behövs bara så små, små saker för att mitt hjärta ska krossas, det är bara för du är den ända jag verkligen har älskat så här mycket. Jag vet att du får höra det här 1000 gånger om varenda vecka, men vet du varför? det är bara för att jag alltid får ett drygt svar tillbaka, och du inte förstår, Jag vill att du utvecklar, då blir det bra. Jag vill ha kärlek, Jag vill ha kärleken ifrån dig som jag behöver, det behövs så lite för att det ska värma till i hjärtat vet du det? Bara tanken på att det alltid är jag som tar intiativ till allting vi gör, hur skulle det se ut om en dag jag sket i att göra det, å väntade till du skulle göra det? Skulle vi aldrig mer ses då? Skulle vi aldrig mer prata då? Sådär tänker jag, det är inte så konstigt att jag tänker att jag är värdelös & tror att jag inte betyder någonting för dig, och att jag tror att du skäms över mig. Förlåt. Jag hatar verkligen mig själv, Det har du nog märkt själv. Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig, Det är dom rätta orden. Jag saknar dig så otroligt mycket, Jag vill bara ha det som förut. Jag har svårt att andas, Jag vill bara ha dig tillbaka! :'( </3

Torsdagen den 27:e

Torsdag
Ïdag ska jag till frisören vid 15,00 tiden där. Jag måste åke in redan strax före 13,00, för mamma ska till samma ställe fast med naglarna, hon med sina jävla naglar, herregud, hon är värsta bitchen som går & fixar naglarna varenda månad typ, haha, shit. Aja.. Men då får väl jag sitta där & glo medans, tills det är min tur med mitt hår. Jag ska även färga löshåret, och klippa det i fram. Senare ska jag hem till Anna, jag ska stryka där hemma, för att få i hop lite snabba cash. Sen ska jag sova där tror jag, riktigt najs :) Men nu ska jag hoppa in i duchen & sen ska jag sy på det sista löshåret osv. Pusspuss <3
image326

Onsdagen den 26:e

Idag vaknade jag vid 10 tror jag, Jag hörde att Anna min syster & hennes dotter Maja kom, så jag gick upp pch åt frukost då. Vart lite sent igår som vanligt, har blivigt det varenda dag de här lovet typ. Men vafan det är ju lov så då ska man ju vara uppe länge & festa osv. Igår var jag då på tjejmiddag hos Cornelia, det var Emma, felicia, hanna, Julia & jag. Sen så drog vi dit lite folk. Jag har inte kort när alla kom bara några stycken när vi lagade mat osv, inte så många, men Felicia har mer bilder, jag ska be henne skicka dom så :) Idag ska väl jag bara ta det lugnt, ville åka hem till Martin och kolla på hans kycklingar, men det blir nog inte så. Ska kanske till Anna lite senare och stryka lite, då får man lite pengar ;) Sen vet jag inte vad som händer.
Pusspuss

    

Tisdagen den 25:e

Idag gick jag upp halv åtta, Jätte skoj (inte). Jag skulle till Sthlm med Mamma och hon skulle åka 9 hemmifrån för hon skulle med sin syster till danderyd, Jag tog tunnelbanan där i från in till Drottining gatan för att köpa nytt löshår. Sen köpte jag lite annat också, Allt gick fort så jag åkte tillbaka till Mamma i Danderyd, Vi tog en fika med Rolf. Sen åkte Mamma & Jag till Mörby C. För jag skulle tll tandläkaren där sen för att kolla om jag ska få tandställning, Jo men visst ska jag få det, den 18 April då sätts det på en tandställnings på mina tänder ;) Ganska så najs asså.

Men nu ska jag fortsätta att fixa mig osv, för i kväll blire tjejmiddag hos Cornelia. Mysigt mysigt. Bilder kommer senare förmodligen. Och bilder på vad jag har köpt idag.

