Från dig till mig!

 
Vart du än är och vart jag än är så ska det vara vi två. Även om vi kommer 
bo en bit ifrån varandra så hör vi ihop. För om du inte kommer finnas vid
min sida då kommer det kännas som min andra halva är borta! För vart jag än
är så kommer jag vaka över dig och alltid finnas där för dig och vid din
sida. För Mia vart jag än bor och med vilka jag än bor med så vill jag att
det här ska funka för allt är underbart med dej! Jag kommer alltid älska dig
hur långt ifrån varann vi än kommer vara när jag flyttar till Upplsala. För
vart jag än är och vart jag än befinenr mig och vatr du än befinner dig så
kommer jag älska dig och alltid ställa upp för dig. För du är den perfekta
flickan i mina ögon. Mia Linne'a Sofia Zetterström jag Martin Henrik Emanuel
Johanson älskar dig och bara dig för den du är och ingen kan erövra mitt
hjärta eftersom du redan erövrat det och alttid kommer finnas i mitt
hjärta!! JAG ÄLSKAR DIG <3


image111

23 sep/

 • image106


 • Canada goose
 • Nudie
 • New Era

  image107
 • Koppartrans
 • Diesel
 • Resteröds
  image108
 • Friis .Company
 • Diesel

  image109 • Lyle & scott
 • Lyle & scott
 • Evisu
 • Reseröds
 • Martin :D

  image110


 • Diesel
 • Friis Company

Till dig, min vän!

Martin Johanson, Dej älskar jag är verkligen så rädd att mista dej, dej kommer jag vilja dela mitt liv med till livets slut. Du är så vacker så man blir bara tårögd. Du fick mej att falla för dej allra första gången, å nu älskar jag dej, på riktigt, om jag va tvungen att åka upp dit för din skull skulle jag göra det så lätt. Jag älskar dig så MYCKET. Du är den personen alla drömmer om, jag fick dej, det är konstigt, jag är inte alls en sån person som du är. Du är verkligen dröm pojken. Vaknar svettig om natten när jag drömmer att du lämnar mej.

Om du hoppar från världens slut så hoppar jag med. Skulle aldrig kunna klara men en sekund utan dej. Att jag har kunnat leva utan dej innan det är ett mirakel. Du är så vacker som ett stjärnfall på den blå svarta himlen. Du är solen som lyser upp min dag. Du är månen som lyser upp min natt. Du är växterna som ger mej syre ute i friska luften. Om du försvann för allt det här Skulle jag inte klara mej för du är mitt hjärta å mitt blod inne i min kropp!

Martin Henrik Emanuel Johanson & Miia Linnea Sofia Zetterström. Vi för alltid!


från Martin

Mia finaste tjejen i universum! <3


Mia innan du kom in i mitt liv var jag en dum jävel som lekte med andras känslor bara för jag aldrig fick några äkta känslor för någon! Men sen kom du min prinsessa och räddade mig från att förstöra fler flickors hjärtan. Den dagen jag var hos dej första gången var den bästa dagen i mitt liv för de va starten på det finaste som någonsin hänt på denna jord DU & JAG, tsm.

När jag hoppade av bussen vid Malsta vägstjäl och såg dina stora fin bruna ögon hoppade mitt hjärta upp till månen och jag ville bara skrika: fan vad hon är fin det där är den finaste flickan jag har sett i hela mitt liv! Och jag tänkte att om det skulle bli vi två skulle jag va dej trogen och aldrig flörta eller något sånt med någon annan i hela mitt liv! Jag lämnade player livet för dej Mia Zetterström och det var det bästa jag gjort i hela mitt eländiga jävla liv! Vill att det ska vara du och jag föralltid! För jag vet inte vad jag skulle göra utan dej Mia! Jag älskar dej så in i helvete du är det finaste som finns, skulle fan dö bli deprimerad och bara ligga i min lilla sketna säng hela dagarna och gråta om du dumpade mig. För jag VILL att det ska vara du och jag föralltid. Du är så fin! Älskar dej så jävla mkt. Om du skulle se dig själv med mina ögon skulle du aldrig vilja byta tillbaka till dina egna ögon sen för du är så jävla vacker! Jag är så jävla kär i dej Mia Linnea Sofia Zetterström! Jag älskar dej som in i helvete! <3


// Din föralltid din Martin!

image103


14 September

Idag så fyller då Mormor 93 år!
Jag har SÅ tråkigt satt det inte är sant. är hemma ifrån skolan idag. Vaknade kl åtta & kunde INTE somna om så jag gick upp då. så dagen har gått jätte långsamt, försökt göra så att den går fortare med alla sätt! aja...
Jag & Martin skulle fira våran ett årsdag nu i helgen, men vettefan om den blir av, Först skulle han på Judo Läger. Men sen vart det inte av, då vart jag glad. Men nu istället så är han sjuk, ont i magen å en massa, jag vet inte ritkigt. Tråkigt!

Jag hoppas att jag kan komma till honom.

Puss & Kram

image102
a

Mormor 93 år!

Ida fyller kära Mormor år, Grattis Gratis på 93 års dagen!
Gammal bild! haha!

image101

13 September

 I helgen - Var jag hos Martin i uppsala, Han var mest å träna hela dagarna så jag satt mest själv hemma  i hans lägenhet. Men vi hade kul ändå! (: när han var hemma så!

Måndag - Jag var bara hemma å tog det lugnt, Umgick med Felicia!

Tisdag - 11 September, Då var det min & Martins dag, våran ett års dag. Den var underbar med dig. Vi gick ut & åt på Panini :) Sen gick du på föreläsning men inte så länge, medans pluggade jag ;p Men sen kom du hem, vi kollade lite på Idol, & sånt, sen gick vi & lag oss, för jag sov där, & skulle upp väldigt tidigt, jag skulle ta bussen kl 7 på morgonen i från honom. För jag skulle ju ixå gå i skolan! hihi!

Onsdag - Jag var lite med Felicia sen gjorde jag inte så särskilt mycket, satt vid datan, lite sånt!

Torsdag - Idag är jag hemma i från skolan, för jag har fått upp några kötlar under örat på halsen som gör fruktansvärt ont så jag har ont i hela huvudet. Så jag hade facktisgt ingen lust att gå till skolan när man har ont överallt känns det som.  Men jag ska jobba här hemma lite för jag har matte boken hemma.

Fredag - Min älskade Mormor fyller 93 år, Grattis! Då kommer alla mina & mammas syskon hem till oss & äter middag, ( tror jag ). Jag hoppas att Martin kommer hem ihelgen. Jag vill verkligen vara tillsammans med honom en helg i alf. För vi skulle igentligen fira våran ett års dag nu ihelgen för det är oxå våran ett års dag, kan man säga.
Så vi skulle ut & äta & gå på bio & ha bara så mysigt, men igentligen ska han på läger i Sthlm, å det vill verkligen inte jag, jag vet att jag är dum nu. Men det är facktisgt våran ett årsdag. å han kommer vara borta 4 helger på raken då! Menmen....

Puss & Kram