slappsöndag/myssöndag

Hallå hallå allihopa.
Nu sitter jag här hemma. Vi kom precis hem ifrån Patrick, vi sov där i natt igen, eftersom att våran säng var upptagen här hemma för Linnea och Ida sov här.

 

Bion igår var hur bra som helst. Man blev rätt rörd eftersom att det var det senaste som blev filmat av honom inann han dog. Vi fick springa till bion för att hinna ta ut biljetterna. Vi hann som tur var. När vi hade tagit ut dom så gick vi till Kungshallen och tog en fika. The & Kaffe latte. Efter bion så åkte vi hem till Norrtälje igen och åkte hem till Emma för att honvar själv för att Danne var ute på krogen. Vi åkte upp till statiol för att köpa cola, men det var en sån fruktansvärd kö där så vi orkade inte. Så vi skjutsade hem Emma igen och åkte hem.

 

Nu sitter vi här hemma igen och vi kanske ska till Emma och Danne ikväll och titta på film, får se hur det blir. Träffade honom på Mekonomen när vi var där så då frågade han det.

Ska iaf klippa Putte senare. Imorogon är det skola igen med. Kul faktiskt. Länge sen man hade frisör känns det som, hehe. Nu ska vi äta.


Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback