en bortglömd ängel









photo

tänkte gå ut och fota lite nu så att jag kan göra lite fina bilder, sen ska jag ändra design. Micke ska hjälpa mig med en header, det blir fint dä!


bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

bloglovin
bloglovin

You´re a lier, you´re a cheater, you´re fool

Goddagens allihopa!

Idag så vaknade jag av att jag trodde att hela jordklotet snurrade upp och ner.
Men det var bara Patrick som snurrade runt mig för att han ville att jag skulle vakna. Det första jag sa var inte direkt "godmorgon älskling" det var "jag hatar dig" och vände mig om igen. Haha.  Mamma kom och knackade på dörren och sa "hurrni nattugglor, ska ni inte gå upp? det är fint väder, solen skiner" Jaja, vi kommer.. var det typ. haha. Jag satte mig ute på altanen och hjälpte mamma med rabarber och svamp. Patrick gick sedan ut och fortsatte måla. Jag och Mamma åkte in till Norrtälje för att jag skulle hämta Patricks present, fyfan vad fint det blev, vill att det ska vara söndag nu så att jag får ge den till honom. Mamma köpte också en jätte fin sak till honom, kan ju inte skriva här ifall om han skulle läsa haha. Sorry Patrick, du får se på Söndag, puss på dig gubben. Men sen gick iaf jag och Mamma och fikade på tullen, då träffade vi Bims mamma för försts gången, min brors nya tjej, jätte gulliga ihop.
Sen åkte vi hem och nu sitter jag här framför mitt fönster och tittar ut, ska kolla på fullfrys snart tror jag haha så j*vla bra. Patrick är borta på tippen och fortsätter att jobba, med plattor nu, herregud. Aja... Vi får se vad som händer ikväll, imorgon ska jag jobba, döda mig. Sen är det älmsta natta, inte så roligt men men.. kanske åker och hälsar på mamma & pappa iaf i båten.
På Lördag jobbar jag också, men till fem, och sen ska vi på bio "sommaren med göran" sen sover vi hos Patrick för sen är det hans dag.
Nej nu ska jag äta rabarber kräm och kolla på fullfrys. kisses!


skansen

Igår så åkte jag, Patrick, Simon, Alicia & Sarah till skansen för att fira sarah och så. Jag och Alicia gick på stan förut på dagen och köpte present till Sarah och jag en försenad till Alicia. Sarah fick Paris Hilton parfymen som jag också har som hon älskar. Alicia fick replay parfymen av mig som hon inte haft på länge. Jag fixade presenten till Patrick också, han fyller år på söndag. Jätte fint, lägger ut bild på det sen när han fått det.
Vi hämtade sarah och simon sen och åkte till Skansen. Vi käkade utanför först på ett hamburge ställe. Sen där inne så var det så j*vla mycket folk, men vi kom rätt långt fram ändå, men såg inte så mycket. När det var 15 min kvar så gick vi och kollade på djuren, så söööta. Vargar, Björnar, Lodjur, Sälar m.m...
Sen drog vi, köpte korv på en korvmojj och dricka hehe, smockad buss osv.. Sen blev det bilen hem. Gick och la oss å så. Just nu är patrick ute och målar och jag håller på att städa mitt rum. Vi ska till Linda min syster kl 15 på fika och sånt. Ska duscha innan det. Sen ikväll ska vi på middag hos Simon.

Lite bilder från igår..!





foto: mia zetterström







sängen

Godkväll!
Jag och Patrick ligger här i sängen och kollar på tv. Patrick och Pappa har försökt att fixa min tv, med kanalerna, men det går ej. hatar...!
Patrick ligger och torkar snor på hjärtkudden som han fick av mig, SNÄLLT. puss på dig gubben.. men du ska få igen... snart!
Aja.. jag vill ha pizza från statiol men patrick är trött och tråkig. Jag har jobbar idag också. var lite skoj för en gångskull. Men mitt huvud ville typ sprängas.
När jag kom hem efter jobbet så var bara Patrick hemma och vi tog cyklarna till malsta sjön dels. Sen har vi bara legat isängen, jag duschat osv..
Nu ska jag äta mackor och läsa dels sova. Godnatt. hörs imorgon, skansen och stan med Alicia då, köpa presenter.
Pussar.

Jag älskar dig Patrick Östervall!



