sista februari

Hallåååååj. Ja, jag vet jag har inte skrivit på rätt länge nu, men jag har vart hos sarah nu sen i torsdags och bara haft det allämnt trevligt med massa folk. dock saknar jag Alicia. Hon är i... hmm vet inte.. haha :D Helsingborg tror jag. eller?
Ikväll blir det drag, som FAIN. fint som snus det alltså haha. Det blir folk här hemma hos sarah, sen drar vi till Offenciven, där är det ännu mer drag, hoppas dock på att jag kommer in, för jag har ingen biljett. Men ska försöka betala, bara det att det kanske kostar 200 kr, å det vill jag inte betala, men det löööööser sig :)
Sarah duschar just nu och jag sitter här i underkläder och en handduk på huvudet och har precis duschat jaåå.
Hoppas på mycket trevligheter ikväll jag alltså.

PUSS slänger upp en bild på oss sen igår också, när vi var på ett glas och åt! :)



'

Flummbild på oss igår kväll :D PUSS PÅ DIG!

Godnatt

Godnatt allesammans, ligger i sängen och har precis kollat på film och försöker sova. Men det går ej!

Kväller

Hejsan hoppsan igen. Har ni haft en bra dag? Det har jag. Jag åkte in till N-tälje till badhuset där mötte jag sarah och vi solade, sen skulle vi gå upp til gymmet men vi hoppade in och fikade och fassnade där så vi gick aldrig och gymmade istället gick vi lite i affärer och sen åkte jag hem, sen har jag kollat på film och inte gjort ett skit, svullat chips, haha!


25 Februari

Godmorgon

Ligger i sängen och latar mig, men nu ska jag börja fixa mig och en massa saker för sen ska jag in till N-tälje och träffa Sarah för vi ska sola och gymma, sen får vi se vad jag hittar på, åker förmodligen hem. Plugga måste jag göra, men jag vill inte slösa bort lovet på det? usch. ajaaa. hörs senare.

24 Februari - Shopping

Hejsanhoppsan!

Igår så sov jag hos Sarah åkte in till henne kanske vid hmm 20:00? ungefäääär. Vi gick en promenad i Norrtälje och glodde runt och sånt. Sen gick vi hem till henne, kollade på film, åt godis och snackade bara. Riktigt mysigt.
Imorse så låg vi bara i sängen och snackade på morgonen sen efter 1 h eller 30 min så kom mamma och hämtade mig för jag skulle hem och duscha för att sen skulle vi åka in till Täby C :D

Vi kom dit och glodde i affärer osv osv... Jag köpte en rå snygg jacka/kappa på H&M en svart. Den var inte så lång heller så det var as bra, mumma. Sen hittade jag mina ÄLSKLINGAR, gissa vad det är, SKOOOOR. haha. Ett par högklackade stövlar, äntligen ville dom sitta bra alltså. Rå sexiga ;) Sen köpte jag lite på Gina också, inte alls så förvånande jag vet... Ett par till Jeans leggings fast dom här är ljusa. En festlig klänning eller vad kallar man det? haha. tunika typ, svart sådan. Tre par linnen, svart, vitt och turkost, man behöver verkligen svart och vitt, mitt svarta är borta och mitt vita har ruttnat. Sen en til favvo, ett rå snyggt skärp med nitar mumma säger jag bara. Bilder kommer här nere nu!



Favorit butiken!


Mina nya älsklingar!


Till sist men absolut inte minst. en GLAD Mia!

21 februari

Goddag allihopa!

hur var eran Fredag? min var faktiskt bra. Är lite seg idag sattsäga...
Vad händer ikväll då? Jag och alicia kommer va hemma hos mig ensamna säker och glo film, någon som vill hålla oss sällskap?

PUSS

20 Februari

Godmorgon eller ska man säga goddag? Aja, jag har vart uppe 1½ h kanske. Gjort eld i spisen, vart ut och hämtad ved, FYFAN vad det var tugnt. Jag ska städa lite nu och sen duscha innan alicia och sarah kommer.
pussar


trevlig tjej söker...

Trevlig, snygg & sexig tjej med namnet Mia Zetterström söker en riktigt Hunk. Finns ni?

mys

Nu sitter jag här i soffan igen, haha. Med Alicia och kollar på Knutby - vägen hem. Vi har vart och kollat på handbolls träningen, själv så tränade vi inget, alicia får inte för hennes läkare, och jag är förskyld så jag kan inte träna. räckte med att jag gymmade igår.
Så jävla skönt att vara ensamna hemma alltså. Längtar tills imorgon, då blir det tjejmiddag här. Ska inte till skolan imorgon heller så det är skönt. Sarah kommer med bussen halv tre tror jag, och alicia kommer vid tre efter skolan. Sen kommer alla andra vid fem kanske, förutom elin då för hon är ju i romme med skolan hela dagen, lyckos för henne. Det blir tacos och gott här sen blir det en backe ner och lite partajj senare :D det är nice.
Nej nu ska jag umgås med Alicia, skriver mer imorgon på dagen :D PUSS

soffan

hej igen. Sitter i soffan nu, kom precis hem typ. Åkte hem tidigare från skolan, mår inte riktigt 100 faktiskt. Men orkar inte.
jag ska rosta bröd och sånt, är rå hungrig. är så jävla trött också. vad gör ni?
Alicia kommer hit sen hon sover här i natt, förmodligen alla andra nätter också! hihi. skööönt å vara själv!