Pusspuss

                                                                  
Löshår från Thai Mahal      Pumps skor från Euro skor     CheepMonday jeans från Weekday  
Tandställning

Sen köpte jag lite annat smått som ett knall rosa nagelack, svarta strumpbyxor, läppsyl & Tuggummi :)


24 Mars

Idag vaknade jag runt 11 riktigt skönt att få sova för en gångs skull. Har vaknat runt halv 10 varenda morgon denna helg och gått å lagt mig på morgonen också. Jag har tvättat och strukigt en massa tvätt idag för att tjäna en slant, ska in till sthlm imorgon och köpa nytt löshår & gå till tandläkaren. Senare kanske jag ska vara med Felicia, vet inte vad vi ska göra, men det var rätt så länge sen man umgicks med henne så vi har nog en hel del att prata om. Riktigt kul.
Pusspuss

image315
Rätt gammal bild på Felicia, Men riktigt fin!

Lång fredagen 21 Mars

Nu sitter jag här framför datan och väntar på att min potatis ska bli klar, jag håller på att laga mat, bacon med potatis, haha ;)
Martin kommer väl lite senare, vi ska ha grill kväll nu ialf, tror jag. haha. Man vet ju aldrig med honom han kan ju ändra sig i sista sekunden. Menmen.. får se vilka som kommer hit då :)
Pusspuss




Först vill jag bara säga
ett stort grattis till älsklings
Lina som blir 16 år idag!

image314
Elin satt och gjorde denna idag när jag far om kring här i huset och städade lite och hämtade ved osv.
Hon är för söt, den där sommaren var verkligen den bästa & då menar jag verkligen den bästa, Jag älskar dig elin! <3
Igår så sov Elin här hos mig. Vi hade det skoj. Vi kollade på Greas och svullade såklart godis & chips, hihi.
Vi gick och la oss ganska tidigt, vi vart lite trötta när vi låg där i sängen, men vi ville inte sova och ville inte vara trötta så elin går upp till köket för hon var hungrig då hänkade jag på jag var också hungrig, då var kanske klockan halv 1 på natten. Så jag ställer mig och steker ägg och äter hönekaka och allting. Vi hade det roligt, vi vart ju pigga ialf som vi ville.
Idag kommer Martin, vi kanske ska ha en liten grillkväll men det är inte säkert, har inte snackat med honom, jag vet inte riktigt när han kommer, menmen.. ska väl hoppa in i duschen snart, elin duschar just nu, men nu är det min tur ;)
Pusspuss <33

Skärtorsdag 20 Mars

Imorse så åkte mamma & pappa till tyskland. Dom kom in till mig i morse halv 6 och skulle säga hejdå. Efter det kunde inte jag somna om så jag låg där i sängen från halv 6 till halv 7 fast jag somnade om en kort stund typ i 5 minuter sammanlagt. *suck*. Sen har vi bara vart i skolan vart klart med ett skolarbete ganska skönt. Det var en skön skoldag. Sen i slutet av skoldagen fick jag sprängnings huvudvärk som vanligt, det är så jävla jobbigt, och i bussen på väg hem ifrån skolan blir jag åksjuk, as jobbigt. Sen så gick jag, elin & felicia in i vårat nya hus för dom ville se hur långt vi hade kommigt, ville se själv också. Det blir riktigt fint. Nästa vecka kommer köket, längtar.
Senare kommer Elin hit för att sova, eftersom jag är ensamen hemma till söndag. Vi ska ha skit roligt som vanligt. å tjocka godis & chips 8).
Juste glömde säga att jag fick påskägg av Mamma & Pappa innan dom åkte också. Ett jätte stort blått med en rosett på, den var jätte fin, fick björnborg trosor, 1000 kr, hår, hud & naglar (vitamin tabletter som jag knarkar), och lite godis såklart, men inte så mycket, men är mycket mycket nöjd ändå. Tack Mamma & Pappa. Jag
älskar er.
Pusspuss

Onsdagen den 19 Mars

Idag har jag bara vart i skolan.
En tröttsam skoldag, det ända roliga
var på elevens val när vi hade scenis.
Vi tränade på våran musikal. Det var riktigt kul.
Jag är kille, haha. Men det är riktigt kul faktiskt.
Förstår inte varför jag ska få sån sprängnings huvudvärk
alltid i slutet av skoldagen. Skit jobbigt, verkligen.
Senare ska jag och mamma åka till flygfyren och handla
till mig eftersom jag är ensamen hemma från imorgon (torsdag)
till söndag.
Får se hur det blir i helgen med allting. Pusspuss