Solbrillor på japp tonerna rena

Vi har vaknat nu, eller jag vaknade vid 9 typ.
Patrick ska måla huset nu och sånt, jag ska åka och jobba kl 15.
Jag vet inte hur jag ska göra på Fredag. Mamma och Pappa vill att vi åker båten till älmsta då. men jag jobbar till sju. och jag har redan frågat Linnea och grynet om dom kan jobba imorgon och på söndag istället för mig, för imorgon ska vi till skansen jag och patrick. och på söndag fyller patrick år. Men får försöka ändra tiden bara, bara det att man ska åka i båten dit. aja :/ får försöka fixa det.
nu ska jag spela the sims 3 ute i hamocken eller hur det nu stavas. och äta frukost och glo på patrick när han målar.

puss &kram


grönan


















pannkakor

Patrick är ute och tvättar bilen nu, riktigt duktig. Vi har städat en massa här hemma också.
Jag åkte in förut idag och överasskade Patrick med en fin ros.
Han blev jätte glad. :) Jag ska försöka göra pannkakor sen ska vi kolla på film å mys bara.
Imorgon ska vi nog hem till honom för hans bror å hans flickvän från gbg är här nu så vi skulle hälsa på dom, och hans föräldrar har också vart där nu i en vecka så vi skulle dit.
nej nu ska jag göra pannkaks smet.

Godnatt :) Pussar!


I gave myself some time today

Idag vill jag säga ett stort stort grattis till älskings Alicia som fyller 16 år!
Och jag & Patrick har 1 månad tillsammans!

Igår så jobbade jag från 11-15.. skönt att sluta tidigt faktiskt. Jag och Patrick åkte å badade tillslut med Zacke & Emma igen borta vid konstgjorda sjön. riktigt skönt var det, varm som satan. Patrick & Zacke hade typ en tävling vem som träffa flaskan med stenar, haha, herregud!
Idag när jag förengångs skull är ledig är det fult väder!? varför hatar gud mig?
Aja... nu tjatar Patrick om att jag ska göra kladdkaka!? ;o haha. ska väl göra det dååå! sen ska jag in å köpa en sak :) mhiihi.

pussar på mina älsklingar!


Baby de är jag Lorelight

Idag har jag jobbat i kiosken... Öppnade kl 09:00. jobbigt att gå upp kl 08:00.
Patrick kom dit sen en snabbis å lämnade mackor till mig, det var lite smått
gott hehe. Han åkte sedan igen för att åka å bada. Och sen helt plötsligt så kommer Alicia, typ överasskar mig eller nått, rå nice. Hon är min ängel.
Lös upp min dag i kiorren haha!
Men sedan kom Elin för hon skulle jobba efter mig, men hon kom ju tidigare, och hon hade också en överasskning till mig typ. Redbull och Jordgubbar, mums fillebabba, det var skönt att sitta i solen och schteeeka.
Sen så åkte jag och Alicia ner på stan för hon skulle klippa sig, jag gick till H&M för att köpa thigts och strumpbyxor till henne som hon ville ha, men tightsen vad fel, haha förlååt. Jag köpte, armband, örhängen och hårspännen.
Jag som skulle spara pengar, men nejnej.. Sen åkte jag hem till mig, så kom Alicia efter sen kom Patrick också tillslut, vi åkte till riala och bada i konstgjorda sjön, riktigt skönt, hehe.
Sen åkte vi hem nu för att fixa oss för vi ska ut och äta på ett glas, jag, Alicia, Patrick & Elin, muuums säger jag bara, för jag är så jääävla hungrig, helt sjukt alltså.
Nej, måste fortsätta fixa mig nu. Kisses!

La luna estava llenasone, sone de un palacio

kom precis hem ifrån Alicia..
Sarah var hos henne å elin och jag snackade om att åka till henne så Patrick skjutsade oss dit.
Vi badade och hade det riktigt skoj, älskar att vara vi fyra alltså, mina pumor dää.
Nu ligger jag i sängen och Patrick kom in precis, vi ska kolla på film sen ska jag upp vid 8 imorgon för att öppna kiosken/gästhamnen kl 09:00... Nej men nu tjatar patrick så måste gåååå. (A)
Natti natti!


Si senor, efectos especiales, ye ,ye ,ye

idag har det vart ett underbaaart väder måste jag säga. Mådde inte så bra idag, så jobbade inte. Åkte med Patrick till konstgjorda sjön i riala som Zacke och Emma väntade på oss, vi åt vindruvor, riskakor... rå gott. dom badade en massa, men jag hoppade det jag hehe. Nu ska vi göra potatisgratäng och kyckling filé, hoppas på att det blir riktigt bra och gott, skaz göra en god sallad och med bea, mmmhm säger jag bara. vad händer ikväll gott folk?
bilder från idag kommer upp snart


Your face infront of me My heart is open wide

Goddag!