pusspuss



Här ligger jag i soffan och latar mig. En osminkad sådan också, bjuder på den. hihi =) Puss!

19 Februari

Godmorgn Sverige! Sovit gott? Det har jag iaf, mmmhm.
Men nu ska man till den förbasskade skolan också, åh herregud vad jag INTE orkar. Jag har dessutom blivit mer förkyld i natt, det är förfan svin kallt i mitt rum eftersom att golv värmen gick sönder för två dagar sen i mitt rum, men pappa fixade det nu på morgonen, nu står dom i hallen och ska åka till fjällen, SKöööönt för mig? jajjemen. Nu blir dom borta en dag extra en tänkt också, så det är riktigt nice det alltså!

nu snart ska jag kila till skolan, ha det så bra idag. Pussar!

18 Februari

Idag har jag vart i skooooolan, och jag hatar det. Var hos tandläkaren på morgonen. efter skolan åkte jag hem och sen in till norrtälje. Mötte sarah och vi gick till h&m hade 550 kr där, köpte två tröjor och ett par skor, hihi, behöver jag det? egentligen inte nej, men jag blev kääär ok? Ett par svarta pumps. Mmmmmmhm.. Sen blev det av och sola sen gym, nicebajs.
Jag har fått ny data också :D hihi äntligen. En bärbar så jävla skönt.
Men nu ska jag rosta bröd och läsa Kalle Anka, åååh. Imorgon åker mamma & pappa till fjällen jag är ensam till måndag :D niiiice det blir. åååh. Skolan också, USCH. jag vill inte inteintei nte...

God natt allesammans!








smink

Långa, svepande fransar. Naturlig bas och dämpade läppar. Looken "Never Ending Lashes" var make up-temat för kläddesignern Diana Orvings kollektion höst/vinter 2009.

Så gör du:

Så gör du: Lösögonfransar är en bra investering om du inte begåvats med långa, svepande fransar naturligt. Köp tippar som du fäster på en och en eller köp en hel fransrad som du själv klipper till och applicerar med pincett. Nedre fransraden är förstärkt med lösfransar, men bara på mitten. Applicera en ”greige”, grå-beige, skugga på övre och undre ögonlock. Fäst färgen med en puderskugga i närliggande nyans, för bästa hållbarhet. Dra en linje till mitten på både övre och undre fransraden med svart kajal. Eftersom ögonen står i fokus målas läpparna neutrala. Testa ”Creamy Latte”, 135 kr, ur Lipfinity Nude-serien från Max Factor för en dämpad beige nyans. Håll basen naturlig med foundation och concealer. Kindbenen är skuggade med matt bronzingpuder.

12 Februari - Horoskop tvilling

Tvillingarna 22/5-21/6
Sport och romantik passar dig bra just nu, gärna i kombination. Letar du efter en ny kärlek är det just i samband med fysisk ansträngning eller tävlingsmoment som lågan kan tändas. Något som också fungerar bra är jobb och studier, du känner dig mycket motiverad.

 kärlek/sex 4
 kul/nöjen 3
 tur/pengar 5

9 Februari

Hallåj. inte skrivit på ett tag IGEN....
Men jag är sjuk, mår inte alls bra faktiskt, så jag var hemma idag. Har bara legat i soffan och sängen och glott på film och liknande saker... Helgen har det vart toppen. Jag, Sarah, Elin, Alicia, Manne, Pella & Marcus har festat hemma hos sarah innan offenciven i Fredags, det var riktigt nice, det var charader och andra saker. Det var rå kul på Offenciven, nu är det bara att tagga till den 28e för då är det igen.

Det känns skönt att ha detta sagt nu. Men jag saknar dig, otroligt mycket. Alla er! :/

skor

Ja jag älskar verkligen skor, jag kommer bli den gammla gumman som bor i sina skor!

 
Nya skor, från dinsko


Nya skor, från dinsko


Plockade fram en del av mina skor, och detta är en liten del, och jag skojar inte, detta kommer från mina garderober bara, i min andra hall finns det nog dubbelt så mycket mer. herregud!

4 februari

Nej, jag vet, jag ha rinte skrivit på ett tag nu, men jag hinner inte skriva så mycket nu, jag ska till skolan snart. Skriver senare. Puusssss