dagens outfit

Tisdag 18 mars

Idag har det vart rätt jobbig dag.
 Har nästan inte sovigt en blund inatt, menmen brukar vara så.
 Men det här var nog värst. Du vet varför. 
Men jag ska inte säga förlåt, för det var inte mitt fel.
 Men det kanske inte precis var ditt fel heller, jag vet inte vad som hände bara, det vart så konstigt, jag fick en schock ( eller hur det stavas ).
Menmen.. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag vill tjäna lite pengar men isåfall måste jag jobba till mig det, men det orkar jag verkligen inte, är helt jävla slut sen inatt & idag.
 Jag orkar ingenting känner jag!
:(
pusspuss

Handboll

Nu har jag precis kommigt ut ur duschen. Handbollen började idag, det var as kul. Var ju riktig duktig asså ;).
Lätt att jag ska fortsätta. De ända är att jag missar dansen idag, får verkligen världens ångest för det. Vill inte missa dansen. Men jag skulle bara göra det gör den här gången, för vi har träningar på onsdagar med så.
Men nu ska jag ta någonting och äta & kolla på någon film eller något :)

pusspuss

Hjärta syster :)

image303

Detta halsband fick min syster av mig! :)
Jag älskar dig <3

Man ska väl våga fråga?

Man ska väl för guds skull våga fråga? Men jag vågar inte det, jag vågar inte, det är ett stort steg för mig att fråga dig. Ska det behöva vara så? Men du blir så arg, det är läskigt. Det är mycket jag skulle vilja fråga dig kanske, men vågar inte. Det ska väl inte behöva vara så? Men jag vill så gärna, men för att det ska bli så, så måste jag ta steget att fråga dig, men jag vet inte om jag vågar göra det, jag undrar ganska ofta om du märker att jag är rädd när jag frågar dig.
Jag tycker om det här, jag vill så gärna, men jag vet att inte du vill.  Synd det. skulle vara mysigt.
pusspuss <3

Grattis kära syster!

Idag fyller min kära syster Anna år. Jag ska dit lite senare ungefär runt sex tiden, hon ska image302
få ett guldigt hjärt halsband utav mig, hoppas hon blir glad över det för det var inte billigt haha. Innan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller efter, känns som om den här helgen blir lite tråkig. Men aja. får väl försöka att hitta på någonting. Kommer ändå inte bli så.
Pusspuss

Grattis syster<3






































För ännu doftar kärlek?

Doftar det ännu kärlek hos dig? Nej det gör det fan inte. Vet du hur jävla trött jag börjar bli? De här är inte kul längre, kanske för dig i såfall, men FAN inte för mig. Vet du hur jävla ensamen jag känner mig? Vet du hur mycket jag igentligen bara vill skrika "DRA ÅT HELVETE" men jag kan inte. För jag saknar dig i stunderna. Jag vill bara att du ska fatta, men det kommer du väl för i helvete aldrig att göra, om du inte har fattat det nu, kommer du aldrig att göra det. Fyfan vad jag bara önskar att antingen ingenting hade hänt där i slutet, eller om vi bara hade gått skilda vägar direkt, men det är inget man vill göra, men det kanske hade blivigt lättare nu, right? Fyfan, vissa stunder vill jag bara skrika å skälla på dig, jag blir så arg. Men jag kan inte för du är den underbaraste personen i mitt liv. Fast sammtidigt kan du verkligen vara ett svin. ÅH. det är alltid så jävla svårt, du ska alltid göra såhär mot mig, hur fan var det med "kärleken" du skulle ge mig? fyfan, ibland vill jag bara göra tvärt i mot vad du vill, VET DU DET? jag vill bara att du fattar fattar fattar FÅ IN DET I DIN HJÄRNA. Att det är MIG du vill ha, att det är jag jag jag, men det kommer aldrig att vara så. Vet du hur mitt hjärta saknar kärlek? Det håller på att skrumpla ihop till en kolbit, den är på rätt väg för det, om du inte viste det? nej för du vet ingenting om detta, du förstår verkligen inte, du säger att du förstår men det gör du inte. Du gör fan inte det. Vet du hur mycket jag har legat i min säng & tårarna har runnigt & runnigt ner från min kind? Vet du hur mycket jag bara har gått & väntat på dig, eller? Men det är slut med det nu, det är slut med det nu. Du ska fan få känna dig lika jävla världelös som jag, men det kommer du väl aldrig, för du är ju så jävla "bäst". Jaja. Nu ska jag inte skälla på dig mer, men du ska veta att det finns mer som vill ut, om du bara viste. SNART ÄR DU FAN INTE ÄLSKAD LÄNGRE. Vet du en sista sak till? Att mitt hjärta dunkade verkligen för dig förut, men nu ska det bli stop på det. fattaru?