Jag sov hos Patrick i natt, för första gången? oj säger jag bara, haha. Vi har inte ens vart tsm i en månad men det känns som hur många månader som helst, så det känns konstigt att jag inte sovit hos honom förens nu.
Aja... Igår så åkte vi till hans polare Ove, dom tog några öl å så, så att jag fick köra hem dit till finsta.
Idag så gick han upp tidigt å tjatade på att jag skulle komma å äta frukost, usch hatar att gå upp på morgonen.
Jag ska åka och jobba om 2 timmar, väntar på att patrick ska komma med mina jobbar tröjor som jag glömde i bilen, han är och gymmar nu..
Hoppas att mina vänner ser detta, JAG SAKNAR ER....! jag saknar vi 4 som brukar vara hela tiden, och dom som brukar vara med oss som t.ex. emilie, manne å alla, hallå? kom igen, ring mig mina små hjärtan...!
nej men vet ni vad jag har gjort? jag har städat mitt rum ;o helt otroligt, dammsög å grejer, har städat lite överallt. herregud vad duktig jag är. hihihi... nej nu ska jag göra nått annat, vill ha grejer hemma så jag kan köpa kyckling sallad, men nej det har jag inte, å inte har jag råd heller.... argggg!
Puss på er gullefjun!






God I miss you. God I miss you I'm broken deep inside

Sitter hemma hos Alicia nu. Vi har suttit ute, snackat och ätit ballerina kakor, hur gott som helst?
Nu ska jag gära nudlar sen ska vi kolla på en film, som jag inte kommer ihåg vad den heter, patrick och jag var i norrtälje en snabbis, skulle kolla på present till Alicia som fyller år på söndag, å vi ska käka här hemma troligtvis, nice nice.
Nej men patrick kommer å hämtar mig sen efter gymmet. så vi får se vad vi ska göra, måste städa mitt rum, ska jobba varenda dag ända till lördag såå.
aja. älskar att ha vänner måste jag säga, speciellt Alicia. tack vännen <3

i miss you!


090712

okej, ska försöka göra ett inlägg här idag då.

Mår inte så bra... usch, så kan det gå!
Idag skjutsade Patrick mig till Uppsala, jag åkte och hälsade på min vän Micke, och Patrick åkte till sin kusin.
Vi hade det skoj som fan, kollade på massa filmer osv.. Patrick hämtade mig sen, vi åkte och mötte hans kusin vid biltema en snabbis, sen åkte vi hem, skjutsade en till rimbo från finsta och vi var tvugna att köpa vatten till mig för jag var så jävla nära på att spy, åk sjuk typ... inte så konstigt, hehe. ajaaa...
Imorgon så är jag ledig igen, sen på tisdag jobbar jag, blö. Men imorgon ska jag försöka kolla present till Alicia, för hon fyller år om en vecka. nej nu ska jag sova eller något, kolla på film skulle vi göra, good luck chuck tror jag att det blir!

Puss på er! (ska bli bättre med uppdateringen)




EEEEEEEEEY .

HEJ GOTT FOLK!
hur är läget denna soliga fredags kväll ?
Själv är det utmärkt, sitter hos världens bästa alicia i soffan och väntar på att flera favoriter ska dyka upp! hiiihih :)
Alicias föräldrar är inte hemma, så vi ska väl busa å bada lite senare!
och jag vet.... jag är absolut sämst på att uppdatera jag veeeeeet..... SKäms på mig... jag SUGER! ja, då var det sagt...

Men jag lovar härmed att jag ska bli mycket bättre och skriva varje dag vad jag gör för intressant! bra, så säger vi så! PUSSHEJ !

lägger in en länk till världens intressantaste blogg å!

(ja, det var alicia som skrev inlägget ;( )

love


090706

är sjuk :( eller förskyld rättaresagt. Jag ska åka och jobba kl 15. Inte något jag riktigt ser fram emot just idag, men man får ju pengar satt. Patrick ska åka hem idag och jag ska va med Alicia hoppas jag. På onsdag ska jag förlänga håret, hoppas på att jag får håret hem imorgon då. hihi.
skriver kanske senare. nu ska jag gå och pussa på min pojke!

090705

fått klagomål från Alicia och hennes mamma att det är dålig uppdatering, håller fan med, men jag har knappt vart inne på datan.. Menmen.
Hela förra veckan så var jag med Patrick och jobbade typ.. Men igår (lördag) så fyllde min käre far 60 år, det var riktigt kul. Patrick följde med dit, och vi var på solö och sen åkte vi till högmarsö och åt jätte god middag, vi åkte tillbaka till solö och var där ett tag. Men sen skjutsade mamma mig, patrick & Johan till Norrtälje och jag och patrick åkte till Lina en snabbis sen hem igen och sov.. Idag så åkte vi med mamma till rusta och sen till daisys och åt. Sen ut till solö och lämnade mamma för att vi skulle ha bilen. Sen åkte vi och handlade lite och sånt. Åkte sedan in till Norrtälje igen, hämtade sarah och åkte å käkade på donken, sen hem till henne å färgade hennes hår och kollade på film.
Så nu sitter vi här i soffan och kollarpå ondskan och ska sova snart, ska jobba imorgon och sen ska jag nog vara med alicia, saknar henne ju. Ska jobba hela veckan, förlänga håret någondag också, beställde hår i fredags, nice nice, längtar alltså. nejmen nu ska jag sova, lägger upp lite bilder från igår.. Godnatt!