haha

Miicke > säger: jag är som en bra film man aldrig glömmer .. hahaha

mia säger: haha ja exakt

Miicke > säger: hahaha dudå, du är som en maträtt man inte får nog av , vill bara ha mer o mer hela tiden =O

SÅ SÖT. och lite roligt haha :D

sammanfatta år 2008

2008 börjar gå mot sitt slut,här är en sammanfattning genom ditt 2008


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja.


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Gjorde jag säkert inte, kommer inte ihåg vad det var.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
haha nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja.

5.Vilka länder besökte du?
Spanien.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Finns säkert mycket.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
8/11, 8/8 & 3/9

8. Vad var din största framgång 2008?
haha vet inte.


9. Största misstaget?
Jadu mycket.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
mycket sjuk.

11. Bästa köpet?
Systemkameran.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
hm.. kläder, cigg

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Jajjemen :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Ojoj, många många.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
både och.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
vet inte, gjorde så mycket saker som jag inte kunde gjort mer. Vart ledig mer i sommras kanske, men det löste sig ändå. hihi. pluggat mer.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
slösat pengar.

18. Hur tillbringar du julen?
Med min familj.

19. Blev du kär i år?
Japp.

20. Favoritprogram på TV?
Andra Avenyn.

21. Bästa boken du läste i år?
Syskon kärlek.

22. Största musikalista upptäckten?
vet ej.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
moppe haha.

25. Något du önskade dig men inte fick?
data typ?

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
var med min älskade elin och gick i skolan.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja det finns det alltid.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
varierande.

29. Vad fick dig att må bra?
mina underbara vänner och mikael.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
haha, vem tror ni? ;)

31. Vem saknade du?
En gammal bästavän och mormor.

32. De bästa nya människorna du träffade?
mikael, alicia men henne hade jag redan träffat men började umgås mer med. sen finns det säkert fler.

08/11-08


finaste


love

i love you M

Titanic


Lucia

Idag var det Lucia i skolan, Linnea var jätte söt och jätte duktig, förutom att hon tappade bort sig i dikten, men det gick bra ändå, gumman. Jag har handlar julklappar idag också med sarah MYS :D

zetterström


älskling12 deeeeeecember

HOHO! sitter hemma hos MickePicke päronpung. Jappjapp. haha. Jag tycker att han ska komma hem nu ;) hihi. han jobbar och jag sitter hemma här baaara. vad har ni för er i helgen dårå? ;o

fan fan fan

fan....

11/12- 2008

Hallåå. Vaknade för en timme sen ungefär. Börjar bli lite trist att sitta hemma bara faktiskt. Jag är rå sugen på att shoppa och stan och sånt. Mamma är inne i norrtälje och shoppar, avis? ja. Vad ska jag göra idag? hm.. ingenting, ingen aning, dö? nej men känns så typ. har as tråkigt. vill inte titta på film eller någonting. låt det bli helg. vad händer i helgen för er? fest? tell me. Nej jag ska väl ta och städa lite här eller nått ;s göra det lite julmys.
pyss

tiden förändrasJadu, vad säger man? 12 år, hade kanske nyligen börjat plattat håret LITE. och hade blandning av brunt och blont i håret.Sen kom man väl på att man ville färga håret helblond, men det blev nog lite misslyckat. haha. fortfarande 12.Sen började väl färgen falla på plats lite iaf, men håret höll jag på att förlora av all färgning och plattning. och man började komma på vad foundation var. sommaren till 7anSen satte man i extensions och lagrade på med smink i fejjan så man såg likblek ut, och var 13 år.Sen tog man ur löshåret och fortfarande sminkade sig konstigt? ;s fortfarande 13, efter julen, så närmare nyår.Till sommaren köpte man löshår men bara clips, fortfarande blond, men hade fått lite balans på det. Sminkade knappt mig alls. pju, tur det. 14 år.Färgade bruna slingor i mitt platina blonda hår. inte alls snyggt, blev grått. höll väl 1 vecka eller så.Så färgade man håret brunt tillslut i slutet av sommaren efter en vecka med grått hår. Löshåret kommer snart igen. Permanentade håret senare också.Sen efter permanenten så klippte jag page, kan inte lägga upp bilder på hur mycket jag förändrats, då blir det långt. Men massa blonda slingor gjorde man i det bruna håret. Någon ville bli blond igen.Blondare & blondare blev man. Fortfarande 14 år, vårenterminen och snart sommar och snart 15. Snart kom piercing i näsan också.Tandställning fick man också på våren.Blond blev man igen då. Med lugg på köpet. Piercingen i näsan kom i slutet när jag hade en massa slingor i håret när man var nästan blond.Löshåret kom i lite då & då. Sommar var det och man hade fyllt 15.En svart slinga kom i på hösten också.Sen gick det fort över till mörkbrunt. mörka ögonbryn osv.Extensions sattes i IGEN. sen blev man svarthårig.Svarthårig och såhär ser man ut nu. Storförändring va? :D

10 December

14 dagar kvar till jul. Innebär 2 veckor alltså. inte långt kvar nu. Alicia kommer hem NÄSTA vecka. usch, hon har inte äns vart borta i en vecka, imorgon har hon det. Men hon ska vara borta en vecka till liksom. Vill inte. kom hem.

Bortsett från det. ska jag skärpa mig nu och ägna mig lite tid åt den här bloggen, nu ska det här bli SNÖGGT.

5 December

Hallååå! Vill börja med att säga att jag redan SAKNAR ALICIA! :'( fuck kom hem nu kärring, jag hatar när du är borta.
Men min älskling kommer hit i dag och är här hela helgen och imorgon firar vi våran 1 månads dag, fast det är egentligen på Måndag. Gud vad jag lägntar tills ikväll nu när han är här hihi. Efterskolan idag ska jag färga ögonfransar och ögonbryn, det blir nice det må du tro. Nej nu ska jag fortsätta här innan skolfittdagen! hihi.
PUSS

Jag är så jävla snygg


I miss

Jag har en saknad efter en god vän till mig. Jag vet vad du tänker är du läser det här och jag vet också att du läser det här.
Den här personen har verkligen betytt mycket för mig. Den här personen har också hjälpt mig fram genom livet, när allting har vart som värst och jobbigast. Vi har också skapat dom jobbigaste stunderna tillsammans. Men hjälpt varandra ur dom också. Men en jobbig stund är vi inte utragna ur än. Den allra jobbigaste. En bästavän till mig som fanns där och stöttade och hjälpte mig, vi skrattade åt allting. Du betydde mer än någon annan gjorde. Men en dag försvann du. Helt och hållet ut ur mitt liv. Det var nog den värsta dagen i hela mitt liv. Jag tror jag aldrig fällt så mycket tårar förr, eller efter den dagen. Detta hände inte alls för länge sen. Vi sågs senast för 4 månader sen. Efter den dagen känns som att vi aldrig mer kommer se varandra igen, eller träffas i huvetaget. Ibland vet jag inte äns om du lever längre. Nu vet du att det är dig jag pratar om va? Du skulle inte behöva veta det här. Men jag kunde bara inte hålla mig. Det jag saknar är vår vänskap, den fanns där och fyllde varenda dag med glädje. Jag var olycklig då, men nu inser jag hur lycklig jag egentligen var, hur tacksam jag var för att ha en sån underbar vän. Jag är sjuk i huvudet som skriver det här. Jag vet. Men en sak ska du veta... Jag glömmer dig aldrig även fast jag vill!