image301

Fjortonde Mars

Kollade igenom lite bilder på datan, hittade sen vi var i Thailand fyfan vad brun man var & jag älskar fan tigrar.

image299

image300


Idag så vaknade jag jätte tidigt, vet inte varför as jobbigt ju.
Men jag ska väl kolla på tv snart igen. Är lite orolig...!
Martin kanske ska komma idag, eller ja, antingen idag eller i morgon. Men jag vet inte. Känns som om den här fredagen kommer att vara tråkig. Jag är ensamen hemma nu, men mamma & pappa kommer såklart hem senare. Ikväll är det let´s dance också. Vi ska väl laga god middag & äta ikväll också. Men jag vet inte om martin kommer, skulle vara kul, fast ah..
puss

13 Mars

  • Du som besöker min sida lite då & då. Svara gärna på detta! :) 

 1. När besökte du min sida första gången? 

 2. Hur hittade du till min sida?

 3. Hur ofta besöker du min sida?

 4. Vad är bäst & vad är sämst med min sida?

 5. Vad ska jag göra för att förbättra den mer? Vad saknas?




Jag vaknade runt 09:30

idag. Är hemma ifrån skolan idag igen. Jag tänkte att jag måste fan städa upp lite på mitt rum, men det orkar jag såklart inte. Men jag måste fan. Menmen... Typ min moster & några kommer på lunch hit idag. Jobbigt.. Inte så kul att få "gäster" när man är sjuk, om man säger så. Typ sitta där & hosta dem i ansiktet vid matbordet, frächt. Men jag kanske ska till min syster sen, för att stryka lite, jag vill verkligen samla ihop pengar nu så jag har lite pengar haha. Imorgon så ska jag nog till skolan, jag måste verkligen känner jag. Sen ska jag åka till norrtälje & köpa present till min syster för hon fyller år på lördag, kanske blir ett fint halsband. Men det är dyrt men man får kosta på sig. Sen kanske martin kommer hit en liten stund, inte säkert, beror på. Menmen... skriver kanske mer sen :) pusspuss <3

12 mars

Idag var jag hemma ifrån skolan igen. Mamma tvingade mig, hade hostat hela natten & allting, hon vill att jag ska bli frisk nu, Jag har vart sjuk över 1 vecka nu, de är as jobbigt, det finns ingenting att göra här hemma längre heller. Igentligen skulle det behövas städas i mitt rum. Men tror du man orkar det när man är sjuk, eller? nejnej.
Jag har bara legat i soffan idag, eller nej vänta inte hela dagen faktiskt. Jag har vart duktig att plugga matte oxå typ 21 tal. Är nöjd med det faktiskt. Imorgon tvingar Mamma mig att vara hemma också. Jag som tänkte åka till min syrra och städa lite så får jag en slant, ska nog försöka göra det ändå.
I helgen var det jätte mysigt i Linköping, har ju somsagt inte skrivigt här på ett tag, som ni kanske har märkt. Men det var ialf en jätte rolig komiker där som underhöll vid maten haha. Men vi hade kul, jag & Martin. Vi badade lite eller rättaresagt JAG badade, för den där badkrukan tyckte det var för kallt, herregud.
Menmen.. Jag skriver mer i morgon.
Pusspuss <3


Hejdå grymma värld

Jag vill verkligen inte leva såhär. Jag vill inte att mitt liv ska vara såhär, varför ska det mesta i mitt liv vara så svårt att acceptera & leva med? Jag hatar det. Jag älskar bara bara dig. och kommer alltid att göra det. Hur ska man få en människa att förstå att man ångrar sig från djupet att sitt hjärta?

Sjunde Mars

Ikväll eller imorgon får man inviga sin nya bikini då :D
Jag sitter här vid datorn, funderar på att städa lite här inne så det är fint tills man kommer hem, det är alltid lika trevligt. Jag vill bara göra någonting så att tiden går snabbare än att sitta här och tråka sönder.
Aja nu ska jag hitta på någonting & göra, kolla om jag packat allting och städa upp lite.
Pussar <3



Jag vet inte vad jag ska göra, jag är uttråkad. Jag vill bara att tiden ska gå mycket snabbare, den går så LÅNGSAMT. åh jag hatar det.
Och så måste jag packa urch det är tråkigt, och jag vet inte vad jag ska ha med mig förutom badkläder, och vad ska jag ha på mig i morgon liksom? ;o åh detta är jobbigaste tycker jag. Om jag inte köper den där klänningen på H&M såklart, men då måste både H&M och klänningen finnas i Linköping. Men det ska bli så roligt :)
Åker ny bil till Linköping också, det är alltid najs. Martin skulle försöka hinna med 3 bussen, hoppas han hinner med den, för jag har tråkigt haha. Kunde inte klockan bara vara ialf 2 nu? hälst 3 eller mer. Vill sova så att tiden går snabbare, men det har jag nog inte tid med, eftersom jag måste välja å ta fram vad jag ska ha med mig, åh jag hatar verkligen att packa å packa upp. Vill någon göra det åt mig? hihi. Nej det går ju inte.
Snälla tiiiiden gå snabbare, sen när man är ensamen hemma också så är det URtrist. Jag vill bara att martin ska komma nu & pappa så jag kan få min Toblerone VIT, sjukt gott, det ska jag sitta å smaska på i bilen och martin ska inte få nått ;) haha, jodå. Sen måste man leta efter den här jäkla kabeln så Martin ska kunna ladda sin dator i bilen så man kan sitta och kolla på film. Menmen. Nu måste jag ta tag i saker och göra lite nytta känner jag, men jag är så seeeg, somnade halv 2 i natt KUL. sen vaknade man kl 8 och gick upp kl 9 imorse. Aja.. Ha en underbar helg, för det ska verkligen jag HA :D
KYYYSSAR <3


Femte Mars

Nu sitter jag här framför datorn och gör inte ett skvatt. Pratade med Martin nyss, han har äntligen kommit hem ifrån Estland. Nu lägntar man bara till att det ska bli fredag. hihi. Jag vet inte vad jag ska göra, jag har rätt så tråkigt, funderar på att ta ett varmt bad, har så ont i magen så, sen måste jag ta det lugnt.
Jag ska väl kolla på lite tv program ikväll som "rent hus" åh det är så äckligt. Har ni sätt det? urch jag håller på & spyr varenda gång. Asså jag fattar verkligen inte att man inte kan städa, till slut går det ju så långt att man inte ser golvet längre, hur frächt är det på en skala, liksom!? Aja jag ska gå och ta i varmt bad vatten nu så jag känner mig lite friskare i alf.
Pusspuss <3

               
martin min bästavän, för jätte länge sen



Sitter här som vanligt framför tv;en och dricker te och vitamin dryck. Mamma ska åka in till mormor så jag blir ensam hemma, vet inte riktigt vad jag ska göra då. Men jag ska väl bara ta det lugnt eftersom jag vill må bättre snart asså. Imorgon går jag nog till skolan, eller får se hur magen mår, men den börjar må bättre. Jag ska nog ta en tupplur nu.

Pusspuss

Lycka till kärring!

Jag ska bara säga lycka till med framtiden till min allra bästavän. Jag älskar henne mest utav alla.
image292


Fjärde Mars

Jag sitter och funderar på om man ska gå och ta sin nattsömn nu eller inte. Jag har vart hemma idag som sagt, jag kommer nog vara hemma imorgon med, mår fan inte så bra speciellt inte i magen urch urch.
Imorgon tror jag att Martin kommer hem, jag saknar fan dig grabben. Men vi ses ju på fredag och har hela helgen framför oss. Det blir mys, vi ska till Linköping och bo på hotell.
Nattinatti puss



Min vardag

Dance is my drug. Säger jag bara.

image287



Nu ligger jag här i soffan och kollar på tv 4 film för att sedan kolla på Nils Karlsson pyssling som kommer om ett tag, men just nu är det Tvins. Jag har vart hos min doktor på morgonen för att kolla magen, det såg ju inte så bra ut, var massa saker som typ var "fel", så jag ska göra en stor undersökning på min mage genom halsen sen, sen ska jag undersöka min höft. Men jag mådde/mår inte så bra, är lite förskyld så jag tar det lugnt så jag ialf inte blir värre, och hade bara ont i magen när jag gick där i från, men nu har jag fått medicin ialf, så jag börjar äta normalt igen. Så jag åkte hem. Jag ska snart göra lite te och lägga mig här igen, och bara ta det lugnt. Nej nu ska jag göra te.
Pusspuss

Tredje Mars

Nu var det dags för skola igen då. Urch. Jag vill verkligen inte, det var så skönt med lov att få sova hur länge man ville osv. Menmen antar att man ändå inte har någe val. Sitter här nu och har precis gjort mig klar. Ska packa väskan bara. Sen så bär det av till bussen snart då. Det är ju vinter nu oxå ;o verkligen urch. åh vad jobbigt, haha.
 pusspuss

2 Mars

Nu sitter jag här i min sketna data stol och glor in i min sketna dataskärm och lyssnar på min SKETNA högtalare som har packat i hop det ekar bara, jag blir så arg. Menmen... Jag ska väl ställa mig och stryka snart eller någonting, för om man vill ha någe pengar så får man ju göra någonting åt det oxå. Men jag är så jäkla trött. Jag somnade 04:30-05:00 i natt. Urch. Aja.. Jag ska väl bara ta det lugnt idag eftersom jag är så jädra trött. Jag ska kolla på Skärgårds doktorn 18:30 sen andra avenyn kl 20:00. Pusspuss

Första mars

Nu sitter jag här hemma hos Soffe och ögonen bara hänger på mig, är ganska så trött. Idag åkte jag till hennes pappa ungefär kl 17:00 Pappa skjutsade mig dit. Vi var barnvakt åt hennes söta lillasyster Wilma. Vi åt glass och hade det trevligt med att prata en massa. Sen tog vi en macka i var och satte oss i soffan och kollade på "livet enligt rosa" de var ju ganska länge sen man såg den, men den är bra.. Sen när hennes pappa kom hem så skörde han oss till hennes Mamma, så satte vi oss i soffan igen och kollade på melodifestivalen, Sen när det är klart så kom det lite folk, och partajjade lite smått. Men eftersom att hennes Mamma kommer hem nu snart så fick alla dra rett så tidigt. Aja bättre än ingenting. Sen nu så ska vi sätta oss och kolla på en beck film som vi har hyrt, och keso och micke kommer troligen snart, men det är inte säkert. Bilder kommer från idag. Pusspuss




Nu är den beställd, men när den var beställd och klar så såg jag att det bara var överdelen *buhu*.
Jag ville ju ha underdelen också. Men aja, jag ska beställa en till sen, en svart, och den är både underdel och överdel. Men jag får väl köpa en vit underdel på H&M till min vita överdel eller någonting till sommaren.
Jag ska ta och fixa mig lite,för sen ska jag till Soffe, Vi ska kolla på beck och melodifestivalen och äta gottgott. Men nu ska jag sätta lite fart sen ska jag fråga mamma om det är någonting jag kan göra för att tjäna en slant. Så man kan köpa mer bikinis. pusspuss




Jag vaknade runt 11:00 idag, men gick upp kl 11:30. Jag kollade ut genom fönstret och det var bara busväder. Jag som hade tänkt att gå en lång promenad idag i solskenet, men nejnej. Det får bli någon annan dag. Min Bror och hans dotter hade kommigt hit. Så jag gick upp och åt lite frukost. Sen kommer min andra Bror och min pappa in. Sen kommer det fler barn, min syster med hennes två ungar. Så det var full fart här. Viktor och Maja ska vara här idag och sova här. Dom är för söta. Jag ska städa mitt rum i dag för en gångskull. Sen ska jag hjälpa Mamma lite för att tjäna en slant. Skriver mer sen.

Pusspuss